Alle beoordelingen

M1 Makelaardij

Rotterdam

Adresgegevens
Rotterdam
Admiraal de Ruyterweg 307-309
3031 AA
Tel: 010-2440110
info@m1makelaardij.nl



  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

9 , 1
Kantoor:
M1 Makelaardij
Datum:
19 maart 2019
Door:
I. S. Tan

Detailscore

Motivatie geldt ook voor Michael Horst. Prima makelaars, snel en accuraat en goede communicatie. Goed advies en je belangen worden heel goed behartigd.

10 , 0
Kantoor:
M1 Makelaardij
Datum:
14 maart 2019
Door:
Jarno

Detailscore

Erg goed, kundige en het beste met je voor. Bij het aanstellen van M1 makelaardij als jou makelaar, merk dat zij volledig vanuit jou belang handelen. Verder gewoon heel fijn om mee te communiceren.

9 , 9
Kantoor:
M1 Makelaardij
Datum:
05 februari 2019
Door:
Arthur

Detailscore

Snelle verkoop met veel enthousiasme! Het gevoel persoonlijk betrokken te zijn bij de verkoop voelde erg vertouwd. Het contact en terugkoppeling was altijd super snel. Binnen 1 week was de woning verkocht. Top!

9 , 9
Kantoor:
M1 Makelaardij
Datum:
04 februari 2019
Door:
Dwight

Detailscore

Zeer goede advies en hebben het beste voor je voor.

9 , 8
Kantoor:
M1 Makelaardij
Datum:
24 september 2018
Door:
Wendy Brown

Detailscore

Onze ervaring met M1 makelaardij en Michael in het bijzonder, zijn erg goed. Van te voren werd heel duidelijk het verkoopproces uitgelegd. Alle afspraken netjes nagekomen en Michael is zowel overdag als in de avond bereikbaar, zelfs in het weekend. Ons huis was binnen een week verkocht! M1 Makelaardij is echt een aanrader!

10 , 0
Kantoor:
M1 Makelaardij
Datum:
20 september 2018
Door:
Panda van Proosdij

Detailscore

Geweldig makelaarskantoor! Persoonlijk, betrokken en professioneel. Een absolute aanrader!

10 , 0
Kantoor:
M1 Makelaardij
Datum:
20 juni 2018
Door:
Jeroen Koorn

Detailscore

M1 makelaardij kent het klappen van de zweep en staan je met raad en daad bij. Ze helpen je bij alles vanaf het eerste bezoek, tot en met het tekenen bij de notaris en geven je waardevolle tips om je woning snel te verkopen. Voor vragen kun je altijd bellen, of appen en ze beschikken over een ruim social media netwerk.

9 , 6
Kantoor:
M1 Makelaardij
Datum:
16 november 2017
Door:
Arthur

Detailscore

Super makelaar! Vriendelijk, snel in het geven van reacties en persoonlijk! Daarnaast gericht op service naar alle partijen; deze combinatie maak M1 makelaar erg fijn. Zeker aan te raden!

10 , 0
Kantoor:
M1 Makelaardij
Datum:
31 oktober 2017
Door:
Andre

Detailscore

Het contact ontstond via een kennis maar de stiptheid waarmee afspraken werden nagekomen voelde heel goed. Dat op zich schepte hoge verwachtingen. Zo af en toe enigszins als koppig ervaren maar gaf verkopers ideeën toch ook een kans. Wat ik als heel goed heb ervaren was het betrekken van een huisstylist (House2style) bij het verkoopproces. Dat feit op zich heb ik als zeer innoverend ervaren en ik denk zeker dat haar bemoeienis ook heeft bijgedragen aan de verkoop. Eigenlijk [Meer]

