Adresgegevens
Nijmegen
van Welderenstraat 108
6511 MT
Tel: 024 3243838
info@attisaankoop.nl



  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

9 , 7
Kantoor:
Aankoopmakelaardij Attis van der Horst
Datum:
31 oktober 2018
Door:
Theodoor

Detailscore

Attis heeft ons geholpen met de aankoop van onze eerste koopwoning. In de licht verhitte markt heeft ze ons behoed voor beginnersfouten en haar honorarium ruimschoots terugverdiend bij de onderhandelingen. Daarnaar is ze prettig informeel in de omgang en zegt waar het op staat. Zeker wanneer wij als kopers even met beide benen op de grond gezet moesten worden wanneer we onrealistische vraagprijs en toch overwogen.

9 , 2
Kantoor:
Aankoopmakelaardij Attis van der Horst
Datum:
08 juni 2018
Door:
Hugo Hendriks

Detailscore

Attis is een zeer bekwame en kritische aankoopmakelaar. Daarnaast is ze ook fijn in de omgang. Ze is informeel maar wel punctueel en altijd bereidt je te woord te staan....ook buiten de reguliere 9-5 werkuren.

9 , 4
Kantoor:
Aankoopmakelaardij Attis van der Horst
Datum:
04 juni 2018
Door:
Paul en Eilien

Detailscore

We hadden een huis op het oog, maar geen idee hoe we de koop aan moesten gaan pakken. Attis heeft geweldig geholpen om het aankoopproces eenvoudig en plezierig voor ons te maken. Alle stappen werden duidelijk uitgelegd en met ons afgestemd. Daarnaast heeft ze een prijs weten te onderhandelen waar we zelf nauwelijks hadden durven beginnen.

9 , 0
Kantoor:
Aankoopmakelaardij Attis van der Horst
Datum:
27 februari 2018
Door:
Reinier Timmermans

Detailscore

Uitstekend! Ze is alert en zakelijk op de goede manier. Ze zit er bovenop en gaat snel tot de juiste acties over en boekt snel resultaten. Ze is helder en duidelijk in/bij de prijs onderhandeling. Ze heeft een goed netwerk; ook wat betreft randzaken als een klussenbedrijf of ingenieursburo e.d.

8 , 8
Kantoor:
Aankoopmakelaardij Attis van der Horst
Datum:
26 september 2017
Door:
Havinga

Detailscore

De door haar aangedragen woning was meteen raak. Plezierige omgang. To the point, reageert vlot

9 , 0
Kantoor:
Aankoopmakelaardij Attis van der Horst
Datum:
19 september 2017
Door:
Florien Boonman

Detailscore

Attis schakelt snel, geeft realistisch en eerlijk advies. Ze is betrokken en kundig en weet precies wat er in Nijmegen en omgeving gaande is.

10 , 0
Kantoor:
Aankoopmakelaardij Attis van der Horst
Datum:
18 september 2017
Door:
Stefanie

Detailscore

Attis helped me a few years ago to find the right house. She was knowledgeable, patient and inspired a lot of confidence. I was in good hands and felt that she fully represented my interests. The house I bought in the end with her help turned out to be the perfect home.

9 , 8
Kantoor:
Aankoopmakelaardij Attis van der Horst
Datum:
02 april 2017
Door:
Tessa

Detailscore

Ik stond eerlijk gezegd wat sceptisch tegenover het nut van een aankoopmakelaar, maar op aanraden van een aantal kennissen heb ik toch de stap genomen om naar Attis te gaan. En wat ben ik blij dat ik dat gedaan heb! De koopsom is lager dan het startbod waarmee ik had durven openen en alle kreukels die zich na de mondelinge overeenkomst hebben opgedaan, heeft ze netjes glad gestreken. Hier is ze druk voor in de weer geweest met oa [Meer]

Ik stond eerlijk gezegd wat sceptisch tegenover het nut van een aankoopmakelaar, maar op aanraden van een aantal kennissen heb ik toch de stap genomen om naar Attis te gaan. En wat ben ik blij dat ik dat gedaan heb! De koopsom is lager dan het startbod waarmee ik had durven openen en alle kreukels die zich na de mondelinge overeenkomst hebben opgedaan, heeft ze netjes glad gestreken. Hier is ze druk voor in de weer geweest met oa de VVE en de verkopende makelaar. Het hele proces tot aan de notaris heeft ze erg goed begeleid; ik had er geen omkijken meer naar. Ik kan het iedereen aanraden! Minder

