Alle beoordelingen

Ooms Rotterdam B.V.

Rotterdam

Adresgegevens
Rotterdam
Maaskade 113
3071NJ


  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

10 , 0
Kantoor:
Ooms Rotterdam B.V.
Datum:
15 november 2015
Door:
Simon van der Water

Detailscore

Snel in reactie, heldere communicatie en resultaat boven verwachting. Hogere verkoop dan andere makelaars hadden ingeschat. Daarnaast gewoon leuke mensen waar ik prettig mee heb samengewerkt om mijn prachtige loft in het Centrum te verkopen. Ik verkoop de volgende keer mijn woning zeker weer via Ooms. Maar geniet nu eerst van mijn nieuwe huis. Die ook bij Ooms te koop stond. Groet Simon.

9 , 4
Kantoor:
Ooms Rotterdam B.V.
Datum:
14 november 2015
Door:
HO-Tak Chang

Detailscore

Ooms is wat mij betreft de beste makelaar van Rotterdam. Ik heb veel andere Rotterdamse makelaars gesproken in mijn zoektocht naar een nieuwe woning. De makelaar van Ooms stak er met kop en schouders bovenuit, persoonlijk en servicegericht. Ook bij de verkoop van mijn appartement kwamen ze hun afspraken goed na. Binnen enkele weken was het een "done deal". Ooms selecteerde voor mij de beste koper. Tijdens de afwikkeling verliep alles soepel en ook de koper van mijn appartement [Meer]

Ooms is wat mij betreft de beste makelaar van Rotterdam. Ik heb veel andere Rotterdamse makelaars gesproken in mijn zoektocht naar een nieuwe woning. De makelaar van Ooms stak er met kop en schouders bovenuit, persoonlijk en servicegericht. Ook bij de verkoop van mijn appartement kwamen ze hun afspraken goed na. Binnen enkele weken was het een "done deal". Ooms selecteerde voor mij de beste koper. Tijdens de afwikkeling verliep alles soepel en ook de koper van mijn appartement was zeer te spreken over de handelswijze van mijn makelaar. Ik raad iedereen aan om kennis te maken met de makelaars van Ooms. Laat jezelf overtuigen. Minder

9 , 4
Kantoor:
Ooms Rotterdam B.V.
Datum:
23 juni 2015
Door:
Dick en Sophie

Detailscore

Wij zijn erg tevreden over zowel de verkoopbegeleiding en aankoopbegeleiding van onze makelaar bij Ooms. Onze ervaring was in de periode april en mei 2015. Snelle verkoop en soepele aankoop. Een persoonlijke vriendelijke benadering en een sturende adviesrol wanneer het echt nodig was. Ook in de onderhandelingen tijdens de aankoop pakte de vooraf gekozen onderhandelingsstrategie perfect uit. Dat we deze woning konden kopen voor deze prijs, hadden we niet durven dromen. We kunnen niet anders zeggen dat het [Meer]

Wij zijn erg tevreden over zowel de verkoopbegeleiding en aankoopbegeleiding van onze makelaar bij Ooms. Onze ervaring was in de periode april en mei 2015. Snelle verkoop en soepele aankoop. Een persoonlijke vriendelijke benadering en een sturende adviesrol wanneer het echt nodig was. Ook in de onderhandelingen tijdens de aankoop pakte de vooraf gekozen onderhandelingsstrategie perfect uit. Dat we deze woning konden kopen voor deze prijs, hadden we niet durven dromen. We kunnen niet anders zeggen dat het een professioneel kantoor is met servicegerichte medewerkers. We hebben vrienden van ons al aanbevolen om ook met Ooms zaken te doen. Nogmaals dank! Minder

1 , 0
Kantoor:
Ooms Rotterdam B.V.
Datum:
18 november 2014
Door:
M. Latuharhary

Detailscore

Desinteresse en ongemotiveerde makelaar. Afspraken worden keer op keer niet nagekomen. Je krijgt het gevoel als lastig ervaren te worden. De klant is niet koning, maar een roepende in de Ooms woestijn.

