Adresgegevens
Nijmegen
Burchtstraat 124
6511 RJ


  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

8 , 0
Kantoor:
Hendriks Makelaardij Nijmegen
Datum:
29 mei 2020
Door:
P.R. Oude Wesselink

Detailscore

8 , 4
Kantoor:
Hendriks Makelaardij Nijmegen
Datum:
28 mei 2020
Door:
M. Haas

Detailscore

Met Mark Doppenberg een zeer prettige rondleiding gehad waarbij voor de bezichtiging ruim de tijd werd genomen.

10 , 0
Kantoor:
Hendriks Makelaardij Nijmegen
Datum:
27 mei 2020
Door:
N. Schoonbrood

Detailscore

Vriendelijk, begripvol en oprecht.

8 , 0
Kantoor:
Hendriks Makelaardij Nijmegen
Datum:
27 mei 2020
Door:
E. Damen

Detailscore

8 , 4
Kantoor:
Hendriks Makelaardij Nijmegen
Datum:
26 mei 2020
Door:
I. Ruesen

Detailscore

8 , 4
Kantoor:
Hendriks Makelaardij Nijmegen
Datum:
22 mei 2020
Door:
M. van Kempen

Detailscore

Prettige manier van benaderen en toegankelijk

9 , 2
Kantoor:
Hendriks Makelaardij Nijmegen
Datum:
22 mei 2020
Door:
. Vaassen

Detailscore

Keurig en vriendelijk

8 , 4
Kantoor:
Hendriks Makelaardij Nijmegen
Datum:
20 mei 2020
Door:
D. Nummerdor

Detailscore

7 , 2
Kantoor:
Hendriks Makelaardij Nijmegen
Datum:
18 mei 2020
Door:
J. van Raaij

Detailscore

4 , 0
Kantoor:
Hendriks Makelaardij Nijmegen
Datum:
12 mei 2020
Door:
G. Bastiaans

Detailscore

Om eerlijk te zijn vond ik het geen geweldige ervaring. De makelaar was zeer passief in het geven van informatie en maakte mij niet enthousiast over de woning. Gaf wel uitgebreid antwoord op mijn vragen, maar verwacht ook dat makelaar zelf proactief het huis wil verkopen. Dat heb ik nu kort ervaren

9 , 2
Kantoor:
Hendriks Makelaardij Nijmegen
Datum:
23 maart 2020
Door:
Henk

Detailscore

Prima, rustig, deskundig, niet te pushy, groet Henk

6 , 8
Kantoor:
Hendriks Makelaardij Nijmegen
Datum:
06 maart 2020
Door:
M. Hazin

Detailscore

Mark is een zeer prettig persoon in omgang. Het was een prettige bezichtiging en hij heeft mij goed geholpen met mijn vragen. Topper!

8 , 8
Kantoor:
Hendriks Makelaardij Nijmegen
Datum:
05 maart 2020
Door:
C van de Kamp

Detailscore

Goed! Erg vriendelijk.

8 , 8
Kantoor:
Hendriks Makelaardij Nijmegen
Datum:
04 maart 2020
Door:
A. Basto

Detailscore

Hele positieve indruk, Gregory kon alle mijn vragen beantworden. Ik kon met al rust het huis bekijken. Super bedankt!

9 , 6
Kantoor:
Hendriks Makelaardij Nijmegen
Datum:
04 maart 2020
Door:
E. Treffers

Detailscore

Prima begeleiding, vriendelijk, kundig.

6 , 4
Kantoor:
Hendriks Makelaardij Nijmegen
Datum:
28 februari 2020
Door:
T Heijting

Detailscore

-

9 , 2
Kantoor:
Hendriks Makelaardij Nijmegen
Datum:
28 februari 2020
Door:
E.S.M. van der Linden

Detailscore

zeer correct

6 , 8
Kantoor:
Hendriks Makelaardij Nijmegen
Datum:
28 februari 2020
Door:
M.M. Eisen

Detailscore

Enthousiast, goede uitgebreide rondleiding, dit heeft ons uitgenodigd om een uitgebreide feedback terug te sturen maar hier hebben we vervolgens geen enkele terugkoppeling op gehad. Jammer want de eerste maar ook laatste indruk zijn belangrijk en de laatste is nu niet zo goed..

9 , 6
Kantoor:
Hendriks Makelaardij Nijmegen
Datum:
27 februari 2020
Door:
J. Kampen

Detailscore

10 , 0
Kantoor:
Hendriks Makelaardij Nijmegen
Datum:
19 februari 2020
Door:
H Sengers

Detailscore

Zeer vriendelijk persoon

8 , 0
Kantoor:
Hendriks Makelaardij Nijmegen
Datum:
19 februari 2020
Door:
. Kampen

Detailscore

eerlijke en open communicatie.

6 , 0
Kantoor:
Hendriks Makelaardij Nijmegen
Datum:
14 februari 2020
Door:
K Willems

Detailscore

Ik vond de makelaar zeer ongeïnteresseerd. Hij was 10 minuten te laat (geen probleem maar ik dacht.. laat even wat weten). Toen hij aankwam gaf hij mij een hand en verder vroeg hij niks aan mij. Het voelde voor mij niet bepaald welkom. Geen hele prettige ervaring

8 , 4
Kantoor:
Hendriks Makelaardij Nijmegen
Datum:
13 februari 2020
Door:
A. Hartman

Detailscore

er is geen bezichtiging geweest, maar toch een zeer goed initiatief !

10 , 0
Kantoor:
Hendriks Makelaardij Nijmegen
Datum:
06 februari 2020
Door:
S. Klom

Detailscore

Super aardige man. Komt enthousiast en betrouwbaar over. Veel kennis en komt ook heel eerlijk over.Wij hebben een goede ervaring gehad dat we hem ook ons huidige huis toevertrouwen om de verkoop in te doen mocht alles rondkomen natuurlijk.

8 , 8
Kantoor:
Hendriks Makelaardij Nijmegen
Datum:
06 februari 2020
Door:
P. Overwijk

Detailscore

een zeer gedreven man , eerlijk goed meedenkend

Detailscore

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.