Bericht

APC Vastgoed

Nuland

Adresgegevens
Vestiging: Nuland
Akkerstraat 2
5391BB

Score

Beoordeling geven

Detailscore

Eigenschappen:

Laatste 3 beoordelingen

 • 10 , 0
  Datum:
  15 dec 2014
  Beoordelaar:
  I.A. van der Hell- de Boer

  De heer Van de Wetering heeft getoond over een enorme vakkennis te beschikken ...

  De heer Van de Wetering heeft getoond over een enorme vakkennis te beschikken maar ook over een enorme hoeveelheid geduld. Hij heeft bij mij een op z'n zachtst gezegd bewerkelijke en ingewikkelde taxatie moeten doen binnen een VVE die uit twee personen bestaat, waarvan een persoon al 17 jaar inaktief is geweest op alle fronten, hetgeen zijn weerslag heeft gehad op het gehele pand. De heer Van de Wetering heeft niet alleen op een uiterst correcte manier deze taxatie gedaan, maar ook meegedacht met mij op een oplossingsgerichte manier en diverse malen zeer nuttig advies gegeven over technische en juridische en bouwtechnische zaken, hetgeen hij gedaan heeft buiten de hem verstrekte opdracht om en op volledige vrijwillige basis vanuit zijn betrokkenheid met zijn werk.

 • 9 , 4
  Datum:
  17 nov 2014
  Beoordelaar:
  Annette van Son

  Rinie van de Wetering van APC Vastgoed heeft ons naar volle tevredenheid begeleid ...

  Rinie van de Wetering van APC Vastgoed heeft ons naar volle tevredenheid begeleid bij de aankoop van een woning. Hij laat deskundigheid zien op bouwkundig gebied, maar is ook goed op de hoogte van regels en procedures. Voor mensen zoals wij die niet elke dag een huis kopen is het een goede zaak iemand aan je zijde te hebben met deze capaciteiten. Rinie van de Wetering komt zijn afspraken na en is gemotiveerd om zaken heel precies uit te zoeken. Hij is ook buiten kantooruren bereikbaar, reageert snel en is bovendien een plezierig persoon om mee te werken.

 • 9 , 0
  Datum:
  03 nov 2014
  Beoordelaar:
  Evelyne

  Wij bevelen Rinie van de Wetering van APC vastgoed aan. Een man die ...

  Wij bevelen Rinie van de Wetering van APC vastgoed aan. Een man die verstand heeft van zaken en echt op alle punten de belangen behartigt van zijn cliënten. Wij hebben hem ingeschakeld voor de aankoop van een woning. We hebben hem veel vragen gesteld omdat het voor ons onbekend terrein was en hij heeft hier met veel enthousiasme en kundigheid in geantwoord. Hij komt met goede adviezen en houdt het aankoopproces van A tot Z voor je in de gaten. Je wordt echt ontzien in al een hele spannende tijd. Daarnaast is hij altijd bereikbaar. Ook in de avonduren en weekenden. Prijstechnisch is hij vergeleken met andere makelaars ook zeer aan te bevelen. Wanneer wij in de toekomst mensen tegen komen die op zoek zijn naar een goede, betrouwbare, kwalitatief goede makelaar zullen wij ze meteen doorverwijzen naar Rinie.

Claimen

Hallo -en super dat je graag jouw pagina gratis wilt claimen. Vul hieronder het formulier in en we gaan jouw claim zsm voor je verwerken!

Met een geclaimde pagina krijg je veel extra mogelijkheden. De belangrijkste:

 • je kan reageren op ontvangen beoordelingen
 • overzicht van de geleverde diensten en je werkgebied
 • getoond worden bij zoekresultaten in jouw werkgebied (bij premium account)
 • overzicht van makelaars en medewerkers met individuele beoordelingen per makelaar

Na een handmatige en zorgvuldige persoonlijke controle wordt de toegang geactiveerd. Je ontvangt daar per e-mail een bevestiging van.
Uit ervaring weten we dat een geclaimde pagina extra business oplevert!


Uw naam *
Telefoonnummer
Email *

Commissie van Toezicht

 • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
 • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
 • Diederik Briedé - Advocaat
 • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.