9 , 6
Kantoor:
Ooms Rotterdam B.V.
Datum:
07 oktober 2011
Door:
Willem Witmond

Detailscore

Wij hebben contact gehad met Danny Hollering van Makelaars kantoor Ooms op de Maaskade in Rotterdam. Eerder hadden wij contact gehad met andere makelaars en ik kan u vertellen dat dit werkelijk waar een openbaring voor ons was. Het is dan Rotterdam maar de uitspraak "niet lullen maar poetsen" is Danny op het lijf geschreven. Voordat onze woning daadwerkelijk in de verkoop ging had hij het al verkocht. Klantgerichtheid, service en communicatie zijn bij hem met de paplepel ingegoten. [Meer]

Wij hebben contact gehad met Danny Hollering van Makelaars kantoor Ooms op de Maaskade in Rotterdam. Eerder hadden wij contact gehad met andere makelaars en ik kan u vertellen dat dit werkelijk waar een openbaring voor ons was. Het is dan Rotterdam maar de uitspraak "niet lullen maar poetsen" is Danny op het lijf geschreven. Voordat onze woning daadwerkelijk in de verkoop ging had hij het al verkocht. Klantgerichtheid, service en communicatie zijn bij hem met de paplepel ingegoten. Als ik ooit nog een woning ga verkopen of kopen is er voor mij maar 1 optie, Ooms bellen en vragen naar Danny. Minder

9 , 0
Kantoor:
Ooms Rotterdam B.V.
Datum:
29 september 2011
Door:
Erwin Thie

Detailscore

Eind juni 2011 heb ik mijn huis in de verkoop gezet. Ik had daarvoor meerdere makelaars uitgenodigd om te praten over verkoopbemiddeling. Gevoel bij Ooms was gelijk goed, dit hebben ze ook waar gemaakt. Mijn ervaring is dat Ooms goed naar je luistert, en waarmaakt wat ze zeggen. Prettige communicatie na iedere huisbezichtiging. Huis is ook vlot verkocht. Ik raad je aan om eens met Ooms om de tafel te gaan bij het verkopen van je huis. Succes!

8 , 0
Kantoor:
Ooms Rotterdam B.V.
Datum:
12 juli 2011
Door:
Figaroa

Detailscore

Alles verliep goed

8 , 6
Kantoor:
Ooms Rotterdam B.V.
Datum:
14 juni 2011
Door:
Leo Scheffer

Detailscore

Goede persoonlijke service en samenwerking. Zowel mijn vriendin als ik hebben bij het kopen van een huis met Sylvester de Jong een scherpe prijs weten te bedingen. Ook Miranda Verkerk geeft een goede ondersteuning en reageert meteen en alert.

3 , 8
Kantoor:
Ooms Rotterdam B.V.
Datum:
28 maart 2011
Door:
S.Scholten

Detailscore

Ik ben binnen gehaald met een fantatisch verhaal. Heel veel bezichtigingen alleen maakte de makelaar verder geen afspraken met de klant, nabellen van de openhuis bezichtigingen vertelde Ooms dat de klant geen interesse meer had! mensen let op!! bewaar de lijst zelf er is echt niet nagebeld dat heb ik zelf gedaan makelaar heeft het druk en kan zeker niet op de klant gewenst tijdstip een bezichtiging inplannen! Bel zelf eens op! vraag naar een bewuste dag en tijdstip wedden [Meer]

Ik ben binnen gehaald met een fantatisch verhaal. Heel veel bezichtigingen alleen maakte de makelaar verder geen afspraken met de klant, nabellen van de openhuis bezichtigingen vertelde Ooms dat de klant geen interesse meer had! mensen let op!! bewaar de lijst zelf er is echt niet nagebeld dat heb ik zelf gedaan makelaar heeft het druk en kan zeker niet op de klant gewenst tijdstip een bezichtiging inplannen! Bel zelf eens op! vraag naar een bewuste dag en tijdstip wedden dat hij niet kan.....over 14dagen WEER een gemiste kans! geen creativiteit, en zeker niet in het belang van mijn appartement! ruim 1 jaar verder twee open huizen en 20 kijkers !!! Waar gaat het fout! Verkeerde makelaar, had andere prioriteiten op dat moment dus helaas! weggeaan naar andere makelaar eerlijk advies gekregen en juiste prijs neer gezet en en nu binnen 8 weken verkocht! Minder

