Alle beoordelingen

Vesta Vastgoed

Maastricht

Adresgegevens
Maastricht
Titanenhof 31
6215EA


  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

9 , 2
Kantoor:
Vesta Vastgoed
Datum:
30 september 2018
Door:
Brigitte Merckelbach

Detailscore

Kundig,vriendelijk servicegericht altijd bereikbaar!!

8 , 9
Kantoor:
Vesta Vastgoed
Datum:
13 september 2018
Door:
John Verjans

Detailscore

Vesta Vastgoed bedankt voor de professionele hulp die wij hebben mogen ontvangen bij de verkoop van ons appartement. Wij zijn zeer te spreken over de deskundige begeleiding waarop Vesta Vastgoed de verkoop heeft aangepakt, zowel bij de verkoop begeleiding als de afhandeling met de kopers en de notaris.

9 , 2
Kantoor:
Vesta Vastgoed
Datum:
11 september 2018
Door:
Marting

Detailscore

Fijne begeleiding, top makelaars!!

10 , 0
Kantoor:
Vesta Vastgoed
Datum:
10 september 2018
Door:
Van Eekelen

Detailscore

Prima. Afspraak is afspraak. Duidelijke en vriendelijke communicatie.

9 , 6
Kantoor:
Vesta Vastgoed
Datum:
10 september 2018
Door:
sylvia schoutese

Detailscore

zeer prettig contact met zowel Stanley, senly en kantoor. zelfs tijdens hun vakantie hebben ze nog tijd voor je.

9 , 8
Kantoor:
Vesta Vastgoed
Datum:
09 september 2018
Door:
C.Gong

Detailscore

Great agent! Fast sale and very responsive to all the questions.

9 , 9
Kantoor:
Vesta Vastgoed
Datum:
09 september 2018
Door:
Rinus de Gids

Detailscore

Duidelijk en een positieve uitstraling.

10 , 0
Kantoor:
Vesta Vastgoed
Datum:
08 september 2018
Door:
Danielle Thans

Detailscore

Bijzondere prettige ervaring met Vesta Vastgoed! Wij als leken werden (nog net niet letterlijk) bij de hand genomen en door Stanley en Senly door het hele traject gelootst. Vanaf het eerste vrijblijvende kennismakingsgesprek tot en met de overdracht en daarna. Steeds met een goed en eerlijk advies. Zelfs in de late avonduren kregen we nog antwoord op onze vragen. De verkoop/ aankoop van je woning kan (ook in ons geval) erg spannend zijn. Dan is het fijn dat deze toppers alle zorgen wegnemen! En [Meer]

Bijzondere prettige ervaring met Vesta Vastgoed! Wij als leken werden (nog net niet letterlijk) bij de hand genomen en door Stanley en Senly door het hele traject gelootst. Vanaf het eerste vrijblijvende kennismakingsgesprek tot en met de overdracht en daarna. Steeds met een goed en eerlijk advies. Zelfs in de late avonduren kregen we nog antwoord op onze vragen. De verkoop/ aankoop van je woning kan (ook in ons geval) erg spannend zijn. Dan is het fijn dat deze toppers alle zorgen wegnemen! En niet geheel onbelangrijk; onze woning is dankzij de aanpak van deze makelaar voor een hele mooie prijs, binnen een week verkocht! Minder

9 , 1
Kantoor:
Vesta Vastgoed
Datum:
12 juli 2018
Door:
Tamara Vrancken

Detailscore

9 , 7
Kantoor:
Vesta Vastgoed
Datum:
11 juli 2018
Door:
Odi pisters

Detailscore

10 , 0
Kantoor:
Vesta Vastgoed
Datum:
09 juli 2018
Door:
Frank en Edith

Detailscore

Geweldige makelaars!!...weten waar ze het over hebben. Alleen maar positief, gezellig en zeer kundig. Aan iedereen aan te bevelen.

8 , 8
Kantoor:
Vesta Vastgoed
Datum:
08 juli 2018
Door:
Mijke

Detailscore

Wij hebben via Vesta Vastgoed ons huis gekocht. Wij hebben dit kantoor als zeer prettig ervaren. Niet "te opdringerig" en altijd bereid om snel vragen te beantwoorden (of het nu in de avond of het weekend is). Enthousiaste mensen die je op je gemak laten voelen.

