Adresgegevens
Oisterwijk
Nijverheidsweg 7
5061KK


  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

10 , 0
Kantoor:
RE/MAX Optimus Makelaars
Datum:
25 maart 2020
Door:
Leonie van Huijgevoort-Bertens

Detailscore

Harrie heeft de verkoop van het huis van mijn moeder geregeld, kan niets anders zeggen dan dat hij dit fantastisch gedaan heeft. Met erg veel enthousiasme heeft hij mijn moeder bijgestaan! Harrie bedankt. Ik zal je zeker aanbevelen bij andere.

10 , 0
Kantoor:
RE/MAX Optimus Makelaars
Datum:
24 maart 2020
Door:
Djoey van Gestel

Detailscore

Harrie van Beers is een man van zijn woord, als je iets met hem afspreekt dan is hij er, heb je vragen, maakt niet uit hoelaat, je zal hoe dan ook antwoord krijgen en een eerlijk antwoord. Harrie heeft ons heel goed begeleid, het was voor ons echt een achtbaan.. onze eerste woning, waar moeten we beginnen? Vraag het aan Harrie en je hebt op alles een antwoord en zo is alles goed gekomen en hebben wij nu onze eerste [Meer]

Harrie van Beers is een man van zijn woord, als je iets met hem afspreekt dan is hij er, heb je vragen, maakt niet uit hoelaat, je zal hoe dan ook antwoord krijgen en een eerlijk antwoord. Harrie heeft ons heel goed begeleid, het was voor ons echt een achtbaan.. onze eerste woning, waar moeten we beginnen? Vraag het aan Harrie en je hebt op alles een antwoord en zo is alles goed gekomen en hebben wij nu onze eerste woning kunnen kopen dankzij Harrie! Onze dank is zeer groot! Minder

10 , 0
Kantoor:
RE/MAX Optimus Makelaars
Datum:
24 maart 2020
Door:
Melanie van Huijgevoort

Detailscore

Mijn ervaring met Harrie van Beers is fantastisch! Hij heeft ons zeer goed begeleid door het proces, we konden alle vragen stellen op elk moment van de dag! Harrie heeft zelfs bemiddeld tussen mij en mijn werkgever. Wij zijn zeer tevreden en Harrie is een man met een hart van goud en zegt waar het op staat en is in alles eerlijk. Dankzij RE/MAX Makelaars en vooral dankzij Harrie hebben wij nu onze eerste woning kunnen kopen, GEWELDIG!

10 , 0
Kantoor:
RE/MAX Optimus Makelaars
Datum:
25 februari 2020
Door:
Jan der Kinderen

Detailscore

Wij zijn super tevreden en enthousiast over de werkwijze van Harrie. De passie wat deze man voor zijn werk heeft is echt ongelofelijk. Je kon hem alles vragen op elk tijdstip, hij hielp je altijd tot in de puntjes. Niets is hem te gek. Hij past zich volledig aan de klant aan, wat voor ons fijn was ivm ons werk en kind. Hij is een man die zijn vak super goed verstaat, overal hielp hij mee en gaf duidelijke [Meer]

Wij zijn super tevreden en enthousiast over de werkwijze van Harrie. De passie wat deze man voor zijn werk heeft is echt ongelofelijk. Je kon hem alles vragen op elk tijdstip, hij hielp je altijd tot in de puntjes. Niets is hem te gek. Hij past zich volledig aan de klant aan, wat voor ons fijn was ivm ons werk en kind. Hij is een man die zijn vak super goed verstaat, overal hielp hij mee en gaf duidelijke antwoorden. Wij zijn vrijdag gaan tekenen voor ons huis en bij de eindinspectie is er geen één ding die hij over het hoofd heeft gezien. Alles werd dubbel nagekeken, gecheckt en niet te vergeten heel goed uitgelegd. Deze man is voor ons de beste, een topper! Minder

10 , 0
Kantoor:
RE/MAX Optimus Makelaars
Datum:
25 februari 2020
Door:
Fam. Grootswagers

Detailscore

Harrie is enthousiast en heeft passie voor zijn vak. Hij is heel duidelijk, betrokken, maakt heldere afspraken,is punctueel, vriendelijk en uiteraard deskundig! Altijd beschikbaar, tot laat in de avond en zelfs het weekend. Wij zijn super tevreden over hem en zijn team!