8 , 8
Kantoor:
Aankoopmakelaardij Attis van der Horst
Datum:
03 januari 2017
Door:
Tessa Chatrou en Jasper Jeurens

Detailscore

Er zijn verschillende dingen die wij erg waarderen in Attis van der Horst. Om te beginnen heeft ze een duidelijke eigen mening, gefundeerd op ervaring en kennis. Ze is niet bang om dingen sterk aan of af te raden. Ze is daadkrachtig en komt op voor de financiële belangen van de kopers. Ze zegt eerlijk wanneer ze een huis niet zou kopen, als de prijs veel te hoog is, of wanneer iets een niet zo'n slimme investering is. Ook [Meer]

Er zijn verschillende dingen die wij erg waarderen in Attis van der Horst. Om te beginnen heeft ze een duidelijke eigen mening, gefundeerd op ervaring en kennis. Ze is niet bang om dingen sterk aan of af te raden. Ze is daadkrachtig en komt op voor de financiële belangen van de kopers. Ze zegt eerlijk wanneer ze een huis niet zou kopen, als de prijs veel te hoog is, of wanneer iets een niet zo'n slimme investering is. Ook 'in the heat of the moment' heeft ze ons heel goed geadviseerd. Waar wij ons lieten meeslepen door emoties, bleef Attis rationeel en rustig. Ze verzekerde ons dat ons droomhuis nog wel voorbij zou komen, en dat gebeurde inderdaad. Verder is Attis zeer goed bereikbaar, en is ze tot nu toe al haar afspraken nagekomen. Minder

9 , 0
Kantoor:
Aankoopmakelaardij Attis van der Horst
Datum:
20 december 2016
Door:
Theo Kruse

Detailscore

Attis heeft in deze aantrekkende markt voor een goede prijs gezorgd bij een moeilijk te beoordelen pand. Ook bij de vele hobbels die nadien nog volgden bleef ze vasthoudend met een goed resultaat tot slot! En behalve haar inzet krijg je ook nog een competent netwerk mee voor de bijbehorende zaken.

9 , 6
Kantoor:
Aankoopmakelaardij Attis van der Horst
Datum:
19 mei 2016
Door:
Sjors en Ida

Detailscore

Attis is echt een echte aankoopmakelaar. Het belang van de klant staat op 1. Ze is doortastend bij de intake. Houdt zich aan de afspraken. Positioneert zich goed bij de bezichtigingen. Heeft een prima netwerk en kennis van de markt. Daardoor wint ze snel vertrouwen, ook om ruimte te nemen als doorgepakt moet worden. De onderhandelingen heeft ze prima gedaan. Attis is ook gewoon een prettig mens om mee om te gaan.

9 , 8
Kantoor:
Aankoopmakelaardij Attis van der Horst
Datum:
09 februari 2016
Door:
Twee gelukkige huisbezitters

Detailscore

Met veel passie en aandacht samengewerkt, ze was altijd flexibel en snel te bereiken. Wist ons goed te informeren over de omgeving en waarde van een huis. Heeft ons daardoor gelukkig een mogelijke miskoop bespaard. Een tijdje later konden we met een goed gevoel de sleutel van ons huidige huis in ontvangst nemen. Ze heeft ons al het werk uit handen genomen waardoor we de aankoop als prettig hebben ervaren.

9 , 0
Kantoor:
Aankoopmakelaardij Attis van der Horst
Datum:
12 november 2015
Door:
Henri & emmi

Detailscore

flexibel, snel en accuraat

8 , 8
Kantoor:
Aankoopmakelaardij Attis van der Horst
Datum:
22 september 2015
Door:
Greetje en Richard

Detailscore

Na het mislopen van het huis dat we als eerste op het oog hadden, hielp Attis ons met de zoektocht naar een goed alternatief. Door haar grote netwerk tipte ze ons op een woning die nog niet op de markt was. Een gouden greep, want hiermee hebben we snel en zonder concurrentie een leuke woning kunnen kopen. In dit proces liet Attis ons zien dat zij een realistische kijk heeft op de mogelijkheden van een huis, goed kan adviseren [Meer]

