Alle beoordelingen

Atta Makelaars

Rotterdam

Adresgegevens
Rotterdam
Overwegwachter 1
3016DG


  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

10 , 0
Kantoor:
Atta Makelaars
Datum:
03 december 2018
Door:
Wesley

Detailscore

Prettige samenwerking met Atta gehad. Klantvriendelijk, proffesioneel en zorgvuldig personeel bij Atta!

10 , 0
Kantoor:
Atta Makelaars
Datum:
30 november 2018
Door:
Iva Bulog

Detailscore

Deze geweldige mensen hebben mij geholpen om snel mijn woning te verkopen en een nieuwe leuke appartement te vinden om te huren! Ze hebben mij heel erg blij gemaakt! Bedankt!!!

10 , 0
Kantoor:
Atta Makelaars
Datum:
23 november 2018
Door:
Achraf

Detailscore

Michael heeft mij geholpen bij de aankoop van mijn eerste huis. Hij is eerlijk en goed bereikbaar. Daarbij neemt hij ook de tijd bij vragen en geeft hij een goed onderbouwde mening waarom hij de aangedragen huizen wel of niet iets vindt.

10 , 0
Kantoor:
Atta Makelaars
Datum:
20 november 2018
Door:
Nurdan ergenekon

Detailscore

Met Atta makelaar heb ik mijn huis snel verkocht voor een top prijs ben er erg blij. ze zijn heel vriendelijk en ze helpen je echt met alles omheen ook.

10 , 0
Kantoor:
Atta Makelaars
Datum:
30 oktober 2018
Door:
JS den Hartigh

Detailscore

Bij de aankoop van een garagebox in verhuurde staat zijn er toch de nodige details waar aandacht aan gegeven moet worden. Michael is zeer goed op de hoogte van wet- en regelgeving en heeft mij dan dan ook feilloos geadviseerd en begeleid bij deze aankoop. Kortom; zeer adequaat en ter zake kundig.

10 , 0
Kantoor:
Atta Makelaars
Datum:
25 oktober 2018
Door:
C. Buitenwerf

Detailscore

Een woning gehuurd via Atta Makelaars. Sukh heeft ons uitstekend geholpen, gaf geduldig uitleg en heeft extra moeite gedaan onze verzoeken tegemoet te komen. Aanrader! Als we in de toekomst een woning nodig hebben, weten we Atta goed te vinden.

10 , 0
Kantoor:
Atta Makelaars
Datum:
09 oktober 2018
Door:
Jaap

Detailscore

Zeer goede ervaring! Zij waren de makelaars van de verkopende partij maar hebben ons ontzettend snel en goed geholpen bij de aankoop. In een week waren we eruit!

10 , 0
Kantoor:
Atta Makelaars
Datum:
06 augustus 2018
Door:
Eran Jalink

Detailscore

Zeer tevreden met de afhandeling van de verkoop van ons appartement in Rotterdam Centrum.

10 , 0
Kantoor:
Atta Makelaars
Datum:
09 juli 2018
Door:
Chantal Brand

Detailscore

Michael Troost van Atta Makelaars heeft mij heel goed geholpen bij de aankoop van mijn eerste koophuis. Met deze overspannen huizenmarkt valt het als starter niet mee een huis te bemachtigen. Michael heeft mij allereerst informatie gegeven over de verschillende buurten in Rotterdam zodat ik gericht kon zoeken. Nadat ik een mooi appartement had gevonden, dat aan mijn wensen voldeed, is Michael het appartement zelf nog gaan bezichtigen en heeft mijn bod doorgegeven aan de verkoopmakelaar. Mede [Meer]

