Alle beoordelingen

De Vastgoedexperts

Rotterdam

Adresgegevens
Rotterdam
Antilopestraat 39

Tel: 088 - 16 69 500
kantoor@devastgoedexperts.nl



  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

10 , 0
Kantoor:
De Vastgoedexperts
Datum:
27 februari 2019
Door:
Alice Neef

Detailscore

Super,alles werdt direct geregeld en wat hij ons vertelde ook waar gemaakt.Elke vraag elke twijfel kon ik direct doorgeven en werdt gelijk beantwoordt en geregeld.Helemaal top!! Je hebt ons heeeel blij gemaakt!!

9 , 8
Kantoor:
De Vastgoedexperts
Datum:
01 februari 2019
Door:
Roeland von Stein

Detailscore

Zoekende naar een aankoopmakelaar heb ik gekozen om samen met de Vastgoed Experts op zoek te gaan naar mijn eerste (koop)woning. Vanaf het eerste contact heb ik hier altijd een goed gevoel bij gehad. Direct contact, een (zeer) brede in-house expertise en ook de manier van communiceren spreekt mij zeer aan. Zo ook bij het uiteindelijk traject van de aankoop van de woning. Alle communicatie met de verkopende partij werd uit handen genomen met kennis van zaken. Meegaan naar [Meer]

Zoekende naar een aankoopmakelaar heb ik gekozen om samen met de Vastgoed Experts op zoek te gaan naar mijn eerste (koop)woning. Vanaf het eerste contact heb ik hier altijd een goed gevoel bij gehad. Direct contact, een (zeer) brede in-house expertise en ook de manier van communiceren spreekt mij zeer aan. Zo ook bij het uiteindelijk traject van de aankoop van de woning. Alle communicatie met de verkopende partij werd uit handen genomen met kennis van zaken. Meegaan naar bezichtigingen, voor- en nawerk was hierbij altijd zeer netjes op orde! Daarnaast hebben we heel snel een huis naar mijn zin kunnen vinden (en kopen) in Rotterdam voor een eerlijke prijs. Vanwege deze tevredenheid ook het hypotheekaanvraag-, verzekerings en advies traject afgenomen bij de Vastgoed Experts. Dit hebben zij ook op een zelfde keurige manier gedaan. Ik raad aan mijn vrienden en familie de diensten van Vastgoed Experts dan ook zeer zeker aan! Minder

9 , 6
Kantoor:
De Vastgoedexperts
Datum:
18 december 2018
Door:
R. Achterhof

Detailscore

9 , 5
Kantoor:
De Vastgoedexperts
Datum:
25 september 2018
Door:
Anja Novak

Detailscore

Maurinke heeft mij geweldig begeleid bij het zoeken naar een aankopen van een woning. Door de gespannen woningsmarkt en mijn wensen/behoeften was het een tamelijk lang proces, waarin ik doelen en strategie moest bijstellen. Maurinke heeft mij uitstekend geholpen om hierin de juiste beslissingen te nemen. Ik ben zeer tevreden met het resultaat. Maurinke was werkelijk altijd bereikbaar en ik heb haar als zeer vakkundig ervaren. Elke vraag die ik had werd direct beantwoord. Ze kon mij steeds goed [Meer]

Maurinke heeft mij geweldig begeleid bij het zoeken naar een aankopen van een woning. Door de gespannen woningsmarkt en mijn wensen/behoeften was het een tamelijk lang proces, waarin ik doelen en strategie moest bijstellen. Maurinke heeft mij uitstekend geholpen om hierin de juiste beslissingen te nemen. Ik ben zeer tevreden met het resultaat. Maurinke was werkelijk altijd bereikbaar en ik heb haar als zeer vakkundig ervaren. Elke vraag die ik had werd direct beantwoord. Ze kon mij steeds goed adviseren en met mij meedenken. Op natuurlijke wijze vindt zij hierbij een balans tussen zakelijk en persoonlijk. Zij communiceert uitstekend en zeer prettig. Al met al is zij haar courtage meer dan waard geweest. Mocht ik ooit nog een keer een huis kopen of verkopen, zou ik niet aarzelen om dat weer met haar samen te doen. Minder

10 , 0
Kantoor:
De Vastgoedexperts
Datum:
29 augustus 2018
Door:
Robbert van wely

Detailscore

10 , 0
Kantoor:
De Vastgoedexperts
Datum:
08 juni 2018
Door:
Mario Mutsaers

Detailscore

Er prettige samenwerking. Duidelijke uitleg, zowel over de telefoon als aan tafel. Snelle afspraak, resultaat nog sneller. Resultaat voldeed perfect aan de verachtingen en voor een eerlijke prijs. Aanrader!