8 , 9
Kantoor:
Vesta Vastgoed
Datum:
07 juli 2018
Door:
Sanna

Detailscore

Wij hebben een huis gekocht dat door deze makelaar werd verkocht. Fijne bezichtiging gehad, goede en snelle afhandeling. Mochten wij ooit verkopen dan gaan we zeker naar Senly & Stanly van Vesta.

10 , 0
Kantoor:
Vesta Vastgoed
Datum:
05 mei 2018
Door:
mirjam polman

Detailscore

10 , 0
Kantoor:
Vesta Vastgoed
Datum:
05 mei 2018
Door:
A. Stijfs

Detailscore

Fijn contact. Duidelijke communicatie. Snelle reactie op vragen. En ons huis was snel verkocht. Goede begeleiding bij zowel verkoop als aankoop. Aanrader!!

9 , 7
Kantoor:
Vesta Vastgoed
Datum:
22 april 2018
Door:
Ralph

Detailscore

Geweldige communicatie, deed meer dan vaak nodig was, extra effort...

9 , 9
Kantoor:
Vesta Vastgoed
Datum:
21 april 2018
Door:
Feep

Detailscore

10 , 0
Kantoor:
Vesta Vastgoed
Datum:
21 april 2018
Door:
Ivo

Detailscore

Héél hartelijk en vooral menselijk. Niet zo'n gladde, uit-de-hoogte-makelaar. Meedenkend en altijd te bereiken voor alle vragen. Afspraken waren duidelijk en werden stipt nagekomen. We zouden zo weer een huis verkopen via Vesta, maar voorlopig zitten we daar veel te goed voor.

8 , 9
Kantoor:
Vesta Vastgoed
Datum:
05 april 2018
Door:
Hans Wenning

Detailscore

uitermate vriendelijk, volledig transparant en zeer goed op de hoogte van de werkelijke situatie

9 , 2
Kantoor:
Vesta Vastgoed
Datum:
22 maart 2018
Door:
Bas van Beers

Detailscore

Prima

10 , 0
Kantoor:
Vesta Vastgoed
Datum:
06 maart 2018
Door:
Cynthia

Detailscore

Goede ervaring met Vesta vastgoed voor de 3e keer succesvol bemiddeld bij aan- en verkoop woning

10 , 0
Kantoor:
Vesta Vastgoed
Datum:
06 maart 2018
Door:
Edwin Verzellenberg

Detailscore

Goed gemotiveerd, volledige aandacht en inleving van de situatie.

10 , 0
Kantoor:
Vesta Vastgoed
Datum:
05 december 2017
Door:
Roy en Monique Braken

Detailscore

een dikke vette 10! voor Senly Vos en Stanley Heckers. Voor ons de beste makelaars. Niet alleen omdat ns huis binnen een paar uur verkocht was, maar vooral de persoonlijke aandacht, hun professionele houding en verzorging.We hebben nergens naar om hoeven kijken, alles werd voor ons geregeld en voelde heel vertrouwd. Vanaf het allereerste begin een klik gehad, waarvoor heel veel dank. Zelfs een bloemetje en aanwezigheid bij de notaris, daarna zijn we gezellig gaan toasten met de kopers van [Meer]

een dikke vette 10! voor Senly Vos en Stanley Heckers. Voor ons de beste makelaars. Niet alleen omdat ns huis binnen een paar uur verkocht was, maar vooral de persoonlijke aandacht, hun professionele houding en verzorging.We hebben nergens naar om hoeven kijken, alles werd voor ons geregeld en voelde heel vertrouwd. Vanaf het allereerste begin een klik gehad, waarvoor heel veel dank. Zelfs een bloemetje en aanwezigheid bij de notaris, daarna zijn we gezellig gaan toasten met de kopers van ons huis. bedankt Senly en Stanley:)) Minder

8 , 0
Kantoor:
Vesta Vastgoed
Datum:
19 oktober 2017
Door:
Marian Noordzij

Detailscore

Prima begeleidt in een moeilijk proces. Woning snel verkocht. Er is alles aan gedaan om de woning goed te kunnen verkopen.

9 , 0
Kantoor:
Vesta Vastgoed
Datum:
11 oktober 2017
Door:
Marja Smeets

Detailscore

Vanaf de kennismaking tot en met het ondertekenen van de akte bij de notaris een prettig contact met Senly. Duidelijk in haar afspraken, vlot in het beantwoorden van vragen en heel goed in het omgaan met de opdrachtgevers, mijn schoonouders. Oudere mensen, die nog nooit eerder een huis hebben verkocht en voor wie het dus prettig was om een makelaar te hebben die zij konden vertrouwen.

Detailscore

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.