Adresgegevens
Oostburg
Nieuwstraat 1
4501BA
Tel: 0117440009
info@versluijsmakelaardij.nl



  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

10 , 0
Kantoor:
Versluijs makelaardij
Datum:
08 april 2020
Door:
Jacco rieteco

Detailscore

zeer goed

10 , 0
Kantoor:
Versluijs makelaardij
Datum:
08 april 2020
Door:
Tinus van den Adel

Detailscore

Een zeer deskundig en enthousiast team met een echte hands-on mentaliteit. Alles verloopt ook nog eens heel persoonlijk en wat super handig is, is dat er een groeps app met alle betrokkene van de te verkopen woning wordt gemaakt zodat de communicatie makkelijk en vlot verloopt. Mede door dit alles en natuurlijk de interesse van onze kopers heeft ons maar 1week te koop gestaan en daarom dikke 10.

9 , 7
Kantoor:
Versluijs makelaardij
Datum:
08 april 2020
Door:
Michael Baillieu

Detailscore

Ze waren steeds vriendelijk en direct bereikbaar speelden altijd kort maar eerlijk op de bal en stelden alles in het werk om te promoten en steeds te blijven gaan. Dus voor mij hebben ze een 10

9 , 8
Kantoor:
Versluijs makelaardij
Datum:
08 april 2020
Door:
Kimberly Deblieck

Detailscore

9 , 7
Kantoor:
Versluijs makelaardij
Datum:
05 april 2020
Door:
cindy de vriend

Detailscore

deskundige vlotte begeleiding , meedenkend en vriendelijk . doortastend naar de tegenpartij toe

10 , 0
Kantoor:
Versluijs makelaardij
Datum:
23 maart 2020
Door:
Miriam

Detailscore

Zeer goede ervaring! Brigit is een vriendelijke, zeer deskundig, en zeer goed op de hoogte wat er op haar vakgebied in de regio speelt.

10 , 0
Kantoor:
Versluijs makelaardij
Datum:
23 maart 2020
Door:
Miriam

Detailscore

Zeer goede ervaring! Brigit is een vriendelijke, zeer deskundig, en zeer goed op de hoogte wat er op haar vakgebied in de regio speelt.

8 , 9
Kantoor:
Versluijs makelaardij
Datum:
16 maart 2020
Door:
Michielsen

Detailscore

Perfecte uitgebreide rondleiding in de huizen, degelijke informatie, vriendelijk personeel, degelijke informatiebrochure over verhuis van België naar Nederland

7 , 6
Kantoor:
Versluijs makelaardij
Datum:
07 maart 2020
Door:
Roanld

Detailscore

Goede ervaring, deskundige uitled koopovereenkomst. Leuk om een kaartje in de bus te krijgen na de aankoop.

10 , 0
Kantoor:
Versluijs makelaardij
Datum:
06 maart 2020
Door:
Ilonka Boogaard

Detailscore

Heel goed, erg tevreden over de professionele aanpak en de steeds heel snelle en correcte communicatie.

9 , 2
Kantoor:
Versluijs makelaardij
Datum:
02 maart 2020
Door:
Frank en Patricia

Detailscore

Brigit werkte in ons geval dus voor de verkoper, maar hielp ons als (kandidaat) koper even goed. De samenwerking was zeer aangenaam. Ook het contact met andere dames van het kantoor verliep vlot en aangenaam.

9 , 8
Kantoor:
Versluijs makelaardij
Datum:
26 februari 2020
Door:
Nathalie en Benoit

Detailscore

Alles wordt correct geregeld. Er worden duidelijke afspraken gemaakt die ook nageleefd worden. Er wordt snel gereageerd op vragen die via mail verlopen. Kortom een goede service.

9 , 7
Kantoor:
Versluijs makelaardij
Datum:
25 februari 2020
Door:
Gabrielle & Jamie

Detailscore

Alles was tot in de puntjes verzorgd, wij hebben het als heel prettig ervaren. Dit geldt voor de koop van ons nieuwe huis maar ook voor het verkopen van ons eigen huis. Het team van Versluijs heeft bewezen dat het alleen maar voordelen heeft om dit bij dezelfde makelaar te doen. Ze reageren zeer vlot op al je vragen en laten altijd even iets weten na een bezichtiging. Kortom, een hele fijne ervaring met dit makelaarskantoor!

7 , 8
Kantoor:
Versluijs makelaardij
Datum:
23 februari 2020
Door:
Vincent

Detailscore

Brigit is een doorpakster die mij toch wist te overtuigen om ons gekochte huis te bezoeken en om een hoge verkoopprijs waar te maken. Verkoop van ons huis was te snel geregeld om te beoordelen. Die tijd verliep voor ons in roes en liep goed. Klein verbeterpunt: offertes en opdrachtbevestiging bevatte geen btw. Moest er bij afrekening bij notaris nog bijbetaald worden... Daar zaten we niet op te wachten bij altijd dure verhuizing.

