Bericht

MAARTENmakelaardij.nl

Rotterdam

Adresgegevens
Vestiging: Rotterdam
Lombardkade 43 c
3011 Z

Score

Beoordeling geven

Detailscore

Eigenschappen:

Laatste 5 beoordelingen

 • 1 , 6
  Datum:
  18 sept 2016
  Beoordelaar:
  Pravash Rigpal

  Afspraak voor de kennismaking en waardebepaling met Ashley Hofman ging goed. Alles doorgenomen ...

  Afspraak voor de kennismaking en waardebepaling met Ashley Hofman ging goed. Alles doorgenomen en duidelijk verteld wat de verschillen zijn tov andere makelaars. Afgesproken dat ik binnen 3 dagen een waardebepaling ontvang. Na 6 dagen zelf maar gebeld. Ik kreeg haar niet te pakken, maar die zou terug bellen. Einde van de dag gesproken en ook de waardebepaling ontvangen. Na aanleiding van een aantal vragen zou ik terug gebeld worden. Nooit meer een telefoontje ontvangen. Dat was voor mij voldoende om te weten dat ik niet met ze ga werken. Bij het laatste gesprek kreeg ik ook de indruk dat ik niet serieus genomen werd. Haar interesse ging ook niet uit naar gebied Prinsenland. Blijdorp en Centrum vond ze veel interessanter. Misschien heeft het alleen te maken met de persoon die ik heb gehad, maar dat geeft voor mij wel een indruk van de kantoor in zn geheel.

 • 10 , 0
  Datum:
  03 mei 2016
  Beoordelaar:
  M. Mulder

  Uitstekende intake, prettige medewerkers, goede begeleiding van ons als verkopers en van de ...

  Uitstekende intake, prettige medewerkers, goede begeleiding van ons als verkopers en van de geïnteresseerden. Snelle acties en reacties, een goede fotograaf, een goede geadviseerde vraagprijs, de realisatie van een uitstekende verkoopprijs en goede begeleiding richting en bij de overdracht aan de nieuwe eigenaar. Al met al is MaartenMakelaardij een makelaar die we zo weer zouden inschakelen en zeker kunnen aanbevelen!

 • 9 , 0
  Datum:
  29 apr 2016
  Beoordelaar:
  Patricia

  Goede kennis van de woningmarkt, professionele aanpak maar bovenal prettige samenwerking met in ...

  Goede kennis van de woningmarkt, professionele aanpak maar bovenal prettige samenwerking met in mijn geval Karin, hebben ervoor gezorgd dat mijn woning super snel en boven de vraagprijs is verkocht. Met name het feit dat alles door het makelaarskantoor verzorgd werd (bv open huis) heb ik als een zeer groot pluspunt ervaren alsmede het goede en frequente contact met de backoffice.

 • 9 , 0
  Datum:
  29 apr 2016
  Beoordelaar:
  sjoerd pilon

  Snel verkocht, wel erg haastig en niet altijd even persoonlijk. Zal niet liggen ...

  Snel verkocht, wel erg haastig en niet altijd even persoonlijk. Zal niet liggen aan de intenties maar aan de marktsituatie. Geeft een beetje het gevoel alsof ze warme broodjes verkopen dan je huis met alle emotie en gevoel die erbij hoort. Aardige mensen, leuk, vlot en vooral snel schakelen.

 • 9 , 8
  Datum:
  20 apr 2016
  Beoordelaar:
  Sabine Tel

  Maarten Broekman van MAARTEN makelaardij heeft gedurende het gehele proces van verkoop voor ...

  Maarten Broekman van MAARTEN makelaardij heeft gedurende het gehele proces van verkoop voor ons klaar gestaan. Hij heeft ons enorm het gevoel gegeven dat de klant koning is. Hij heeft met ons meegedacht, zijn gedachten verteld indien wij hierom vroegen, samen beslissingen genomen en alle activiteiten rondom de verkoop van ons huis uit handen genomen. Ik heb mij geen moment zorgen gemaakt of het allemaal wel goed ging en of hij op de juiste manier (voor ons) onze belangen behartigde. Zijn ondersteunend personeel is ons ook zeer helpend geweest en accuraat!

Claimen

Hallo -en super dat je graag jouw pagina gratis wilt claimen. Vul hieronder het formulier in en we gaan jouw claim zsm voor je verwerken!

Met een geclaimde pagina krijg je veel extra mogelijkheden. De belangrijkste:

 • je kan reageren op ontvangen beoordelingen
 • overzicht van de geleverde diensten en je werkgebied
 • getoond worden bij zoekresultaten in jouw werkgebied (bij premium account)
 • overzicht van makelaars en medewerkers met individuele beoordelingen per makelaar

Na een handmatige en zorgvuldige persoonlijke controle wordt de toegang geactiveerd. Je ontvangt daar per e-mail een bevestiging van.
Uit ervaring weten we dat een geclaimde pagina extra business oplevert!


Uw naam *
Telefoonnummer
Email *

Commissie van Toezicht

 • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
 • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
 • Diederik Briedé - Advocaat
 • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.