10 , 0
Kantoor:
De Vastgoedexperts
Datum:
02 februari 2018
Door:
L. Stuivenberg

Detailscore

Arjan van de ruit heeft ervoor gezorgd dat ons huis binnen 2 weken is verkocht! Je kunt altijd naar hem toe met vragen en hij zal altijd helpen waar hij maar kan. Zijn enthousiasme heeft ervoor gezorgd dat wij ons huis voor een goede prijs hebben kunnen verkopen. Hij doet de naam van zijn bedrijf eer aan want hij is inderdaad een vastgoedexpert!

10 , 0
Kantoor:
De Vastgoedexperts
Datum:
02 februari 2018
Door:
Michael

Detailscore

Arjan and the Vastgoedexperts clearly exceeded our expectations! We needed a valuation report for our mortgage application and luckily were referred to the Vastgoedexperts. Arjan was very friendly and professional, and very, very fast: He delivered the report already in the afternoon of the same day! What is more -- during the visit he also shared valuable insights into the real estate market with us, and provided us with creative and practical ideas on how to make our new [Meer]

Arjan and the Vastgoedexperts clearly exceeded our expectations! We needed a valuation report for our mortgage application and luckily were referred to the Vastgoedexperts. Arjan was very friendly and professional, and very, very fast: He delivered the report already in the afternoon of the same day! What is more -- during the visit he also shared valuable insights into the real estate market with us, and provided us with creative and practical ideas on how to make our new home even more enjoyable, and add value right away. For us its clear, next time we will work with Arjan again -- and we strongly recommend you to do the same! Many thanks, Arjan, for a job very well done! Minder

10 , 0
Kantoor:
De Vastgoedexperts
Datum:
02 februari 2018
Door:
Reinier van Wijngaarden

Detailscore

Maurinke heeft mijn heel goed geholpen bij het kopen van me eerste huis. Ze was altijd te bereiken voor me vragen, en heeft mijn goed geadviseerd om de juiste beslissing te nemen.

10 , 0
Kantoor:
De Vastgoedexperts
Datum:
02 februari 2018
Door:
Sharon koolwijk

Detailscore

Super goede ervaring met dit kantoor Maurinke heeft mijn woning binnen 2 weken verkocht. Was 24/7berijkbaar en flexibel in het plannen van bezichtigingen. Wat ik belangrijk vond is dat zij niet zo arrogant was als alle andere makelaars die ik ontmoet heb. Dikke vette 10 heb je zeker verdient ! Bedankt Maurinke ! Zeker een Aanrader !

10 , 0
Kantoor:
De Vastgoedexperts
Datum:
11 januari 2018
Door:
Caroline

Detailscore

Arjan was ontzettend snel en enthousiast. De volgende dag kon hij gelijk langs voor een taxatie en s'avonds was het rapport al klaar. Zo hebben wij onze hypotheek binnen 6 dagen rond gekregen

10 , 0
Kantoor:
De Vastgoedexperts
Datum:
27 november 2017
Door:
Edda Beck

Detailscore

Arjan van De Vastgoed Experts heeft mij erg goed geholpen! Ik werd direct teruggebeld toen ik de aanvraag had gedaan en hij kon direct de dag zelf mee voor de taxatie. De afronding ging super snel, ik werd goed op de hoogte gehouden en hij nam alle tijd om al mijn vragen te beantwoorden. Ik kan Arjan daarom zeker aanraden als je snel een taxatie nodig hebt, een ervaren en vriendelijke taxateur wil hebben die ook nog eens goed [Meer]

Arjan van De Vastgoed Experts heeft mij erg goed geholpen! Ik werd direct teruggebeld toen ik de aanvraag had gedaan en hij kon direct de dag zelf mee voor de taxatie. De afronding ging super snel, ik werd goed op de hoogte gehouden en hij nam alle tijd om al mijn vragen te beantwoorden. Ik kan Arjan daarom zeker aanraden als je snel een taxatie nodig hebt, een ervaren en vriendelijke taxateur wil hebben die ook nog eens goed advies geeft! Minder

10 , 0
Kantoor:
De Vastgoedexperts
Datum:
03 september 2017
Door:
Marjolein

Detailscore

Maurinke van De Vastgoed experts heeft ons fantastisch geholpen bij de aankoop van onze woning. Ze is professioneel, betrokken, denkt constructief mee, is flexibel en pro-actief. Maurinke is met haar kennis in staat om altijd 1 stap vooruit te denken. Daarmee heeft ze ons uitstekend begeleid in het proces. Zonder enige aarzeling zou ik Maurinke dan ook aanraden aan mensen die hun huis willen kopen of verkopen!

