Adresgegevens
Nijkerk
Brede Beek 22
3861BD


  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

8 , 6
Kantoor:
Zijlstra ERA Makelaardij
Datum:
02 juni 2013
Door:
Malestein

Detailscore

Alles is perfect verlopen, op een zeer positieve manier. De begeleiding was van begin tot en met het tekenen van het koopcontract bij de notaris (hierbij was makelaar dhr. Zijlstra zelfs aanwezig) uitstekend.

9 , 0
Kantoor:
Zijlstra ERA Makelaardij
Datum:
17 april 2013
Door:
Van Beek

Detailscore

Mijn ERA-makelaar heet Joost Zijlstra, vestiging Nijkerk. Ik ben erg blij en tevreden met de manier waarop Joost mijn huis heeft verkocht. Vanaf het begin was hij zowel realistisch als optimistisch en heeft me goed geadviseerd over de vraagprijs, het wel of niet aanpassen van die prijs en de presentatie van de woning. Tijdens het hele verkooptraject heeft hij telkens contact met me gehouden, ook al waren er geen bezichtingen. Ook de afronding van de verkoop ging erg prettig.

8 , 0
Kantoor:
Zijlstra ERA Makelaardij
Datum:
30 januari 2013
Door:
Vietor

Detailscore

10 , 0
Kantoor:
Zijlstra ERA Makelaardij
Datum:
16 december 2012
Door:
Vink

Detailscore

Een prima begeleiding, aangepast aan persoonlijke wensen. Een reële visie op de woningmarkt van dat moment

9 , 0
Kantoor:
Zijlstra ERA Makelaardij
Datum:
21 november 2012
Door:
Struis

Detailscore

Wij zijn bijzonder tevreden over de bemiddeling bij verkoop van ons huis in Nijkerk. Alle details werden goed opgepakt, deskundig en precies. En beter nog, het resultaat is er ook naar! De woning is binnen 4 weken verkocht. Joost Zijlstra en het complete team in Nijkerk verdienen een pluim! Fam. Struis-Hofstra

9 , 0
Kantoor:
Zijlstra ERA Makelaardij
Datum:
21 november 2012
Door:
Vedder

Detailscore

deze makelaar heeft goed rekening gehouden met onze persoonlijke wensen service uitstekend op vragen gelijk antwoord niets anders dan lof

8 , 2
Kantoor:
Zijlstra ERA Makelaardij
Datum:
26 oktober 2012
Door:
Uuldriks

Detailscore

8 , 2
Kantoor:
Zijlstra ERA Makelaardij
Datum:
20 september 2012
Door:
Van Beek

Detailscore

Alle medewerkers van era Zijlstra gaven ons een prettig gevoel. De volgende woorden passen daar het beste bij: Betrouwbaar, openheid, no nonsense, fijne begeleiding.

10 , 0
Kantoor:
Zijlstra ERA Makelaardij
Datum:
07 juli 2012
Door:
van Ginkel

Detailscore

Zijlstra ERA Makelaardij (Nijkerk) heeft ondanks de slechte tijd, ons geweldig geholpen om ons huis te verkopen. Het is een betrouwbare makelaar die zegt wat hij doet en ook doet wat hij zegt.

9 , 2
Kantoor:
Zijlstra ERA Makelaardij
Datum:
06 juni 2012
Door:
Niezen

Detailscore

Ik ben zeer tevreden over de werkwijze en vooral de snelheid van verkopen van era makelaar Zijlstra!

7 , 8
Kantoor:
Zijlstra ERA Makelaardij
Datum:
04 juni 2012
Door:
Buitenhuis

Detailscore

de dienst verlening rond de verkoop van ons huis is tot nu toe tot volle te vredenheid

8 , 4
Kantoor:
Zijlstra ERA Makelaardij
Datum:
23 mei 2012
Door:
Pol van de

Detailscore

Wij zijn zeer tevreden over de dienstverlening van Zijlstra ERA makelaars uit Nijkerk. Ons appartement was binnen een week verkocht! Duidelijkheid, juiste vraagprijs en een goede woningpresentatie maakte het mogelijk ons appartement zo snel te verkopen.

7 , 6
Kantoor:
Zijlstra ERA Makelaardij
Datum:
19 mei 2012
Door:
Zaagman

Detailscore

Heeft ons goed, duidelijk en rustig begeleid.

7 , 6
Kantoor:
Zijlstra ERA Makelaardij
Datum:
19 mei 2012
Door:
Zaagman

Detailscore

Heeft ons goed, duidelijk en rustig begeleid.

8 , 0
Kantoor:
Zijlstra ERA Makelaardij
Datum:
15 mei 2012
Door:
Koster

Detailscore

De makelaar heeft ons altijd goed en juist geïnformeerd. De terugkoppeling na een bezichtiging was prettig. Het is wel belangrijk om bij het opstellen van een omschrijving van het huis, mee te kijken en correcties aan te brengen. Want de eerste indruk is het belangrijkst, als die niet goed is ben je de potentiële koper kwijt. Het contact met de makelaar was uitstekend. Door de goede voorbereiding voordat het huis in de verkoop ging, hebben wij het geluk gehad [Meer]

De makelaar heeft ons altijd goed en juist geïnformeerd. De terugkoppeling na een bezichtiging was prettig. Het is wel belangrijk om bij het opstellen van een omschrijving van het huis, mee te kijken en correcties aan te brengen. Want de eerste indruk is het belangrijkst, als die niet goed is ben je de potentiële koper kwijt. Het contact met de makelaar was uitstekend. Door de goede voorbereiding voordat het huis in de verkoop ging, hebben wij het geluk gehad dat het huis binnen 1 week verkocht is. Minder

