Alle beoordelingen

Pulles Makelaardij

Nijmegen

Adresgegevens
Nijmegen
Mariënburg 98
6511 PS
Tel: 024-3883338
info@pullesmakelaardij.nl



  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

10 , 0
Kantoor:
Pulles Makelaardij
Datum:
28 augustus 2019
Door:
Kim Albers

Detailscore

Raymond werd me aangeraden door een vriendin, hij maakt het onmogelijke mogelijk! Ik kan hem niet sterk genoeg aanbevelen, zelfs vanaf zijn vakantie nog zijn hulp om op tijd een bod te kunnen doen en alles te regelen. Zowel voor aankoop, verkoop als hypotheekadvies absoluut de beste keus!

10 , 0
Kantoor:
Pulles Makelaardij
Datum:
28 augustus 2019
Door:
Kim Albers

Detailscore

Fantastisch!! Liesbeth heeft ons huis snel en voor een geweldige prijs verkocht. Heel fijn contact, we kregen zelfs complimenten van de kopers dat Liesbeth veruit de beste makelaar is die ze hebben meegemaakt in hun zoektocht naar een nieuw huis.

9 , 8
Kantoor:
Pulles Makelaardij
Datum:
28 augustus 2019
Door:
Emma Vaillant

Detailscore

Heel prettige ervaring met Liesbeth en met Pulles Makelaardij in het algemeen. Ik had vrij hoge eisen en een klein budget, in een oververhitte woningmarkt. Dankzij Liesbeth en Pulles Makelaardij ben ik binnen een half jaar eigenaar van mijn eerste koopappartement! De communicatie verliep prettig en snel, duidelijke uitleg bij alles en Liesbeth heeft mij zeer goed geadviseerd en onderhandeld. Een aanrader dus!

9 , 3
Kantoor:
Pulles Makelaardij
Datum:
29 juli 2019
Door:
Peter Honders

Detailscore

Uitermate goed. Ook ik had 'goede verhalen gehoord' over deze makelaar. Alle (hoge) verwachtingen waargemaakt. De afspraken gemaakt met de vakkundige en realistische Raymond, de uitvoering van de verkoop van onze woning door de enorm enthousiaste en betrokken Liesbeth en niet te vergeten Robin. Een office medewerker die werkt als een enorme 'spin in het web', met een bijzondere mate van klantvriendelijkheid en accuratesse. Zeer goed kantoor met grote vakmanschap!

10 , 0
Kantoor:
Pulles Makelaardij
Datum:
23 juli 2019
Door:
Marion Claus

Detailscore

Helemaal top!!

10 , 0
Kantoor:
Pulles Makelaardij
Datum:
18 juli 2019
Door:
Ina de Vries

Detailscore

Menselijke professional met een enorme drive om t beste eruit te halen, top!

10 , 0
Kantoor:
Pulles Makelaardij
Datum:
02 juli 2019
Door:
Marnix Gorissen

Detailscore

10 , 0
Kantoor:
Pulles Makelaardij
Datum:
01 juli 2019
Door:
Jan Bors

Detailscore

Een zeer goede ervaring om geholpen te worden door Mevr. Selbach. Adequaat, heel vriendelijk en niets was haar teveel. Als u aan makelaar van het jaar verkiezingen doet zou ik haar graag voordragen.

10 , 0
Kantoor:
Pulles Makelaardij
Datum:
01 juli 2019
Door:
Jan Bors

Detailscore

Een zeer goede ervaring om geholpen te worden door Mevr. Selbach. Adequaat, heel vriendelijk en niets was haar teveel. Als u aan makelaar van het jaar verkiezingen doet zou ik haar graag voordragen.

9 , 2
Kantoor:
Pulles Makelaardij
Datum:
28 juni 2019
Door:
Inge Volman

Detailscore

Liesbeth is een professioneel met een fantastische kennis van de Nijmeegse huizenmarkt. Ze heeft ons geweldig geholpen met het vinden van ons nieuwe huis.

9 , 6
Kantoor:
Pulles Makelaardij
Datum:
07 juni 2019
Door:
I M Hagan

Detailscore

Fijn, toegankelijk

9 , 8
Kantoor:
Pulles Makelaardij
Datum:
21 mei 2019
Door:
Frank Brouwers

Detailscore

9 , 3
Kantoor:
Pulles Makelaardij
Datum:
29 april 2019
Door:
Thyra

Detailscore

Prima, dacht goed mee, goede adviezen

8 , 9
Kantoor:
Pulles Makelaardij
Datum:
05 maart 2019
Door:
Steven

Detailscore

Goed

8 , 1
Kantoor:
Pulles Makelaardij
Datum:
25 februari 2019
Door:
Joyce

Detailscore

Liesbeth is super betrokken, houd je op de hoogte van alles en denkt met je mee. Helemaal tevreden!

