Alle beoordelingen

Atta Makelaars

Rotterdam

Adresgegevens
Rotterdam
Overwegwachter 1
3034 KG


  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

8 , 7
Kantoor:
Atta Makelaars
Datum:
05 mei 2019
Door:
Waqas

Detailscore

Sukh heeft ons heel goed geholpen en zeer snel geschakeld met de woningcorporatie. Wij zijn super blij met ons appartement :) Dankjewel en Keep it Up Sukh! Met vriendelijke groet, Waqas

10 , 0
Kantoor:
Atta Makelaars
Datum:
19 maart 2019
Door:
Navees Ahmed

Detailscore

Super, duidelijke communicatie alles helder.

10 , 0
Kantoor:
Atta Makelaars
Datum:
11 maart 2019
Door:
Lois

Detailscore

Sukh heeft mij zeer goed geholpen. Als ik vragen had, kon ik deze direct stellen en hij hielp me gelijk op weg. Daarnaast heeft hij me ook heel goed geholpen met het process en alles wat daarbij kwam kijken. Hele fijne evaring met Sukh en Atta Makelaars!

10 , 0
Kantoor:
Atta Makelaars
Datum:
20 februari 2019
Door:
M. Hollaar

Detailscore

Super snelle verkoop van de woning, goed contact met de makelaar.

7 , 7
Kantoor:
Atta Makelaars
Datum:
14 februari 2019
Door:
Gaby

Detailscore

Positief, Sukh zat er achter aan toen we niks over de woning hoorde.

10 , 0
Kantoor:
Atta Makelaars
Datum:
08 februari 2019
Door:
Anolia

Detailscore

Hele fijne ervaring. Duidelijke communicatie en het enthousiasme spatte er van af. Super leuk ervaren. Duidelijke communicatie in mailcontact en snelle afhandeling. Erg prettig. Bedankt Soek.

9 , 6
Kantoor:
Atta Makelaars
Datum:
05 februari 2019
Door:
Hairo

Detailscore

Snel, dienstverlenend en doortastend. Deze makelaar spreekt onze taal en heeft ons geholpen aan ons droomhuis. Nogmaals bedankt.

10 , 0
Kantoor:
Atta Makelaars
Datum:
04 februari 2019
Door:
Lenie van de Velde

Detailscore

Vanaf het eerste contact met Sukh voelden wij dat hij betrouwbaar en eerlijk is. Gebleken is dat daar nog bij komt doortastend, snelle reactie op mail en telefoon én het goede advies om heel snel je dossier op orde te hebben. Een huurwoning liet daarom niet lang op zich wachten en nog wel op een door ons geliefde plek. Hij doet wat hij beloofd. Onze dank is groot. Sandra en Lenie

10 , 0
Kantoor:
Atta Makelaars
Datum:
30 januari 2019
Door:
Hilal

Detailscore

Dank je wel Sukh voor jouw inzet en goede service. Je hebt mij echt snel aan een woning geholpen.???

9 , 6
Kantoor:
Atta Makelaars
Datum:
20 januari 2019
Door:
D.Groen

Detailscore

top geholpen en alles top afgehandeld.

10 , 0
Kantoor:
Atta Makelaars
Datum:
17 januari 2019
Door:
Tom Harms

Detailscore

Wij zijn super goed geholpen door Atta Makelaars. Binnen 2 weken hadden we een nieuwe huurwoning in de hectische woningmarkt in Rotterdam. Fijne rondleiding van Sukh gehad waarbij we duidelijk zijn geïnformeerd en goed zijn geholpen om ons dossier compleet te maken (Zelfs in de kerstperiode). Deze makelaar kan je vertrouwen!

10 , 0
Kantoor:
Atta Makelaars
Datum:
15 januari 2019
Door:
Robin van Diejen

Detailscore

Goed en snel geholpen aan een mooie huurwoning door Sukh.

10 , 0
Kantoor:
Atta Makelaars
Datum:
24 december 2018
Door:
Esma simsek

Detailscore

Zeer goed.

9 , 9
Kantoor:
Atta Makelaars
Datum:
19 december 2018
Door:
serhab

Detailscore

De begeleiding bij de verkoop van de verhuurde woning is zeer professioneel verlopen. Advies en ondersteuning op maat gekregen. Altijd werd er netjes gereageerd op mail en of telefonisch contact.

10 , 0
Kantoor:
Atta Makelaars
Datum:
11 december 2018
Door:
Robert

Detailscore

Michael heeft me erg goed geholpen met de aankoop van een woning. Hij nam veel zaken uit handen, kwam met goede adviezen en was prettig in de omvang. Wat mij betreft een aanrader voor degenen die overwegen een huis te kopen.

10 , 0
Kantoor:
Atta Makelaars
Datum:
03 december 2018
Door:
Wesley

Detailscore

Prettige samenwerking met Atta gehad. Klantvriendelijk, proffesioneel en zorgvuldig personeel bij Atta!

10 , 0
Kantoor:
Atta Makelaars
Datum:
30 november 2018
Door:
Iva Bulog

Detailscore

Deze geweldige mensen hebben mij geholpen om snel mijn woning te verkopen en een nieuwe leuke appartement te vinden om te huren! Ze hebben mij heel erg blij gemaakt! Bedankt!!!