9 , 7
Kantoor:
RE/MAX Optimus Makelaars
Datum:
10 januari 2020
Door:
Marleen Kreemer

Detailscore

Fijn gesprek, goede informatie en duidelijke uitleg. Veel enthousiasme. Goede service.

10 , 0
Kantoor:
RE/MAX Optimus Makelaars
Datum:
02 januari 2020
Door:
Charles

Detailscore

Het was voor ons een wir war van regels en veel onduidelijkheden toen we ons huis uit noodzaak wilde verkopen. Dat was natuurlijk een hele spannende en onzekere gebeurtenis. Vooral wanneer het gaat om technische aspecten (hypotheek) en officiële stukken (notarisetc.). Het was zo ontzettend fijn om uiteindelijk de juiste persoon te vinden en Harrie in onze 'hoek' te hebben. We voelden ons daardoor gesterkt en een match voor de andere partij, waarmee het contact daardoor goed verliep.Harrie was [Meer]

Het was voor ons een wir war van regels en veel onduidelijkheden toen we ons huis uit noodzaak wilde verkopen. Dat was natuurlijk een hele spannende en onzekere gebeurtenis. Vooral wanneer het gaat om technische aspecten (hypotheek) en officiële stukken (notarisetc.). Het was zo ontzettend fijn om uiteindelijk de juiste persoon te vinden en Harrie in onze 'hoek' te hebben. We voelden ons daardoor gesterkt en een match voor de andere partij, waarmee het contact daardoor goed verliep.Harrie was erg goed bereikbaar, enthousiast en verstaat zijn vak overduidelijk. Ik kan iedereen aanraden om hem in te schakelen als je het verkopen of kopen van een huis, het regelen van de hypotheek en zelfs het regelen van de verzekeringen, zo zorgeloos mogelijk wil laten verlopen. En ook als je een professional aan je zijde wil hebben waaraan andere partijen zien dat het menens is. Harrie, bedankt en veel succes bij komende projecten. Kanjer! Minder

10 , 0
Kantoor:
RE/MAX Optimus Makelaars
Datum:
21 december 2019
Door:
Ad en Liesbeth Schaareman

Detailscore

als je het over een gouden vent hebt met het hart op de juiste plaats,en ziel en zaligheid over heeft voor zijn werk en zijn cliënten,dan is het zeker HARRIE wel !!en dan nog zo'n kanjer,onze KARIN vormt samen met HARRIE het ware A-team. wat die samen voor elkaar hebben gekregen,is met geen pen te beschrijven!in haar vakantie is ze nog voor ons bezig geweest,en Harrie op zijn vrije dag.dag heb je hart voor de mensen waar je voor werkt!!!!!KARIN [Meer]

als je het over een gouden vent hebt met het hart op de juiste plaats,en ziel en zaligheid over heeft voor zijn werk en zijn cliënten,dan is het zeker HARRIE wel !!en dan nog zo'n kanjer,onze KARIN vormt samen met HARRIE het ware A-team. wat die samen voor elkaar hebben gekregen,is met geen pen te beschrijven!in haar vakantie is ze nog voor ons bezig geweest,en Harrie op zijn vrije dag.dag heb je hart voor de mensen waar je voor werkt!!!!!KARIN en HARRIE hartstikke bedankt voor alles!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Minder

10 , 0
Kantoor:
RE/MAX Optimus Makelaars
Datum:
19 december 2019
Door:
C Wijnen

Detailscore

In één woord TOP!

10 , 0
Kantoor:
RE/MAX Optimus Makelaars
Datum:
19 december 2019
Door:
Kees Kaart

Detailscore

Wat een super kantoor met een super team daar in Oisterwijk! Betrokkenheid, aandacht, passie voor het vak en een onwaarschijnlijke energie. Ik was (en ben) erg blij met onze samenwerking Harrie! Top zo'n Erkend Financieel- en Hypotheekadviseur op een makelaarskantoor. Zonder jou was het ons niet gelukt! Groeten van Kees.

