Adresgegevens
Panningen
John F. Kennedylaan 94
5987NA
Tel: 077-3082946
ph@maisonmakelaars.nl



  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

9 , 8
Kantoor:
Maison Makelaars Peel en Maas / Horst aan de Maas
Datum:
13 februari 2020
Door:
Moniek Bouten

Detailscore

Samen met z'n dochter zijn Maarten en Lieke Pijnenborgh een goed en fijn team makelaars! We zijn zeer tevreden over de begeleiding die zij ons gaven bij de koop van ons nieuwe huis en de verkoop van mijn woning! Ten alle tijden staan ze klaar; eerlijk advies, betrouwbaar, professioneel en spontaan, beveel hen ter harte aan!

10 , 0
Kantoor:
Maison Makelaars Peel en Maas / Horst aan de Maas
Datum:
03 januari 2020
Door:
Peter Timmermans

Detailscore

Geweldig, gemotiveerde makelaar. Komt afspraken stipt na en doet geen loze beloftes!

10 , 0
Kantoor:
Maison Makelaars Peel en Maas / Horst aan de Maas
Datum:
20 december 2019
Door:
Huub Hunnekens

Detailscore

Deskundige en eerlijke makelaar

9 , 7
Kantoor:
Maison Makelaars Peel en Maas / Horst aan de Maas
Datum:
20 november 2019
Door:
Jan Bos

Detailscore

Zeer enthousiaste en betrokken makelaar met veel inzet heeft ons huis binnen 2 maanden verkocht aan een zeer in het huis en in onze buurt passend echtpaar.

9 , 5
Kantoor:
Maison Makelaars Peel en Maas / Horst aan de Maas
Datum:
03 november 2019
Door:
Toos Coenen

Detailscore

Uitstekend

9 , 8
Kantoor:
Maison Makelaars Peel en Maas / Horst aan de Maas
Datum:
01 november 2019
Door:
Frits Strijbos

Detailscore

Wij zijn door Maarten prima geholpen met de verkoop van onze woning en de koop van onze nieuwe woning. Alles is perfect verlopen. We hebben en woning gekocht die nooit te koop gestaan heeft. Dat zegt wel iets over de snelheid van Maarten. Maarten Bedankt!

9 , 8
Kantoor:
Maison Makelaars Peel en Maas / Horst aan de Maas
Datum:
06 oktober 2019
Door:
Wiljan en Désirée.

Detailscore

Prettig en correct. Konden snel schakelen

10 , 0
Kantoor:
Maison Makelaars Peel en Maas / Horst aan de Maas
Datum:
01 oktober 2019
Door:
Joyce Dorssers

Detailscore

Altijd goed te geholpen en gehoord door Maarten. Samen een huis gevonden passend aan onze woonwensen en ons huis snel en goed verkocht.

10 , 0
Kantoor:
Maison Makelaars Peel en Maas / Horst aan de Maas
Datum:
30 september 2019
Door:
Jan Oostdam

Detailscore

Hele fijne begeleiding met de aankoop van onze woning! Zeker aan te raden.

9 , 4
Kantoor:
Maison Makelaars Peel en Maas / Horst aan de Maas
Datum:
07 september 2019
Door:
Guido Dekkers

Detailscore

Correcte en kordate afhandeling van zaken met oog voor eenieders wensen en gevoelens.

9 , 4
Kantoor:
Maison Makelaars Peel en Maas / Horst aan de Maas
Datum:
21 juli 2019
Door:
Kimberly

Detailscore

Bij het kopen van ons eerste huisje hebben we Inge om hulp gevraagd. Ze heeft ons super fijn begeleid en goede raad gegeven tijdens dit spannende traject. Inge bedankt voor alles!!

9 , 5
Kantoor:
Maison Makelaars Peel en Maas / Horst aan de Maas
Datum:
21 juli 2019
Door:
Krijn

Detailscore

Uitstekend. Zeer goed geholpen middels duidelijk uitleg. Een absolute aanrader!

