Adresgegevens
Oss




  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

9 , 8
Kantoor:
Edwin van Tilburg Lommers Makelaars
Datum:
25 oktober 2011
Door:
Bram van de Ven

Detailscore

Edwin van Tilburg Lommers Makelaars is een makelaar die jong bloed bevat. Allen zeer enthousiast en gedreven om huis na huis op de lopende band te willen verkopen. Ze staan open voor verkoper en koper. Ik als koper heb veel met de makelaar contact gehad. Ik wilde serieus 4 of 5 keer het appartement bezichtigen, en of ze moeilijk deden.. nog niet misschien! Ze denken in oplossingen, en zijn creatief denkend daarin! Overigens is hij bezig met de nieuwe 3D-Brilletjes. Nieuwe kopers kunnen [Meer]

Edwin van Tilburg Lommers Makelaars is een makelaar die jong bloed bevat. Allen zeer enthousiast en gedreven om huis na huis op de lopende band te willen verkopen. Ze staan open voor verkoper en koper. Ik als koper heb veel met de makelaar contact gehad. Ik wilde serieus 4 of 5 keer het appartement bezichtigen, en of ze moeilijk deden.. nog niet misschien! Ze denken in oplossingen, en zijn creatief denkend daarin! Overigens is hij bezig met de nieuwe 3D-Brilletjes. Nieuwe kopers kunnen zijn foto's van huizen en appartementen die hij verkoopt via internet in 3D thuis bekijken, met behulp van een 3D-Bril die je van hem gratis krijgt. Er gaat een wereld voor je open! Kwaliteit kent geen tijd zoals ik het in hem zie! Minder

10 , 0
Kantoor:
Edwin van Tilburg Lommers Makelaars
Datum:
24 augustus 2011
Door:
Abraham Stolte

Detailscore

Afspraken worden goed na gekomen en er wordt veel werk gemaakt van de verkoop, het kantoor is altijd goed berijkbaar en staan altijd met raad en daad klaar.

7 , 6
Kantoor:
Edwin van Tilburg Lommers Makelaars
Datum:
09 juli 2011
Door:
Bert Janssen

Detailscore

Afspraken mbt uit te voeren activiteiten goed nagekomen

9 , 8
Kantoor:
Edwin van Tilburg Lommers Makelaars
Datum:
12 april 2011
Door:
Chris Visser

Detailscore

Kennis van zaken inclusief details. Goed en eerlijk advies. Optimale en snelle communicatie. Goed bereikbaar en altijd een luisterend oor. Maximale inzet voor jou als klant. Persoonlijke service.

9 , 6
Kantoor:
Edwin van Tilburg Lommers Makelaars
Datum:
01 april 2011
Door:
Familie Seidel

Detailscore

Edwin van Tilburg wist in de huidige markt ons huis, een echte ‘opknapper’, binnen 9 maanden te verkopen. Geluk of klantgericht doorzettingsvermogen? Wat ons betreft het laatste: presentatie, klantgericht meedenken, niet opgeven en daardoor succes! 1. Presentatie: bij de start van de verkoop in juni 2010 wist Edwin van Tilburg uitstekende adviezen te geven hoe het huis goed en aantrekkelijk gepresenteerd kon worden. De voortuin werd op zijn aanraden drastisch gesnoeid waar veel overtuigingskracht voor nodig was. Hierdoor kwam de grootte [Meer]

