Alle beoordelingen

Atta Makelaars

Rotterdam

Adresgegevens
Rotterdam
Overwegwachter 1
3034 KG


  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

9 , 7
Kantoor:
Atta Makelaars
Datum:
05 december 2019
Door:
Gamze Yaman

Detailscore

Alles super snel geregeld en goed bereikbaar!

10 , 0
Kantoor:
Atta Makelaars
Datum:
03 december 2019
Door:
J den Hartigh

Detailscore

Fantastisch geadviseerd en geholpen bij aankoop van mijn nieuwe appartement. Documenten zijn zorgvuldig en snel nagekeken zodat aankoop soepel is verlopen.

10 , 0
Kantoor:
Atta Makelaars
Datum:
21 november 2019
Door:
Matt van der wijk

Detailscore

De makelaars zijn vakkundig en snel. Goede service. Aanrader.

10 , 0
Kantoor:
Atta Makelaars
Datum:
21 november 2019
Door:
Melly Sanga Sanga

Detailscore

super goed!!

10 , 0
Kantoor:
Atta Makelaars
Datum:
21 november 2019
Door:
Melly Sanga Sanga

Detailscore

Top Makelaar, goed geholpen zowel bij de verkoop van mijn woning als aankoop voor mijn nieuwe woning! Echte aanrader!

10 , 0
Kantoor:
Atta Makelaars
Datum:
24 september 2019
Door:
Mayur Dalwani

Detailscore

10 , 0
Kantoor:
Atta Makelaars
Datum:
18 september 2019
Door:
Rob Kornman

Detailscore

Mijn ervaring was top! Advies vooraf om huis op te pimpen. Advies om artist impressions te laten maken. Opstellen verkoopinformatie en keuze foto- en videograaf was professioneel. Verkoopbegeleiding zeer klantvriendelijk, terugkoppeling naar koper goed. Verkoopsucces van ons minder courante huis binnen drie maanden! Administratieve ondersteuning op kantoor snel en accuraat. Kortom een makelaarskantoor onder leiding van Michael Troost dat zeer aan te bevelen is.

10 , 0
Kantoor:
Atta Makelaars
Datum:
06 augustus 2019
Door:
Molegraaf

Detailscore

10 , 0
Kantoor:
Atta Makelaars
Datum:
26 juni 2019
Door:
C. Rietveld

Detailscore

Wij zijn al vaak van woning veranderd maar zo goed als het nu is verlopen was het nog nooit. Echt fantastisch.

8 , 7
Kantoor:
Atta Makelaars
Datum:
05 mei 2019
Door:
Waqas

Detailscore

Sukh heeft ons heel goed geholpen en zeer snel geschakeld met de woningcorporatie. Wij zijn super blij met ons appartement :) Dankjewel en Keep it Up Sukh! Met vriendelijke groet, Waqas

10 , 0
Kantoor:
Atta Makelaars
Datum:
19 maart 2019
Door:
Navees Ahmed

Detailscore

Super, duidelijke communicatie alles helder.

10 , 0
Kantoor:
Atta Makelaars
Datum:
11 maart 2019
Door:
Lois

Detailscore

Sukh heeft mij zeer goed geholpen. Als ik vragen had, kon ik deze direct stellen en hij hielp me gelijk op weg. Daarnaast heeft hij me ook heel goed geholpen met het process en alles wat daarbij kwam kijken. Hele fijne evaring met Sukh en Atta Makelaars!

10 , 0
Kantoor:
Atta Makelaars
Datum:
20 februari 2019
Door:
M. Hollaar

Detailscore

Super snelle verkoop van de woning, goed contact met de makelaar.

7 , 7
Kantoor:
Atta Makelaars
Datum:
14 februari 2019
Door:
Gaby

Detailscore

Positief, Sukh zat er achter aan toen we niks over de woning hoorde.

10 , 0
Kantoor:
Atta Makelaars
Datum:
08 februari 2019
Door:
Anolia

Detailscore

Hele fijne ervaring. Duidelijke communicatie en het enthousiasme spatte er van af. Super leuk ervaren. Duidelijke communicatie in mailcontact en snelle afhandeling. Erg prettig. Bedankt Soek.

9 , 6
Kantoor:
Atta Makelaars
Datum:
05 februari 2019
Door:
Hairo

Detailscore

Snel, dienstverlenend en doortastend. Deze makelaar spreekt onze taal en heeft ons geholpen aan ons droomhuis. Nogmaals bedankt.

10 , 0
Kantoor:
Atta Makelaars
Datum:
04 februari 2019
Door:
Lenie van de Velde

Detailscore

Vanaf het eerste contact met Sukh voelden wij dat hij betrouwbaar en eerlijk is. Gebleken is dat daar nog bij komt doortastend, snelle reactie op mail en telefoon én het goede advies om heel snel je dossier op orde te hebben. Een huurwoning liet daarom niet lang op zich wachten en nog wel op een door ons geliefde plek. Hij doet wat hij beloofd. Onze dank is groot. Sandra en Lenie

10 , 0
Kantoor:
Atta Makelaars
Datum:
30 januari 2019
Door:
Hilal

Detailscore

Dank je wel Sukh voor jouw inzet en goede service. Je hebt mij echt snel aan een woning geholpen.???

9 , 6
Kantoor:
Atta Makelaars
Datum:
20 januari 2019
Door:
D.Groen

Detailscore

top geholpen en alles top afgehandeld.

10 , 0
Kantoor:
Atta Makelaars
Datum:
17 januari 2019
Door:
Tom Harms

Detailscore

Wij zijn super goed geholpen door Atta Makelaars. Binnen 2 weken hadden we een nieuwe huurwoning in de hectische woningmarkt in Rotterdam. Fijne rondleiding van Sukh gehad waarbij we duidelijk zijn geïnformeerd en goed zijn geholpen om ons dossier compleet te maken (Zelfs in de kerstperiode). Deze makelaar kan je vertrouwen!

10 , 0
Kantoor:
Atta Makelaars
Datum:
15 januari 2019
Door:
Robin van Diejen

Detailscore

Goed en snel geholpen aan een mooie huurwoning door Sukh.

10 , 0
Kantoor:
Atta Makelaars
Datum:
24 december 2018
Door:
Esma simsek

Detailscore

Zeer goed.

9 , 9
Kantoor:
Atta Makelaars
Datum:
19 december 2018
Door:
serhab

Detailscore

De begeleiding bij de verkoop van de verhuurde woning is zeer professioneel verlopen. Advies en ondersteuning op maat gekregen. Altijd werd er netjes gereageerd op mail en of telefonisch contact.

10 , 0
Kantoor:
Atta Makelaars
Datum:
11 december 2018
Door:
Robert

Detailscore

Michael heeft me erg goed geholpen met de aankoop van een woning. Hij nam veel zaken uit handen, kwam met goede adviezen en was prettig in de omvang. Wat mij betreft een aanrader voor degenen die overwegen een huis te kopen.

10 , 0
Kantoor:
Atta Makelaars
Datum:
03 december 2018
Door:
Wesley

Detailscore

Prettige samenwerking met Atta gehad. Klantvriendelijk, proffesioneel en zorgvuldig personeel bij Atta!

Detailscore

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.