Adresgegevens
Prinsenbeek
Markt 20
4841AC


  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

7 , 4
Kantoor:
Smienk ERA Makelaars
Datum:
13 januari 2012
Door:
franken

Detailscore

zeer tevreden om een gesprek mee te hebben. Soms kunnen over iets zelf wel wat vaker bellen. Wel zeer handig dat ze ook de hypotheekshop hebben

9 , 4
Kantoor:
Smienk ERA Makelaars
Datum:
12 januari 2012
Door:
Bosman

Detailscore

de gehele presentatie van makelaars kantoor smienk te prinsenbeek is voor mij en mijn echtgenote een tijd van grote rust geweest. het is vooral in deze moeilijke tijd een grote kunst om toch in alle opzichten een goede makelaar te blijven in alle doen en laten. hiervoor hebben wij zeer grote waardering. met nog alle dank voor het gebodene. ad en riet bosman plantsoen 11 prinsenbeek

7 , 0
Kantoor:
Smienk ERA Makelaars
Datum:
02 november 2011
Door:
Schets

Detailscore

Ik had een actievere rol van de makelaar in het verkoopproces verwacht. Ik had namelijk verwacht dat ERA een groot bestand van woningzoekende had die mogelijk in ons huis geïnteresseerd waren. Uiteindelijk is gebleken dat ERA ook maar (moet) afwacht(en) of er iemand komt en ik me hardop heb afgevraagd of ik nu te maken had een verkoopkantoor van advertenties of van huizen. Verder is me gebleken dat de waardebepaling van een woning op de dag van vandaag moeilijk is. Eerlijkheidshalve [Meer]

Ik had een actievere rol van de makelaar in het verkoopproces verwacht. Ik had namelijk verwacht dat ERA een groot bestand van woningzoekende had die mogelijk in ons huis geïnteresseerd waren. Uiteindelijk is gebleken dat ERA ook maar (moet) afwacht(en) of er iemand komt en ik me hardop heb afgevraagd of ik nu te maken had een verkoopkantoor van advertenties of van huizen. Verder is me gebleken dat de waardebepaling van een woning op de dag van vandaag moeilijk is. Eerlijkheidshalve moet ik zeggen dat mijn verwachtingen t.a.v. de mogelijkheden van een Makelaar aanvankelijk te hoog waren en dat ik uiteindelijk tevreden ben met de verleende service van mijn ERA makelaar. Minder

7 , 8
Kantoor:
Smienk ERA Makelaars
Datum:
06 augustus 2011
Door:
Nico Scheffers

Detailscore

Proffessioneel, geen blabla reeele prijsstelling(Je wil altijd meer, maar ja de markt is de markt).

8 , 0
Kantoor:
Smienk ERA Makelaars
Datum:
29 juni 2011
Door:
Wijntje

Detailscore

Era is een prima makelaar ,met vakkundig personeel, en zijn to the point, no nonssens. Vriendelijke groet, Fam. wyntje Dordrecht

8 , 2
Kantoor:
Smienk ERA Makelaars
Datum:
30 mei 2011
Door:
Urbanik

Detailscore

10 , 0
Kantoor:
Smienk ERA Makelaars
Datum:
13 mei 2011
Door:
Weijers

Detailscore

Mensen die meedenken en het belang van verkoper / koper voorop stellen , hebben kennis van zaken en zijn altijd bereidt om hulp te bieden wanneer het bij de tegenpartij niet zo wil lukken. Een dikke tien voor makelaar Smienk

9 , 0
Kantoor:
Smienk ERA Makelaars
Datum:
07 maart 2011
Door:
Buijsen

Detailscore

Ben dik tevreden.

8 , 0
Kantoor:
Smienk ERA Makelaars
Datum:
07 december 2010
Door:
Joosen

Detailscore

Achteraf misschien té mooi voorgespiegeld (crisis ), maar dit was bij aanvang al bekent. Verder zijn wij tevreden

8 , 4
Kantoor:
Smienk ERA Makelaars
Datum:
09 juli 2010
Door:
Tomas

Detailscore

Naamsbekendheid. Serviceniveau hoog.

8 , 4
Kantoor:
Smienk ERA Makelaars
Datum:
12 november 2009
Door:
ten Brinke

Detailscore

Goede reputatie en bekendheid met de lokale situatie in Prinsenbeek

8 , 4
Kantoor:
Smienk ERA Makelaars
Datum:
23 september 2009
Door:
Lambooij

Detailscore

Zeer goed bekend met het huis en de wijk, enthousiast, kundig

Detailscore

Niet genoeg beoordelingen

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.