Adresgegevens
Oostburg
Nieuwstraat 1
4501BA
Tel: 0117440009
info@versluijsmakelaardij.nl



  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

9 , 6
Kantoor:
Versluijs makelaardij
Datum:
16 oktober 2019
Door:
Adri Salomé

Detailscore

Brigit was het eerste aanspreekpunt voor ons. Ontzettend betrokken, meedenkend en gemaakter afspraken altijd nakomend. Daarnaast hebben de andere medewerkers van het kantoor ons ook altijd zeer goed geholpen en teruggekoppeld daar waar nodig. Omdat we met drie broers waren die de woning verkochten was de groepsapp. een zeer mooi handvat en werd iedereen op de hoogte gehouden

10 , 0
Kantoor:
Versluijs makelaardij
Datum:
11 oktober 2019
Door:
Sabine Sanders van Hee

Detailscore

Zeer tevreden over dit top team! Persoonlijk, snel, vriendelijk en correct!

9 , 4
Kantoor:
Versluijs makelaardij
Datum:
11 oktober 2019
Door:
A de Vilder

Detailscore

Zeer positief was altijd bereikbaar indien nodig en heeft onze woning altijd zeer goed gepromoot. Brigit is in de omgang steeds positief wat betreft de mogelijkheden van verkoop en blijft ook na een tegenvaller je toch steunen. Het kantoor is ook steeds goed bereikbaar en het personeel positief. Conclusie je kan hen overal aanbevelen.

10 , 0
Kantoor:
Versluijs makelaardij
Datum:
10 oktober 2019
Door:
Annelien Martens

Detailscore

Super contact, goede uitleg, lieve dames, fijne samenwerking.

10 , 0
Kantoor:
Versluijs makelaardij
Datum:
08 oktober 2019
Door:
Door Stokkerman

Detailscore

Zoekt u een top-makelaar? Zoek niet verder! De dames van Versluijs hebben onze verwachtingen op alle fronten overtroffen. Niet alleen hebben ze ons eigen huis in recordtempo verkocht, waarbij de communicatie ontzettend soepel verliep, ook hebben ze ons droomhuis weten te vinden! Los van hoe blij we zijn geworden van de zakelijke kant (afspraken worden altijd nagekomen, communicatie is heel soepel, ze zijn zeer kundig), het zijn alle vier ook nog eens vrolijke, lieve meiden. Wij raden Versluijs echt aan IEDEREEN aan [Meer]

Zoekt u een top-makelaar? Zoek niet verder! De dames van Versluijs hebben onze verwachtingen op alle fronten overtroffen. Niet alleen hebben ze ons eigen huis in recordtempo verkocht, waarbij de communicatie ontzettend soepel verliep, ook hebben ze ons droomhuis weten te vinden! Los van hoe blij we zijn geworden van de zakelijke kant (afspraken worden altijd nagekomen, communicatie is heel soepel, ze zijn zeer kundig), het zijn alle vier ook nog eens vrolijke, lieve meiden. Wij raden Versluijs echt aan IEDEREEN aan Minder

10 , 0
Kantoor:
Versluijs makelaardij
Datum:
08 oktober 2019
Door:
Wesley

Detailscore

Uiterst positieve ervaring. Binnen het team is er veel kennis van de markt, betrokkenen zijn zeer kundig, up-to-date en enthousiast. Mede gesterkt door bovenstaande vaardigheden en een goed kantoor (directe en duidelijke communicatie) tot een zeer vlotte verkoop gekomen. Mocht u een goede makelaar zoeken, zoek niet verder. U heeft ze gevonden.

10 , 0
Kantoor:
Versluijs makelaardij
Datum:
07 oktober 2019
Door:
Katrien De Croock

Detailscore

Geweldig: professionele en klantvriendelijke aanpak

9 , 9
Kantoor:
Versluijs makelaardij
Datum:
05 september 2019
Door:
Nico Maes

Detailscore

Geen op of aanmerking. Positief en aquaat gehandeld. Alleen heb ik met de eindbeoordeling alles in Duits weergegeven voor de klant. Dorien mag wel een cursus Duits volgen.

9 , 7
Kantoor:
Versluijs makelaardij
Datum:
27 augustus 2019
Door:
Kevin

Detailscore

Zeer tevreden over de service van Versluijs Makelaardij. Er wordt snel gehandeld en de communicatie is top!

9 , 6
Kantoor:
Versluijs makelaardij
Datum:
16 augustus 2019
Door:
Hendrik Vanderhaeghe

Detailscore

Empathisch persoon die toch op alle vlakken de verkoop professioneel heeft afgehandeld.

