Contactinformatie
Elektroweg 11 z
3051 NB Rotterdam

Over Annemieke Roos


Makelaarskantoor

Annemieke Roos Aankoopmakelaar

Rotterdam

Score

Beoordeling geven

Detailscore

Eigenschappen:

Meest recente beoordelingen

Sinds kort is het mogelijk om op individueel niveau te beoordelen. Dat hieronder mogelijk weinig beoordelingen staan komt doordat alle beoordelingen voorheen op naam van het kantoor stonden.

 • 10 , 0
  Makelaar:
  Annemieke Roos
  Datum:
  2020-05-01 10:24:27
  Beoordelaar:
  Renée Merkus

  Annemieke Roos is een uitstekende aankoopmakelaar. Zij is sociaal, doortastend, inventief en kan ...

  Annemieke Roos is een uitstekende aankoopmakelaar. Zij is sociaal, doortastend, inventief en kan in verschillende situaties heel goed inschatten wat de beste strategie is voor het doen van een bod. Zij bereidt een bod goed voor. Dankzij haar hebben ik en mijn man een prachtig huis aan kunnen kopen. Ik denk dat het zonder haar niet was gelukt. Toen zich een probleem voordeed heeft zij bovendien een passende oplossing voorgesteld en uitgewerkt. Zij heeft daarmee echt de deal gered. Zij heeft goed meegedacht met onze wensen maar ons daar waar nodig ook een spiegel voorgehouden. De communicatie was snel en goed. Kortom: ik kan iedereen die een huis wil aankopen aanraden om met Annemieke in zee te gaan.

 • 10 , 0
  Makelaar:
  Annemieke Roos
  Datum:
  2020-03-29 17:17:47
  Beoordelaar:
  Annemiek

  Ik had geen betere aankoopmakelaar kunnen treffen dan Annemieke. Terwijl veel makelaars vooral ...

  Ik had geen betere aankoopmakelaar kunnen treffen dan Annemieke. Terwijl veel makelaars vooral vol vage praatjes zitten (bleek ook uit het rondje bellen toen ik een aankoopmakelaar zocht), merkte ik direct dat Annemieke tenminste luistert: ze komt niet met gebakken lucht, maar vraagt door waar je naar op zoek bent en denkt mee, erg prettig. Tijdens de zoektocht was ze altijd goed bereikbaar en kon ze veel beter dan ik inschatten wat een goed bod zou zijn. Bovendien blijft ze ook als je bod eenmaal is geaccepteerd betrokken - ze hield in mijn geval contact met de verkoopmakelaar, de notaris en de hypotheekadviseur. Daar was ik extra blij mee, want het was erg spannend of ik mijn hypotheek zou rondkrijgen - Annemiekes kennis gaf hoop en rust. Ik beveel Annemieke zonder meer van harte aan, ze is haar geld meer dan waard!

  Dank je wel Annemiek voor je mooie review. Ik ben zo blij voor je dat het is gelukt en dat jij deze week de sleutel van je fantastische appartement krijgt!!

 • 10 , 0
  Makelaar:
  Annemieke Roos
  Datum:
  2020-02-09 18:46:21
  Beoordelaar:
  Familie Van der Klooster

  Annemieke is erg betrokken en deskundig. Bij bezichtigingen van huizen ziet zij alles, ...

  Annemieke is erg betrokken en deskundig. Bij bezichtigingen van huizen ziet zij alles, ook waar je als enthousiaste kijker niet op let. Ze heeft veel verstand van officiële zaken rondom de aankoop van een huis en vertaalt dat met gemak naar lekentaal. Overleg ging snel, via telfoon, app en mail. We hebben het gevoel dat we precies het juiste bedrag hebben betaald voor ons nieuwe huis. Een aanrader!

 • 9 , 6
  Makelaar:
  Annemieke Roos
  Datum:
  2019-11-05 09:52:41
  Beoordelaar:
  Dennis van der Meulen

  Zeer goede aankoopmakerlaar. Geeft een uitgebreid overzicht met veel detail informatie over de ...

  Zeer goede aankoopmakerlaar. Geeft een uitgebreid overzicht met veel detail informatie over de voor- en nadelen van woningen zodat je een betere en overwogen keuze kan maken. Reageert snel op vragen en is goed bereikbaar. Enig puntje is dat er niet veel woningen uit haar makelaarsnetwerk worden aangeboden als optie. Het totaal aanbod lijkt afhankelijk te zijn van wat op Funda komt en voor iedereen beschikbaar is. Dit kan ook te maken hebben met de tijd waarin ik een huis heb gekocht (zomer van 2019 was een lastige tijd omdat er ook niet veel beschikbaar was). Verder ben ik super tevreden en kan ik iedereen Annemieke aanraden!

  Hi Dennis. Dank je wel voor je mooie reactie. Er komt nog steeds weinig op de markt. Als er wel iets is moeten we gelijk goed toeslaan. Bij jou is dat gelukt en ik wens je heel veel woonplezier!! Annemieke

 • 10 , 0
  Makelaar:
  Annemieke Roos
  Datum:
  2019-10-20 16:07:30
  Beoordelaar:
  Elly de Borst

  Annemieke heeft ons uitstekend geholpen tijdens onze zoektocht naar een appartement. Ze heeft ...

  Annemieke heeft ons uitstekend geholpen tijdens onze zoektocht naar een appartement. Ze heeft goede kennis van zaken en de juiste ervaring. Ze heeft ons veel werk uit handen genomen met betrekking tot het doorlezen van stukken en tijdens de bezichtigingen ons op allerlei punten gewezen. Er was steeds een prima communicatie en snelle reactie. Wij waren heel tevreden met haar en kunnen haar van harte aanbevelen als aankoopmakelaar.

  Dank je wel voor je mooie beoordeling. Ik vond het heel prettig jullie te mogen begeleiden. Ik wens jullie veel woonplezier en geluk in jullie nieuwe appartement. Annemieke

Contact-Makelaar-WIDBM

Contact-Makelaar WIDBM

Invalid Input
Please let us know your name.
Please let us know your email address.
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Invalid Input
Invalid Input

Commissie van Toezicht

 • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
 • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
 • Diederik Briedé - Advocaat
 • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.