9 , 6
Kantoor:
Ooms Rotterdam B.V.
Datum:
11 maart 2011
Door:
den Dekker

Detailscore

Ook ik kan me niet vinden in de kritiek van Dhr/Mw Brug. Wij waren al geruime tijd op zoek naar een dubbele benedenwoning met tuin in Rotterdam. Natuurlijk niet makkelijk, maar ze zijn er wel. Ooms makelaars heeft ons geweldig geholpen. Wij waren zeer blij met onze aankoopmakelaar. Hij was op de hoogte van der markt, randzaken en straight forward. Als de koopprijs buiten proporties was of de staat van het huis zeer slecht, dan zei hij dat gewoon [Meer]

Ook ik kan me niet vinden in de kritiek van Dhr/Mw Brug. Wij waren al geruime tijd op zoek naar een dubbele benedenwoning met tuin in Rotterdam. Natuurlijk niet makkelijk, maar ze zijn er wel. Ooms makelaars heeft ons geweldig geholpen. Wij waren zeer blij met onze aankoopmakelaar. Hij was op de hoogte van der markt, randzaken en straight forward. Als de koopprijs buiten proporties was of de staat van het huis zeer slecht, dan zei hij dat gewoon en heeft ons soms ook afgeraden om een bod op een huis te doen. Uiteindelijk dus een huis gevonden waar nog wel veel moest gebeuren. Hij heeft ons zeer goed begeleid in het aankoopproces, oa met bouwkundig rapport, en wij hebben het huis uiteindelijk voor een zeer scherpe prijs kunnen kopen. Ik weet zeker dat dat met een andere makelaar niet was gelukt. Kortom, zeer tevreden over Ooms makelaars! Minder

9 , 6
Kantoor:
Ooms Rotterdam B.V.
Datum:
06 maart 2011
Door:
K. Bouterse

Detailscore

Wij zochten al geruime tijd naar onze nieuwe woning. In december kwamen wij onze droomwoning tegen. Gelukkig hadden wij Ooms als aankoopmakelaar aan onze zijde!!! De makelaar heeft ons geholpen met allerlei zaken en hield het gehele proces scherp in de gaten. Ook de dames van het secretariaat waren erg behulpzaam. Daarnaast had de makelaar handige tips om de woning nog beter aan te passen aan onze wensen.

9 , 6
Kantoor:
Ooms Rotterdam B.V.
Datum:
06 maart 2011
Door:
Sharita Ramsaransingh

Detailscore

Ik werd door mijn makelaar geattendeerd op deze site. Ik ben erg tevreden over de gang van zaken rondom de verkoop van mijn woning en herken de review van de heer/mevrouw Brug niet. Ik ben ervan op de hoogte dat er met zorg en aandacht wordt omgegaan met informatie aanvragen en emails. Ik heb zelf meerdere woningen bezichtigd met Ooms en communiceerde altijd via de mail, aangezien ik vanwege mijn werk geen tijd had om te bellen. Ze reageerden [Meer]

Ik werd door mijn makelaar geattendeerd op deze site. Ik ben erg tevreden over de gang van zaken rondom de verkoop van mijn woning en herken de review van de heer/mevrouw Brug niet. Ik ben ervan op de hoogte dat er met zorg en aandacht wordt omgegaan met informatie aanvragen en emails. Ik heb zelf meerdere woningen bezichtigd met Ooms en communiceerde altijd via de mail, aangezien ik vanwege mijn werk geen tijd had om te bellen. Ze reageerden altijd netjes en snel. Gewoon zoals het hoort. Daarom heb ik nu ook mijn woning via hen te koop gezet.... en verkocht. Overigens het gaat er toch niet om de grootste makelaar van de stad te zijn op deze site? Minder

1 , 8
Kantoor:
Ooms Rotterdam B.V.
Datum:
27 december 2010
Door:
Brug

Detailscore

Waarom een website met woningaanbod als je toch niet reageert op de informatie aanvragen? Conservatieve makelaar zonder een spoortje innovatief vermogen. Was ooit de grootste van de stad, maar kan die kwaliteit allang niet meer waarmaken.

Detailscore

Niet genoeg beoordelingen

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.