10 , 0
Kantoor:
De Vastgoedexperts
Datum:
30 mei 2017
Door:
Funda Kilic-Akdeniz

Detailscore

Ik kan uit ervaring spreken dat Arjan een professionele makelaar is! Ons huis stond niet eens een week te koop en al gauw had hij een koper voor ons gevonden. Zijn manier van werken geeft vertrouwen en hoop dat het goed zal komen.. Arjan is eerlijk en neemt heel veel tijd voor zijn klanten. Hij geeft het gevoel dat je elk moment met vragen of onduidelijkheden bij hem terecht kunt komen en reageert onwijs snel! Deze makelaar doet zijn [Meer]

Ik kan uit ervaring spreken dat Arjan een professionele makelaar is! Ons huis stond niet eens een week te koop en al gauw had hij een koper voor ons gevonden. Zijn manier van werken geeft vertrouwen en hoop dat het goed zal komen.. Arjan is eerlijk en neemt heel veel tijd voor zijn klanten. Hij geeft het gevoel dat je elk moment met vragen of onduidelijkheden bij hem terecht kunt komen en reageert onwijs snel! Deze makelaar doet zijn werk echt met liefde en passie. Wij zijn Arjan en zijn team onwijs dankbaar voor alles wat ze voor ons gedaan hebben! Minder

10 , 0
Kantoor:
De Vastgoedexperts
Datum:
30 mei 2017
Door:
Funda Kilic-Akdeniz

Detailscore

Ik kan uit ervaring spreken dat Arjan een professionele makelaar is! Ons huis stond niet eens een week te koop en al gauw had hij een koper voor ons gevonden. Zijn manier van werken geeft vertrouwen en hoop dat het goed zal komen.. Arjan is eerlijk en neemt heel veel tijd voor zijn klanten. Hij geeft het gevoel dat je elk moment met vragen of onduidelijkheden bij hem terecht kunt komen en reageert onwijs snel! Deze makelaar doet zijn [Meer]

Ik kan uit ervaring spreken dat Arjan een professionele makelaar is! Ons huis stond niet eens een week te koop en al gauw had hij een koper voor ons gevonden. Zijn manier van werken geeft vertrouwen en hoop dat het goed zal komen.. Arjan is eerlijk en neemt heel veel tijd voor zijn klanten. Hij geeft het gevoel dat je elk moment met vragen of onduidelijkheden bij hem terecht kunt komen en reageert onwijs snel! Deze makelaar doet zijn werk echt met liefde en passie. Wij zijn Arjan en zijn team onwijs dankbaar voor alles wat ze voor ons gedaan hebben! Minder

9 , 8
Kantoor:
De Vastgoedexperts
Datum:
19 mei 2017
Door:
Annemarijn

Detailscore

Ik ging voor de eerste keer mijn huis verkopen en vond dat heel spannend. Maurinke van de Vastgoed Experts heeft uitgebreid de tijd genomen om alles uit te leggen. Alles gaat goed in overleg en ze heeft me continu op de hoogte gehouden van alle stappen in het proces. Al met een al een prima ervaring, ik zou dit bedrijf dan ook zeker aanraden.

10 , 0
Kantoor:
De Vastgoedexperts
Datum:
23 maart 2017
Door:
A. Barnhoorn

Detailscore

Al een paar jaar plannen gehad om het huis te verkopen en altijd had Arjan een passend advies. Nadat de beslissing was genomen werd vrijwel alles uit handen genomen. Indrukwekkend mooie fotoreportage en duidelijke begeleiding. Snelle actie en reactie maar ook pas op de plaats indien nodig. Ook bij aankoop nieuwe woning kon hij me behoeden voor impulsieve acties of te hoge biedingen. Letterlijk dag en (bijna) nacht bereikbaar, ook goed bereikbaar in het weekend. Afspraak is afspraak. Betrokken, gedreven, enthousiast, ervaren [Meer]

Al een paar jaar plannen gehad om het huis te verkopen en altijd had Arjan een passend advies. Nadat de beslissing was genomen werd vrijwel alles uit handen genomen. Indrukwekkend mooie fotoreportage en duidelijke begeleiding. Snelle actie en reactie maar ook pas op de plaats indien nodig. Ook bij aankoop nieuwe woning kon hij me behoeden voor impulsieve acties of te hoge biedingen. Letterlijk dag en (bijna) nacht bereikbaar, ook goed bereikbaar in het weekend. Afspraak is afspraak. Betrokken, gedreven, enthousiast, ervaren en betrouwbaar. Dat alles tegen gunstige tarieven, een aanrader ! Minder

