Adresgegevens
Rotterdam
Coolsingel 6



  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

10 , 0
Kantoor:
Bodemprijs Aankoopmakelaar Rotterdam
Datum:
23 juli 2019
Door:
Jeffrey

Detailscore

Mijn ervaring was uistekend, staat altijd voor je klaar. Zelfs op zijn eigen vakantie nog hulp verlenend

10 , 0
Kantoor:
Bodemprijs Aankoopmakelaar Rotterdam
Datum:
06 juni 2019
Door:
Geert

Detailscore

Ik heb de service van @workmakelaardij van Wil Jansen, als prettig en zeer zinvol ervaren. Het is fijn dat je ondersteuning krijgt van een ervaren partij die hulp biedt bij het bepalen van een juist bied-advies. Begeleiding verliep van bezichtiging tot bij de notaris, en het vooraf nalopen van de contracten, waarbij het vakjargon en de juridische implicaties duidelijk werden verhelderd. Omdat ik bewust geen WhatsApp gebruik, verliep onze correspondentie via sms en mail. De communicatie verliep in [Meer]

Ik heb de service van @workmakelaardij van Wil Jansen, als prettig en zeer zinvol ervaren. Het is fijn dat je ondersteuning krijgt van een ervaren partij die hulp biedt bij het bepalen van een juist bied-advies. Begeleiding verliep van bezichtiging tot bij de notaris, en het vooraf nalopen van de contracten, waarbij het vakjargon en de juridische implicaties duidelijk werden verhelderd. Omdat ik bewust geen WhatsApp gebruik, verliep onze correspondentie via sms en mail. De communicatie verliep in een vlot tempo.Door de inzet van Wil is het gelukt dat ik al vanbij mijn eerste-keuze -woning, direct eigenaar kon worden, ondanks het feit dat er meer gegadigden waren. Een punt van aandacht betreft de prijsstelling. Die was in het begin onduidelijk, maar daar is per mail al snel duidelijkheid over gekomen. Ik had als verbeterpunt aan Wil doorgegeven, dat 1 van zijn sites niet voorzien was van https-verbinding.Ten tijde van van het schrijven van deze review (zo’n 7 dagen later na het doorgeven van deze feedback), zie ik dat zijn sites nu wel voorzien zijn van een https-slot. Dit is illustratief voor de voortvarendheid waarmee Wil te werk gaat. Samenvattend: een positieve ervaring en ik zou zijn service absoluut aanraden. Minder

10 , 0
Kantoor:
Bodemprijs Aankoopmakelaar Rotterdam
Datum:
11 april 2019
Door:
P Romijn

Detailscore

Wil heeft ons geholpen bij de aankoop van ons droomhuis in Wateringen. Wil is prettig in omgang en heeft veel verstand van zaken. Altijd bereikbaar per mail, telefoon en Whatsapp, zelfs in de avonden en het weekeind. Ik kan Wil zeker aanbevelen als makelaar!

9 , 6
Kantoor:
Bodemprijs Aankoopmakelaar Rotterdam
Datum:
05 april 2019
Door:
Omar Saeed

Detailscore

Onze ervaring is zeer positief. Deze Aankoopmakelaar is betrouwbaar, vooral erg enthousiast en is altijd wel bereikbaar. Komt zijn afspraken na en weet goed om te gaan met veeleisende klanten zoals wij. Petje af!

