Adresgegevens
Maastricht
Akersteenweg 15
6226HR
Tel: 0433030698
info@pooters-makelaardij.nl



  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

10 , 0
Kantoor:
Pooters Makelaardij
Datum:
13 juli 2019
Door:
M. Dijkema

Detailscore

Pooters heeft ons geholpen bij de aankoop van onze nieuwe woning en de verkoop van onze huidige. De samenwerking is ons erg goed bevallen. Als je eenmaal hebt besloten te verhuizen, dan zou je het liefst morgen nog een nieuw huis kopen. Het is dan erg prettig om een makelaar te hebben die nuchter en reëel blijft. Ook de verkoop van ons huidige huis verliep uitstekend. Binnen twee weken was het rond. We hebben hem voor een mooie prijs [Meer]

Pooters heeft ons geholpen bij de aankoop van onze nieuwe woning en de verkoop van onze huidige. De samenwerking is ons erg goed bevallen. Als je eenmaal hebt besloten te verhuizen, dan zou je het liefst morgen nog een nieuw huis kopen. Het is dan erg prettig om een makelaar te hebben die nuchter en reëel blijft. Ook de verkoop van ons huidige huis verliep uitstekend. Binnen twee weken was het rond. We hebben hem voor een mooie prijs verkocht! Minder

10 , 0
Kantoor:
Pooters Makelaardij
Datum:
14 maart 2019
Door:
Joop Bartholomeus

Detailscore

Het was mijn tweede kennismaking met dit kantoor. Eerst 2016 als aankoopmakelaar, perfecte ervaring met Gyvan en daarom nu ook voor de verkoop, nu met Luc

9 , 6
Kantoor:
Pooters Makelaardij
Datum:
08 oktober 2018
Door:
B. Shweig

Detailscore

Uitstekende service, prachtige foto’s van mijn t verkopen huis. Verkocht in 10 dagen! Kan niet beter.

10 , 0
Kantoor:
Pooters Makelaardij
Datum:
27 september 2018
Door:
Robert

Detailscore

10 , 0
Kantoor:
Pooters Makelaardij
Datum:
24 september 2018
Door:
Bart van Ogtrop

Detailscore

Wonend in het buitenland en andere tijdszone was de communicatie met het team van Pooters (Luc Huynen, John Claessens en Gyvan Pooters) zeer prettig en professioneel. Wij werden continue op de hoogte gehouden van ontwikkelingen omtrent bezichtingen. Uiteindelijk heeft hun inspanning geleid to verkoop van onze woning. Heren, hartelijk dank voor de begeleiding tijdens de verkoop.

10 , 0
Kantoor:
Pooters Makelaardij
Datum:
18 september 2018
Door:
Camiel Savelberg

Detailscore

9 , 6
Kantoor:
Pooters Makelaardij
Datum:
13 september 2018
Door:
boudewijn

Detailscore

snelle correcte verkoop

10 , 0
Kantoor:
Pooters Makelaardij
Datum:
01 augustus 2018
Door:
Cindy

Detailscore

Een prettige samenwerking, waarin deskundig advies, proactieve interactie en een professionele houding voor een snelle verkoop van de woning gezorgd hebben. Mijn verwachtingen zijn zeker overtroffen.

9 , 2
Kantoor:
Pooters Makelaardij
Datum:
27 juli 2018
Door:
hubertus Dejalle

Detailscore

Heel net ontvangen en alles goed afgehandeld. Ik zal de makelaar POOTERS zeer zeker aanbevelen bij andere personen indien dit zich voor doet !!!

9 , 6
Kantoor:
Pooters Makelaardij
Datum:
03 juli 2018
Door:
Anke

Detailscore

Top

10 , 0
Kantoor:
Pooters Makelaardij
Datum:
24 mei 2018
Door:
A. Ruipers

Detailscore

Zeer prettig zaken gedaan met de makelaars van Pooters. Oprecht, duidelijk en onze woning binnen 2 weken verkocht!

9 , 8
Kantoor:
Pooters Makelaardij
Datum:
24 maart 2018
Door:
Weijers

Detailscore

Top team, goede service, aanrader

9 , 8
Kantoor:
Pooters Makelaardij
Datum:
09 maart 2018
Door:
Maurice Ubags

Detailscore

Deskundig, realistisch, betrouwbaar. Klant is hier nog koning als het om service gaat.

10 , 0
Kantoor:
Pooters Makelaardij
Datum:
17 november 2017
Door:
H.Reiters

Detailscore

Vakbekwaam, accuraat, doortastend

10 , 0
Kantoor:
Pooters Makelaardij
Datum:
24 oktober 2017
Door:
Michael ummels

Detailscore

Ze hebben me super geholpen, het huis was snel verkocht. Hele goede inzet van de mensen daar.

9 , 0
Kantoor:
Pooters Makelaardij
Datum:
25 augustus 2017
Door:
L.Schmidt.

Detailscore

Een topmakelaar......zowel voor verkoper,als koper!!!Zou hemm zeker aanbevelen.

10 , 0
Kantoor:
Pooters Makelaardij
Datum:
07 juli 2017
Door:
Roy Duijkers

Detailscore

Alle afspraken worden perfect na geleverd

9 , 4
Kantoor:
Pooters Makelaardij
Datum:
19 april 2017
Door:
Suzanne Baenen

Detailscore

Uitstekende service! Prettige communicatie, professioneel team

9 , 0
Kantoor:
Pooters Makelaardij
Datum:
14 april 2017
Door:
Paul Voorjans

Detailscore

Full service eigentijds bedrijf, prettig zaken mee te doen

10 , 0
Kantoor:
Pooters Makelaardij
Datum:
07 april 2017
Door:
Wilma en Marc

Detailscore

duidelijke afspraken goede en snelle service goede prijs kwaliteitverhouding zeer klantvriendelijk goede kennis van de lokale markt

10 , 0
Kantoor:
Pooters Makelaardij
Datum:
06 december 2016
Door:
Rino Soeters

Detailscore

Hier kan de makelaardij een voorbeeld aan nemen. Attent, meedenkend, zeer commercieel en bijzondere prettige medewerkers. De presentatie van de woning was zéér profesioneel de prijs-kwaliteit verhouding van de dienstverlening is optimaal!

10 , 0
Kantoor:
Pooters Makelaardij
Datum:
03 september 2016
Door:
Roel Koch

Detailscore

Goede service, goed inlevingsvermogen van de makelaar, goede betrokkenheid en heldere communicatie. Verder moderne presentatie. Onze woning was binnen een week verkocht. Zeer tevreden

9 , 6
Kantoor:
Pooters Makelaardij
Datum:
30 augustus 2016
Door:
drs. j.m.j. goijen

Detailscore

Goed, volhouder en eerlijk in zijn acties zowel voor de verkopende partij als voor de koper. Duidelijk in de communicatie en administratieve afwikkeling. Een aanrader. Zelf veel ervaring als real estater waarbij ik bij deze makelaar als een zonnetje heb gezien in de vastgoed wereld.

9 , 4
Kantoor:
Pooters Makelaardij
Datum:
13 augustus 2016
Door:
L. Gielissen

Detailscore

Voor de goede verzorging en de goede samen werking duidelijke adviezen en klant vriendelijkheid

10 , 0
Kantoor:
Pooters Makelaardij
Datum:
04 april 2016
Door:
Stefan Rokx

Detailscore

Goede service

Detailscore

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.