9 , 4
Kantoor:
Maison Makelaars Peel en Maas / Horst aan de Maas
Datum:
04 juli 2019
Door:
Devin Beckers

Detailscore

Top! Zeer kundig en open

9 , 1
Kantoor:
Maison Makelaars Peel en Maas / Horst aan de Maas
Datum:
01 juli 2019
Door:
Loes Bos

Detailscore

Super fijne en enthousiaste makelaar! Fijne en snelle service

9 , 9
Kantoor:
Maison Makelaars Peel en Maas / Horst aan de Maas
Datum:
21 juni 2019
Door:
Leo en Carolien Kranen

Detailscore

Wij zijn heel erg tevreden over hoe het allemaal verlopen is! Ons huis was binnen 3 dagen verkocht. Wie had dat kunnen dromen, echt TOP!!

Reactie makelaar
Datum:
2019-06-21 16:32:19
Reactie:
Maison Makelaars Peel en Maas / Horst aan de Maas

Dank je wel voor jullie mooie beoordeling. Daar kunnen we als team trots op zijn.

9 , 9
Kantoor:
Maison Makelaars Peel en Maas / Horst aan de Maas
Datum:
15 juni 2019
Door:
Karina Smedts

Detailscore

Mijn ervaring met Maarten en met het kantoor verliep prima! Ik heb als tussenpersoon gefungeerd voor mijn ouders tijdens de verkoop van hun huis. Dit omdat ze het zelf allemaal heel veel en moeilijk vonden. Ik kan alleen maar positief zijn over dit verloop!

Reactie makelaar
Datum:
2019-06-15 19:13:15
Reactie:
Maison Makelaars Peel en Maas / Horst aan de Maas

Dank je wel Karina voor deze mooie waardering. We hebben jullie graag geholpen in het verkoopproces van de woning van je ouders en denk dat we de huidige koopster weer héél blij gemaakt hebben met haar nieuwe woning. Groet, Maarten

10 , 0
Kantoor:
Maison Makelaars Peel en Maas / Horst aan de Maas
Datum:
28 mei 2019
Door:
Paul en Linda Janssen

Detailscore

Wij zijn super tevreden over Inge haar inzet en deskundigheid! Haar toewijding en persoonlijke "tuch" hebben wij als zeer prettig mogen ervaren..Voor ons een dikke 10!

10 , 0
Kantoor:
Maison Makelaars Peel en Maas / Horst aan de Maas
Datum:
26 mei 2019
Door:
Yoes Grommen

Detailscore

Reactie makelaar
Datum:
2019-05-26 22:40:06
Reactie:
Maison Makelaars Peel en Maas / Horst aan de Maas

Dank je wel voor deze mooie waardering. Gr. Maarten

8 , 0
Kantoor:
Maison Makelaars Peel en Maas / Horst aan de Maas
Datum:
22 mei 2019
Door:
M. Verstappen

Detailscore

10 , 0
Kantoor:
Maison Makelaars Peel en Maas / Horst aan de Maas
Datum:
22 mei 2019
Door:
Dianne bongers

Detailscore

Top makelaar

8 , 8
Kantoor:
Maison Makelaars Peel en Maas / Horst aan de Maas
Datum:
06 mei 2019
Door:
Leon vallen

Detailscore

Prima. Korte lijnen, direct antwoord als je vragen hebt en vriendelijke bejegening

9 , 6
Kantoor:
Maison Makelaars Peel en Maas / Horst aan de Maas
Datum:
05 mei 2019
Door:
Annelou de Vlieger

Detailscore

Met Inge en ook het kantoor is de ervaring zeer positief geweest

9 , 7
Kantoor:
Maison Makelaars Peel en Maas / Horst aan de Maas
Datum:
03 mei 2019
Door:
Juul Driessen

Detailscore

Hele enthousiaste vrouw die vol passie haar werk uitvoert en alles er aan doet om de koper en verkoper te informeren over de laatste ontwikkelingen

9 , 8
Kantoor:
Maison Makelaars Peel en Maas / Horst aan de Maas
Datum:
29 april 2019
Door:
Tiny Verheijen

Detailscore

Goed Inge komt afspraken keurig na en is duidelijk in communicatie maar heeft ook een luisterend oor.

8 , 5
Kantoor:
Maison Makelaars Peel en Maas / Horst aan de Maas
Datum:
27 april 2019
Door:
Lilian feijen

Detailscore

Detailscore

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.