10 , 0
Kantoor:
Pulles Makelaardij
Datum:
23 februari 2019
Door:
Stef

Detailscore

Liesbeth heeft ons geholpen bij de verkoop van ons huis. Ze is een echte professional. Nadat ze ons huis had opgemeten, hebben wij samen de verkoopstrategie bepaald. Ze luistert goed naar onze wensen, reageert snel en is flexibel. Naast deze persoonlijke eigenschappen is ze ook een goede verkoopster. Ons huis is ruim boven vraagprijs verkocht, naar onze tevredenheid! Liesbeth, bedankt voor je bemiddeling in deze. Je verdient een dikke pluim!

9 , 0
Kantoor:
Pulles Makelaardij
Datum:
22 februari 2019
Door:
jan steendam

Detailscore

Zeer goed, en prettig

10 , 0
Kantoor:
Pulles Makelaardij
Datum:
20 februari 2019
Door:
Maarten Peters

Detailscore

Liesbeth Selbach heeft de hoge verwachtingen bij de verkoop van het huis van mijn ex en mij op alle gebieden overtroffen. Hogere prijs dan verwacht, sneller verkocht dan verwacht... verder is Liesbeth straight en handelt op moment als nodig. Perfecte verkoopmakelaar in deze markt. Weet hoe ze het spel speelt.

9 , 3
Kantoor:
Pulles Makelaardij
Datum:
19 februari 2019
Door:
Anke Akkermans

Detailscore

Liesbeth is een erg enthousiaste, vastbesloten vrouw. Ze ging prettig om met mijn onzekerheid, met betrekking tot de hoogte van de vraagprijs bijvoorbeeld. Het contact was erg makkelijk, zowel per app als telefonisch had ik het gevoel dat ik altijd contact kon opnemen. De woning was hoog in de markt gezet, met hooggespannen verwachtingen, ook vanwege de overtuiging van Liesbeth dat het snel verkocht zou zijn. Als feedbackpuntje zou ik willen aangeven dat hierdoor de verwachting wellicht tè hoog [Meer]

Liesbeth is een erg enthousiaste, vastbesloten vrouw. Ze ging prettig om met mijn onzekerheid, met betrekking tot de hoogte van de vraagprijs bijvoorbeeld. Het contact was erg makkelijk, zowel per app als telefonisch had ik het gevoel dat ik altijd contact kon opnemen. De woning was hoog in de markt gezet, met hooggespannen verwachtingen, ook vanwege de overtuiging van Liesbeth dat het snel verkocht zou zijn. Als feedbackpuntje zou ik willen aangeven dat hierdoor de verwachting wellicht tè hoog was, op het gebied van snelheid. Minder

8 , 8
Kantoor:
Pulles Makelaardij
Datum:
15 december 2018
Door:
Herman Hendriks

Detailscore

Erg plezierig contact, realistische kijk en deskundig.

10 , 0
Kantoor:
Pulles Makelaardij
Datum:
13 december 2018
Door:
Marc Hoogboom

Detailscore

Ik heb een hele positieve ervaring gehad. Liesbeth was enthousiast en had kennis van zaken. Ook op het einde toen er wat obstakels waren heeft ze dit goed opgelost.

8 , 4
Kantoor:
Pulles Makelaardij
Datum:
13 december 2018
Door:
mariette haasen

Detailscore

prettig, deskundig en ondersteunend contact.

9 , 7
Kantoor:
Pulles Makelaardij
Datum:
13 december 2018
Door:
Paul Claessen

Detailscore

Ik ben uitermate tevreden over de dienstverlening van Pulles Makelaardij. Makelaar Liesbeth Selbach is plezierig in de omgang, enthousiast, doortastend en gedreven. Dat merk je meteen. Zij doet echt haar best voor jou. Haar marktkennis is zeer goed. Mede daardoor is een uitstekende verkoopprijs voor mijn appartement gerealiseerd. Liesbeth was altijd hulpvaardig, zeer goed bereikbaar en reageerde snel. Dit geldt overigens ook voor haar collega’s. Ik kan Pulles Makelaardij daarom van harte aanbevelen!

9 , 4
Kantoor:
Pulles Makelaardij
Datum:
04 november 2018
Door:
Els

Detailscore

Enthousiast en kundig, en een klantvriendelijk team. Hierdoor ging de aankoop soepel en snel en hebben we aan het vervolgtraject weinig omkijken gehad, omdat veel door kantoor werd geregeld. Goede service!

10 , 0
Kantoor:
Pulles Makelaardij
Datum:
07 oktober 2018
Door:
Manon van der Waals

Detailscore

Een team waar je als klant centraal staat en waar alle aandacht en tijd voor wordt gemaakt. Alle vragen worden snel en goed beantwoord. Je voelt je erg thuis en welkom.

Detailscore

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.