Het contact ontstond via een kennis maar de stiptheid waarmee afspraken werden nagekomen voelde heel goed. Dat op zich schepte hoge verwachtingen. Zo af en toe enigszins als koppig ervaren maar gaf verkopers ideeën toch ook een kans. Wat ik als heel goed heb ervaren was het betrekken van een huisstylist (House2style) bij het verkoopproces. Dat feit op zich heb ik als zeer innoverend ervaren en ik denk zeker dat haar bemoeienis ook heeft bijgedragen aan de verkoop. Eigenlijk mag ik stellen dat het huis in de nieuwe styling binnen twee dagen is verkocht. Minder

9 , 6
Kantoor:
M1 Makelaardij
Datum:
26 oktober 2017
Door:
Miguel Hassink

Detailscore

M1 was voor ons de verkopende makelaar. We zijn erg tevreden vanwege hun snelheid in communicatie, het nakomen van afspraken, het zich houden aan de etiquette van makelaars en het improviseren bij knelpunten. zo stonden we op weg naar de eindinspectie en notaris met een lekke band en waren ze direct bereid ons op te halen en de stress eruit te halen.

10 , 0
Kantoor:
M1 Makelaardij
Datum:
30 augustus 2017
Door:
Steven van der Geld

Detailscore

Montana, heeft serieus goed werk verricht.. Binnen 10 dagen mijn huis verkocht en heel veel extra werk met een glimlach.. Bedankt en mochten we ooit weer gaan verhuizen ben je de eerste die ik bel. We zullen je ook van harte aanbevelen????

10 , 0
Kantoor:
M1 Makelaardij
Datum:
28 juli 2017
Door:
Jaschenka Burleson

Detailscore

Super tevreden!!! Ze zijn zeer klantvriendelijk en deskundig. We werden constant door onze verkoopmakelaar Montana op de hoogte gehouden. En wanneer we vragen hadden, werden die ook direct door haar beantwoord. We zouden M1 Makelaardij zonder twijfel aan andere aanbevelen!

10 , 0
Kantoor:
M1 Makelaardij
Datum:
21 juli 2017
Door:
Dave

Detailscore

Ik kan M1 van harte aanbevelen. Deze vertegenwoordigde mij bij de verkoop van mijn appartement in Rotterdam. De communicatie verliep vlekkeloos. De verkoopstrategie, en uitvoering, hebben tot een veel hogere verkoopopbrengst dan de vraagprijs. Ik zou M1 nog eens inhuren.

9 , 6
Kantoor:
M1 Makelaardij
Datum:
07 juli 2017
Door:
Harmen Heuvelman

Detailscore

Bij de keuze voor M1 Makelaardij was ik in eerste instantie al heel tevreden met het enthousiasme wat de makelaardij aan mij voorlegde toen ik een offerte bij hen aanvroeg. Ik had al eerder een andere makelaardij uit deze regio om een offerte gevraagd maar meer dan wat gespeeld enthousiasme en zeer hoge makelaarskosten konden daar niet vanaf. Deze eerste indruk betaalde zich daarna flink terug. M1 stelde al voor om een veel hogere vraagprijs te vragen dan ik [Meer]

Bij de keuze voor M1 Makelaardij was ik in eerste instantie al heel tevreden met het enthousiasme wat de makelaardij aan mij voorlegde toen ik een offerte bij hen aanvroeg. Ik had al eerder een andere makelaardij uit deze regio om een offerte gevraagd maar meer dan wat gespeeld enthousiasme en zeer hoge makelaarskosten konden daar niet vanaf. Deze eerste indruk betaalde zich daarna flink terug. M1 stelde al voor om een veel hogere vraagprijs te vragen dan ik in eerste instantie kon voorstellen, maar na een zeer korte verkoopperiode is er nu de woning verkocht voor zelfs flink boven de vraagprijs. Dit is een pak van mijn hart voor de hypotheek van mijn nieuwe woning. Dit is allemaal dankzij de deskundigheid en uitgekiende sociaal media presentatie van M1. Ik ben dolblij met de kundige begeleiding dat ze zij hebben gegeven en het laagdrempelige contact van hun medewerkers, die vaak zelfs buiten kantooruren nog bereikbaar waren. Kortom, top. Minder

