Adresgegevens
Rotterdam
Elektroweg 11 z
3051 NB
Tel: 06-49287697
info@annemiekeroos.nl



  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

9 , 6
Kantoor:
Annemieke Roos Aankoopmakelaar
Datum:
05 november 2019
Door:
Dennis van der Meulen

Detailscore

Zeer goede aankoopmakerlaar. Geeft een uitgebreid overzicht met veel detail informatie over de voor- en nadelen van woningen zodat je een betere en overwogen keuze kan maken. Reageert snel op vragen en is goed bereikbaar. Enig puntje is dat er niet veel woningen uit haar makelaarsnetwerk worden aangeboden als optie. Het totaal aanbod lijkt afhankelijk te zijn van wat op Funda komt en voor iedereen beschikbaar is. Dit kan ook te maken hebben met de tijd waarin ik een [Meer]

Zeer goede aankoopmakerlaar. Geeft een uitgebreid overzicht met veel detail informatie over de voor- en nadelen van woningen zodat je een betere en overwogen keuze kan maken. Reageert snel op vragen en is goed bereikbaar. Enig puntje is dat er niet veel woningen uit haar makelaarsnetwerk worden aangeboden als optie. Het totaal aanbod lijkt afhankelijk te zijn van wat op Funda komt en voor iedereen beschikbaar is. Dit kan ook te maken hebben met de tijd waarin ik een huis heb gekocht (zomer van 2019 was een lastige tijd omdat er ook niet veel beschikbaar was). Verder ben ik super tevreden en kan ik iedereen Annemieke aanraden! Minder

Reactie makelaar
Datum:
2019-11-05 09:52:41
Reactie:
Annemieke Roos Aankoopmakelaar

Hi Dennis. Dank je wel voor je mooie reactie. Er komt nog steeds weinig op de markt. Als er wel iets is moeten we gelijk goed toeslaan. Bij jou is dat gelukt en ik wens je heel veel woonplezier!! Annemieke

10 , 0
Kantoor:
Annemieke Roos Aankoopmakelaar
Datum:
20 oktober 2019
Door:
Elly de Borst

Detailscore

Annemieke heeft ons uitstekend geholpen tijdens onze zoektocht naar een appartement. Ze heeft goede kennis van zaken en de juiste ervaring. Ze heeft ons veel werk uit handen genomen met betrekking tot het doorlezen van stukken en tijdens de bezichtigingen ons op allerlei punten gewezen. Er was steeds een prima communicatie en snelle reactie. Wij waren heel tevreden met haar en kunnen haar van harte aanbevelen als aankoopmakelaar.

Reactie makelaar
Datum:
2019-10-20 16:07:30
Reactie:
Annemieke Roos Aankoopmakelaar

Dank je wel voor je mooie beoordeling. Ik vond het heel prettig jullie te mogen begeleiden. Ik wens jullie veel woonplezier en geluk in jullie nieuwe appartement. Annemieke

10 , 0
Kantoor:
Annemieke Roos Aankoopmakelaar
Datum:
05 oktober 2019
Door:
Romelia Schwarzkachel

Detailscore

Uiterst tevreden over de kennis en kunde van Annemieke! Op een professionele en betrokken wijze heeft ze ons door het aankoopproces begeleid. We voelden ons echt ontzorgd. Annemieke heeft veel ervaring en in de markt van vandaag de dag komt dat goed van pas voor het slagen van de gewenste aankoop. Zonder haar zou het een veel moeizamer traject zijn geweest dus een absolute aanrader!

Reactie makelaar
Datum:
2019-10-05 09:30:04
Reactie:
Annemieke Roos Aankoopmakelaar

Dank je wel voor deze mooie beoordeling. Ik hoop dat alles goed gaat met de verbouwing en wens jullie een leuke tijd zo dichtbij het centrum van Rotterdam.

10 , 0
Kantoor:
Annemieke Roos Aankoopmakelaar
Datum:
18 september 2019
Door:
Tamara Smith

Detailscore

Annemieke is een supermix tussen zeer kundig, informeel, vriendelijk, professioneel en zakelijk. Dankzij haar begeleiding is het kopen van een huis een feestje! Als je een aankoopmakelaar zoekt wil ik haar van harte aanbevelen.

