Adresgegevens
Oostburg
Nieuwstraat 1
4501BA
Tel: 0117440009
info@versluijsmakelaardij.nl



  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

7 , 8
Kantoor:
Versluijs makelaardij
Datum:
22 april 2019
Door:
Frank Rieteco

Detailscore

Goed

8 , 3
Kantoor:
Versluijs makelaardij
Datum:
17 april 2019
Door:
Peter

Detailscore

Prima

10 , 0
Kantoor:
Versluijs makelaardij
Datum:
23 maart 2019
Door:
Inge Bauweraerts

Detailscore

Er word gevraagd naar een score , maar naar mijn gevoel kan deze score nooit weergeven wat Birgit betekend heeft voor ons gezin . Zij heeft niet alleen professioneel mijn woning verkocht op zes weken tijd , ook heeft zij ons bijgestaan met professioneel advies , toen wij bij een andere makelaar een woning aankochten en wij plots door toedoen van de andere makelaar , met zulke problemen in aanraking kwamen , dat we advies nodig hadden . [Meer]

Er word gevraagd naar een score , maar naar mijn gevoel kan deze score nooit weergeven wat Birgit betekend heeft voor ons gezin . Zij heeft niet alleen professioneel mijn woning verkocht op zes weken tijd , ook heeft zij ons bijgestaan met professioneel advies , toen wij bij een andere makelaar een woning aankochten en wij plots door toedoen van de andere makelaar , met zulke problemen in aanraking kwamen , dat we advies nodig hadden . Omdat Birgit en haar team niet betaald werden voor dit onpartijdige belangeloze en bijkomende advies durven wij spreken van de termen menselijkheid en betrokkenheid . Ook voor een dossier dat niet het hunne is zetten zij zich in . Ook zocht men mee naar woonruimte , toen we met ons gezin op straat kwamen te staan door de fouten van derden . Wij hebben minderjarige kinderen , en wij konden rekenen op kantoor Versluys om hulp , in deze noodsituatie zelfs uitzonderlijk op een zondag . Ik ben deze mensen zeer erkentelijk en dankbaar voor alles . Pas wanneer je in de problemen zit weet je wie je vrienden zijn is een heel waar spreekwoord ! Dank u wel , Birgit , jaqueline , Dorien en alle anderen x Minder

9 , 5
Kantoor:
Versluijs makelaardij
Datum:
11 maart 2019
Door:
Gasseling

Detailscore

Heel erg goed. Snel, enthousiast. Netjes op tijd, meedenkend. Vriendelijk op kantoor. Snelle terugkoppeling. Wij zijn héél tevreden en erg blij met ons nieuwe huis!

10 , 0
Kantoor:
Versluijs makelaardij
Datum:
07 maart 2019
Door:
Willemien

Detailscore

Absoluut zeer klantvriendelijk en zeer accuraat. Geen moeite teveel en ik ben zeer tevreden.

10 , 0
Kantoor:
Versluijs makelaardij
Datum:
28 februari 2019
Door:
Joep en Mechtilde Poelmans

Detailscore

Zeer aangenaam. Een kundige makelaar (haar parate kennis is fenomenaal) en een droomteam achter haar. Heldere informatie, vriendelijke en adequate aanpak die ons het gevoel gaf alsof men uitsluitend voor ons aan het werk was.

10 , 0
Kantoor:
Versluijs makelaardij
Datum:
21 januari 2019
Door:
Samantha

Detailscore

Vriendelijk, enthousiast, empatisch, professioneel

9 , 8
Kantoor:
Versluijs makelaardij
Datum:
19 januari 2019
Door:
De Wit Wendy

Detailscore

Super ervaring, super mensen om mee samen te werken, zeer correct. Bedankt voor alles

10 , 0
Kantoor:
Versluijs makelaardij
Datum:
21 december 2018
Door:
Pommeline Warringa

Detailscore

Ik heb binnen een zeer korte periode mijn huurcontract kunnen tekenen. Zeer prettig contact en altijd snelle reactie op mijn vragen.

