Bericht

Ooms Rotterdam B.V.

Rotterdam

Adresgegevens
Vestiging: Rotterdam
Maaskade 113
3071NJ

Score

Beoordeling geven

Detailscore

Eigenschappen:

Laatste 5 beoordelingen

 • 10 , 0
  Datum:
  15 nov 2015
  Beoordelaar:
  Simon van der Water

  Snel in reactie, heldere communicatie en resultaat boven verwachting. Hogere verkoop dan andere ...

  Snel in reactie, heldere communicatie en resultaat boven verwachting. Hogere verkoop dan andere makelaars hadden ingeschat. Daarnaast gewoon leuke mensen waar ik prettig mee heb samengewerkt om mijn prachtige loft in het Centrum te verkopen. Ik verkoop de volgende keer mijn woning zeker weer via Ooms. Maar geniet nu eerst van mijn nieuwe huis. Die ook bij Ooms te koop stond. Groet Simon.

 • 9 , 4
  Datum:
  14 nov 2015
  Beoordelaar:
  HO-Tak Chang

  Ooms is wat mij betreft de beste makelaar van Rotterdam. Ik heb veel ...

  Ooms is wat mij betreft de beste makelaar van Rotterdam. Ik heb veel andere Rotterdamse makelaars gesproken in mijn zoektocht naar een nieuwe woning. De makelaar van Ooms stak er met kop en schouders bovenuit, persoonlijk en servicegericht. Ook bij de verkoop van mijn appartement kwamen ze hun afspraken goed na. Binnen enkele weken was het een "done deal". Ooms selecteerde voor mij de beste koper. Tijdens de afwikkeling verliep alles soepel en ook de koper van mijn appartement was zeer te spreken over de handelswijze van mijn makelaar. Ik raad iedereen aan om kennis te maken met de makelaars van Ooms. Laat jezelf overtuigen.

 • 9 , 4
  Datum:
  23 juni 2015
  Beoordelaar:
  Dick en Sophie

  Wij zijn erg tevreden over zowel de verkoopbegeleiding en aankoopbegeleiding van onze makelaar ...

  Wij zijn erg tevreden over zowel de verkoopbegeleiding en aankoopbegeleiding van onze makelaar bij Ooms. Onze ervaring was in de periode april en mei 2015. Snelle verkoop en soepele aankoop. Een persoonlijke vriendelijke benadering en een sturende adviesrol wanneer het echt nodig was. Ook in de onderhandelingen tijdens de aankoop pakte de vooraf gekozen onderhandelingsstrategie perfect uit. Dat we deze woning konden kopen voor deze prijs, hadden we niet durven dromen. We kunnen niet anders zeggen dat het een professioneel kantoor is met servicegerichte medewerkers. We hebben vrienden van ons al aanbevolen om ook met Ooms zaken te doen. Nogmaals dank!

 • 1 , 0
  Datum:
  18 nov 2014
  Beoordelaar:
  M. Latuharhary

  Desinteresse en ongemotiveerde makelaar. Afspraken worden keer op keer niet nagekomen. Je krijgt ...

  Desinteresse en ongemotiveerde makelaar. Afspraken worden keer op keer niet nagekomen. Je krijgt het gevoel als lastig ervaren te worden. De klant is niet koning, maar een roepende in de Ooms woestijn.

 • 9 , 6
  Datum:
  07 okt 2011
  Beoordelaar:
  Willem Witmond

  Wij hebben contact gehad met Danny Hollering van Makelaars kantoor Ooms op de ...

  Wij hebben contact gehad met Danny Hollering van Makelaars kantoor Ooms op de Maaskade in Rotterdam. Eerder hadden wij contact gehad met andere makelaars en ik kan u vertellen dat dit werkelijk waar een openbaring voor ons was. Het is dan Rotterdam maar de uitspraak "niet lullen maar poetsen" is Danny op het lijf geschreven. Voordat onze woning daadwerkelijk in de verkoop ging had hij het al verkocht. Klantgerichtheid, service en communicatie zijn bij hem met de paplepel ingegoten. Als ik ooit nog een woning ga verkopen of kopen is er voor mij maar 1 optie, Ooms bellen en vragen naar Danny.

Claimen

Hallo -en super dat je graag jouw pagina gratis wilt claimen. Vul hieronder het formulier in en we gaan jouw claim zsm voor je verwerken!

Met een geclaimde pagina krijg je veel extra mogelijkheden. De belangrijkste:

 • je kan reageren op ontvangen beoordelingen
 • overzicht van de geleverde diensten en je werkgebied
 • getoond worden bij zoekresultaten in jouw werkgebied (bij premium account)
 • overzicht van makelaars en medewerkers met individuele beoordelingen per makelaar

Na een handmatige en zorgvuldige persoonlijke controle wordt de toegang geactiveerd. Je ontvangt daar per e-mail een bevestiging van.
Uit ervaring weten we dat een geclaimde pagina extra business oplevert!


Uw naam *
Telefoonnummer
Email *

Commissie van Toezicht

 • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
 • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
 • Diederik Briedé - Advocaat
 • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.