Reactie makelaar
Datum:
2019-09-18 18:41:55
Reactie:
Annemieke Roos Aankoopmakelaar

Wat een mooie beoordeling Tamara. Heel erg bedankt. Het is voor mij ook heel fijn jullie te mogen begeleiden. Annemieke

10 , 0
Kantoor:
Annemieke Roos Aankoopmakelaar
Datum:
08 juli 2019
Door:
Skald

Detailscore

Experienced purchase broker with great knowledge of the market. Very competent, friendly, open, enthusiastic and proactive. She helped us during the whole process - from the search and viewings till the final checks, bidding and purchase. Her advises were invaluable for us and we really happy to recommend Annemieke to everyone! P.S. Many thanks for helping us to find an apartment of our dreams!:)

Reactie makelaar
Datum:
2019-07-08 21:06:35
Reactie:
Annemieke Roos Aankoopmakelaar

Thank you so much! What a nice compliment. It was a pleasure to help you. Annemieke

9 , 8
Kantoor:
Annemieke Roos Aankoopmakelaar
Datum:
10 juni 2019
Door:
H Rosman

Detailscore

Annemieke heeft ons prima geholpen in de zoektocht naar een appartement. Ze heeft ons goed geadviseerd om zelf te bepalen waar onze grens zou moeten liggen bij een verkoop bij opbod. En wanneer er kansen zijn, zoals bleek bij een ander appartement, om toe te slaan. Erg belangrijk in deze overspannen woningmarkt.

Reactie makelaar
Datum:
2019-06-10 13:31:43
Reactie:
Annemieke Roos Aankoopmakelaar

Dank je wel Hans!!!

10 , 0
Kantoor:
Annemieke Roos Aankoopmakelaar
Datum:
23 mei 2019
Door:
Robert Smit Schiedam

Detailscore

Supergeholpen door Annemieke.. professioneel, grondig, snel, makkelijk bereikbaar, open en vriendelijk. Was er erg blij mee.

10 , 0
Kantoor:
Annemieke Roos Aankoopmakelaar
Datum:
07 maart 2019
Door:
M. Baron

Detailscore

Annemieke heeft me heel erg geholpen in de zoektocht naar een huis. Ze is altijd bereikbaar voor vragen en advies, professioneel, meedenkend en behulpzaam. Een aanrader voor degenen die overwegen een huis te kopen!

Reactie makelaar
Datum:
2019-03-07 15:10:24
Reactie:
Annemieke Roos Aankoopmakelaar

Dank je wel Marieke!!

10 , 0
Kantoor:
Annemieke Roos Aankoopmakelaar
Datum:
28 januari 2019
Door:
John & Steffie

Detailscore

Onze eerste huis bezichtigd/gekocht met annemieke, heeft hier zeker verstand van zaken in. Controleerd alles voor je en vraagt alles na. Komt haar afspraken na en je kan haar altijd bellen. Weet waar ze over heeft en is vriendelijk. Reageerd snel op telefoontjes en whatsapp berichten. Zelf hebben wij niets hoeven doen voor ons huis, alleen doorgeven en een bezichtiging inplannen en Annemieke zorgt dat zij aanwezig is. Heeft goede contactpersonen om haar heen, die kunnen helpen met de [Meer]

Onze eerste huis bezichtigd/gekocht met annemieke, heeft hier zeker verstand van zaken in. Controleerd alles voor je en vraagt alles na. Komt haar afspraken na en je kan haar altijd bellen. Weet waar ze over heeft en is vriendelijk. Reageerd snel op telefoontjes en whatsapp berichten. Zelf hebben wij niets hoeven doen voor ons huis, alleen doorgeven en een bezichtiging inplannen en Annemieke zorgt dat zij aanwezig is. Heeft goede contactpersonen om haar heen, die kunnen helpen met de hypotheek ect. Dus met andere woorden HELEMAAL TOP!! Minder

10 , 0
Kantoor:
Annemieke Roos Aankoopmakelaar
Datum:
27 januari 2019
Door:
Yunyu

Detailscore

We bought an apartment with Annemieke's help in 2018. She made very good suggestion on the bidding, and helped with all steps regarding to the purchase. She also provided professional experiences on the house checking. It was very pleasant to have her as our broker.

