Adresgegevens
Nijmegen
van Welderenstraat 108
6511 MT
Tel: 024 3243838
info@attisaankoop.nl



  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

9 , 8
Kantoor:
Aankoopmakelaardij Attis van der Horst
Datum:
02 september 2019
Door:
Katherine Anderton

Detailscore

Attis was incredibly helpful and quick to respond to questions or requests. As a result we were able to secure a successful bid in a very competitive market. As expats having to work in a foreign language, Attis took the time to explain everything to us clearly in language we could understand.

9 , 2
Kantoor:
Aankoopmakelaardij Attis van der Horst
Datum:
16 augustus 2019
Door:
Erik en Nienke

Detailscore

Behalve alles wat je zoekt in een makelaar hadden wij een behoefte aan een persoonlijk match of klik. 'Ja dit voelt goed', zo zeiden we na onze eerste afspraak. Dat is een grote bonus. Op een prettige manier werden we door Attis en haar kantoor geholpen bij allerlei kleine en grote vragen. Met veel kennis en zorg kregen we advies bij wat we nodig hadden. En we hebben op het juiste moment toegeslagen en nu een fijne woning! Dank daarvoor.

10 , 0
Kantoor:
Aankoopmakelaardij Attis van der Horst
Datum:
23 mei 2019
Door:
Yasar Alsan

Detailscore

Wij hebben een zeer goede ervaring met Attis. Ze is meedenkend en erg behulpzaam in alle aspecten. Wij hebben alle twee onze woningen via Attis en naar volle tevredenheid!

9 , 6
Kantoor:
Aankoopmakelaardij Attis van der Horst
Datum:
18 mei 2019
Door:
s kokke

Detailscore

Attis heeft mij geholpen met de aankoop van een woning. Ze werkt duidelijk, eerlijk en heeft veel kennis van zaken. Straight to the point! Ik vond de samenwerking met Attis zeer prettig!

10 , 0
Kantoor:
Aankoopmakelaardij Attis van der Horst
Datum:
02 april 2019
Door:
Manuel Baarslag

Detailscore

Een hele fijne en kundige aankoopmakelaar die ons gedurende het hele traject van het zoeken en kopen van een huis zeer goed heeft geholpen! Je merkt dat ze wordt gewaardeerd bij verkopende collega's en is zakelijk voor ons van grote waarde geweest en heeft onze belangen zeer goed vertegenwoordigd. Heeft voor elk probleem een oplossing.

9 , 9
Kantoor:
Aankoopmakelaardij Attis van der Horst
Datum:
28 maart 2019
Door:
Ben en Marion

Detailscore

Van begin af aan onder de indruk van haar deskundigheid en kennis van alle processen rondom de aankoop van een woning. Attis is in staat om mee te denken en toch de zakelijke kant in het oog te houden. Daarnaast is ze een prettig persoon en is het heel plezierig om met haar te werken.

9 , 7
Kantoor:
Aankoopmakelaardij Attis van der Horst
Datum:
18 maart 2019
Door:
Thomas en Hannah

Detailscore

Attis heeft ons geholpen met de aankoop van onze eerste koopwoning en wij zijn enorm blij met haar inzet. Zij is flexibel, snel, kritisch en heeft enorm veel kennis in huis.

9 , 4
Kantoor:
Aankoopmakelaardij Attis van der Horst
Datum:
12 maart 2019
Door:
Yvonne Janssen

Detailscore

Attis is een Heel prettig persoon. Praktisch, to the point, eerlijk. Ze weet hoe te handelen. Ze heeft veel kennis van de Nijmeegse woningmarkt . ( misschien ook van andere markten maar dat weet ik niet) Attis staat ook ná kantooruren voor je klaar. En ook dat is fijn, want het is heel spannend om een huis te kopen. Zonder Attis was het niet gelukt!

9 , 7
Kantoor:
Aankoopmakelaardij Attis van der Horst
Datum:
31 oktober 2018
Door:
Theodoor

Detailscore

Attis heeft ons geholpen met de aankoop van onze eerste koopwoning. In de licht verhitte markt heeft ze ons behoed voor beginnersfouten en haar honorarium ruimschoots terugverdiend bij de onderhandelingen. Daarnaar is ze prettig informeel in de omgang en zegt waar het op staat. Zeker wanneer wij als kopers even met beide benen op de grond gezet moesten worden wanneer we onrealistische vraagprijs en toch overwogen.

9 , 2
Kantoor:
Aankoopmakelaardij Attis van der Horst
Datum:
08 juni 2018
Door:
Hugo Hendriks

Detailscore

Attis is een zeer bekwame en kritische aankoopmakelaar. Daarnaast is ze ook fijn in de omgang. Ze is informeel maar wel punctueel en altijd bereidt je te woord te staan....ook buiten de reguliere 9-5 werkuren.

9 , 4
Kantoor:
Aankoopmakelaardij Attis van der Horst
Datum:
04 juni 2018
Door:
Paul en Eilien

Detailscore

We hadden een huis op het oog, maar geen idee hoe we de koop aan moesten gaan pakken. Attis heeft geweldig geholpen om het aankoopproces eenvoudig en plezierig voor ons te maken. Alle stappen werden duidelijk uitgelegd en met ons afgestemd. Daarnaast heeft ze een prijs weten te onderhandelen waar we zelf nauwelijks hadden durven beginnen.

