Adresgegevens
Oostburg
Nieuwstraat 1
4501BA
Tel: 0117440009
info@versluijsmakelaardij.nl



  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

9 , 9
Kantoor:
Versluijs makelaardij
Datum:
03 december 2019
Door:
Rudy & Carine

Detailscore

spontaan en gericht,heel vriendelijk en snel de gepaste huurders gevonden. Zijn heel tevdeden

10 , 0
Kantoor:
Versluijs makelaardij
Datum:
28 november 2019
Door:
Marit Berendsen

Detailscore

Wij hebben voor de tweede keer ons huis verkocht via Versluijs (contactpersoon was ook voor de tweede keer Brigit), en voor de eerste keer ook ons huis aangekocht via Brigit. Ze doet haar uiterste best voor je, reageert zeer snel en vlot op vragen, houdt je goed op de hoogte van de stand van zaken en is zeer professioneel in haar vak. Ze heeft ook dit huis voor de tweede keer snel verkocht, dankzij haar doortastendheid en vastberadenheid. Ook [Meer]

Wij hebben voor de tweede keer ons huis verkocht via Versluijs (contactpersoon was ook voor de tweede keer Brigit), en voor de eerste keer ook ons huis aangekocht via Brigit. Ze doet haar uiterste best voor je, reageert zeer snel en vlot op vragen, houdt je goed op de hoogte van de stand van zaken en is zeer professioneel in haar vak. Ze heeft ook dit huis voor de tweede keer snel verkocht, dankzij haar doortastendheid en vastberadenheid. Ook weet ze je huis, dankzij het maken van hele goede foto's, heel goed in de kijker te zetten. Wij kiezen daarom altijd voor Versluijs makelaardij! Minder

9 , 9
Kantoor:
Versluijs makelaardij
Datum:
20 november 2019
Door:
Mariska Pleijte-Pretorius

Detailscore

Heel netjes en snel

10 , 0
Kantoor:
Versluijs makelaardij
Datum:
18 november 2019
Door:
Roelof de Braal

Detailscore

Erg goede makelaar die accuraat en snel handelt. Tot super tevredenheid was de verkoop op 19 uur rond. Wat wil je als klant meer, een top vrouw.

10 , 0
Kantoor:
Versluijs makelaardij
Datum:
17 november 2019
Door:
Willy Pot

Detailscore

Brigit is bezig met de 3e bemiddeling voor mij. Ik kies voor haar, omdat ik elke keer dat ik haar zie en/of spreek de energetische "sprankeling" in haar ogen zie. Ze is betrokken, enthousiast, professioneel én kundig.

9 , 4
Kantoor:
Versluijs makelaardij
Datum:
13 november 2019
Door:
Mandy & Alex

Detailscore

De ervaring met de verschillende medewerkers van het kantoor waren zeer positief. Ze beantwoorden mail snel en waren alert op eventuele problemen en waren zeer pro-actief in de benadering gedurende het proces.

10 , 0
Kantoor:
Versluijs makelaardij
Datum:
12 november 2019
Door:
Ferdy Remijn

Detailscore

Dankzij Versluijs hebben wij ons eerste koophuis weten te vinden. Vanaf het eerste contact werd er zeer snel en vlot gehandeld, ook boden ze ondersteuning terwijl het niet altijd soepel verliep. Daarvoor willen wij de dames van Versluijs hartelijk bedanken!

10 , 0
Kantoor:
Versluijs makelaardij
Datum:
07 november 2019
Door:
E.H. Bommeleijn

Detailscore

Brigit is zeer professioneel en bevlogen, niets is haar teveel, ze is altijd bereikbaar en wacht zelfs tot de zon op de juiste plek staat om foto's te nemen en komt daar nog speciaal op het juiste tijdstip voor terug. Alles klopt tot in de puntjes zowel bij de aankoop van ons nieuwe huis als bij de verkoop van ons oude huis. Zij krijgt van ons een dikke 10.

9 , 3
Kantoor:
Versluijs makelaardij
Datum:
25 oktober 2019
Door:
Willy de Vilder

Detailscore

Dat was top , een goed maar zeker een super snel service echt geweldig1

10 , 0
Kantoor:
Versluijs makelaardij
Datum:
24 oktober 2019
Door:
Henk en Friederike Pladdet

Detailscore

Prettig, vriendelijk. Neemt uitgebreid de tijd. Maakt mooie reeele foto's. Klant gericht.

8 , 6
Kantoor:
Versluijs makelaardij
Datum:
24 oktober 2019
Door:
Niek

Detailscore

Hele fijne samenwerking gehad!

