Adresgegevens
Rotterdam
Lombardkade 43 c
3011 Z


  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

1 , 6
Kantoor:
MAARTENmakelaardij.nl
Datum:
18 september 2016
Door:
Pravash Rigpal

Detailscore

Afspraak voor de kennismaking en waardebepaling met Ashley Hofman ging goed. Alles doorgenomen en duidelijk verteld wat de verschillen zijn tov andere makelaars. Afgesproken dat ik binnen 3 dagen een waardebepaling ontvang. Na 6 dagen zelf maar gebeld. Ik kreeg haar niet te pakken, maar die zou terug bellen. Einde van de dag gesproken en ook de waardebepaling ontvangen. Na aanleiding van een aantal vragen zou ik terug gebeld worden. Nooit meer een telefoontje ontvangen. Dat was voor mij [Meer]

Afspraak voor de kennismaking en waardebepaling met Ashley Hofman ging goed. Alles doorgenomen en duidelijk verteld wat de verschillen zijn tov andere makelaars. Afgesproken dat ik binnen 3 dagen een waardebepaling ontvang. Na 6 dagen zelf maar gebeld. Ik kreeg haar niet te pakken, maar die zou terug bellen. Einde van de dag gesproken en ook de waardebepaling ontvangen. Na aanleiding van een aantal vragen zou ik terug gebeld worden. Nooit meer een telefoontje ontvangen. Dat was voor mij voldoende om te weten dat ik niet met ze ga werken. Bij het laatste gesprek kreeg ik ook de indruk dat ik niet serieus genomen werd. Haar interesse ging ook niet uit naar gebied Prinsenland. Blijdorp en Centrum vond ze veel interessanter. Misschien heeft het alleen te maken met de persoon die ik heb gehad, maar dat geeft voor mij wel een indruk van de kantoor in zn geheel. Minder

10 , 0
Kantoor:
MAARTENmakelaardij.nl
Datum:
03 mei 2016
Door:
M. Mulder

Detailscore

Uitstekende intake, prettige medewerkers, goede begeleiding van ons als verkopers en van de geïnteresseerden. Snelle acties en reacties, een goede fotograaf, een goede geadviseerde vraagprijs, de realisatie van een uitstekende verkoopprijs en goede begeleiding richting en bij de overdracht aan de nieuwe eigenaar. Al met al is MaartenMakelaardij een makelaar die we zo weer zouden inschakelen en zeker kunnen aanbevelen!

9 , 0
Kantoor:
MAARTENmakelaardij.nl
Datum:
29 april 2016
Door:
Patricia

Detailscore

Goede kennis van de woningmarkt, professionele aanpak maar bovenal prettige samenwerking met in mijn geval Karin, hebben ervoor gezorgd dat mijn woning super snel en boven de vraagprijs is verkocht. Met name het feit dat alles door het makelaarskantoor verzorgd werd (bv open huis) heb ik als een zeer groot pluspunt ervaren alsmede het goede en frequente contact met de backoffice.

9 , 0
Kantoor:
MAARTENmakelaardij.nl
Datum:
29 april 2016
Door:
sjoerd pilon

Detailscore

Snel verkocht, wel erg haastig en niet altijd even persoonlijk. Zal niet liggen aan de intenties maar aan de marktsituatie. Geeft een beetje het gevoel alsof ze warme broodjes verkopen dan je huis met alle emotie en gevoel die erbij hoort. Aardige mensen, leuk, vlot en vooral snel schakelen.