9 , 0
Kantoor:
Aankoopmakelaardij Attis van der Horst
Datum:
27 februari 2018
Door:
Reinier Timmermans

Detailscore

Uitstekend! Ze is alert en zakelijk op de goede manier. Ze zit er bovenop en gaat snel tot de juiste acties over en boekt snel resultaten. Ze is helder en duidelijk in/bij de prijs onderhandeling. Ze heeft een goed netwerk; ook wat betreft randzaken als een klussenbedrijf of ingenieursburo e.d.

8 , 8
Kantoor:
Aankoopmakelaardij Attis van der Horst
Datum:
26 september 2017
Door:
Havinga

Detailscore

De door haar aangedragen woning was meteen raak. Plezierige omgang. To the point, reageert vlot

9 , 0
Kantoor:
Aankoopmakelaardij Attis van der Horst
Datum:
19 september 2017
Door:
Florien Boonman

Detailscore

Attis schakelt snel, geeft realistisch en eerlijk advies. Ze is betrokken en kundig en weet precies wat er in Nijmegen en omgeving gaande is.

10 , 0
Kantoor:
Aankoopmakelaardij Attis van der Horst
Datum:
18 september 2017
Door:
Stefanie

Detailscore

Attis helped me a few years ago to find the right house. She was knowledgeable, patient and inspired a lot of confidence. I was in good hands and felt that she fully represented my interests. The house I bought in the end with her help turned out to be the perfect home.

9 , 8
Kantoor:
Aankoopmakelaardij Attis van der Horst
Datum:
02 april 2017
Door:
Tessa

Detailscore

Ik stond eerlijk gezegd wat sceptisch tegenover het nut van een aankoopmakelaar, maar op aanraden van een aantal kennissen heb ik toch de stap genomen om naar Attis te gaan. En wat ben ik blij dat ik dat gedaan heb! De koopsom is lager dan het startbod waarmee ik had durven openen en alle kreukels die zich na de mondelinge overeenkomst hebben opgedaan, heeft ze netjes glad gestreken. Hier is ze druk voor in de weer geweest met oa [Meer]

Ik stond eerlijk gezegd wat sceptisch tegenover het nut van een aankoopmakelaar, maar op aanraden van een aantal kennissen heb ik toch de stap genomen om naar Attis te gaan. En wat ben ik blij dat ik dat gedaan heb! De koopsom is lager dan het startbod waarmee ik had durven openen en alle kreukels die zich na de mondelinge overeenkomst hebben opgedaan, heeft ze netjes glad gestreken. Hier is ze druk voor in de weer geweest met oa de VVE en de verkopende makelaar. Het hele proces tot aan de notaris heeft ze erg goed begeleid; ik had er geen omkijken meer naar. Ik kan het iedereen aanraden! Minder

8 , 8
Kantoor:
Aankoopmakelaardij Attis van der Horst
Datum:
03 januari 2017
Door:
Tessa Chatrou en Jasper Jeurens

Detailscore

Er zijn verschillende dingen die wij erg waarderen in Attis van der Horst. Om te beginnen heeft ze een duidelijke eigen mening, gefundeerd op ervaring en kennis. Ze is niet bang om dingen sterk aan of af te raden. Ze is daadkrachtig en komt op voor de financiële belangen van de kopers. Ze zegt eerlijk wanneer ze een huis niet zou kopen, als de prijs veel te hoog is, of wanneer iets een niet zo'n slimme investering is. Ook [Meer]

Er zijn verschillende dingen die wij erg waarderen in Attis van der Horst. Om te beginnen heeft ze een duidelijke eigen mening, gefundeerd op ervaring en kennis. Ze is niet bang om dingen sterk aan of af te raden. Ze is daadkrachtig en komt op voor de financiële belangen van de kopers. Ze zegt eerlijk wanneer ze een huis niet zou kopen, als de prijs veel te hoog is, of wanneer iets een niet zo'n slimme investering is. Ook 'in the heat of the moment' heeft ze ons heel goed geadviseerd. Waar wij ons lieten meeslepen door emoties, bleef Attis rationeel en rustig. Ze verzekerde ons dat ons droomhuis nog wel voorbij zou komen, en dat gebeurde inderdaad. Verder is Attis zeer goed bereikbaar, en is ze tot nu toe al haar afspraken nagekomen. Minder

9 , 0
Kantoor:
Aankoopmakelaardij Attis van der Horst
Datum:
20 december 2016
Door:
Theo Kruse

Detailscore

Attis heeft in deze aantrekkende markt voor een goede prijs gezorgd bij een moeilijk te beoordelen pand. Ook bij de vele hobbels die nadien nog volgden bleef ze vasthoudend met een goed resultaat tot slot! En behalve haar inzet krijg je ook nog een competent netwerk mee voor de bijbehorende zaken.