9 , 9
Kantoor:
Annemieke Roos Aankoopmakelaar
Datum:
14 oktober 2018
Door:
Matthias

Detailscore

Without Annemieke I would not have been able to find my dream appartment in the center of Rotterdam, for sure! Being a foreigner and not familiar with the NL house market, I was heavily relying on her expertise. She perfectly guided me through the entire process, from finding the perfectly fitting appartments, helping me with inspecting, negotiating in a crazy market, assisting with all the legal documents and procedures, finding a notaris, to finally getting the keys. Contact with [Meer]

Without Annemieke I would not have been able to find my dream appartment in the center of Rotterdam, for sure! Being a foreigner and not familiar with the NL house market, I was heavily relying on her expertise. She perfectly guided me through the entire process, from finding the perfectly fitting appartments, helping me with inspecting, negotiating in a crazy market, assisting with all the legal documents and procedures, finding a notaris, to finally getting the keys. Contact with her was super easy, reliable, and extremly fast via email, whatsapp, phone, even during her vacation! I definitely recommend her services! Minder

10 , 0
Kantoor:
Annemieke Roos Aankoopmakelaar
Datum:
13 oktober 2018
Door:
Erwin

Detailscore

Ik kom zelf niet uit omgeving Rotterdam, maar heb mij dankzij Annemieke's deskundigheid en daadkracht in rap tempo toch een weg kunnen banen naar een eigen woning toe! Met Annemieke aan je zij heb je een stuk minder stress en zal je nooit de spreekwoordelijke kat in de zak vinden.

10 , 0
Kantoor:
Annemieke Roos Aankoopmakelaar
Datum:
31 augustus 2018
Door:
Melanie

Detailscore

In mijn prijsklasse was erg veel concurrentie, maar door de goede hulp en begeleiding van Annemieke is het mij gelukt mijn eigen huisje te kopen. Ze is kundig, eerlijk, kritisch, behulpzaam, houdt rekening met je wensen en neemt de tijd voor je! Ze zet zich voor de volle 100 % in. Ik zou haar aan iedereen aanraden! Mocht je dit lezen: Annemieke, super bedankt!

9 , 7
Kantoor:
Annemieke Roos Aankoopmakelaar
Datum:
14 augustus 2018
Door:
Michael Winterkorn

Detailscore

Annemieke is erg deskundig en met een persoonlijke touch! Ze heeft in de aankoop van mijn appartement veel stress bij mij weggenomen! Aanrader!

10 , 0
Kantoor:
Annemieke Roos Aankoopmakelaar
Datum:
01 juli 2018
Door:
Laura Aniche

Detailscore

Annemieke was fundamental in our house acquisition. She guided us through the entire process, including helping us to inspect multiple houses, choose the perfect fit for our family, negotiating, assisting with all the legal documents and procedures (especially since we are from outside NL), until the very last moment of getting our keys. We definitely recommend her services!

8 , 5
Kantoor:
Annemieke Roos Aankoopmakelaar
Datum:
25 mei 2018
Door:
Danique Bouw

Detailscore

Annemieke heeft ons goed geholpen. Ze gaf ons vanaf het begin het gevoel dat zij goed op de hoogte is van de huidige situatie op de woningmarkt. Ze is gedreven, heeft oog voor detail en de communicatie met haar verloopt helder en snel.

10 , 0
Kantoor:
Annemieke Roos Aankoopmakelaar
Datum:
15 mei 2018
Door:
David Bitter

Detailscore

Zeer gedreven, top advies! Meerdere keren hebben we een bod willen plaatsen waar Annemieke ons het met goede argumenten afrade. Ze weet waar ze over heeft, op de hoogte vd laatste ontwikkelingen in de markt en zeer goed oog voor de kleine details.

9 , 8
Kantoor:
Annemieke Roos Aankoopmakelaar
Datum:
14 april 2018
Door:
S. Wilkes

Detailscore

Annemieke is deskundig, enthousiast en reageert snel op vragen.

9 , 0
Kantoor:
Annemieke Roos Aankoopmakelaar
Datum:
11 april 2018
Door:
Adrienne

Detailscore

Ik heb in Annemieke een betrouwbare en professionele makelaar aan mijn zijde gehad in de turbulente woningmarkt. Ze geeft een compleet en helder advies, reageert snel op vragen en houdt een spiegel voor als het nodig is. Ook dat laatste is erg prettig, zodat je niet alleen maar geleid wordt door emoties. Bij de uiteindelijke aankoop van mijn woning, vond ik het prettig en geruststellend dat zij met haar kennis grondig alle stukken doornam.