9 , 8
Kantoor:
MAARTENmakelaardij.nl
Datum:
20 april 2016
Door:
Sabine Tel

Detailscore

Maarten Broekman van MAARTEN makelaardij heeft gedurende het gehele proces van verkoop voor ons klaar gestaan. Hij heeft ons enorm het gevoel gegeven dat de klant koning is. Hij heeft met ons meegedacht, zijn gedachten verteld indien wij hierom vroegen, samen beslissingen genomen en alle activiteiten rondom de verkoop van ons huis uit handen genomen. Ik heb mij geen moment zorgen gemaakt of het allemaal wel goed ging en of hij op de juiste manier (voor ons) onze belangen [Meer]

Maarten Broekman van MAARTEN makelaardij heeft gedurende het gehele proces van verkoop voor ons klaar gestaan. Hij heeft ons enorm het gevoel gegeven dat de klant koning is. Hij heeft met ons meegedacht, zijn gedachten verteld indien wij hierom vroegen, samen beslissingen genomen en alle activiteiten rondom de verkoop van ons huis uit handen genomen. Ik heb mij geen moment zorgen gemaakt of het allemaal wel goed ging en of hij op de juiste manier (voor ons) onze belangen behartigde. Zijn ondersteunend personeel is ons ook zeer helpend geweest en accuraat! Minder

10 , 0
Kantoor:
MAARTENmakelaardij.nl
Datum:
16 april 2016
Door:
R.g Wijdenbosch

Detailscore

Top Top Top!! Mijn huis was letterlijk binnen 1 dag verkocht.

8 , 6
Kantoor:
MAARTENmakelaardij.nl
Datum:
30 maart 2016
Door:
R. Berkhoudt

Detailscore

Prima bereikbaarheid en beschikbaarheid, flexibel qua bezichtigingen en contact. Goede begeleiding en klantvriendelijk. Effectieve inzet social media, groot lokaal netwerk.

8 , 2
Kantoor:
MAARTENmakelaardij.nl
Datum:
23 februari 2016
Door:
Nick Wlazlo

Detailscore

- Erg betrokken - Individuele begeleiding - Open houding - Snel antwoord op telefoon/email

8 , 4
Kantoor:
MAARTENmakelaardij.nl
Datum:
22 februari 2016
Door:
Eloise Bruinink

Detailscore

Onze makelaar Michael was snel, flexibel en kundig en heeft ons huis is samenwerking met makelaar Diana, binnen anderhalve week verkocht! En dat ook nog voor een geweldige prijs!

8 , 4
Kantoor:
MAARTENmakelaardij.nl
Datum:
06 februari 2016
Door:
M van der Ploeg

Detailscore

Enthousiaste makelaar met goede zorg. Verzorgde presentatie met behulp van een professionele fotograaf. Actief betrokken bij de opdrachtgever en zet veel middelen in voor een snelle succesvolle verkoop.

9 , 2
Kantoor:
MAARTENmakelaardij.nl
Datum:
01 februari 2016
Door:
Bas van Vessem

Detailscore

Zeer betrokken, goede communicatie, snel en accuraat en veel vakkennis. Tevens veel inzicht in de markt.

10 , 0
Kantoor:
MAARTENmakelaardij.nl
Datum:
20 januari 2016
Door:
Richard van Kralingen

Detailscore

Over Maarten makelaardij niets dan lof! Karin is een enthousiaste zeer vakbekwame Makelaar die je huis precies goed op de markt weet te zetten. Haar manier van verkoop en begeleiding heb ik als zeer prettig ervaren ,vanaf het eerste gesprek tot en met de oplevering. Ook Mandy van de binnen dienst niet te vergeten,haar werk achter de schermen was ook rond uit top. Maarten makelaardij maakt zeker de naam waar die ze hebben opgebouwd,als ik het in één woord moet omschrijven "Geweldig!" [Meer]

Over Maarten makelaardij niets dan lof! Karin is een enthousiaste zeer vakbekwame Makelaar die je huis precies goed op de markt weet te zetten. Haar manier van verkoop en begeleiding heb ik als zeer prettig ervaren ,vanaf het eerste gesprek tot en met de oplevering. Ook Mandy van de binnen dienst niet te vergeten,haar werk achter de schermen was ook rond uit top. Maarten makelaardij maakt zeker de naam waar die ze hebben opgebouwd,als ik het in één woord moet omschrijven "Geweldig!" Minder

9 , 0
Kantoor:
MAARTENmakelaardij.nl
Datum:
18 januari 2016
Door:
Mieke de Been

Detailscore

Grote inzet van deze makelaar voor de verkoop of koop, goed en prettig advies. Altijd aanwezig bij (de vele) bezichtigingen, goede terugkoppeling naar verkopers en potentiële kopers. Ze werken samen met goede fotografen en zijn zeer actief op social media. Een makelaar van deze tijd.

