Adresgegevens
Rotterdam
Elektroweg 11 z
3051 NB
Tel: 06-49287697
annemieke@mevrouwdeaankoopmakelaar.nl



  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

9 , 9
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Rotterdam
Datum:
14 oktober 2018
Door:
Matthias

Detailscore

Without Annemieke I would not have been able to find my dream appartment in the center of Rotterdam, for sure! Being a foreigner and not familiar with the NL house market, I was heavily relying on her expertise. She perfectly guided me through the entire process, from finding the perfectly fitting appartments, helping me with inspecting, negotiating in a crazy market, assisting with all the legal documents and procedures, finding a notaris, to finally getting the keys. Contact with [Meer]

Without Annemieke I would not have been able to find my dream appartment in the center of Rotterdam, for sure! Being a foreigner and not familiar with the NL house market, I was heavily relying on her expertise. She perfectly guided me through the entire process, from finding the perfectly fitting appartments, helping me with inspecting, negotiating in a crazy market, assisting with all the legal documents and procedures, finding a notaris, to finally getting the keys. Contact with her was super easy, reliable, and extremly fast via email, whatsapp, phone, even during her vacation! I definitely recommend her services! Minder

10 , 0
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Rotterdam
Datum:
13 oktober 2018
Door:
Erwin

Detailscore

Ik kom zelf niet uit omgeving Rotterdam, maar heb mij dankzij Annemieke's deskundigheid en daadkracht in rap tempo toch een weg kunnen banen naar een eigen woning toe! Met Annemieke aan je zij heb je een stuk minder stress en zal je nooit de spreekwoordelijke kat in de zak vinden.

10 , 0
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Rotterdam
Datum:
31 augustus 2018
Door:
Melanie

Detailscore

In mijn prijsklasse was erg veel concurrentie, maar door de goede hulp en begeleiding van Annemieke is het mij gelukt mijn eigen huisje te kopen. Ze is kundig, eerlijk, kritisch, behulpzaam, houdt rekening met je wensen en neemt de tijd voor je! Ze zet zich voor de volle 100 % in. Ik zou haar aan iedereen aanraden! Mocht je dit lezen: Annemieke, super bedankt!

9 , 7
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Rotterdam
Datum:
14 augustus 2018
Door:
Michael Winterkorn

Detailscore

Annemieke is erg deskundig en met een persoonlijke touch! Ze heeft in de aankoop van mijn appartement veel stress bij mij weggenomen! Aanrader!

10 , 0
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Rotterdam
Datum:
01 juli 2018
Door:
Laura Aniche

Detailscore

Annemieke was fundamental in our house acquisition. She guided us through the entire process, including helping us to inspect multiple houses, choose the perfect fit for our family, negotiating, assisting with all the legal documents and procedures (especially since we are from outside NL), until the very last moment of getting our keys. We definitely recommend her services!

8 , 5
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Rotterdam
Datum:
25 mei 2018
Door:
Danique Bouw

Detailscore

Annemieke heeft ons goed geholpen. Ze gaf ons vanaf het begin het gevoel dat zij goed op de hoogte is van de huidige situatie op de woningmarkt. Ze is gedreven, heeft oog voor detail en de communicatie met haar verloopt helder en snel.

10 , 0
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Rotterdam
Datum:
15 mei 2018
Door:
David Bitter

Detailscore

Zeer gedreven, top advies! Meerdere keren hebben we een bod willen plaatsen waar Annemieke ons het met goede argumenten afrade. Ze weet waar ze over heeft, op de hoogte vd laatste ontwikkelingen in de markt en zeer goed oog voor de kleine details.

9 , 8
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Rotterdam
Datum:
14 april 2018
Door:
S. Wilkes

Detailscore

Annemieke is deskundig, enthousiast en reageert snel op vragen.

