Adresgegevens
Meppel
Steenwijkerstraatweg 25
7942HL


  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

10 , 0
Kantoor:
Mijn Makelaar Rob de Jong B.V.
Datum:
31 oktober 2016
Door:
Bernd Buter

Detailscore

Rob de Jong is een uitstekende zeer enthousiaste makelaar. Hij is er echt voor de klant. Communiceert goed, altijd binnen een uur antwoord of terug gebeld. Heeft goede ideeën om het verkoop aantrekkelijker te maken. En afspraak is afspraak bij Rob en Dinette de Jong. Tevens zou Joop van Tellingen jaloers moeten zijn op de mooie foto's die hij maakt.

9 , 0
Kantoor:
Mijn Makelaar Rob de Jong B.V.
Datum:
01 juni 2013
Door:
astrid van keulen

Detailscore

Rob is zeer enthousiast en recht door zee. Geeft zijn eerlijke mening over bepaalde zaken maar laat het aan jezelf over wat je met zijn mening (of tips of advies) doet. Leuke van dit alles is dat hij optrad als de verkopend makelaar van het huis wat wij gekocht hebben en toch goede adviezen, tips en hulp bij afwikkeling van alle zaken. Mochten wij in de toekomst ooit gaan besluiten het huis in de verkoop te doen dan zullen [Meer]

Rob is zeer enthousiast en recht door zee. Geeft zijn eerlijke mening over bepaalde zaken maar laat het aan jezelf over wat je met zijn mening (of tips of advies) doet. Leuke van dit alles is dat hij optrad als de verkopend makelaar van het huis wat wij gekocht hebben en toch goede adviezen, tips en hulp bij afwikkeling van alle zaken. Mochten wij in de toekomst ooit gaan besluiten het huis in de verkoop te doen dan zullen we zeker Rob (en Dinette niet te vergeten!) vragen onze zaken te behartigen. Minder

8 , 8
Kantoor:
Mijn Makelaar Rob de Jong B.V.
Datum:
21 maart 2013
Door:
Helen

Detailscore

Rob de Jong is een enthousiaste man. Als makelaar is hij duidelijk en geeft zijn mening. Het is aan jezelf wat hiermee te doen.

9 , 6
Kantoor:
Mijn Makelaar Rob de Jong B.V.
Datum:
26 februari 2013
Door:
Silvia Huisman

Detailscore

Rob is geen onbekende van de familie, het was dan ook een logisch gevolg dat ik Rob zou kiezen als mijn makelaar. Rob heeft mij geholpen met het aankopen van mijn eerste woning. Ik ben alleen, ik heb geen verstand van de huizenmarkt, ik kan de kwaliteit niet beoordelen en om te onderhandelen ben ik te emotioneel betrokken en daarom heb ik Rob ingeschakeld. Rob is recht door zee en je kunt onwijs met hem lachen, maar wel eerst [Meer]

Rob is geen onbekende van de familie, het was dan ook een logisch gevolg dat ik Rob zou kiezen als mijn makelaar. Rob heeft mij geholpen met het aankopen van mijn eerste woning. Ik ben alleen, ik heb geen verstand van de huizenmarkt, ik kan de kwaliteit niet beoordelen en om te onderhandelen ben ik te emotioneel betrokken en daarom heb ik Rob ingeschakeld. Rob is recht door zee en je kunt onwijs met hem lachen, maar wel eerst alle officiele dingen bespreken en ondertekenen, zodat alles duidelijk is. Rob is er gewoon voor je en je kunt hem altijd bellen. De afspraak is, als hij niet opneemt dan komt het niet uit en belt hij je terug. Ook na de koop was Rob er voor me toen er toch een muur los bleek te zitten in mijn huis en heeft hij ervoor gezorgd dat ik daar vergoeding voor kreeg. Rob heeft een goede prijs voor mij onderhandeld en heeft me begeleidt in kennis tijdens de aankoop. Minder

9 , 0
Kantoor:
Mijn Makelaar Rob de Jong B.V.
Datum:
22 februari 2013
Door:
R.A Bloemberg

Detailscore

gedegen kennis van zaken ze zijn er echt voor jou prettig in de omgang

9 , 4
Kantoor:
Mijn Makelaar Rob de Jong B.V.
Datum:
17 februari 2013
Door:
Henk Otter

Detailscore

Zeer tevreden over de werkzaamheden van Rob de Jong Mijn Makelaar te Meppel. Professioneel, kundig, gedreven, goede communicatie en prettig in de omgang.

9 , 2
Kantoor:
Mijn Makelaar Rob de Jong B.V.
Datum:
16 februari 2013
Door:
M.J.Kisjes

Detailscore

In 2006 voor het eerst contact gehad met Rob de Jong toen ik een huis kocht waar hij de verkopende makelaar van was. In 2012 voor de 2e keer contact, bij de verkoop van dat zelfde huis. Na het uitnodigen van 3 plaatselijke makelaars (om een keuze te maken wie voor ons de beste makelaar zou zijn), kozen we voor Rob vanwege zijn enthousiasme en openheid. Samen met zijn medewerkers heeft zijn team een zeer representatief voorkomen en hebben [Meer]

In 2006 voor het eerst contact gehad met Rob de Jong toen ik een huis kocht waar hij de verkopende makelaar van was. In 2012 voor de 2e keer contact, bij de verkoop van dat zelfde huis. Na het uitnodigen van 3 plaatselijke makelaars (om een keuze te maken wie voor ons de beste makelaar zou zijn), kozen we voor Rob vanwege zijn enthousiasme en openheid. Samen met zijn medewerkers heeft zijn team een zeer representatief voorkomen en hebben zij een frisse en reële kijk op zaken, ze hebben ons naar onze mening zeer goed op de hoogte gehouden tijdens het hele verkoop proces. Daarnaast hebben wij Rob in dezelfde periode als bij de verkoop van ons oude huis, ook als aankoop-makelaar ingezet om ons te helpen bij de aankoop van ons droomhuis. Dit met veel succes! Hij is mee geweest bij een gesprek met de gemeente om informatie in te winnen over het aan te kopen huis en is met ons mee geweest bij meerdere bezichtigingen van het huis. Daarnaast heeft hij geadviseerd en dingen geregeld om een aangrenzend perceel gemeente grond op basis van verjaring op naam te krijgen. Uiteraard heeft hij de onderhandelingen met de verkopende partij gevoerd met als resultaat dat wij het nieuwe huis voor een aanzienlijk lagere prijs en onder de beste voorwaarden in handen hebben gekregen. Al met zijn wij mede dankzij Rob de Jong en zijn team op een mooie manier van ons oude huis afgekomen en wonen wij nu in het voor ons perfecte huis! Minder

10 , 0
Kantoor:
Mijn Makelaar Rob de Jong B.V.
Datum:
15 februari 2013
Door:
Herman

Detailscore

Een 10 lijkt een beetje overdreven maar na 2x als verkopende makelaar, 1x als aankoop makelaar en een keer een nieuwbouw woning te hebben gekocht bij Rob de Jong.(Dit alles in de afgelopen drie en half jaar)zijn wij toch echt ERVARINGS DESKUNDIGEN. Kenmerken van Rob de Jong zijn o.a.: Helderheid, recht door zee, komt afspraken na en het aller belangrijkste is dat hij een gedegen kennis heeft van de woningmarkt ook in deze tijd!!

Detailscore

Niet genoeg beoordelingen

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.