Alle beoordelingen

Nultien Makelaars

Rotterdam

Adresgegevens
Rotterdam
Aelbrechtskade 66
3022 HP
Tel: 010-268 00 77
info@nultienmakelaars.nl



  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

10 , 0
Kantoor:
Nultien Makelaars
Datum:
11 december 2019
Door:
Thijs

Detailscore

10 , 0
Kantoor:
Nultien Makelaars
Datum:
08 december 2019
Door:
Niels Grove

Detailscore

Wij hebben Roelof als een vastberaden, eerlijke, man van zijn woord makelaar ervaren zowel aan de aankopende als verkopende kant. Wij kunnen Roelof aan iedereen aanraden die een makelaar zoekt

10 , 0
Kantoor:
Nultien Makelaars
Datum:
27 november 2019
Door:
Pierre Blokzeijl

Detailscore

Makelaar Roelof Smedema van Nultienmakelaars heeft waargemaakt wat er is afgesproken. Vanaf het eerste contact was de klik, die wij van belang vonden, aanwezig om ons huis in Rotterdam door Nultienmakelaars te laten verkopen. Alles tot in de puntjes verzorgd. Met speciale dank aan de fotograaf die hele mooie foto’s van de woning heeft gemaakt gemaakt wat zeker heeft bijgedragen aan de snelle verkoop en goede verkoopprijs / koopsom. Aan te raden? Zeker!

Reactie makelaar
Datum:
2019-11-27 17:44:15
Reactie:
Nultien Makelaars

Dank je wel Pierre & Jaqueline, heel fijn om te horen! Ik wens jullie heel veel geluk, plezier en gezondheid op jullie nieuwe tropische woonbestemming!

8 , 7
Kantoor:
Nultien Makelaars
Datum:
04 juni 2019
Door:
Madhoe

Detailscore

10 , 0
Kantoor:
Nultien Makelaars
Datum:
04 juni 2019
Door:
Erik Vierstraete

Detailscore

Fijne samenwerking met Roelof. Heeft goed meegedacht en geadviseerd om tot de gewenste verkoopprijs te komen. Heeft zich flexibel opgesteld om tot de verkoop te kunnen komen.

9 , 0
Kantoor:
Nultien Makelaars
Datum:
04 juni 2019
Door:
Joop Schipper

Detailscore

Ik ben met de verkoop van de woning van onze overleden vader terecht gekomen bij Roelof Smedema. Vanaf de eerste ontmoeting was er een goede, vertrouwelijke verstandhouding. Ik kan niets anders zeggen dat Roelof een professionele makelaar is, die zijn vak goed verstaat. Hij gaat voor het beste resultaat. Wij zijn dankbaar dat hij ons heeft bijgestaan.

10 , 0
Kantoor:
Nultien Makelaars
Datum:
19 november 2018
Door:
Floris Verhage

Detailscore

Roelof is een hele fijne vent. Communicatie was top en alle afspraken verliepen soepel. Overal een erg fijne samenwerking gehad en die kan ik iedereen aanraden.

Reactie makelaar
Datum:
2018-11-19 15:46:03
Reactie:
Nultien Makelaars

Dankjewel Floris! Goed om te weten dat een prettige persoonlijk contact nog altijd hoog in het vaandel staat. Veel succes met de plannen.

9 , 2
Kantoor:
Nultien Makelaars
Datum:
14 november 2018
Door:
Wael Aljasem

Detailscore

10 , 0
Kantoor:
Nultien Makelaars
Datum:
12 september 2018
Door:
Rebecca Hewett

Detailscore

I would completely recommend Roelof for help with buying a house. He helped us through two offers, the second of which was successful. He got full details of the properties, and was invaluable in knowing how to make an offer that was accepted. We got a better deal because of him, and got ourselves the apartment of our dreams!

Reactie makelaar
Datum:
2018-09-12 17:58:58
Reactie:
Nultien Makelaars

Thank you so much! It certainly was a pleasure going on a house hunt with you. I was thrilled getting that super deal for you and your loved ones. To happy times in your new home away from home.

8 , 4
Kantoor:
Nultien Makelaars
Datum:
22 juli 2018
Door:
Wilco

Detailscore

Roelof is een prettige makelaar waar goed mee valt te werken.

10 , 0
Kantoor:
Nultien Makelaars
Datum:
20 juni 2018
Door:
Claudia van der Wal

Detailscore

Roelof Smedema is een goede makelaar die zijn afspraken netjes nakomt. Als je vragen hebt, reageert hij snel. Kortom goede service!

10 , 0
Kantoor:
Nultien Makelaars
Datum:
19 juni 2018
Door:
A. El hage

Detailscore

9 , 5
Kantoor:
Nultien Makelaars
Datum:
19 juni 2018
Door:
Thijs

Detailscore

Detailscore

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.