9 , 0
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Rotterdam
Datum:
11 april 2018
Door:
Adrienne

Detailscore

Ik heb in Annemieke een betrouwbare en professionele makelaar aan mijn zijde gehad in de turbulente woningmarkt. Ze geeft een compleet en helder advies, reageert snel op vragen en houdt een spiegel voor als het nodig is. Ook dat laatste is erg prettig, zodat je niet alleen maar geleid wordt door emoties. Bij de uiteindelijke aankoop van mijn woning, vond ik het prettig en geruststellend dat zij met haar kennis grondig alle stukken doornam.

10 , 0
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Rotterdam
Datum:
04 april 2018
Door:
Coen

Detailscore

Heb een erg goede ervaring gehad met Annemieke als aankoop makelaar. Zij heeft uitstekend geadviseerd bij de aankoop van mijn nieuwe woning. Erg professioneel, eerlijk, pro-actief en prettig in de omgang. Ze is altijd te bereiken en schakelt snel. Ze heeft een goede kennis van de markt wat vooral in deze gekke tijden erg belangrijk blijkt bij het uitbrengen van een bod. Ik zou Annemieke dan ook zonder twijfel aanraden aan mensen die een huis in de regio Rotterdam [Meer]

Heb een erg goede ervaring gehad met Annemieke als aankoop makelaar. Zij heeft uitstekend geadviseerd bij de aankoop van mijn nieuwe woning. Erg professioneel, eerlijk, pro-actief en prettig in de omgang. Ze is altijd te bereiken en schakelt snel. Ze heeft een goede kennis van de markt wat vooral in deze gekke tijden erg belangrijk blijkt bij het uitbrengen van een bod. Ik zou Annemieke dan ook zonder twijfel aanraden aan mensen die een huis in de regio Rotterdam willen kopen. Een 10 heb je zeker verdient. Bedankt Annemieke. Minder

10 , 0
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Rotterdam
Datum:
24 februari 2018
Door:
Mirjam

Detailscore

Onze ervaring met Annemieke was heel goed. Ze is echt een bron van informatie en zorgt dat je goed geinformeerd een woning koopt. Ze is duidelijk en plezierig in de omgang. Wij waren op zoek naar een appartement voor de verhuur, maar wonen zelf momenteel niet in Nederland. Dat maakt het aankoopproces extra uitdagend omdat je niet ter plekke bent. Het was ook onze eerste woning in Nederland, dus het hele proces was nog nieuw. Annemieke heeft ons uitstekend [Meer]

Onze ervaring met Annemieke was heel goed. Ze is echt een bron van informatie en zorgt dat je goed geinformeerd een woning koopt. Ze is duidelijk en plezierig in de omgang. Wij waren op zoek naar een appartement voor de verhuur, maar wonen zelf momenteel niet in Nederland. Dat maakt het aankoopproces extra uitdagend omdat je niet ter plekke bent. Het was ook onze eerste woning in Nederland, dus het hele proces was nog nieuw. Annemieke heeft ons uitstekend begeleid en was heel grondig. In deze overspannen markt hebben we zelfs een woning onder de vraagprijs kunnen kopen. Zeker een aanrader. Minder

10 , 0
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Rotterdam
Datum:
08 februari 2018
Door:
Jeroen K

Detailscore

Vooraf waren wij onzeker over het wel of niet inschakelen van een aankoopmakelaar. Achteraf zijn wij heel blij met de keuze voor Annemieke. Ze is flexibel, snel, realistisch en bovenal een prettig mens. Ik zou niet weten welke makelaar beter bij ons had gepast.

10 , 0
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Rotterdam
Datum:
18 januari 2018
Door:
Dimitri Kirkilis

Detailscore

Mijn ervaring met Annemieke is erg goed. De makelaar heeft goede kennis van zaken en kan snel schakelen. Ook haar contacten voor het snel en goed laten uitvoeren van een bouwtechnische keuring is uitmuntend. Annemieke bleef erg scherp en ons belang bleef ten alle tijden op 1 staan. In het hele traject van begin tot eind was zij goed bereikbaar. Aanrader.