9 , 8
Kantoor:
MAARTENmakelaardij.nl
Datum:
14 januari 2016
Door:
Nelleke van der Kaa

Detailscore

Maarten Makelaardij heeft mij van het begin tot het einde geholpen met het verkopen van mijn huis en ik ben super positief en tevreden over dit makelaarskantoor. Maarten Makelaardij is HET makelaarskantoor van Rotterdam en omstreken. Ze hebben mij uitstekend geholpen bij het verkopen van mijn huis. Ze geven een goede service, ze zijn erg klantvriendelijk, ze komen afspraken na, zijn ook altijd op tijd bij bezichtigingen en ze houden je op de hoogte na een bezichtiging.

10 , 0
Kantoor:
MAARTENmakelaardij.nl
Datum:
07 januari 2016
Door:
Kay Marks

Detailscore

Maartenmakelaardij, de makelaar van nu! Al meerdere malen heb ik zaken gedaan met verschillende makelaars. Ik kan dan ook concluderen dat maartenmakelaardij hier met kop en schouders boven uitsteekt. Maartenmakelaardij is erg van deze tijd! Zeer actief op socialmedia en zo bereiken ze tal van potentiële (ver)kopers. In de avonduren geen probleem en zelfs in het weekend zijn ze met man en macht met hun vak bezig. Door deze flexibiliteit is iedereen in de gelegenheid om huizen te bezichtigen en word de [Meer]

Maartenmakelaardij, de makelaar van nu! Al meerdere malen heb ik zaken gedaan met verschillende makelaars. Ik kan dan ook concluderen dat maartenmakelaardij hier met kop en schouders boven uitsteekt. Maartenmakelaardij is erg van deze tijd! Zeer actief op socialmedia en zo bereiken ze tal van potentiële (ver)kopers. In de avonduren geen probleem en zelfs in het weekend zijn ze met man en macht met hun vak bezig. Door deze flexibiliteit is iedereen in de gelegenheid om huizen te bezichtigen en word de kans van slagen velen malen vergroot. Ik vind maartenmakelaardij de beste makelaar! Minder

10 , 0
Kantoor:
MAARTENmakelaardij.nl
Datum:
04 januari 2016
Door:
M. Sajri

Detailscore

Wij hebben Maarten Broekman voor het eerst ontmoet toen we een woning gingen bezichtigen, hij is bij ons blijven hangen. Toen we onze woning wilden verkopen hebben we contact met zijn kantoor opgenomen. Wij hadden 3 makelaars uitgenodigd waarvan hij 1 was. Van de 3 was hij de enige die op tijd was! Dat was het begin van de prettige samenwerking, niet alleen met Maarten maar met het hele team van MAARTENmakelaardij. Geen vraag is teveel ook 's avonds [Meer]

Wij hebben Maarten Broekman voor het eerst ontmoet toen we een woning gingen bezichtigen, hij is bij ons blijven hangen. Toen we onze woning wilden verkopen hebben we contact met zijn kantoor opgenomen. Wij hadden 3 makelaars uitgenodigd waarvan hij 1 was. Van de 3 was hij de enige die op tijd was! Dat was het begin van de prettige samenwerking, niet alleen met Maarten maar met het hele team van MAARTENmakelaardij. Geen vraag is teveel ook 's avonds werd er direct gereageerd op e-mails. Maarten heeft onze woning scherp getaxeerd hierdoor is onze woning binnen 2 weken verkocht. Bedankt Maarten Broekman en team MAARTENmakelaardij! Minder

9 , 4
Kantoor:
MAARTENmakelaardij.nl
Datum:
01 januari 2016
Door:
David

Detailscore

Huis in zeer korte tijd verkocht. Goede service. Alles perfect.