9 , 1
Kantoor:
Versluijs makelaardij
Datum:
23 oktober 2019
Door:
Esther Lugtenburg

Detailscore

Kenmerkend voor Versluijs Makelaardij: Betrokken, Vriendelijk en Enthousiast. Afspraken worden altijd snel en stipt nagekomen. "Verkoop en/of koop je huis via Versluijs; je voelt je er direct thuis" ;-)

9 , 6
Kantoor:
Versluijs makelaardij
Datum:
16 oktober 2019
Door:
Adri Salomé

Detailscore

Brigit was het eerste aanspreekpunt voor ons. Ontzettend betrokken, meedenkend en gemaakter afspraken altijd nakomend. Daarnaast hebben de andere medewerkers van het kantoor ons ook altijd zeer goed geholpen en teruggekoppeld daar waar nodig. Omdat we met drie broers waren die de woning verkochten was de groepsapp. een zeer mooi handvat en werd iedereen op de hoogte gehouden

10 , 0
Kantoor:
Versluijs makelaardij
Datum:
11 oktober 2019
Door:
Sabine Sanders van Hee

Detailscore

Zeer tevreden over dit top team! Persoonlijk, snel, vriendelijk en correct!

9 , 4
Kantoor:
Versluijs makelaardij
Datum:
11 oktober 2019
Door:
A de Vilder

Detailscore

Zeer positief was altijd bereikbaar indien nodig en heeft onze woning altijd zeer goed gepromoot. Brigit is in de omgang steeds positief wat betreft de mogelijkheden van verkoop en blijft ook na een tegenvaller je toch steunen. Het kantoor is ook steeds goed bereikbaar en het personeel positief. Conclusie je kan hen overal aanbevelen.

10 , 0
Kantoor:
Versluijs makelaardij
Datum:
10 oktober 2019
Door:
Annelien Martens

Detailscore

Super contact, goede uitleg, lieve dames, fijne samenwerking.

10 , 0
Kantoor:
Versluijs makelaardij
Datum:
08 oktober 2019
Door:
Door Stokkerman

Detailscore

Zoekt u een top-makelaar? Zoek niet verder! De dames van Versluijs hebben onze verwachtingen op alle fronten overtroffen. Niet alleen hebben ze ons eigen huis in recordtempo verkocht, waarbij de communicatie ontzettend soepel verliep, ook hebben ze ons droomhuis weten te vinden! Los van hoe blij we zijn geworden van de zakelijke kant (afspraken worden altijd nagekomen, communicatie is heel soepel, ze zijn zeer kundig), het zijn alle vier ook nog eens vrolijke, lieve meiden. Wij raden Versluijs echt aan IEDEREEN aan [Meer]

Zoekt u een top-makelaar? Zoek niet verder! De dames van Versluijs hebben onze verwachtingen op alle fronten overtroffen. Niet alleen hebben ze ons eigen huis in recordtempo verkocht, waarbij de communicatie ontzettend soepel verliep, ook hebben ze ons droomhuis weten te vinden! Los van hoe blij we zijn geworden van de zakelijke kant (afspraken worden altijd nagekomen, communicatie is heel soepel, ze zijn zeer kundig), het zijn alle vier ook nog eens vrolijke, lieve meiden. Wij raden Versluijs echt aan IEDEREEN aan Minder

10 , 0
Kantoor:
Versluijs makelaardij
Datum:
08 oktober 2019
Door:
Wesley

Detailscore

Uiterst positieve ervaring. Binnen het team is er veel kennis van de markt, betrokkenen zijn zeer kundig, up-to-date en enthousiast. Mede gesterkt door bovenstaande vaardigheden en een goed kantoor (directe en duidelijke communicatie) tot een zeer vlotte verkoop gekomen. Mocht u een goede makelaar zoeken, zoek niet verder. U heeft ze gevonden.

10 , 0
Kantoor:
Versluijs makelaardij
Datum:
07 oktober 2019
Door:
Katrien De Croock

Detailscore

Geweldig: professionele en klantvriendelijke aanpak

9 , 9
Kantoor:
Versluijs makelaardij
Datum:
05 september 2019
Door:
Nico Maes

Detailscore

Geen op of aanmerking. Positief en aquaat gehandeld. Alleen heb ik met de eindbeoordeling alles in Duits weergegeven voor de klant. Dorien mag wel een cursus Duits volgen.

9 , 7
Kantoor:
Versluijs makelaardij
Datum:
27 augustus 2019
Door:
Kevin

Detailscore

Zeer tevreden over de service van Versluijs Makelaardij. Er wordt snel gehandeld en de communicatie is top!

9 , 6
Kantoor:
Versluijs makelaardij
Datum:
16 augustus 2019
Door:
Hendrik Vanderhaeghe

Detailscore

Empathisch persoon die toch op alle vlakken de verkoop professioneel heeft afgehandeld.

10 , 0
Kantoor:
Versluijs makelaardij
Datum:
03 augustus 2019
Door:
Rüfereck

Detailscore

gut

9 , 5
Kantoor:
Versluijs makelaardij
Datum:
29 juni 2019
Door:
Marlies Bosman

Detailscore

Goed

9 , 0
Kantoor:
Versluijs makelaardij
Datum:
27 juni 2019
Door:
Carola

Detailscore

Prima, n dikke 9 voor alles/allen

Detailscore

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.