8 , 9
Kantoor:
Bodemprijs Aankoopmakelaar Rotterdam
Datum:
02 maart 2019
Door:
Louella van Leeuwen

Detailscore

Wil heeft ons bijgestaan bij de aankoop van ons droomhuis. Hij is meerdere malen met ons mee geweest voor een tweede bezichtiging en was steeds op zeer korte termijn beschikbaar, zelfs in zijn vakantie. Hij is heel open en toegankelijk, maar bovenal zeer deskundig. Dankzij zijn snelle handelen, vlotte babbel en correcte inschatting van de situatie hebben we , ondanks 8 andere gegadigden, tegen een goede prijs de koop kunnen sluiten! Ook in het vervolgtraject is hij betrouwbaar en [Meer]

Wil heeft ons bijgestaan bij de aankoop van ons droomhuis. Hij is meerdere malen met ons mee geweest voor een tweede bezichtiging en was steeds op zeer korte termijn beschikbaar, zelfs in zijn vakantie. Hij is heel open en toegankelijk, maar bovenal zeer deskundig. Dankzij zijn snelle handelen, vlotte babbel en correcte inschatting van de situatie hebben we , ondanks 8 andere gegadigden, tegen een goede prijs de koop kunnen sluiten! Ook in het vervolgtraject is hij betrouwbaar en professioneel gebleken. Wil is goed te bereiken, reageert vlot en is zeer prettig in de omgang. Wij kunnen echt niet anders dan deze makelaar zeer warm aanbevelen! Minder

10 , 0
Kantoor:
Bodemprijs Aankoopmakelaar Rotterdam
Datum:
19 november 2018
Door:
Ismael

Detailscore

Heel fijn om Wil als aankoopmakelaar gehad te hebben! Met zijn hulp en knowhow heb ik geen cent te veel betaald op een toplocatie! Hij weet goed hoe de markt in elkaar steekt en kon mij begeleiden bij elke stap.

9 , 8
Kantoor:
Bodemprijs Aankoopmakelaar Rotterdam
Datum:
16 november 2018
Door:
Adam Kelly

Detailscore

Wil was great, and we thank him for all his help. My partner and I had recently moved from the UK so we were unfamiliar with the Dutch housing market. This wasn't a problem for Wil! During our initial meeting he explained the current situation of the market and how he thought he could help us. Wil accompanied us to every viewing and in the end managed to engineer a bid for our favourite apartment that easily saved us [Meer]

Wil was great, and we thank him for all his help. My partner and I had recently moved from the UK so we were unfamiliar with the Dutch housing market. This wasn't a problem for Wil! During our initial meeting he explained the current situation of the market and how he thought he could help us. Wil accompanied us to every viewing and in the end managed to engineer a bid for our favourite apartment that easily saved us €5000. Wil is professional and friendly and importantly has all the know how to ensure he can get the best price for your new home. Minder

10 , 0
Kantoor:
Bodemprijs Aankoopmakelaar Rotterdam
Datum:
07 november 2018
Door:
Dana

Detailscore

Wil Jansen is super! Zéér doortastend, zoekt alles tot op de bodem uit en is heel vlot in de communicatie. Reageert super snel en adequaat. Zeker aan te raden! Een hoop zorgen minder wanneer je een huis wilt aankopen.

10 , 0
Kantoor:
Bodemprijs Aankoopmakelaar Rotterdam
Datum:
03 november 2018
Door:
Arnout

Detailscore

Een zeer vriendelijke en kundige makelaar met een breed netwerk! Van te voren heeft hij me goed voorbereid op de mogelijke strategieën, wat geholpen heeft binnen twee maanden mijn eerste huis te kopen. Ook buiten kantoortijden reageert Wil snel op vragen. Al met al zeker een aanrader voor iedereen die in deze hectische markt een woning wilt kopen!

10 , 0
Kantoor:
Bodemprijs Aankoopmakelaar Rotterdam
Datum:
29 augustus 2018
Door:
Kevin

Detailscore

Perfect geholpen bij de aankoop van mijn woning. Deskundig advies en snel reacties op mijn vragen. Bedankt!

10 , 0
Kantoor:
Bodemprijs Aankoopmakelaar Rotterdam
Datum:
28 augustus 2018
Door:
Alexander

Detailscore

SUPER leuk huis bemachtigd met hulp van deze aankoopmakelaar. Goede prijs kwaliteitverhouding en leuk contact. Bedankt!

Detailscore

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.