Alle beoordelingen

Anders Vastgoed

Oostburg

Adresgegevens
Oostburg
Zuidzandsestraat 8
4501AP


  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

9 , 6
Kantoor:
Anders Vastgoed
Datum:
09 juli 2019
Door:
Lamy zijlstra

Detailscore

Reactie makelaar
Datum:
2019-07-09 05:19:03
Reactie:
Anders Vastgoed

dank je wel Lamy!

10 , 0
Kantoor:
Anders Vastgoed
Datum:
21 december 2018
Door:
Loes van Wijk

Detailscore

Joke van Anders Vastgoed wil ik aanbevelen als makelaar. Wij hebben net een huisje gekocht en ik heb geen kritische opmerkingen over onze samenwerking. Een super makelaar, ze heeft een goed gevoel voor verhoudingen en denkt vooral met je mee.

Reactie makelaar
Datum:
2018-12-21 22:59:15
Reactie:
Anders Vastgoed

dank je wel Loes

9 , 9
Kantoor:
Anders Vastgoed
Datum:
22 november 2018
Door:
Daan

Detailscore

Veel interesse, veel kijkers. En erg goede service. Snel verkocht. Plezierige contacten, soepele communicatie. Kortom zeer tevreden!

Reactie makelaar
Datum:
2018-11-22 11:12:06
Reactie:
Anders Vastgoed

Fijn dat u zo tevreden bent! Hartelijk dank voor de mooie reactie.

8 , 5
Kantoor:
Anders Vastgoed
Datum:
31 augustus 2018
Door:
Elsbeth Veerhoek

Detailscore

Vriendelijk, geduldig en accuraat

Reactie makelaar
Datum:
2018-08-31 11:35:36
Reactie:
Anders Vastgoed

Dank je wel Elsbeth!

10 , 0
Kantoor:
Anders Vastgoed
Datum:
28 augustus 2018
Door:
Katrien

Detailscore

In 1 woord: super!

Reactie makelaar
Datum:
2018-08-28 10:23:16
Reactie:
Anders Vastgoed

Katrien, hartelijk dank!

10 , 0
Kantoor:
Anders Vastgoed
Datum:
02 juli 2018
Door:
Annette & Hans

Detailscore

Zoals we dat van een makelaar verwachten, maar met de nodige persoonlijke aandacht !

10 , 0
Kantoor:
Anders Vastgoed
Datum:
27 februari 2018
Door:
Yahsar ullah

Detailscore

8 , 6
Kantoor:
Anders Vastgoed
Datum:
17 januari 2018
Door:
Michael

Detailscore

Zeer vriendelijk en correct

10 , 0
Kantoor:
Anders Vastgoed
Datum:
10 augustus 2017
Door:
J.S. Kolmeijer

Detailscore

Het contact met mevr. Sanderse verliep zeer prettig. Ze is deskundig, actief, to-the-point en geen moeite is te veel.

9 , 0
Kantoor:
Anders Vastgoed
Datum:
08 augustus 2017
Door:
Jan Czajkowski

Detailscore

Mevrouw Sanderse van Anders Vastgoed heeft altijd oprecht en duidelijk gehandeld en heeft eventuele mankementen in en van het huis aangeduid. Ik kreeg ook degelijke en verstaanbare uitleg inzake de koop van de woning want dat was niet vanzelfsprekend voor mij. De enige reden waarom zij geen 10 krijgt is dat ik me een klein beetje onder druk voelde om tot beslissingen te komen, ik had een beetje meer tijd gewild.

10 , 0
Kantoor:
Anders Vastgoed
Datum:
14 juli 2017
Door:
R en A oostburg

Detailscore

Zeer gedreven makelaar, huis heel snel verkocht tegen een superprijs en alles keurig en punctueel geregeld. Prettige menselijke makelaar die open staat voor je verhaal en bijkomende oplossingen aandraagt als het juridisch ietsje ingewikkelder is dan een doorsnee huis verkoop.

10 , 0
Kantoor:
Anders Vastgoed
Datum:
14 juli 2017
Door:
Dorine Braet

Detailscore

We zijn zeer tevreden van Anders Vastgoed mn Joke Sanderse omdat zij vol enthousiasme alle gevraagde inlichtingen ter beschikking stelt, en er in slaagt zowel koper als verkoper tevreden te stellen. Bij vragen mag je haar ieder moment contacteren en staat ze altijd klaar om de helpende hand toe te reiken. Geen moeite is haar teveel. Voor ons is Anders Vastgoed zeker aan te bevelen.

9 , 0
Kantoor:
Anders Vastgoed
Datum:
10 juli 2017
Door:
Corrie d B

Detailscore

Anders makelaardij is zeer bekwaam makelaar maar denkt en voel met je mee. Ze is alert op wat er van te voren moet gebeuren en zeker op de dag van passeren van de akte. Geef advies waar het nodig is. Is er iets,kun je haar om raad vragen.Iets wat ik als zeer fijn hebt ervaren!!