10 , 0
Kantoor:
RE/MAX Optimus Makelaars
Datum:
19 december 2019
Door:
R Dirkx

Detailscore

Professioneel en hulpzaam.

9 , 3
Kantoor:
RE/MAX Optimus Makelaars
Datum:
06 november 2019
Door:
Iza Stawicka

Detailscore

Mijn eerste contact met het kantoor was niet echt dienstverlenend te noemen. Gelukkig heeft Karin vanaf het eerste belletje dit helemaal goed gemaakt. Karin was de makelaar van de verkopende partij en heeft mij als kopen heel goed begeleid met de aankoop van mijn eerste koopwoning. Ze heeft mij handige gips gegeven, dacht met mij mee en was altijd bereikbaar voor vragen. En wellicht het allerbelangrijkste is dat Karin een mensenmens is en niet de “snelle jongen” zoals de [Meer]

Mijn eerste contact met het kantoor was niet echt dienstverlenend te noemen. Gelukkig heeft Karin vanaf het eerste belletje dit helemaal goed gemaakt. Karin was de makelaar van de verkopende partij en heeft mij als kopen heel goed begeleid met de aankoop van mijn eerste koopwoning. Ze heeft mij handige gips gegeven, dacht met mij mee en was altijd bereikbaar voor vragen. En wellicht het allerbelangrijkste is dat Karin een mensenmens is en niet de “snelle jongen” zoals de meeste makelaars van nu. Karin, nogmaals dank voor de fijne samenwerking! Groetjes Iza Minder

9 , 9
Kantoor:
RE/MAX Optimus Makelaars
Datum:
05 november 2019
Door:
Frank van Berkel

Detailscore

Top! Snel, enthousiast, betrokken. En gewoon ook een aardig mens. Doet wat ze beloofd en geen poespas eromheen. Supersnel tot een deal gekonen voor een goede orijs

10 , 0
Kantoor:
RE/MAX Optimus Makelaars
Datum:
05 november 2019
Door:
Ad en Liesbeth Schaareman

Detailscore

vanaf het eerste moment was er al een klik die zich uitbreidde tot een ware rollercoaster. in 2 weken tijd wist ze ons huis te verkopen en een appartement aan te kopen(als een ware Pitbull)Karin je bent een makelaar die hart heeft voor haar werk,en voor haar klanten ,bedankt voor alles!!!!! Ad en Liesbeth

10 , 0
Kantoor:
RE/MAX Optimus Makelaars
Datum:
13 december 2018
Door:
Niels van den Berk

Detailscore

Linda wilde ons heel graag helpen bij het kopen van ons eerste huis. Ook het mee denken en de juiste vragen stellen bij de rondleiding van het huis deed ze het goed! Alles werd ook goed geregeld bij het kopen van het huis. Ze maakt goede afspraken en communiceren ging erg goed. Als er vragen waren gaf ze duidelijke antwoorden of ze ging er achterheen voor de juiste antwoorden.

9 , 6
Kantoor:
RE/MAX Optimus Makelaars
Datum:
10 december 2018
Door:
Suzanne van Prooijen

Detailscore

Een hele fijne ervaring! Super makelaar.. Regelt alles erg goed, heel betrokken. Reageert ook erg snel op alle berichtjes!

9 , 8
Kantoor:
RE/MAX Optimus Makelaars
Datum:
08 december 2018
Door:
Esmeralda

Detailscore

Zoek je een betrouwbare makelaar waar je van op aan kan? Kies dan voor Linda van Re-Max! Linda is snel, zorgvuldig en bovenal makkelijk in contact.

9 , 7
Kantoor:
RE/MAX Optimus Makelaars
Datum:
07 december 2018
Door:
Bart van Lier

Detailscore

Tijdens de verkoop van onze woning, heeft Robert ons hierin goed geadviseerd, maar nog belangrijker met ons meegedacht in wat te doen, en ons ook geholpen in het proces van afscheid nemen van je THUIS en het verkopen van je HUIS.