10 , 0
Kantoor:
Annemieke Roos Aankoopmakelaar
Datum:
04 april 2018
Door:
Coen

Detailscore

Heb een erg goede ervaring gehad met Annemieke als aankoop makelaar. Zij heeft uitstekend geadviseerd bij de aankoop van mijn nieuwe woning. Erg professioneel, eerlijk, pro-actief en prettig in de omgang. Ze is altijd te bereiken en schakelt snel. Ze heeft een goede kennis van de markt wat vooral in deze gekke tijden erg belangrijk blijkt bij het uitbrengen van een bod. Ik zou Annemieke dan ook zonder twijfel aanraden aan mensen die een huis in de regio Rotterdam [Meer]

Heb een erg goede ervaring gehad met Annemieke als aankoop makelaar. Zij heeft uitstekend geadviseerd bij de aankoop van mijn nieuwe woning. Erg professioneel, eerlijk, pro-actief en prettig in de omgang. Ze is altijd te bereiken en schakelt snel. Ze heeft een goede kennis van de markt wat vooral in deze gekke tijden erg belangrijk blijkt bij het uitbrengen van een bod. Ik zou Annemieke dan ook zonder twijfel aanraden aan mensen die een huis in de regio Rotterdam willen kopen. Een 10 heb je zeker verdient. Bedankt Annemieke. Minder

10 , 0
Kantoor:
Annemieke Roos Aankoopmakelaar
Datum:
24 februari 2018
Door:
Mirjam

Detailscore

Onze ervaring met Annemieke was heel goed. Ze is echt een bron van informatie en zorgt dat je goed geinformeerd een woning koopt. Ze is duidelijk en plezierig in de omgang. Wij waren op zoek naar een appartement voor de verhuur, maar wonen zelf momenteel niet in Nederland. Dat maakt het aankoopproces extra uitdagend omdat je niet ter plekke bent. Het was ook onze eerste woning in Nederland, dus het hele proces was nog nieuw. Annemieke heeft ons uitstekend [Meer]

Onze ervaring met Annemieke was heel goed. Ze is echt een bron van informatie en zorgt dat je goed geinformeerd een woning koopt. Ze is duidelijk en plezierig in de omgang. Wij waren op zoek naar een appartement voor de verhuur, maar wonen zelf momenteel niet in Nederland. Dat maakt het aankoopproces extra uitdagend omdat je niet ter plekke bent. Het was ook onze eerste woning in Nederland, dus het hele proces was nog nieuw. Annemieke heeft ons uitstekend begeleid en was heel grondig. In deze overspannen markt hebben we zelfs een woning onder de vraagprijs kunnen kopen. Zeker een aanrader. Minder

10 , 0
Kantoor:
Annemieke Roos Aankoopmakelaar
Datum:
08 februari 2018
Door:
Jeroen K

Detailscore

Vooraf waren wij onzeker over het wel of niet inschakelen van een aankoopmakelaar. Achteraf zijn wij heel blij met de keuze voor Annemieke. Ze is flexibel, snel, realistisch en bovenal een prettig mens. Ik zou niet weten welke makelaar beter bij ons had gepast.

10 , 0
Kantoor:
Annemieke Roos Aankoopmakelaar
Datum:
18 januari 2018
Door:
Dimitri Kirkilis

Detailscore

Mijn ervaring met Annemieke is erg goed. De makelaar heeft goede kennis van zaken en kan snel schakelen. Ook haar contacten voor het snel en goed laten uitvoeren van een bouwtechnische keuring is uitmuntend. Annemieke bleef erg scherp en ons belang bleef ten alle tijden op 1 staan. In het hele traject van begin tot eind was zij goed bereikbaar. Aanrader.

9 , 0
Kantoor:
Annemieke Roos Aankoopmakelaar
Datum:
02 januari 2018
Door:
jan smit

Detailscore

Accuraat,doortastend,vriendelijk en goed op de hoogte.Welwillend.Met passie voor het vak.Complimenten,voor ons een uitstekende hulp in spannende tijden.

10 , 0
Kantoor:
Annemieke Roos Aankoopmakelaar
Datum:
13 december 2017
Door:
Marielle Korf

Detailscore

Annemieke Roos was onze aankoopmakelaar. Annemieke is heel vriendelijk en professioneel. Ze heeft ons op vele manieren geholpen en daarnaast stelde ze de juiste vragen op het juiste moment. Uiteindelijk heeft dit voor ons een verlaging van de aankoopprijs opgeleverd. Annemieke, nogmaals bedankt!

Detailscore

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.