8 , 5
Kantoor:
Versluijs makelaardij
Datum:
21 december 2018
Door:
Amber

Detailscore

Goed, konden snel en makkelijk met haar communiceren en dat vonden wij wel fijn.

9 , 5
Kantoor:
Versluijs makelaardij
Datum:
19 december 2018
Door:
Henk

Detailscore

Topteam!

10 , 0
Kantoor:
Versluijs makelaardij
Datum:
18 december 2018
Door:
Corry de Winter

Detailscore

Brigit kent haar zaken en de huizenmarkt in deze omgeving goed. Zij is helder in haar communicatie en komt afspraken keurig na. Kortom samen met haar team een professionele benadering van koper(s) en verkoper. Niets dan lof.

10 , 0
Kantoor:
Versluijs makelaardij
Datum:
15 december 2018
Door:
Randal, Ingrid, Rozan en Marjolein

Detailscore

Prima, alle medewerkers komen betrokken over. Een van ons was contactpersoon en wij haffen via app contact. Professioneel geregeld.

10 , 0
Kantoor:
Versluijs makelaardij
Datum:
07 december 2018
Door:
Wessel van der Beek

Detailscore

Voor mij was het de goede verstand houding tussen de Makelaar en wij als verkoper. Als ook de goede begeleiding in het verkoop proces En niet te vergeten de goede bereikbaarheid en snelle antwoorden Op onze vragen Het was een geweldige samen werking

9 , 6
Kantoor:
Versluijs makelaardij
Datum:
15 november 2018
Door:
Hannie Vermeire

Detailscore

Prima begeleiding, kennis van zaken.

8 , 0
Kantoor:
Versluijs makelaardij
Datum:
12 november 2018
Door:
R Langedijk

Detailscore

10 , 0
Kantoor:
Versluijs makelaardij
Datum:
12 november 2018
Door:
saddie brauwers

Detailscore

10 , 0
Kantoor:
Versluijs makelaardij
Datum:
11 november 2018
Door:
emmy kouwijzer

Detailscore

10 , 0
Kantoor:
Versluijs makelaardij
Datum:
10 november 2018
Door:
Martijn

Detailscore

Een zeer professionele makelaar. Goede service. Alles netjes geregeld! Blijf zo doorgaan!

9 , 3
Kantoor:
Versluijs makelaardij
Datum:
05 november 2018
Door:
Peter

Detailscore

Zeer goede samenwerking. Uiterst vriendelijk, behulpzaam , correct en professioneel ! En dit voor beide partijen , koper en verkoper. We hebben nog ervaringen met andere makelaars , maar dit kantoor steekt er echt bovenuit !

10 , 0
Kantoor:
Versluijs makelaardij
Datum:
05 november 2018
Door:
Mieke De Belder

Detailscore

super

9 , 2
Kantoor:
Versluijs makelaardij
Datum:
22 oktober 2018
Door:
Kathy

Detailscore

Zeer goed. Vriendelijk, verzorgd en georganiseerd

10 , 0
Kantoor:
Versluijs makelaardij
Datum:
03 oktober 2018
Door:
Sandra

Detailscore

Erg deskundig, recht doorzee en kent de markt door en door.

8 , 4
Kantoor:
Versluijs makelaardij
Datum:
04 september 2018
Door:
sharon van Espen

Detailscore

Prima contact, snelle feedback op onze mails dat is erg fijn.

9 , 8
Kantoor:
Versluijs makelaardij
Datum:
28 augustus 2018
Door:
Nanette

Detailscore

Brigit is een vakvrouw, weet waar ze het over heeft. Met heel veel enthousiasme heeft Brigit ons huis in de verkoop genomen en binnen een week verkocht. Het contact met de medewerkers verliep uitstekend, vragen werden heel snel beantwoord. De service en klantvriendelijkheid van Versluijs makelaardij zijn geweldig.

Detailscore

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.