10 , 0
Kantoor:
De Vastgoedexperts
Datum:
06 januari 2017
Door:
Adrienne de Vries

Detailscore

Wij zijn via deze site bij De Vastgoed Experts terecht gekomen. In het begin alleen om ons te helpen met de aankoop, maar later ook voor het regelen van de hypotheek en alles rondom. Voor wat betreft het eerste traject (de aankoop): Arjan (onze contactpersoon) was ongelooflijk snel met reageren. Waar andere makelaars niet of pas laat reageerden, hoefden wij nooit te wachten op Arjan. Hij heeft enorm goed voor ons onderhandeld en heeft er absoluut alles uitgehaald. Vervolgens voor het [Meer]

Wij zijn via deze site bij De Vastgoed Experts terecht gekomen. In het begin alleen om ons te helpen met de aankoop, maar later ook voor het regelen van de hypotheek en alles rondom. Voor wat betreft het eerste traject (de aankoop): Arjan (onze contactpersoon) was ongelooflijk snel met reageren. Waar andere makelaars niet of pas laat reageerden, hoefden wij nooit te wachten op Arjan. Hij heeft enorm goed voor ons onderhandeld en heeft er absoluut alles uitgehaald. Vervolgens voor het hypotheek traject: hier zag ik heel erg tegenop, omdat ik weet wat een werk dit altijd is. Arjan heeft ons letterlijk alles uit handen genomen, het heeft ons amper tijd gekost. Het was zo geregeld en ook onder perfecte voorwaarden. Behalve de hypotheek, heeft hij ook de verzekering geregeld, de taxatie en de notaris. Ik kan Arjan niet genoeg aanbevelen, hij is absoluut de enige die ik in het vervolg inschakel. Helemaal terecht dat de beoordelingen voor zijn kantoor op deze site zo hoog zijn. Arjan, als je dit leest: bedankt voor alles!! Minder

10 , 0
Kantoor:
De Vastgoedexperts
Datum:
22 december 2016
Door:
Astrid van Meijeren

Detailscore

Na het overlijden van mijn veel te jonge ouders heb ik met andere belangen gezocht naar een geschikte makelaar. In de zoektocht uitgekomen op Maurinke Lindenburg van Vastgoed Experts. Elk woord van de belofte is waargemaakt. Een persoonlijke benadering en begeleiding tijdens de verkoop van het huis. Een snelle verkoop was niet het belangrijkste maar dankzij alle inspanningen is dit wel gelukt. Maurinke en haar team hebben dubbel en dwars een 10 verdiend. Laagdrempelig, duidelijk, vakkundig, professioneel, empatisch, en [Meer]

Na het overlijden van mijn veel te jonge ouders heb ik met andere belangen gezocht naar een geschikte makelaar. In de zoektocht uitgekomen op Maurinke Lindenburg van Vastgoed Experts. Elk woord van de belofte is waargemaakt. Een persoonlijke benadering en begeleiding tijdens de verkoop van het huis. Een snelle verkoop was niet het belangrijkste maar dankzij alle inspanningen is dit wel gelukt. Maurinke en haar team hebben dubbel en dwars een 10 verdiend. Laagdrempelig, duidelijk, vakkundig, professioneel, empatisch, en zo kan ik nog wel even doorgaan. Ik kan haar aan iedereen aanbevelen wanneer er meer nodig is dan alleen een huis verkopen! Minder

9 , 0
Kantoor:
De Vastgoedexperts
Datum:
26 augustus 2016
Door:
Stefan Meijer

Detailscore

De vastgoed experts, de naam zegt het al! Prima hoe de verkoop is gegaan. Reëel advies, kennis van zaken, goede communicatie en terugkoppeling. Tevreden over traject vooraf en gedurende verkoop, ook over de nazorg zijn wij zeer tevreden echt toppers!