Edwin van Tilburg wist in de huidige markt ons huis, een echte ‘opknapper’, binnen 9 maanden te verkopen. Geluk of klantgericht doorzettingsvermogen? Wat ons betreft het laatste: presentatie, klantgericht meedenken, niet opgeven en daardoor succes! 1. Presentatie: bij de start van de verkoop in juni 2010 wist Edwin van Tilburg uitstekende adviezen te geven hoe het huis goed en aantrekkelijk gepresenteerd kon worden. De voortuin werd op zijn aanraden drastisch gesnoeid waar veel overtuigingskracht voor nodig was. Hierdoor kwam de grootte van de tuin en de voorzijde van woning prachtig tot zijn recht. De binnenzijde werd met veel foto’s en 2D/3D animaties op Funda gepresenteerd, waardoor we meteen bovenaan in de zoekmachine terecht kwamen. 2. Klantgericht: ons huis was een grote jaren 30 boerderij dat door de vele kamers en een appartement met eigen ingang heel veel mogelijkheden had, maar waar ook enorm veel aan opgeknapt moest worden. Edwin van Tilburg hielp de kijkers om door de huidige staat heen te kijken en mee te denken met de ideeën: hobbyruimte, generatiewoning, bed & breakfast. 3. Doorzettingsvermogen: blijven bellen, vragen stellen, hulp aanbieden en problemen oplossen. Edwin van Tilburg bleef vriendelijk en vasthoudend de aanstaande kopers benaderen en hielp actief mee om alle obstakels stap voor stap op te lossen. Hij ging zelfs zover om de gemeente te benaderen namens de koper en oplossingen te bespreken. 4. Succes: op 1 april 2011 is ons huis verkocht, het heeft negen maanden te koop gestaan. Niet zomaar geluk hebben, maar zeker ook door de toegevoegde waarde van de beste makelaar! Edwin van Tilburg, bedankt voor je inzet! Minder

9 , 4
Kantoor:
Edwin van Tilburg Lommers Makelaars
Datum:
26 februari 2011
Door:
Katinka Kreike

Detailscore

Wij hadden een bezichtiging aangevraagd, op een zaterdag. En zijn erg tevreden, al onze vragen zijn direct beantwoord en via de mail kregen we al snel antwoord op overige vragen. Ook het aanvragen van een bezichtiging verliep vlot en vriendelijk. De assistent was ook vriendelijk door de telefoon, gewoon zoals het hoort. Zijn sociale vaardigheden zijn erg goed, en dat betekent dat je met een goed gevoel de bezichtiging weer verlaat. Het huis is misschien niet wat 100 % aansluit [Meer]

Wij hadden een bezichtiging aangevraagd, op een zaterdag. En zijn erg tevreden, al onze vragen zijn direct beantwoord en via de mail kregen we al snel antwoord op overige vragen. Ook het aanvragen van een bezichtiging verliep vlot en vriendelijk. De assistent was ook vriendelijk door de telefoon, gewoon zoals het hoort. Zijn sociale vaardigheden zijn erg goed, en dat betekent dat je met een goed gevoel de bezichtiging weer verlaat. Het huis is misschien niet wat 100 % aansluit op de wensen, maar de gun factor is zeker aanwezig... Minder

9 , 0
Kantoor:
Edwin van Tilburg Lommers Makelaars
Datum:
07 februari 2011
Door:
Monique van Hees

Detailscore

Ik ben erg tevreden over Edwin van Tilburg Lommers Makelaars, omdat het team een professionele en klantvriendelijke aanpak heeft met een hoge service graad.

9 , 6
Kantoor:
Edwin van Tilburg Lommers Makelaars
Datum:
03 februari 2011
Door:
Sven Hoogeveen

Detailscore

Edwin en zijn team hebben mij op een betrokken en professionele manier bijgestaan bij het verkopen van mijn appartement. Op die manier heb ik mijn appartement voor een goede prijs (zeker gezien de huidige markt, en de hoeveelheid aanbod van appartementen in mijn complex) en in zeer korte tijd (de koopovereenkomst is binnen 3 maanden na het in de verkoop zetten van mijn appartement getekend) kunnen verkopen. Daarbij was de makelaar altijd goed te bereiken en heeft hij antwoord [Meer]

Edwin en zijn team hebben mij op een betrokken en professionele manier bijgestaan bij het verkopen van mijn appartement. Op die manier heb ik mijn appartement voor een goede prijs (zeker gezien de huidige markt, en de hoeveelheid aanbod van appartementen in mijn complex) en in zeer korte tijd (de koopovereenkomst is binnen 3 maanden na het in de verkoop zetten van mijn appartement getekend) kunnen verkopen. Daarbij was de makelaar altijd goed te bereiken en heeft hij antwoord kunnen geven op al mijn vragen. Kortom: Veel service voor een nette prijs, een echte aanrader! Minder

Detailscore

Niet genoeg beoordelingen

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.