Alle beoordelingen

Nultien Makelaars

Rotterdam

Adresgegevens
Rotterdam
Aelbrechtskade 66
3022 HP
Tel: 0102680077
info@nultienmakelaars.nl



  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

10 , 0
Kantoor:
Nultien Makelaars
Datum:
19 november 2018
Door:
Floris Verhage

Detailscore

Roelof is een hele fijne vent. Communicatie was top en alle afspraken verliepen soepel. Overal een erg fijne samenwerking gehad en die kan ik iedereen aanraden.

Reactie makelaar
Datum:
2018-11-19 15:46:03
Reactie:
Nultien Makelaars

Dankjewel Floris! Goed om te weten dat een prettige persoonlijk contact nog altijd hoog in het vaandel staat. Veel succes met de plannen.

9 , 2
Kantoor:
Nultien Makelaars
Datum:
14 november 2018
Door:
Wael Aljasem

Detailscore

10 , 0
Kantoor:
Nultien Makelaars
Datum:
12 september 2018
Door:
Rebecca Hewett

Detailscore

I would completely recommend Roelof for help with buying a house. He helped us through two offers, the second of which was successful. He got full details of the properties, and was invaluable in knowing how to make an offer that was accepted. We got a better deal because of him, and got ourselves the apartment of our dreams!

Reactie makelaar
Datum:
2018-09-12 17:58:58
Reactie:
Nultien Makelaars

Thank you so much! It certainly was a pleasure going on a house hunt with you. I was thrilled getting that super deal for you and your loved ones. To happy times in your new home away from home.

8 , 4
Kantoor:
Nultien Makelaars
Datum:
22 juli 2018
Door:
Wilco

Detailscore

Roelof is een prettige makelaar waar goed mee valt te werken.

10 , 0
Kantoor:
Nultien Makelaars
Datum:
20 juni 2018
Door:
Claudia van der Wal

Detailscore

Roelof Smedema is een goede makelaar die zijn afspraken netjes nakomt. Als je vragen hebt, reageert hij snel. Kortom goede service!

10 , 0
Kantoor:
Nultien Makelaars
Datum:
19 juni 2018
Door:
A. El hage

Detailscore

9 , 5
Kantoor:
Nultien Makelaars
Datum:
19 juni 2018
Door:
Thijs

Detailscore

Detailscore

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.