10 , 0
Kantoor:
M1 Makelaardij
Datum:
17 mei 2017
Door:
Lindsey van Dijk

Detailscore

Topmakelaar! Deze makelaar heeft voor mij al twee huizen verkocht, allebei naar volle tevredenheid. Dit kantoor zal een eerlijke en realistische inschatting maken op basis van zeer deskundig advies. Ze beloven niets wat ze niet na kunnen komen, maar datgene wat wordt overeengekomen met de klant wordt zeker waargemaakt. Indien de woning nog niet verkoopklaar is kan tegen zeer schappelijke prijzen door een zeer betrouwbare en fijne stylist hulp worden ingezet. 1 van de voor mij verkochte woningen is [Meer]

Topmakelaar! Deze makelaar heeft voor mij al twee huizen verkocht, allebei naar volle tevredenheid. Dit kantoor zal een eerlijke en realistische inschatting maken op basis van zeer deskundig advies. Ze beloven niets wat ze niet na kunnen komen, maar datgene wat wordt overeengekomen met de klant wordt zeker waargemaakt. Indien de woning nog niet verkoopklaar is kan tegen zeer schappelijke prijzen door een zeer betrouwbare en fijne stylist hulp worden ingezet. 1 van de voor mij verkochte woningen is binnen een dag verkocht. Daarnaast een zeer flexibele makelaar die ook in de avonden en weekend bezichtigingen doet. Minder

10 , 0
Kantoor:
M1 Makelaardij
Datum:
28 april 2017
Door:
Daniel Mohanu

Detailscore

Fantastisch, ons huis is via M1 makelaardij binnen 3 dagen verkocht! Hij kan beter zijn naam veranderen van M1 naar F1 makelaardij! Goede service en het contact was persoonlijk en altijd mogelijk, ook in de avonden of weekend. Bij vragen kregen we direct een antwoord. Zeer aan te bevelen.

10 , 0
Kantoor:
M1 Makelaardij
Datum:
05 mei 2016
Door:
R. Pietersz

Detailscore

De makelaar heeft mijn huis vrijdag 4 maart op funda gezet. Maandag 7 maart had hij 6 bezichtigingen waaronder 4x een bod. 9 maart is het huis verkocht. De makelaar heeft mijn huis ook via facebook aangekondigd. Hij heeft mijn huis in minder dan een week verkocht in deze periode. Dit zeg genoeg over de makelaar, hij heeft zijn uiterste best gedaan. Ik kon geen betere makelaar wensen, en raad daarom aan iedereen om M1 makelaardij aan te nemen.

10 , 0
Kantoor:
M1 Makelaardij
Datum:
21 februari 2016
Door:
D. Yilmaz

Detailscore

Erg tevreden over de gehele manier van aanpakken en de korte lijnen van deze makelaar. Onze woning is voor een uitstekende prijs in een korte tijd verkocht. Er zijn door een professionele fotograaf mooie foto’s gemaakt en voorafgaand heeft de makelaar ons een aantal waardevolle “styling” tips gegeven. Aangezien er nog een aantal appartementen in onze flat te koop stonden zijn we blij dat de verkoop toch zo vlot is gegaan. Mochten we in de toekomst weer een woning [Meer]

Erg tevreden over de gehele manier van aanpakken en de korte lijnen van deze makelaar. Onze woning is voor een uitstekende prijs in een korte tijd verkocht. Er zijn door een professionele fotograaf mooie foto’s gemaakt en voorafgaand heeft de makelaar ons een aantal waardevolle “styling” tips gegeven. Aangezien er nog een aantal appartementen in onze flat te koop stonden zijn we blij dat de verkoop toch zo vlot is gegaan. Mochten we in de toekomst weer een woning gaan verkopen dan kloppen we zeker weer bij M1 makelaardij aan. Minder