Michael Troost van Atta Makelaars heeft mij heel goed geholpen bij de aankoop van mijn eerste koophuis. Met deze overspannen huizenmarkt valt het als starter niet mee een huis te bemachtigen. Michael heeft mij allereerst informatie gegeven over de verschillende buurten in Rotterdam zodat ik gericht kon zoeken. Nadat ik een mooi appartement had gevonden, dat aan mijn wensen voldeed, is Michael het appartement zelf nog gaan bezichtigen en heeft mijn bod doorgegeven aan de verkoopmakelaar. Mede doordat hij een persoonlijke noot had toegevoegd aan mijn bod en door goed te onderhandelen met de verkoopmakelaar, is mijn bod geaccepteerd, ondanks dat er hogere biedingen waren. Vervolgens heeft hij grondig achtergrondonderzoek gedaan, alle juridische stukken beoordeeld en ervoor gezorgd dat alles in orde was, voordat ik mijn handtekening zette onder het koopcontract. Michael heeft mij steeds van alle ontwikkelingen op de hoogte gehouden en was ook steeds bereikbaar voor al mijn vragen. Ook zal hij de door de notaris opgemaakte leveringsakte controleren en bij de eindinspectie en bij de afspraak bij de notaris aanwezig zijn. Kortom, kennis van zaken en van de markt, goed bereikbaar, duidelijke communicatie, eerlijk en betrokken. Ik kan Michael van Atta makelaars van harte aanbevelen als aankoopmakelaar. Michael, heel hartelijk bedankt voor de goede begeleiding!! Minder

10 , 0
Kantoor:
Atta Makelaars
Datum:
25 juni 2018
Door:
Robert en Marleen

Detailscore

Sukhjinder had beloofd te bellen als er een huis beschikbaar was. Hield zich aan deze afspraak. Wist veel te vertellen over de woning, hij was erg enthousiast zonder hierbij te overdrijven waardoor onze verwachtingen wel realistisch bleven. Hij was niet alleen bijna 24/7 bereikbaar maar informeerde bijvoorbeeld zelf ook of wij al benaderd waren door de woningstichting. De perfecte mix tussen professionaliteit en de persoonlijke,informele benadering. 10/10

10 , 0
Kantoor:
Atta Makelaars
Datum:
21 juni 2018
Door:
B.Ozkan

Detailscore

Superrrr!!!! Atta makelaar echt de beste. Voraal twee heren ( Sukh en Sander). Eerst heb ik contact met Sander hij gaf me duidelijke advies en goede tips. Sukh neemt persoonlijk en snel contact. Dankzij Atta ben ik in een korte periode aan mijn droomhuis in Rotterdam gekomen. Ivm Prive omstandigheden hebben ze mij echt vriendelijk en heel snelste manier geholpen. Erg bedankt Sukh en Sander!! Jullie zijn mijn redding Angels. Ik raad iedereen Atta makelaar aan. Ik geef jullie dikke 10!!!!!

10 , 0
Kantoor:
Atta Makelaars
Datum:
10 juni 2018
Door:
Maninder

Detailscore

Very good and quick service, thanks to Mr. Singh and whole team!

10 , 0
Kantoor:
Atta Makelaars
Datum:
03 juni 2018
Door:
Werner Kanhai

Detailscore

Goed geregeld, snelle en heldere communicatie. Sukh schakelt snel en is creatief.

10 , 0
Kantoor:
Atta Makelaars
Datum:
17 mei 2018
Door:
Muhammet Sil

Detailscore

Deze 2 heren hebben kennis van van het heel hypotheek markt daarom geef ik ze een dikke 10.

10 , 0
Kantoor:
Atta Makelaars
Datum:
30 april 2018
Door:
Eric van der Schilden

Detailscore

Goede communicatie, ook goede coördinatie binnen het kantoor.