9 , 6
Kantoor:
Aankoopmakelaardij Attis van der Horst
Datum:
19 mei 2016
Door:
Sjors en Ida

Detailscore

Attis is echt een echte aankoopmakelaar. Het belang van de klant staat op 1. Ze is doortastend bij de intake. Houdt zich aan de afspraken. Positioneert zich goed bij de bezichtigingen. Heeft een prima netwerk en kennis van de markt. Daardoor wint ze snel vertrouwen, ook om ruimte te nemen als doorgepakt moet worden. De onderhandelingen heeft ze prima gedaan. Attis is ook gewoon een prettig mens om mee om te gaan.

9 , 8
Kantoor:
Aankoopmakelaardij Attis van der Horst
Datum:
09 februari 2016
Door:
Twee gelukkige huisbezitters

Detailscore

Met veel passie en aandacht samengewerkt, ze was altijd flexibel en snel te bereiken. Wist ons goed te informeren over de omgeving en waarde van een huis. Heeft ons daardoor gelukkig een mogelijke miskoop bespaard. Een tijdje later konden we met een goed gevoel de sleutel van ons huidige huis in ontvangst nemen. Ze heeft ons al het werk uit handen genomen waardoor we de aankoop als prettig hebben ervaren.

9 , 0
Kantoor:
Aankoopmakelaardij Attis van der Horst
Datum:
12 november 2015
Door:
Henri & emmi

Detailscore

flexibel, snel en accuraat

8 , 8
Kantoor:
Aankoopmakelaardij Attis van der Horst
Datum:
22 september 2015
Door:
Greetje en Richard

Detailscore

Na het mislopen van het huis dat we als eerste op het oog hadden, hielp Attis ons met de zoektocht naar een goed alternatief. Door haar grote netwerk tipte ze ons op een woning die nog niet op de markt was. Een gouden greep, want hiermee hebben we snel en zonder concurrentie een leuke woning kunnen kopen. In dit proces liet Attis ons zien dat zij een realistische kijk heeft op de mogelijkheden van een huis, goed kan adviseren [Meer]

Na het mislopen van het huis dat we als eerste op het oog hadden, hielp Attis ons met de zoektocht naar een goed alternatief. Door haar grote netwerk tipte ze ons op een woning die nog niet op de markt was. Een gouden greep, want hiermee hebben we snel en zonder concurrentie een leuke woning kunnen kopen. In dit proces liet Attis ons zien dat zij een realistische kijk heeft op de mogelijkheden van een huis, goed kan adviseren in onderhandelingsstrategie en het hele proces van bieden je uit handen neemt. Erg fijn, aangezien je niet elke dag zomaar een huis koopt. Minder

8 , 6
Kantoor:
Aankoopmakelaardij Attis van der Horst
Datum:
30 juni 2015
Door:
CH

Detailscore

Positief: - Verstand van zaken - Denkt goed mee - Altijd bereikbaar Wat de service nog beter zou maken: - Actief meezoeken door tips over woningen die nog niet op de officiële markt bekend zijn

9 , 6
Kantoor:
Aankoopmakelaardij Attis van der Horst
Datum:
27 mei 2015
Door:
Annemieke de Vries

Detailscore

Wel of niet een aankoopmakelaar in de arm nemen, heb ik echt over getwijfeld. Zeker in het begin van het traject van het kopen van een huis, schrok ik terug voor alle extra kosten. Maar wat ben ik blij dat ik dat wel gedaan heb. Dit heeft me zeker heel veel stress gescheeld en veel kopzorgen minder en ook geld, want ze heeft een goeie prijs voor mijn huis kunnen regelen. Attis maakt waar, wat ze belooft op [Meer]

Wel of niet een aankoopmakelaar in de arm nemen, heb ik echt over getwijfeld. Zeker in het begin van het traject van het kopen van een huis, schrok ik terug voor alle extra kosten. Maar wat ben ik blij dat ik dat wel gedaan heb. Dit heeft me zeker heel veel stress gescheeld en veel kopzorgen minder en ook geld, want ze heeft een goeie prijs voor mijn huis kunnen regelen. Attis maakt waar, wat ze belooft op haar website. Ze is helder in haar communicatie, transparant in haar afspraken en bovendien een prettig mens. Attis heeft oog voor de lastige keuzes, die je als aspirant koper moet maken, ze heeft met me meegedacht en haar adviezen waren echt afgestemd op mijn persoonlijke situatie. En ze pakt ook door, als ik het niet goed weet. Onderhandelen.... pff heel blij dat ik dat aan haar kon overlaten. En met het resultaat ben ik zeer tevreden, want ik heb het huis kunnen kopen, dat ik wilde. Minder

8 , 4
Kantoor:
Aankoopmakelaardij Attis van der Horst
Datum:
20 januari 2015
Door:
Ralf Reinders

Detailscore

Wij hadden tijdsdruk om snel een nieuwe woning te kopen. Attis van der Horst heeft hier direct op ingespeeld door een programma voor ons op te stellen dat helemaal afgestemd was op onze wensen. Vervolgens hebben we op tijd een nieuwe woning kunnen kopen.

Detailscore

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.