10 , 0
Kantoor:
Versluijs makelaardij
Datum:
12 februari 2020
Door:
Michel Leemans

Detailscore

Met Brigit en de rest van het kantoor: prima samenwerking, zowel voorlichting-inlichtingen en afwerking.

9 , 7
Kantoor:
Versluijs makelaardij
Datum:
10 februari 2020
Door:
Josje

Detailscore

Prima ! Steeds bereikbaar en behulpzaam, vlot en efficient en heel vriendelijk.

10 , 0
Kantoor:
Versluijs makelaardij
Datum:
06 februari 2020
Door:
S. Hellemans

Detailscore

Zeer vriendelijk en heel erg behulpzaam , Het kantoor werkt zeer snel en correct en stipt, en is ten allen tijde bereikbaar. Snelle afhandeling, zeker een aanrader !

10 , 0
Kantoor:
Versluijs makelaardij
Datum:
05 februari 2020
Door:
Paul Lips

Detailscore

zeer goede ervaring en zeer goede begeleiding,bij vragen vlot antwoord en zeer goede en bruikbare tips meegekregen. heel erg persoonlijk gericht.

10 , 0
Kantoor:
Versluijs makelaardij
Datum:
30 januari 2020
Door:
Niels Jäger

Detailscore

Zeer professioneel en denkt ook mee! Er wordt snel op je vragen gereageerd ook door het team er achter.

10 , 0
Kantoor:
Versluijs makelaardij
Datum:
28 januari 2020
Door:
Daphne de Bruijne

Detailscore

Super, ik kon altijd bellen of een berichtje sturen en had dan ook heel snel antwoord. Niks was teveel gevraagd en altijd vriendelijk.

9 , 8
Kantoor:
Versluijs makelaardij
Datum:
28 januari 2020
Door:
Sandor van Vooren

Detailscore

Mijn ervaring met Versluijs Makelaardij is ronduit fantastisch. Wij hebben de woning gekocht via hen en ook weer verkocht. Gedurende het gehele traject wordt je zeer goed en persoonlijk begeleid. Na elke bezichtiging (ja ook op Zaterdag) wordt je even opgebeld om te horen hoe het geweest is. Iedereen in het kantoor is erg behulpzaam en meegaand geweest. Email verkeer gaat vlot, nooit langer als 1 dag moeten wachten op een antwoord. Mochten wij nog eens een woning verkopen [Meer]

Mijn ervaring met Versluijs Makelaardij is ronduit fantastisch. Wij hebben de woning gekocht via hen en ook weer verkocht. Gedurende het gehele traject wordt je zeer goed en persoonlijk begeleid. Na elke bezichtiging (ja ook op Zaterdag) wordt je even opgebeld om te horen hoe het geweest is. Iedereen in het kantoor is erg behulpzaam en meegaand geweest. Email verkeer gaat vlot, nooit langer als 1 dag moeten wachten op een antwoord. Mochten wij nog eens een woning verkopen zal het zeker weer via Versluijs Makelaardij zijn. Ik kan en zal het aan iedereen aanbevelen. Minder

9 , 5
Kantoor:
Versluijs makelaardij
Datum:
28 januari 2020
Door:
Marco Tanghe

Detailscore

Wederom een prima ervaring met dit kantoor. Deskundig, daadkrachtig en bovenal zeer vriendelijk!

9 , 2
Kantoor:
Versluijs makelaardij
Datum:
23 januari 2020
Door:
Maxime de Jong

Detailscore

Heel prettig, ze liet het appartement helemaal zien en gaf antwoord op al mn vragen. Ze heeft moeite gedaan om het appartement voor mij te regelen.

9 , 7
Kantoor:
Versluijs makelaardij
Datum:
19 januari 2020
Door:
Sandra

Detailscore

Prima! Enthousiast, efficiënt, effectief. Iedereen vriendelijk. Communicatie professioneel, volledig en vriendelijk. Pro-actief, behulpzaam. Voldoende mogelijkheden voor contact. Ik zou anderen deze makelaardij aanraden.

10 , 0
Kantoor:
Versluijs makelaardij
Datum:
19 januari 2020
Door:
Eric

Detailscore

Op vrolijke en enthousiaste wijze de verkoop begeleid, met verstand van zaken en inzicht in de markt, snel en goed geschakeld. Steeds alles goed met ons afgestemd en gecommuniceerd. Prima!

Detailscore

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.