10 , 0
Kantoor:
MAARTENmakelaardij.nl
Datum:
29 december 2015
Door:
N. Sam-Sin

Detailscore

Na kennismakingsgesprekken met diverse makelaarkantoren heb ik uiteindelijk voor Maarten makelaardij gekozen om mij te helpen bij het verkopen van mijn woning in het centrum van Rotterdam. Een keuze waar ik absoluut geen moment spijt van heb gehad!

9 , 0
Kantoor:
MAARTENmakelaardij.nl
Datum:
29 december 2015
Door:
Alex Stevenson

Detailscore

Huis snel verkocht en veel persoonlijke aandacht van alle medewerkers bij Maarten makelaardij!

8 , 8
Kantoor:
MAARTENmakelaardij.nl
Datum:
17 december 2015
Door:
Wessel

Detailscore

Goede communicatie en begeleiding, snelle opvolging op vragen. Heel tevreden!

9 , 4
Kantoor:
MAARTENmakelaardij.nl
Datum:
03 december 2015
Door:
Niels

Detailscore

De contacten liepen voornamelijk via Diana Polak, over wie ik zeer tevreden ben. Werkt snel en secuur, prettig mens en goed bereikbaar.

10 , 0
Kantoor:
MAARTENmakelaardij.nl
Datum:
02 december 2015
Door:
Thijs

Detailscore

Makelaar Karin van MAARTENMakelaardij is zeer vakbekwaam. Zij heeft de karakteristieke elementen en mogelijkheden van het huis perfect terug laten komen in de beschrijving. Deze makelaar heeft een enorm netwerk in de regio Rotterdam, waardoor de verkoop van mijn huis zeer snel is gegaan. Snelheid van reageren van de binnendienst, persoonlijke benadering en het meedenken van alle medewerkers is fantastisch. Zeker een aanrader!

9 , 4
Kantoor:
MAARTENmakelaardij.nl
Datum:
01 december 2015
Door:
Koen van Yperen

Detailscore

Deze makelaar is uniek door het gebruik van sociale media en internet om het huis bij het juiste publiek onder de aandacht te brengen. Dit heeft veel kijkers opgeleverd. Het huis was binnen een week verkocht! Daarnaast is de backoffice zeer snel in de afhandeling van alle zaken.

9 , 4
Kantoor:
MAARTENmakelaardij.nl
Datum:
17 november 2015
Door:
C. Heins

Detailscore

Pro-actief, veel contact, professioneel, goed bereikbaar

9 , 4
Kantoor:
MAARTENmakelaardij.nl
Datum:
30 september 2015
Door:
Robert van Marissing

Detailscore

Vanaf het begin voelde ik dat de verkoopmethodieken van Maartenmakelaardij klopte en anders waren dan concurrerende makelaars. De voorsprong en dynamiek op het social media vlak was groot en deze makelaar weet precies hoe de markt hiermee bewerkt kan worden. Tevens de visie van relatief kleine verkoopportefeuilles met een vaste makelaar zorgt ervoor dat kennis van het huis altijd goed overdraagbaar is bij potentiële kopers. Naast de zakelijke kant hadden wij ook menselijk meteen de beste klik met Maartenmakelaardij. [Meer]

Vanaf het begin voelde ik dat de verkoopmethodieken van Maartenmakelaardij klopte en anders waren dan concurrerende makelaars. De voorsprong en dynamiek op het social media vlak was groot en deze makelaar weet precies hoe de markt hiermee bewerkt kan worden. Tevens de visie van relatief kleine verkoopportefeuilles met een vaste makelaar zorgt ervoor dat kennis van het huis altijd goed overdraagbaar is bij potentiële kopers. Naast de zakelijke kant hadden wij ook menselijk meteen de beste klik met Maartenmakelaardij. Een hele dikke pluim voor dit makelaarskantoor en wij hebben inmiddels meerdere mensen uit onze omgeving aangeraden om met hen in zee te gaan. Minder

Detailscore

Niet genoeg beoordelingen

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.