8 , 4
Kantoor:
Zijlstra ERA Makelaardij
Datum:
09 mei 2012
Door:
de Jong

Detailscore

Prima tevreden. In deze moeilijke tijd binnen 5 maanden voor een goede prijs het huis verkocht. Sneller dan ik had durven dromen. Joost Zijlstra heeft met zijn ervaring in de markt de woning goed neer gezet. Professionele fotograaf met verstand van zaken zorgt er mede voor dat de presentatie top is. Ook de complimenten aan het team van Zijlstra ERA Makelaardij voor het snel en vakkundig handelen bij vragen en/of opmerkingen. Ik weet nu al wie mijn volgende verkoopmakelaar wordt.

8 , 6
Kantoor:
Zijlstra ERA Makelaardij
Datum:
30 april 2012
Door:
Pater

Detailscore

Professionele makelaar die de tijd neem om naar je te luisteren en met goed advies komt. Uitstekende begeleiding gehad bij de verkoop van onze woning!

9 , 2
Kantoor:
Zijlstra ERA Makelaardij
Datum:
12 april 2012
Door:
Krikke

Detailscore

Wij hebben met veel plezier zaken gedaan met Joost Zijlstra Era Makelaars Plezierige samenwerking en zelfs in de avonduren stonden ze voor ons klaar!

9 , 2
Kantoor:
Zijlstra ERA Makelaardij
Datum:
28 februari 2012
Door:
van Maarschalkerweerd

Detailscore

9 , 0
Kantoor:
Zijlstra ERA Makelaardij
Datum:
09 februari 2012
Door:
van Middendorp

Detailscore

alle vertrouwen jn de makelaar blijft in deze tijd positief

7 , 6
Kantoor:
Zijlstra ERA Makelaardij
Datum:
13 december 2011
Door:
Wijnanda Geralda de Wit

Detailscore

Wij zijn zeer tevreden over de correcte wijze waarop onze Era makelaar ons heeft geholpen bij de verkoop van ons huis. Ook met vragen over de aankoop van een eventueel ander huis waren ze ons steeds erg behulpzaam. Wij zullen onze Era makelaar zeker van harte aanbevelen aan binnen onze vrienden en kennissen kring.

7 , 2
Kantoor:
Zijlstra ERA Makelaardij
Datum:
02 november 2011
Door:
Jeroen van Dijk

Detailscore

De presentatie vooraf was goed. Over de dienstverlening tijdens het proces en zeker aan het einde ben ik minder te spreken. Foto's die niet naar wens zijn gemaakt, teksten op internet die onvolledig waren wat niet opgemerkt werd. Tijdens het rondmaken van de verkoop, kreeg ik het idee dat belangen van aankopende partij beter behartigend werden dan de onze. Geen belletje toen de datum van 'onder voorbehoud' was verstreken met felicitaties dat alles rond is gekomen. Ons huis is [Meer]

De presentatie vooraf was goed. Over de dienstverlening tijdens het proces en zeker aan het einde ben ik minder te spreken. Foto's die niet naar wens zijn gemaakt, teksten op internet die onvolledig waren wat niet opgemerkt werd. Tijdens het rondmaken van de verkoop, kreeg ik het idee dat belangen van aankopende partij beter behartigend werden dan de onze. Geen belletje toen de datum van 'onder voorbehoud' was verstreken met felicitaties dat alles rond is gekomen. Ons huis is super snel verkocht, zelfs tijdens onze vakantie prima gecommuniceerd over de verkoop. En toch houd ik er geen blij gevoel aan over. Minder

9 , 4
Kantoor:
Zijlstra ERA Makelaardij
Datum:
04 september 2011
Door:
Geerts

Detailscore

Zijlstra makelaardij heeft een duidelijk verhaal vanaf eerste kennismaking tot afronding. De adviezen staan willen wellicht nog wel eens iets afwijken van de eigen ideeen van de verkoper, maar blijken axchteraf gezien goed uit te pakken. De makelaar weet op een juiste manier een stukje emotie wegt te nemen bij de verkoper, waardoor de verkoop objectief bekeken wordt en keuzes zakelijk gemaakt kunnen worden. Met als resultaat verkoop van de woning. Perfect geregeld.

6 , 4
Kantoor:
Zijlstra ERA Makelaardij
Datum:
17 augustus 2011
Door:
Spijker

Detailscore

ik vermoed dat de waarde in het begin onrealistisch hoog is voorgesteld: mei 2008 verwachte opbrengst 310.000, echte verkoopprijs augustus 2011 212.000 andere makelaar had in mei 2008 een verwachte opbrengst van 270.000 genoemd, dus die zat er veel dichter bij natuurlijk heb ik zelf de keuze gemaakt voor era met het hogere bedrag, maar het blijft voelen alsof we daar veel geld aan verloren hebben uiteindelijk en dat het genoemde bedrag een lekkermakertje was Remco Spijker 06 4300 7210

8 , 0
Kantoor:
Zijlstra ERA Makelaardij
Datum:
01 augustus 2011
Door:
Evert-Jan van 't Hof

Detailscore

Wij zijn zeer tevreden over Zijlstra ERA makelaar. Je wordt er door alle medewerkers vriendelijk, persoonlijk en deskundig geholpen.

Detailscore

Niet genoeg beoordelingen

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.