9 , 9
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Rotterdam
Datum:
03 januari 2018
Door:
Marjo van Beek

Detailscore

Ben blij dat wij een aankoopmakelaar ingeschakeld maar ben helemaal blij met Annemieke Roos van Mevrouw de Aankoopmakelaar Rotterdam. Heel pretiig om mee te werken, accuraat, betrouwbaar en heel kundig. Dankzij Mw Roos zijn wij zeer tot onze tevredenheid geslaagd in een zeer tubulente tijd en overspannen huuzenmarkt.

9 , 0
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Rotterdam
Datum:
02 januari 2018
Door:
jan smit

Detailscore

Accuraat,doortastend,vriendelijk en goed op de hoogte.Welwillend.Met passie voor het vak.Complimenten,voor ons een uitstekende hulp in spannende tijden.

10 , 0
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Rotterdam
Datum:
13 december 2017
Door:
Marielle Korf

Detailscore

Annemieke Roos was onze aankoopmakelaar. Annemieke is heel vriendelijk en professioneel. Ze heeft ons op vele manieren geholpen en daarnaast stelde ze de juiste vragen op het juiste moment. Uiteindelijk heeft dit voor ons een verlaging van de aankoopprijs opgeleverd. Annemieke, nogmaals bedankt!

9 , 4
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Rotterdam
Datum:
02 oktober 2017
Door:
Maria Stoop

Detailscore

Annemieke is een daadkrachtige en zeer vriendelijke aankoopmakelaar die snel reageert en uiterst flexibel omgaat met wensen van haar klanten. Zeer communicatief en altijd bereid om vragen te beantwoorden, uitleg te geven of een parel van lokale kennis te delen. Ze heeft sterk inzicht in de markt, en geeft goede adviezen over hoe te handelen, hoeft nergens aan herinnerd te worden en is ook nog eens zeer open en vriendelijk. Ik zou haar diensten zeker aanraden als je overweegt een huis [Meer]

Annemieke is een daadkrachtige en zeer vriendelijke aankoopmakelaar die snel reageert en uiterst flexibel omgaat met wensen van haar klanten. Zeer communicatief en altijd bereid om vragen te beantwoorden, uitleg te geven of een parel van lokale kennis te delen. Ze heeft sterk inzicht in de markt, en geeft goede adviezen over hoe te handelen, hoeft nergens aan herinnerd te worden en is ook nog eens zeer open en vriendelijk. Ik zou haar diensten zeker aanraden als je overweegt een huis aan te schaffen in Rotterdam e.o. Minder

10 , 0
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Rotterdam
Datum:
18 september 2017
Door:
Bartho van Leeuwen

Detailscore

Prima begeleiding en doortastend in het hele proces.

9 , 4
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Rotterdam
Datum:
12 augustus 2017
Door:
Jeronimo Mejia

Detailscore

Dit kleine bedrijf is specialiseerd in de aankoop van woningen. Zij hebben met veel enthousiasme onze droomwoning gevonden.

10 , 0
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Rotterdam
Datum:
15 juni 2017
Door:
Anna en Bram

Detailscore

Ingrid heeft ons heel goed geholpen in onze zoektocht naar een huis in Rotterdam. Ze heeft verstand van zaken, is zeer betrouwbaar en goed bereikbaar, en kon zich goed inleven in wat wij precies voor huis zochten. Ze heeft ons niet alleen aan ons droomhuis geholpen, maar ook een grote rol gespeeld in het proces dat eraan vooraf ging. Ze geeft goede adviezen en heeft ons geholpen om goed op een rij te krijgen wat echt belangrijk voor ons [Meer]

Ingrid heeft ons heel goed geholpen in onze zoektocht naar een huis in Rotterdam. Ze heeft verstand van zaken, is zeer betrouwbaar en goed bereikbaar, en kon zich goed inleven in wat wij precies voor huis zochten. Ze heeft ons niet alleen aan ons droomhuis geholpen, maar ook een grote rol gespeeld in het proces dat eraan vooraf ging. Ze geeft goede adviezen en heeft ons geholpen om goed op een rij te krijgen wat echt belangrijk voor ons is. Daarnaast heeft ze toen we ons huis uiteindelijk vonden (en er geen verkopend makelaar bleek te zijn) er alles aan gedaan om alle informatie op een rij te krijgen zodat we een goed onderbouwd bod konden doen en wisten waar we aan begonnen. Wij zijn heel blij dat we voor Ingrid hebben gekozen als aankoopmakelaar! Minder