10 , 0
Kantoor:
De Vastgoedexperts
Datum:
17 augustus 2016
Door:
Floor

Detailscore

Uitermate professioneel en uitermate persoonlijk. Prijs staat goed in verhouding met de geleverde diensten, de telefoon wordt altijd opgenomen en duidelijke antwoorden zijn er op alle vragen. De eerste drie woningen waar wij 'verliefd' op waren heeft Arjan van de Ruit tijdens gezamenlijke 2e bezichtigingen afgeraden. Dat heeft ons niet alleen veel tijd bespaard in het verloop van het aankoopproces, maar ook behoed van een drietal miskopen. (Hij liep dan binnen en zei op een prettige wijze tegen de verkopende [Meer]

Uitermate professioneel en uitermate persoonlijk. Prijs staat goed in verhouding met de geleverde diensten, de telefoon wordt altijd opgenomen en duidelijke antwoorden zijn er op alle vragen. De eerste drie woningen waar wij 'verliefd' op waren heeft Arjan van de Ruit tijdens gezamenlijke 2e bezichtigingen afgeraden. Dat heeft ons niet alleen veel tijd bespaard in het verloop van het aankoopproces, maar ook behoed van een drietal miskopen. (Hij liep dan binnen en zei op een prettige wijze tegen de verkopende makelaar dat hij met de prijs wel een aanzienlijk toontje lager mocht gaan zingen!) Bij de aankoop van de woning van onze dromen hebben we dan ook profijt gehad van zijn vlotte en directe onderhandelingskarakter. We besloten om Arjan tevens in te schakelen als onze Hypotheek Adviseur. Het regelen van de taxatie, bouwkundige keuring, offerte, rapporten, de vraag naar onze documenten en de verwerking daarvan, etc... alles verliep soepel, prettig en tevens heel erg snel. Het resultaat? Een prachtig huisje met een hypotheek waar wij de komende 20 jaar vast van gaan genieten. PS. Het zal niet velen overkomen dat in dezelfde maanden de moeder van je man overlijdt, je zwanger blijkt te zijn (ook nog eens van een tweeling!), je woningwensen zich ontwikkelen en je uiteindelijk een huis koopt. In ons geval zaten we ook wat betreft begrip en geduld binnen het gehele proces op de juiste plek bij de Vastgoed Experts. Minder

10 , 0
Kantoor:
De Vastgoedexperts
Datum:
05 augustus 2016
Door:
Abraham Maasbach

Detailscore

Zeer tevreden. Makelaar houd zich aan alle afspraken. Mooie foto's laten maken van woning. Goede prijs kwaliteit verhouding. De woning was binnen twee weken verkocht.

10 , 0
Kantoor:
De Vastgoedexperts
Datum:
05 augustus 2016
Door:
Marga

Detailscore

Een man vol enthousiasme en met passie zijn werk doen en op alle markten thuis. Ongeacht de hulpvraag, hij doet meer dan gevraagd wordt. Daarnaast is het heel fijn dat hij gebarentaalvaardig is, ikzelf ben doof. Communicatie is dan geen probleem daar hij rekening mee houdt en voor dove klanten de gesprekken vertolkt. Verder is hij trouw aan de klanten, komt afspraken na en reageert altijd op de dag zelf ongeacht zijn drukte hoe of wat en maakt afspraken [Meer]

Een man vol enthousiasme en met passie zijn werk doen en op alle markten thuis. Ongeacht de hulpvraag, hij doet meer dan gevraagd wordt. Daarnaast is het heel fijn dat hij gebarentaalvaardig is, ikzelf ben doof. Communicatie is dan geen probleem daar hij rekening mee houdt en voor dove klanten de gesprekken vertolkt. Verder is hij trouw aan de klanten, komt afspraken na en reageert altijd op de dag zelf ongeacht zijn drukte hoe of wat en maakt afspraken na voor ontmoeting of indien wat nodig is. Hem beveel ik ook aan horende klanten want hij heeft een hart van goud voor zijn werk. Minder

10 , 0
Kantoor:
De Vastgoedexperts
Datum:
24 juni 2016
Door:
Miranda van Engelen

Detailscore

Zeer tevreden over Maurinke Lindenburg van De Vastgoed Experts ! Zo ontzettend blij dat ik haar heb ingeschakeld bij de afhandeling van de verkoop van de woning! Ze heeft zoveel uit handen genomen en ik kon het echt aan haar overlaten. Afspraak is afspraak, kreeg altijd een terug koppeling, had ik een vraag kon haar altijd bellen, ze belde binnen een no time terug, heel vriendelijk, erg enthousiast, zeer goed in haar werk! Heel erg bedankt Maurinke !!

9 , 4
Kantoor:
De Vastgoedexperts
Datum:
07 juni 2016
Door:
Martijn de Leeuw

Detailscore

Zeer tevreden! Persoonlijk contact, je wordt goed op de hoogte gehouden. Verder hadden wij een zeer vriendelijke en meedenkende makelaar. Prijs staat verder ook goed in verhouding. Je kunt altijd bellen met vragen en ze nemen de tijd voor je.

Detailscore

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.