Na het mislopen van het huis dat we als eerste op het oog hadden, hielp Attis ons met de zoektocht naar een goed alternatief. Door haar grote netwerk tipte ze ons op een woning die nog niet op de markt was. Een gouden greep, want hiermee hebben we snel en zonder concurrentie een leuke woning kunnen kopen. In dit proces liet Attis ons zien dat zij een realistische kijk heeft op de mogelijkheden van een huis, goed kan adviseren in onderhandelingsstrategie en het hele proces van bieden je uit handen neemt. Erg fijn, aangezien je niet elke dag zomaar een huis koopt. Minder

8 , 6
Kantoor:
Aankoopmakelaardij Attis van der Horst
Datum:
30 juni 2015
Door:
CH

Detailscore

Positief: - Verstand van zaken - Denkt goed mee - Altijd bereikbaar Wat de service nog beter zou maken: - Actief meezoeken door tips over woningen die nog niet op de officiële markt bekend zijn

9 , 6
Kantoor:
Aankoopmakelaardij Attis van der Horst
Datum:
27 mei 2015
Door:
Annemieke de Vries

Detailscore

Wel of niet een aankoopmakelaar in de arm nemen, heb ik echt over getwijfeld. Zeker in het begin van het traject van het kopen van een huis, schrok ik terug voor alle extra kosten. Maar wat ben ik blij dat ik dat wel gedaan heb. Dit heeft me zeker heel veel stress gescheeld en veel kopzorgen minder en ook geld, want ze heeft een goeie prijs voor mijn huis kunnen regelen. Attis maakt waar, wat ze belooft op [Meer]

Wel of niet een aankoopmakelaar in de arm nemen, heb ik echt over getwijfeld. Zeker in het begin van het traject van het kopen van een huis, schrok ik terug voor alle extra kosten. Maar wat ben ik blij dat ik dat wel gedaan heb. Dit heeft me zeker heel veel stress gescheeld en veel kopzorgen minder en ook geld, want ze heeft een goeie prijs voor mijn huis kunnen regelen. Attis maakt waar, wat ze belooft op haar website. Ze is helder in haar communicatie, transparant in haar afspraken en bovendien een prettig mens. Attis heeft oog voor de lastige keuzes, die je als aspirant koper moet maken, ze heeft met me meegedacht en haar adviezen waren echt afgestemd op mijn persoonlijke situatie. En ze pakt ook door, als ik het niet goed weet. Onderhandelen.... pff heel blij dat ik dat aan haar kon overlaten. En met het resultaat ben ik zeer tevreden, want ik heb het huis kunnen kopen, dat ik wilde. Minder

8 , 4
Kantoor:
Aankoopmakelaardij Attis van der Horst
Datum:
20 januari 2015
Door:
Ralf Reinders

Detailscore

Wij hadden tijdsdruk om snel een nieuwe woning te kopen. Attis van der Horst heeft hier direct op ingespeeld door een programma voor ons op te stellen dat helemaal afgestemd was op onze wensen. Vervolgens hebben we op tijd een nieuwe woning kunnen kopen.

9 , 2
Kantoor:
Aankoopmakelaardij Attis van der Horst
Datum:
19 januari 2015
Door:
Kitty de Graaf

Detailscore

Altijd bereikbaar. Actief, in een korte tijd veel voor elkaar gekregen.

9 , 8
Kantoor:
Aankoopmakelaardij Attis van der Horst
Datum:
13 december 2014
Door:
Grietje en Marin

Detailscore

In alle fasen van het zoeken naar en kopen van ons droomhuis heeft Attis ons fantastisch geholpen. Door haar kennis van zaken en nuchterheid heeft ze ons voor een miskoop behoedt. En voor het huis waar we inmiddels al weer bijna een half jaar met heel veel plezier wonen, heeft ze een prima prijs bedongen.

8 , 2
Kantoor:
Aankoopmakelaardij Attis van der Horst
Datum:
03 november 2014
Door:
Sytse Dijkstra

Detailscore

Een goede aankoopmakelaar behoedt je van fouten en Attis heeft door haar kennis en vakmanschap een zeer bekwame kijk op de lokale huizenmarkt dus de winst is snel gemaakt. Prettig contact en persoonlijk prettig in omgang. Kijkt verder dan emotionele waarde en adviseert in het maken van de juiste beslissing.