9 , 4
Kantoor:
RE/MAX Optimus Makelaars
Datum:
06 december 2018
Door:
A. van Tilburg

Detailscore

Hij is zeer gedienstig, behulpzaam. Hij komt afspraken punctueel na. Hij kan de redenen van de verkoper goed overbrengen aan kopers en weet de kopers daardoor meer te begeesteren tot koop.

9 , 9
Kantoor:
RE/MAX Optimus Makelaars
Datum:
06 december 2018
Door:
Ingrid van Hamont

Detailscore

Een heel enthousiaste, zorgvuldige en duidelijke makelaar. Besteedt tijd en aandacht. Heeft goed geadviseerd en onderhandeld bij de aankoop van onze nieuwe woning

10 , 0
Kantoor:
RE/MAX Optimus Makelaars
Datum:
05 december 2018
Door:
Samantha Postelmans

Detailscore

Karin heeft ons geholpen met de verkoop van ons huis. Binnen 2 weken verkocht! De service was super en was altijd bereikbaar! Wij zijn heel blij met karin!!

10 , 0
Kantoor:
RE/MAX Optimus Makelaars
Datum:
10 november 2018
Door:
carmy timmermans

Detailscore

super super blij ben ik met karin . karin heeft mij uitstekend ondersteund bij het verkoop van ons huis. vanaf het eerste moment een heel fijn contact. ze is heel meelevend enthousiast en zeer spontaan. een super goede makelaar. voor mij een dikke 10

10 , 0
Kantoor:
RE/MAX Optimus Makelaars
Datum:
08 november 2018
Door:
Dennis de Haan

Detailscore

No nonsense aanpakkers die er echt staan voor hun klanten zowel voor, tijdens als na de aan of verkoopbegeleiding

10 , 0
Kantoor:
RE/MAX Optimus Makelaars
Datum:
08 november 2018
Door:
Fam. Grootswagers

Detailscore

Karin heeft ons geweldig begeleid bij het zoeken naar een huurwoning en het verkopen van onze woning in Tilburg. Door de gespannen woningsmarkt en onze wensen/behoeften was het een tamelijk lang proces, waarin wij doelen en strategie moesten bijstellen. Karin heeft ons uitstekend geholpen om hierin de juiste beslissingen te nemen. Wij zijn zeer tevreden met het resultaat. Karin was werkelijk altijd bereikbaar en wij hebben haar als zeer vakkundig ervaren. Elke vraag die wij hadden werd direct beantwoord. [Meer]

Karin heeft ons geweldig begeleid bij het zoeken naar een huurwoning en het verkopen van onze woning in Tilburg. Door de gespannen woningsmarkt en onze wensen/behoeften was het een tamelijk lang proces, waarin wij doelen en strategie moesten bijstellen. Karin heeft ons uitstekend geholpen om hierin de juiste beslissingen te nemen. Wij zijn zeer tevreden met het resultaat. Karin was werkelijk altijd bereikbaar en wij hebben haar als zeer vakkundig ervaren. Elke vraag die wij hadden werd direct beantwoord. Ze kon ons steeds goed adviseren en met ons meedenken. Op natuurlijke wijze vindt zij hierbij een balans tussen zakelijk en persoonlijk. Zij communiceert uitstekend en zeer prettig. Al met al is zij haar courtage meer dan waard geweest. Mochten wij ooit nog een keer een huis kopen of verkopen, zouden wij niet aarzelen om dat weer met haar samen te doen. Minder

9 , 9
Kantoor:
RE/MAX Optimus Makelaars
Datum:
07 november 2018
Door:
Maike en Jimmy

Detailscore

Onze makelaar Karin Wolsleger heeft ons super goed begeleid in het aankopen van onze nieuwe woning! Vriendelijk, betrouwbaar en ze staat voor je klaar en denkt goed met je mee. Wij zouden Karin zeker aanraden!!

Detailscore

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.