Adresgegevens
Nunspeet
Stationslaan 16
8071CM


  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

10 , 0
Kantoor:
Kok & Heijkamp Makelaars
Datum:
06 juni 2011
Door:
J.Bikker

Detailscore

uitstkende zorg en zeer persoonlijk contact

9 , 6
Kantoor:
Kok & Heijkamp Makelaars
Datum:
02 juni 2011
Door:
An Dutij

Detailscore

betrokken, accuraat,eerlijk en zorgvuldig..ook "na-zorg"prima!!

8 , 4
Kantoor:
Kok & Heijkamp Makelaars
Datum:
01 juni 2011
Door:
R. van der Leeden

Detailscore

Ik ben tevreden over hen diensten, als koper van een woning via hun kantoor, aangezien zij een eerlijk beeld van de woning schetsen. Daarnaast zijn ze persoonlijk betrokken bij de verkoop. Ook de omgangsvormen worden als pretig ervaren. Ik ervaar de makelaar als terzake deskundig. Geeft niet af op woningen van andere makelaars. Daarom heb ik besloten de woning die twee jaar geleden gekocht is nu zelf ook via Kok & Heijkamp Makelaars te zien verkopen.

9 , 4
Kantoor:
Kok & Heijkamp Makelaars
Datum:
31 mei 2011
Door:
Fraukje van Vliet

Detailscore

Fantastische service! Een kantoor dat meer doet dan je mag verwachten en zou verwachten. Houden je fantastisch op de hoogte en denken met je mee.

9 , 0
Kantoor:
Kok & Heijkamp Makelaars
Datum:
31 mei 2011
Door:
Leonard Molhoek

Detailscore

Tevreden. De makelaar was vriendelijk en heeft ook ons als kopers geadviseerd met betrekking tot zaken in het huis.

6 , 6
Kantoor:
Kok & Heijkamp Makelaars
Datum:
31 mei 2011
Door:
G Schouten

Detailscore

Zaken goed gedaan en goed afgewikkeld

10 , 0
Kantoor:
Kok & Heijkamp Makelaars
Datum:
31 mei 2011
Door:
Betty de Ruiter (en Walter Stefels)

Detailscore

Onze belangen zijn in onze ogen altijd perfect behartigd; Beloften zijn altijd nagekomen; Verzoeken werden snel en adequaat afgehandeld; Niets was teveel; Kennis, kunde, inzicht en klantvriendelijkheid waren super!

8 , 2
Kantoor:
Kok & Heijkamp Makelaars
Datum:
31 mei 2011
Door:
Gerda v.d. Beerekamp-v.d.Weerd

Detailscore

Concreet, realistisch, zet de huizen niet overdreven hoog in de markt, geeft een juiste voorstelling van de prijs en komt zijn afspraken na

8 , 6
Kantoor:
Kok & Heijkamp Makelaars
Datum:
31 mei 2011
Door:
Gerda v.d. Beerekamp-v.d.Weerd

Detailscore

Concreet, realistisch in prijsbepaling, komt afspraken na,is snel in reageren, en bewijst zichzelf door toch denk ik het meest te verkopen in deze omgeving

8 , 8
Kantoor:
Kok & Heijkamp Makelaars
Datum:
31 mei 2011
Door:
Familie Hupse

Detailscore

Top begeleiding. Persoonlijk en enthousiast zonder zakelijke aspecten uit het oog te verliezen.

Detailscore

Niet genoeg beoordelingen

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.