8 , 8
Kantoor:
Aankoopmakelaardij Attis van der Horst
Datum:
15 oktober 2014
Door:
Ralph Litjens

Detailscore

Zeer goede ervaring met aankoopmakelaar Attis van der Horst. Prettig in de omgang. Goede kennis van zaken. Ziet veel dingen die een leek over het hoofd ziet en kan de waarde van een huis goed inschatten. Ze heeft ons behoed voor de aankoop van een huis waar de hoofdprijs op stond. Hier waren we zelf wellicht wel ingetuind. Kortom kan een ieder aanbevelen om Attis in te schakelen voor de hulp bij de aankoop van een huis.

8 , 4
Kantoor:
Aankoopmakelaardij Attis van der Horst
Datum:
14 oktober 2014
Door:
Anke

Detailscore

Er wordt open en eerlijk meegedacht en de tijd genomen voor advies

9 , 4
Kantoor:
Aankoopmakelaardij Attis van der Horst
Datum:
05 oktober 2014
Door:
Fam. Frank

Detailscore

wij zijn ontzettend tevreden over Attis van der Horst. Via via hoorden we haar naam en de goede ervaringen. Nog nooit hebben we iets negatiefs gehoord en er zijn toch al veel bekenden en familie die een huis hebben gekocht met behulp van Attis. Attis zet zich 100% in voor haar klant. Niets is teveel gevraagd en ondanks dat wij een iets moeilijkere/andere casus hadden dan gebruikelijk, bleef zij enthousiast. nog andere pluspunten: Ze is zakelijk maar komt ook heel vertrouwd over. Zeer goed geprijsd! Snelle [Meer]

wij zijn ontzettend tevreden over Attis van der Horst. Via via hoorden we haar naam en de goede ervaringen. Nog nooit hebben we iets negatiefs gehoord en er zijn toch al veel bekenden en familie die een huis hebben gekocht met behulp van Attis. Attis zet zich 100% in voor haar klant. Niets is teveel gevraagd en ondanks dat wij een iets moeilijkere/andere casus hadden dan gebruikelijk, bleef zij enthousiast. nog andere pluspunten: Ze is zakelijk maar komt ook heel vertrouwd over. Zeer goed geprijsd! Snelle en duidelijke communicatie en terugkoppelingen. Gaat voor het doel van de klant maar blijft dit relativeren en geeft daarbij duidelijk advies. sinds een week zijn wij eigenaren van ons droomhuis voor een prijs waar we alleen op hadden gehoopt maar uiteindelijk ook werkelijkheid is geworden! kortom: top aankoopmakelaar! Minder

9 , 2
Kantoor:
Aankoopmakelaardij Attis van der Horst
Datum:
07 augustus 2014
Door:
Iris

Detailscore

Attis is zeer prettig in de omgang en erg professioneel. Dit heb ik als onzekere starter op de woningmarkt als erg fijn ervaren. Als starter weet je niet goed wat je kunt verwachten. Attis schatte mijn situatie goed in en nam alles stapje voor stapje met mij door. Ook het communiceren ging soepel en snel, waardoor ik vragen durfde te stellen en ook snel antwoord kreeg. Attis heeft met mij meegedacht over geschikte opties. Op momenten dat ik niet [Meer]

Attis is zeer prettig in de omgang en erg professioneel. Dit heb ik als onzekere starter op de woningmarkt als erg fijn ervaren. Als starter weet je niet goed wat je kunt verwachten. Attis schatte mijn situatie goed in en nam alles stapje voor stapje met mij door. Ook het communiceren ging soepel en snel, waardoor ik vragen durfde te stellen en ook snel antwoord kreeg. Attis heeft met mij meegedacht over geschikte opties. Op momenten dat ik niet flexibel was i.v.m. werk, nam Attis regelwerk van mij over. Ik zou Attis zeker aanbevelen! Minder

9 , 4
Kantoor:
Aankoopmakelaardij Attis van der Horst
Datum:
29 juni 2014
Door:
Barry en Anne

Detailscore

Attis denkt mee, zit overal bovenop, is erg enthousiast en lost problemen meteen op. Ze is erg goed te bereiken.

Detailscore

Niet genoeg beoordelingen

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.