8 , 2
Kantoor:
Anders Vastgoed
Datum:
02 juli 2017
Door:
Rammeloo

Detailscore

accuraat

8 , 8
Kantoor:
Anders Vastgoed
Datum:
29 juni 2017
Door:
Maartje van de Vijver

Detailscore

Er was goed contact, en een fijne samenwerking. Als we vragen hadden konden we altijd bellen.

10 , 0
Kantoor:
Anders Vastgoed
Datum:
25 april 2017
Door:
G.B.

Detailscore

Bedankt Joke en Jorim voor de leuke contacten, de geweldige hulp bij het zo plezierig en goed verkopen van mijn huis. De gesprekken en hulp hebben me heel goed gedaan. Ik kon me geen betere verkoopmakelaars wensen. Heel veel liefde, vrede en zegen voor jullie zaak !

9 , 0
Kantoor:
Anders Vastgoed
Datum:
14 maart 2017
Door:
H.Dooms

Detailscore

Wij waren woningzoekend in Oostburg, toen wij Anders vastgoed vonden, toen was het snel geregeld. Zij had voor ons binnen 14 dagen een passende woning voor ons gevonden, en nu maar tevredenheid wonen dankzij Anders vastgoed. Mocht u in de toekomst uw woning of huurwoning willen laten bemiddelen, dan zit je bij Anders vastgoed zeker goed.

10 , 0
Kantoor:
Anders Vastgoed
Datum:
02 februari 2017
Door:
Ruben Haverbeke

Detailscore

Super goed voorbereid

10 , 0
Kantoor:
Anders Vastgoed
Datum:
01 februari 2017
Door:
jdw

Detailscore

top

9 , 0
Kantoor:
Anders Vastgoed
Datum:
20 januari 2017
Door:
G. J. Gons

Detailscore

enthousiaste makelaar. klein kantoor dus zeer persoonlijk

9 , 0
Kantoor:
Anders Vastgoed
Datum:
19 januari 2017
Door:
Giot Gerard

Detailscore

Een zeer zakelijke doch vriendelijke en voorkomende makelaar die de persoonlijke contacten hoog in het vaandel draagt.

10 , 0
Kantoor:
Anders Vastgoed
Datum:
23 december 2016
Door:
Petra

Detailscore

Joke, bedankt voor de fijne samenwerking. De cijfers spreken voor zich.

10 , 0
Kantoor:
Anders Vastgoed
Datum:
18 december 2016
Door:
LvN

Detailscore

Blijkbaar is mijn eerder gegeven recensie niet goed overgekomen, want ik kan hem niet meer terugvinden! Voor de tweede keer in een paar jaar tijd heeft Anders Vastgoed mij uitstekende diensten verleend. Waren wij enkele jaren geleden bij onze eerste aankoop al blij verrast door de goede en snelle dienstverlening, nu, bij onze aankoop van een grotere woning weer net zo tevreden. Deskundigheid, vriendelijkheid, altijd voor raad en daad bereikbaar!!! Maar......ook eerlijk!!! En dat maak je nog maar weinig mee. [Meer]

Blijkbaar is mijn eerder gegeven recensie niet goed overgekomen, want ik kan hem niet meer terugvinden! Voor de tweede keer in een paar jaar tijd heeft Anders Vastgoed mij uitstekende diensten verleend. Waren wij enkele jaren geleden bij onze eerste aankoop al blij verrast door de goede en snelle dienstverlening, nu, bij onze aankoop van een grotere woning weer net zo tevreden. Deskundigheid, vriendelijkheid, altijd voor raad en daad bereikbaar!!! Maar......ook eerlijk!!! En dat maak je nog maar weinig mee. Wat ons betreft: EEN UITSTEKEND MAKELAARSKANTOOR!!!!!! Minder

10 , 0
Kantoor:
Anders Vastgoed
Datum:
16 december 2016
Door:
AKD

Detailscore

Mevrouw Sanderse heeft, zonder het belang van haar klant uit het oog te verliezen, ons geholpen en gesteund om deze woning te bemachtigen, ver van onze oude woonplaats. Communicatie op afstand verliep prima via e-mail en telefoon Wij hebben haar professonaliteit, inzet en geduld enorm gewaardeerd. Ook alle extra informatie die zij ons gaf om ons wegwijs te maken in een voor ons nieuwe omgeving was geweldig !

10 , 0
Kantoor:
Anders Vastgoed
Datum:
12 december 2016
Door:
C.Pieters

Detailscore

Alles is naar wens verlopen en zeer ontspannen. Joke is een aardige vrouw en geen type van harde makelaar. De contacten met haar verliepen heel natuurlijk en ook snel. Wat ons betreft zijn we zeer tevreden.

Detailscore

Niet genoeg beoordelingen

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.