9 , 8
Kantoor:
M1 Makelaardij
Datum:
09 februari 2016
Door:
Jan Vonk

Detailscore

Makelaar Michael Horst van M1 Makelaardij is een erg betrokken en goed beschikbare makelaar. Communicatie was nooit een probleem via telefoon, email of app. Michael was snel beschikbaar en kwam met een zeer professionele en effectieve aanpak voor de verkoop van mijn woning. Het resultaat was dat mijn woning in Rotterdam zeer snel verkocht was. Binnen 2 maanden. Ook het verkoop resultaat was door de aanpak van Michael boven verwachting. Het enige minpunt dat ik zou kunnen opmerken als [Meer]

Makelaar Michael Horst van M1 Makelaardij is een erg betrokken en goed beschikbare makelaar. Communicatie was nooit een probleem via telefoon, email of app. Michael was snel beschikbaar en kwam met een zeer professionele en effectieve aanpak voor de verkoop van mijn woning. Het resultaat was dat mijn woning in Rotterdam zeer snel verkocht was. Binnen 2 maanden. Ook het verkoop resultaat was door de aanpak van Michael boven verwachting. Het enige minpunt dat ik zou kunnen opmerken als verkoper is dat de courtage wat aan de hoge kant was. Maar het behaalde resultaat van de verkoop veroorloofde dat dan weer wel. Minder

10 , 0
Kantoor:
M1 Makelaardij
Datum:
14 december 2015
Door:
Bob de Geus

Detailscore

Ben zeer tevreden over hoe alles is verlopen. Er zijn binnen een aantal dagen uitstekende foto's gemaakt die samen met de advertentie veel kijkers hebben getrokken. Makelaar Michael houd je daarbij steeds goed op de hoogte en heeft veel kennis. Mijn huis is redelijk snel verkocht. Ik was vooral onder de indruk van hoe hij de onderhandelingen aanpakte, uiteindelijk is de verkoopprijs zelfs iets boven mijn verwachting uitgevallen.

9 , 0
Kantoor:
M1 Makelaardij
Datum:
23 juli 2015
Door:
Emina Dencic

Detailscore

Michael van M1 Makelaardij heeft een goede kennis van de markt en kan daardoor een realistisch beeld geven mbt de verkoopprijs en doorlooptijd. Wat wij als zeer prettig hebben ervaren is het feit dat hij voor bezichtigingen niet alleen beschikbaar is tijdens kantooruren, maar ook in de avond en het weekend. Verder onderneemt hij snel actie en heb ik het gevoel dat hij echt klaarstaat voor zijn klanten.

10 , 0
Kantoor:
M1 Makelaardij
Datum:
22 juli 2015
Door:
C. Dunzinger

Detailscore

Mijn appartement is verkocht in 2 weken, alles is goed geregeld en goede service!

9 , 0
Kantoor:
M1 Makelaardij
Datum:
02 januari 2015
Door:
Tuti Sherwood-Vogelezang

Detailscore

Super fijne samenwerking! Erg betrouwbaar, nauwkeurig en ondernemend. Uiterst tevreden over de beloofde en geleverde dienstverlening. Er zijn professionele foto's genomen wat ook zeker meegeholpen heeft aan de verkoop van ons huis. Zal M1 makelaardij zeker aanbevelen wanneer men een makelaar in Rotterdam en omgeving zoekt.

9 , 4
Kantoor:
M1 Makelaardij
Datum:
07 augustus 2014
Door:
Kees en Yvon Schuijff

Detailscore

Tevreden, fijne samenwerking en goede adviezen. En regelmatig persoonlijk contact, waardoor je op de hoogte blijft.

10 , 0
Kantoor:
M1 Makelaardij
Datum:
07 januari 2014
Door:
S. Antonov

Detailscore

As Russian expats and becoming new citizens in Holland, we were searching for a reliable Aankoopmakelaar who could help us finding a property. Thanks to the help of M1makelaardij we have bought in a reasonable time and for a good price (after a negotiation with the seller) an apartment. M1makelaardij with makelaar Michael is highly recommended. Best, S. Antonov

Detailscore

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.