10 , 0
Kantoor:
Atta Makelaars
Datum:
23 november 2018
Door:
Achraf

Detailscore

Michael heeft mij geholpen bij de aankoop van mijn eerste huis. Hij is eerlijk en goed bereikbaar. Daarbij neemt hij ook de tijd bij vragen en geeft hij een goed onderbouwde mening waarom hij de aangedragen huizen wel of niet iets vindt.

10 , 0
Kantoor:
Atta Makelaars
Datum:
20 november 2018
Door:
Nurdan ergenekon

Detailscore

Met Atta makelaar heb ik mijn huis snel verkocht voor een top prijs ben er erg blij. ze zijn heel vriendelijk en ze helpen je echt met alles omheen ook.

10 , 0
Kantoor:
Atta Makelaars
Datum:
30 oktober 2018
Door:
JS den Hartigh

Detailscore

Bij de aankoop van een garagebox in verhuurde staat zijn er toch de nodige details waar aandacht aan gegeven moet worden. Michael is zeer goed op de hoogte van wet- en regelgeving en heeft mij dan dan ook feilloos geadviseerd en begeleid bij deze aankoop. Kortom; zeer adequaat en ter zake kundig.

10 , 0
Kantoor:
Atta Makelaars
Datum:
25 oktober 2018
Door:
C. Buitenwerf

Detailscore

Een woning gehuurd via Atta Makelaars. Sukh heeft ons uitstekend geholpen, gaf geduldig uitleg en heeft extra moeite gedaan onze verzoeken tegemoet te komen. Aanrader! Als we in de toekomst een woning nodig hebben, weten we Atta goed te vinden.

10 , 0
Kantoor:
Atta Makelaars
Datum:
09 oktober 2018
Door:
Jaap

Detailscore

Zeer goede ervaring! Zij waren de makelaars van de verkopende partij maar hebben ons ontzettend snel en goed geholpen bij de aankoop. In een week waren we eruit!

10 , 0
Kantoor:
Atta Makelaars
Datum:
06 augustus 2018
Door:
Eran Jalink

Detailscore

Zeer tevreden met de afhandeling van de verkoop van ons appartement in Rotterdam Centrum.

10 , 0
Kantoor:
Atta Makelaars
Datum:
09 juli 2018
Door:
Chantal Brand

Detailscore

Michael Troost van Atta Makelaars heeft mij heel goed geholpen bij de aankoop van mijn eerste koophuis. Met deze overspannen huizenmarkt valt het als starter niet mee een huis te bemachtigen. Michael heeft mij allereerst informatie gegeven over de verschillende buurten in Rotterdam zodat ik gericht kon zoeken. Nadat ik een mooi appartement had gevonden, dat aan mijn wensen voldeed, is Michael het appartement zelf nog gaan bezichtigen en heeft mijn bod doorgegeven aan de verkoopmakelaar. Mede [Meer]

Michael Troost van Atta Makelaars heeft mij heel goed geholpen bij de aankoop van mijn eerste koophuis. Met deze overspannen huizenmarkt valt het als starter niet mee een huis te bemachtigen. Michael heeft mij allereerst informatie gegeven over de verschillende buurten in Rotterdam zodat ik gericht kon zoeken. Nadat ik een mooi appartement had gevonden, dat aan mijn wensen voldeed, is Michael het appartement zelf nog gaan bezichtigen en heeft mijn bod doorgegeven aan de verkoopmakelaar. Mede doordat hij een persoonlijke noot had toegevoegd aan mijn bod en door goed te onderhandelen met de verkoopmakelaar, is mijn bod geaccepteerd, ondanks dat er hogere biedingen waren. Vervolgens heeft hij grondig achtergrondonderzoek gedaan, alle juridische stukken beoordeeld en ervoor gezorgd dat alles in orde was, voordat ik mijn handtekening zette onder het koopcontract. Michael heeft mij steeds van alle ontwikkelingen op de hoogte gehouden en was ook steeds bereikbaar voor al mijn vragen. Ook zal hij de door de notaris opgemaakte leveringsakte controleren en bij de eindinspectie en bij de afspraak bij de notaris aanwezig zijn. Kortom, kennis van zaken en van de markt, goed bereikbaar, duidelijke communicatie, eerlijk en betrokken. Ik kan Michael van Atta makelaars van harte aanbevelen als aankoopmakelaar. Michael, heel hartelijk bedankt voor de goede begeleiding!! Minder

10 , 0
Kantoor:
Atta Makelaars
Datum:
25 juni 2018
Door:
Robert en Marleen

Detailscore

Sukhjinder had beloofd te bellen als er een huis beschikbaar was. Hield zich aan deze afspraak. Wist veel te vertellen over de woning, hij was erg enthousiast zonder hierbij te overdrijven waardoor onze verwachtingen wel realistisch bleven. Hij was niet alleen bijna 24/7 bereikbaar maar informeerde bijvoorbeeld zelf ook of wij al benaderd waren door de woningstichting. De perfecte mix tussen professionaliteit en de persoonlijke,informele benadering. 10/10

Detailscore

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.