9 , 6
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Rotterdam
Datum:
21 mei 2017
Door:
N van der Linden

Detailscore

Zeer tevreden over Mevrouw de Aankoopmakelaar in Rotterdam! Vanaf het allereerste contact verliep de communicatie erg soepel (snel én adequaat). Annemieke voelde al snel goed aan wat ik zocht en dacht goed mee over mogelijk geschikte woningen. Haar vakkennis in combinatie met een eerlijke, open houding waren voor mij van grote meerwaarde in het (ook nog eens vrij snel) vinden van een heel leuke woning in Rotterdam!

10 , 0
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Rotterdam
Datum:
08 mei 2017
Door:
brechje schulte

Detailscore

vriendelijk, behulpzaam, denkt aan dingen waar je zelf geen seconde bij stil staat, maakt net die extra stap voor je

8 , 8
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Rotterdam
Datum:
24 maart 2017
Door:
Spyros Magripis

Detailscore

Very good advice! It was a great help to purchase a house in Rotterdam. Definitely recommend it.

10 , 0
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Rotterdam
Datum:
22 maart 2017
Door:
Renée Merkus

Detailscore

Wij zijn ontzettend tevreden over Annemieke Roos van Mevrouw de Aankoopmakelaar te Rotterdam, daarom geven wij haar een welverdiende 10! Zij heeft in deze hectische markt ons niet alleen uitstekend geadviseerd over het doen van biedingen, maar ze heeft ons ook van miskopen weerhouden en goed gekeken naar de kwaliteit van de huizen die wij op het oog hadden. Ook wat betreft koopcontracten en splitsingsaktes kan je bij haar aankloppen voor een kritische blik en goed advies. Dankzij de [Meer]

Wij zijn ontzettend tevreden over Annemieke Roos van Mevrouw de Aankoopmakelaar te Rotterdam, daarom geven wij haar een welverdiende 10! Zij heeft in deze hectische markt ons niet alleen uitstekend geadviseerd over het doen van biedingen, maar ze heeft ons ook van miskopen weerhouden en goed gekeken naar de kwaliteit van de huizen die wij op het oog hadden. Ook wat betreft koopcontracten en splitsingsaktes kan je bij haar aankloppen voor een kritische blik en goed advies. Dankzij de hulp van Annemieke hebben wij een prachtig huis kunnen kopen! Minder

9 , 6
Kantoor:
Mevrouw de Aankoopmakelaar Rotterdam
Datum:
18 januari 2017
Door:
Dino & Nikki

Detailscore

Voor de koop van ons eerste huis hebben we Annemieke ingeschakeld. Met de aantrekkende woningmarkt en onze onervarenheid op het gebied van huizen kopen leek het ons een goed idee een deskundig iemand in de arm te nemen. Het eerste kennismakingsgesprek was heel positief. Annemieke is iemand die er geen doekjes om wind, duidelijk is en veel verstand van zaken heeft. Ze heeft ons op een hele prettige en goede manier begeleid met de koop van ons huis. Tot [Meer]

Voor de koop van ons eerste huis hebben we Annemieke ingeschakeld. Met de aantrekkende woningmarkt en onze onervarenheid op het gebied van huizen kopen leek het ons een goed idee een deskundig iemand in de arm te nemen. Het eerste kennismakingsgesprek was heel positief. Annemieke is iemand die er geen doekjes om wind, duidelijk is en veel verstand van zaken heeft. Ze heeft ons op een hele prettige en goede manier begeleid met de koop van ons huis. Tot twee keer toe heeft ze vanaf haar vakantieadres namens ons een bod op een huis uitgebracht en die procedure begeleid. We kunnen Annemieke dan ook van harte aanraden. Minder

Detailscore

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.