10 , 0
Kantoor:
Versluijs makelaardij
Datum:
03 augustus 2019
Door:
Rüfereck

Detailscore

gut

9 , 5
Kantoor:
Versluijs makelaardij
Datum:
29 juni 2019
Door:
Marlies Bosman

Detailscore

Goed

9 , 0
Kantoor:
Versluijs makelaardij
Datum:
27 juni 2019
Door:
Carola

Detailscore

Prima, n dikke 9 voor alles/allen

10 , 0
Kantoor:
Versluijs makelaardij
Datum:
19 juni 2019
Door:
familie vandermeeren

Detailscore

Zeer positief en goede contacten

10 , 0
Kantoor:
Versluijs makelaardij
Datum:
19 juni 2019
Door:
familie vandermeeren

Detailscore

SUPER ... We zijn Mevrouw Tetteroo HEEL DANKBAAR!

7 , 8
Kantoor:
Versluijs makelaardij
Datum:
22 april 2019
Door:
Frank Rieteco

Detailscore

Goed

8 , 3
Kantoor:
Versluijs makelaardij
Datum:
17 april 2019
Door:
Peter

Detailscore

Prima

10 , 0
Kantoor:
Versluijs makelaardij
Datum:
23 maart 2019
Door:
Inge Bauweraerts

Detailscore

Er word gevraagd naar een score , maar naar mijn gevoel kan deze score nooit weergeven wat Birgit betekend heeft voor ons gezin . Zij heeft niet alleen professioneel mijn woning verkocht op zes weken tijd , ook heeft zij ons bijgestaan met professioneel advies , toen wij bij een andere makelaar een woning aankochten en wij plots door toedoen van de andere makelaar , met zulke problemen in aanraking kwamen , dat we advies nodig hadden . [Meer]

Er word gevraagd naar een score , maar naar mijn gevoel kan deze score nooit weergeven wat Birgit betekend heeft voor ons gezin . Zij heeft niet alleen professioneel mijn woning verkocht op zes weken tijd , ook heeft zij ons bijgestaan met professioneel advies , toen wij bij een andere makelaar een woning aankochten en wij plots door toedoen van de andere makelaar , met zulke problemen in aanraking kwamen , dat we advies nodig hadden . Omdat Birgit en haar team niet betaald werden voor dit onpartijdige belangeloze en bijkomende advies durven wij spreken van de termen menselijkheid en betrokkenheid . Ook voor een dossier dat niet het hunne is zetten zij zich in . Ook zocht men mee naar woonruimte , toen we met ons gezin op straat kwamen te staan door de fouten van derden . Wij hebben minderjarige kinderen , en wij konden rekenen op kantoor Versluys om hulp , in deze noodsituatie zelfs uitzonderlijk op een zondag . Ik ben deze mensen zeer erkentelijk en dankbaar voor alles . Pas wanneer je in de problemen zit weet je wie je vrienden zijn is een heel waar spreekwoord ! Dank u wel , Birgit , jaqueline , Dorien en alle anderen x Minder

9 , 5
Kantoor:
Versluijs makelaardij
Datum:
11 maart 2019
Door:
Gasseling

Detailscore

Heel erg goed. Snel, enthousiast. Netjes op tijd, meedenkend. Vriendelijk op kantoor. Snelle terugkoppeling. Wij zijn héél tevreden en erg blij met ons nieuwe huis!

10 , 0
Kantoor:
Versluijs makelaardij
Datum:
07 maart 2019
Door:
Willemien

Detailscore

Absoluut zeer klantvriendelijk en zeer accuraat. Geen moeite teveel en ik ben zeer tevreden.

10 , 0
Kantoor:
Versluijs makelaardij
Datum:
28 februari 2019
Door:
Joep en Mechtilde Poelmans

Detailscore

Zeer aangenaam. Een kundige makelaar (haar parate kennis is fenomenaal) en een droomteam achter haar. Heldere informatie, vriendelijke en adequate aanpak die ons het gevoel gaf alsof men uitsluitend voor ons aan het werk was.

10 , 0
Kantoor:
Versluijs makelaardij
Datum:
21 januari 2019
Door:
Samantha

Detailscore

Vriendelijk, enthousiast, empatisch, professioneel

9 , 8
Kantoor:
Versluijs makelaardij
Datum:
19 januari 2019
Door:
De Wit Wendy

Detailscore

Super ervaring, super mensen om mee samen te werken, zeer correct. Bedankt voor alles

10 , 0
Kantoor:
Versluijs makelaardij
Datum:
21 december 2018
Door:
Pommeline Warringa

Detailscore

Ik heb binnen een zeer korte periode mijn huurcontract kunnen tekenen. Zeer prettig contact en altijd snelle reactie op mijn vragen.

8 , 5
Kantoor:
Versluijs makelaardij
Datum:
21 december 2018
Door:
Amber

Detailscore

Goed, konden snel en makkelijk met haar communiceren en dat vonden wij wel fijn.

Detailscore

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.