Alle beoordelingen

Pulles Makelaardij

Nijmegen

Adresgegevens
Nijmegen
Mariënburg 98
6511 PS
Tel: 024-3883338
info@pullesmakelaardij.nl



  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

8 , 5
Kantoor:
Pulles Makelaardij
Datum:
19 mei 2020
Door:
IC van Dijk

Detailscore

Mijn ervaring is: dat Liesbeth Selbach ons zeer goed geadviseerd heeft, om ons huis zo goed mogelijk te verkopen.

9 , 5
Kantoor:
Pulles Makelaardij
Datum:
19 mei 2020
Door:
Kees Smid

Detailscore

Liesbeth, samen met het team van Pulles Makelaardij, heeft me super ondersteund bij de verkoop van mijn woning. Heel professioneel, maar vooral ook vriendelijk in contact en laagdrempelig te bereiken voor een vraag of opmerking tussendoor.

9 , 2
Kantoor:
Pulles Makelaardij
Datum:
16 mei 2020
Door:
Christopher Beuter

Detailscore

Liesbeth heeft ons uitermate goed geholpen in de zoektocht naar een nieuw huis. Wij hadden meerdere specifieke eisen waar ze goed rekening mee heeft gehouden en toen een prachtig maar ook betaalbaar huis langskwam, heeft ze direct gehandeld. Top!

9 , 3
Kantoor:
Pulles Makelaardij
Datum:
14 mei 2020
Door:
H. Eberson

Detailscore

Doortastend en klantgerichte houding. Vrijwel altijd bereikbaar en extra advies of hulp gegeven waar nodig. Ook de nodige know how zeker aanwezig. Een aanrader! Hartelijk dank.

10 , 0
Kantoor:
Pulles Makelaardij
Datum:
14 mei 2020
Door:
Annikki

Detailscore

Van oriënterend gesprek tot en met de aankoop alles perfect geregeld. Zeer nauwkeurige, professionele en persoonlijke benadering van het gehele team. Uiterst tevreden!

8 , 0
Kantoor:
Pulles Makelaardij
Datum:
12 mei 2020
Door:
Martijn

Detailscore

Prima contact. Representatief en gedreven. Gaat voor optimaal resultaat.

9 , 1
Kantoor:
Pulles Makelaardij
Datum:
10 mei 2020
Door:
André Verhart

Detailscore

Prima, enthousiast professioneel, gedreven en doelgericht.

9 , 7
Kantoor:
Pulles Makelaardij
Datum:
07 mei 2020
Door:
Arjan van Tol

Detailscore

Erg persoonlijk, betrokken en enthousiast.

9 , 3
Kantoor:
Pulles Makelaardij
Datum:
30 april 2020
Door:
Byron

Detailscore

8 , 3
Kantoor:
Pulles Makelaardij
Datum:
27 april 2020
Door:
Toon van Gent

Detailscore

Prettige samenwerking mee gehad.

9 , 7
Kantoor:
Pulles Makelaardij
Datum:
23 april 2020
Door:
Lisette J

Detailscore

9 , 1
Kantoor:
Pulles Makelaardij
Datum:
23 april 2020
Door:
Arthur Lemmers

Detailscore

beiden prima!

9 , 1
Kantoor:
Pulles Makelaardij
Datum:
18 april 2020
Door:
Patty Dekkers

Detailscore

Accuraat, snel en open over verkoop. Zij is enthousiast en denkt mee.

10 , 0
Kantoor:
Pulles Makelaardij
Datum:
13 april 2020
Door:
Gery de Laak

Detailscore

Zeer positief!! Goede begeleiding en duidelijk advies.

9 , 8
Kantoor:
Pulles Makelaardij
Datum:
07 april 2020
Door:
John Salet

Detailscore

Wij hebben Liesbeth en medewerkers van kantoor als zeer deskundig, betrokken en adviserend ervaren.

9 , 7
Kantoor:
Pulles Makelaardij
Datum:
07 april 2020
Door:
Frans Teunissen

Detailscore

Prima, liep vlotjes. Niet direct verwijtbaar aan Liesbeth, maar mogelijk toch goed om e.e.a. de volgende keer aan anderen te vermelden. Dus 1 kleine opmerking over tijdstip overdracht, die op vrijdags om 15.00 uur was. Achteraf kwam ik erachter dat het geld pas op dinsdags gestort werd.

9 , 3
Kantoor:
Pulles Makelaardij
Datum:
07 april 2020
Door:
Erik zeller

Detailscore

Prima!!

8 , 4
Kantoor:
Pulles Makelaardij
Datum:
09 december 2019
Door:
Paul van Haren

Detailscore

10 , 0
Kantoor:
Pulles Makelaardij
Datum:
28 augustus 2019
Door:
Kim Albers

Detailscore

Raymond werd me aangeraden door een vriendin, hij maakt het onmogelijke mogelijk! Ik kan hem niet sterk genoeg aanbevelen, zelfs vanaf zijn vakantie nog zijn hulp om op tijd een bod te kunnen doen en alles te regelen. Zowel voor aankoop, verkoop als hypotheekadvies absoluut de beste keus!

10 , 0
Kantoor:
Pulles Makelaardij
Datum:
28 augustus 2019
Door:
Kim Albers

Detailscore

Fantastisch!! Liesbeth heeft ons huis snel en voor een geweldige prijs verkocht. Heel fijn contact, we kregen zelfs complimenten van de kopers dat Liesbeth veruit de beste makelaar is die ze hebben meegemaakt in hun zoektocht naar een nieuw huis.

9 , 8
Kantoor:
Pulles Makelaardij
Datum:
28 augustus 2019
Door:
Emma Vaillant

Detailscore

Heel prettige ervaring met Liesbeth en met Pulles Makelaardij in het algemeen. Ik had vrij hoge eisen en een klein budget, in een oververhitte woningmarkt. Dankzij Liesbeth en Pulles Makelaardij ben ik binnen een half jaar eigenaar van mijn eerste koopappartement! De communicatie verliep prettig en snel, duidelijke uitleg bij alles en Liesbeth heeft mij zeer goed geadviseerd en onderhandeld. Een aanrader dus!

9 , 3
Kantoor:
Pulles Makelaardij
Datum:
29 juli 2019
Door:
Peter Honders

Detailscore

Uitermate goed. Ook ik had 'goede verhalen gehoord' over deze makelaar. Alle (hoge) verwachtingen waargemaakt. De afspraken gemaakt met de vakkundige en realistische Raymond, de uitvoering van de verkoop van onze woning door de enorm enthousiaste en betrokken Liesbeth en niet te vergeten Robin. Een office medewerker die werkt als een enorme 'spin in het web', met een bijzondere mate van klantvriendelijkheid en accuratesse. Zeer goed kantoor met grote vakmanschap!

10 , 0
Kantoor:
Pulles Makelaardij
Datum:
23 juli 2019
Door:
Marion Claus

Detailscore

Helemaal top!!

10 , 0
Kantoor:
Pulles Makelaardij
Datum:
18 juli 2019
Door:
Ina de Vries

Detailscore

Menselijke professional met een enorme drive om t beste eruit te halen, top!

10 , 0
Kantoor:
Pulles Makelaardij
Datum:
02 juli 2019
Door:
Marnix Gorissen

Detailscore

Detailscore

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.