10 , 0
Kantoor:
Atta Makelaars
Datum:
02 april 2018
Door:
Makda

Detailscore

Ik heb Michael Troost als een fijne aankoopmakelaar ervaren. Flexibel, kennis van zaken en realistisch. Zijn expertise kwam goed van pas in de gekte van de huizenmarkt. Michael geeft eerlijk advies. Hij heeft mij ook wel eens geadviseerd om niet voor een bepaalde woning te gaan. Op deze manier heeft mij behoed om een huis met gebreken te kopen. Daarnaast zoekt hij ook alles tot de bodem uit, zoals de juridische stukken, eventuele aanbiedingsverplichting, marktonderzoek ect. Het was even [Meer]

Ik heb Michael Troost als een fijne aankoopmakelaar ervaren. Flexibel, kennis van zaken en realistisch. Zijn expertise kwam goed van pas in de gekte van de huizenmarkt. Michael geeft eerlijk advies. Hij heeft mij ook wel eens geadviseerd om niet voor een bepaalde woning te gaan. Op deze manier heeft mij behoed om een huis met gebreken te kopen. Daarnaast zoekt hij ook alles tot de bodem uit, zoals de juridische stukken, eventuele aanbiedingsverplichting, marktonderzoek ect. Het was even zoeken, maar uiteindelijk in deze overspannen markt zelfs een woning onder de vraagprijs kunnen kopen. Ik kan hem zeker als aankoopmakelaar aanbevelen! Minder

10 , 0
Kantoor:
Atta Makelaars
Datum:
28 februari 2018
Door:
Aniko Pentek

Detailscore

I love their service! They are really helpful and flexible. :)

10 , 0
Kantoor:
Atta Makelaars
Datum:
15 februari 2018
Door:
Arjan Schoonrok

Detailscore

Deze heren hebben hun zaken prima voor elkaar. Kennis van zaken,verzorgd ,maar vooral hun prettige manier van werken is super.

10 , 0
Kantoor:
Atta Makelaars
Datum:
15 februari 2018
Door:
A. Bounhilat

Detailscore

Het traject is erg snel verlopen, zowel acceptatie als het bezichtigen van de woning. Ik heb voornamelijk veel contact gehad met Sukh(jinder). Dit is een hele sympathieke jongeman die goed bereikbaar is en graag zijn best doet voor je. Zo heeft hij veel contact met de verhuurder en heeft hij tevens namens mij de verzoeken ingediend voor het verwijderen van de serre en wordt dit ook kosteloos afgehandeld.

9 , 2
Kantoor:
Atta Makelaars
Datum:
22 januari 2018
Door:
Brian van Doeselaar

Detailscore

Enthousiast, snel en gemakkelijk bereikbaar, duidelijke communicatie, eerlijk. Professioneel en kundig. Konden zelfs zonder enig probleem een 2e bezichtiging plannen.

10 , 0
Kantoor:
Atta Makelaars
Datum:
17 januari 2018
Door:
Kaman Yu

Detailscore

Super Verhuurmakelaar...Binnen letterlijk vier werkdagen heb ik een huurwoning kunnen krijgen tegen een betaalbare prijs in een goede buurt...De communicatie verliep supergoed en alles was goed geregeld...Duidelijk uitleg over de woning gehad en flexibel ingesteld wanneer het om de bezichtiging ging. Dit was namelijk buiten kantooruren. Ik ben erg te spreken over Atta Makelaars en degene die mij hierbij hebben geholpen namelijk Hedy en Sukhjinder.

9 , 6
Kantoor:
Atta Makelaars
Datum:
28 november 2017
Door:
Ashwan

Detailscore

Dankzij Sander van Atta Makelaars, zijn wij alsnog aan ons droomhuis gekomen (keuze 1). Verder het adequaat opvolgen van openstaande vragen, heeft er tot geleid dat wij met een tevreden gevoel terug kunnen kijken naar Atta Makelaars!

9 , 4
Kantoor:
Atta Makelaars
Datum:
26 november 2017
Door:
Wilson Benjamins

Detailscore

Goeie service, vriendelijk en snel. uitstekende marktkennis! 10 punten!

9 , 6
Kantoor:
Atta Makelaars
Datum:
26 november 2017
Door:
Sjoerd van Hulst

Detailscore

Super mensgericht, geduldig en hoge qualiteitsaanbod. Zou de volgende keer zonder nadenken weer Atta bellen!

10 , 0
Kantoor:
Atta Makelaars
Datum:
26 november 2017
Door:
Davy

Detailscore

Fantastische service

Detailscore

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.