Alle beoordelingen

PICOW Makelaardij

Rotterdam

Adresgegevens
Rotterdam
Luzacstraat 34



  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

10 , 0
Kantoor:
PICOW Makelaardij
Datum:
01 januari 2019
Door:
B Geers

Detailscore

Kundig, transparant, standvastig en rustig. Een genoegen om Pico in een spannende tijd als makelaar te hebben om op te vertrouwen.

10 , 0
Kantoor:
PICOW Makelaardij
Datum:
19 december 2018
Door:
Sjoerd

Detailscore

Pico's kennis van de markt en zijn advies tijdens de onderhandeling was erg prettig bij de aankoop van onze woning. Pico houdt de lijnen kort en heeft een no nonsens aanpak. Dank voor het bijstaan.

10 , 0
Kantoor:
PICOW Makelaardij
Datum:
02 december 2018
Door:
P. Janse

Detailscore

Pico heeft me goed geholpen toen bleek dat mijn partner niet handelingsbevoegd was door dementie. Hij heeft me bijgestaan waar nodig, dank

10 , 0
Kantoor:
PICOW Makelaardij
Datum:
21 november 2018
Door:
Maarten en marieke

Detailscore

Pico(w) als zeer prettig ervaren. Goed bereikbaar, handelt snel, open en duidelijk, enthousiast.

10 , 0
Kantoor:
PICOW Makelaardij
Datum:
20 november 2018
Door:
P. Cornelis

Detailscore

super verkocht voor een super prijs!

10 , 0
Kantoor:
PICOW Makelaardij
Datum:
09 februari 2018
Door:
Jan

Detailscore

We kozen bewust voor een NVM makelaar. Pico is een sterk onderhandelaar heeft snel en vaardig ons huis verkocht voor dertig duizend euro boven de vraagprijs Hij is wellicht wat duurder dan de concurrentie maar is dat meer dan waard.

10 , 0
Kantoor:
PICOW Makelaardij
Datum:
08 februari 2018
Door:
Benjamin

Detailscore

; “Aankoop en verkoop combinatie, we wilden niet verkopen voor gekocht te hebben. Gelukkig begreep Pico dat en heeft hij eerste ons droomhuis aangekocht en daarna snel en voor een mooie prijs ons eigen huis verkocht. We durfden niet te dromen dat we binnen vier maanden gekocht en verkocht hadden. Die reclame van de NVM “GOED GEVOEL” helemaal waar”

8 , 1
Kantoor:
PICOW Makelaardij
Datum:
17 januari 2018
Door:
S. De Jong

Detailscore

Goed, fijn geholpen en correcte afhandeling

10 , 0
Kantoor:
PICOW Makelaardij
Datum:
17 januari 2018
Door:
Chantal

Detailscore

Zeer tevreden over Pico. Heeft in deze moeilijke tijd toch ons huis kunnen aankopen voor een goede prijs. Duidelijke communicatie en kon hem altijd bellen als ik ergens een vraag over had.

10 , 0
Kantoor:
PICOW Makelaardij
Datum:
09 januari 2018
Door:
P. Janse

Detailscore

Zeer goede ervaring met Pico. Hij kwam dezelfde dag dat we hem belde. Gaf een advies over hoe we het huis moesten aanpassen voor de verkoop (kleine dingetjes) en kwam met een uitdagend voorstel qua opbrengst en beloning. Super snel verkocht voor een hele hoge prijs. Dank je wel Pico

10 , 0
Kantoor:
PICOW Makelaardij
Datum:
08 januari 2018
Door:
Pieter Cornelis

Detailscore

Super snel en voor de hoofdprijs verkocht.

9 , 6
Kantoor:
PICOW Makelaardij
Datum:
05 juli 2017
Door:
Alex

Detailscore

Our makelaar was Erik van den Bos. He helped us to sell our place and buy a new one. Erik was great all along the process. Very competent and professional. He always stays calm, and could always take the pressure off our shoulder when needed. I have already recomened him to all my friends who are planing to buy.

10 , 0
Kantoor:
PICOW Makelaardij
Datum:
11 januari 2017
Door:
Esther

Detailscore

Pico heeft ervoor gezorgd dat mijn woning zeer snel voor een zeer goede prijs is verkocht. Hij heeft alles tot in de puntjes begeleid, heeft handige connecties, ik heb daardoor geen moment stress gehad ook al vond ik het verkopen van mijn huis een spannende gebeurtenis. Hij is niet de goedkoopste makelaar maar is zijn courtage dubbel en dwars waard. Hij ontzorgt, komt afspraken na en is zeer actief in het zoeken naar een koper.

10 , 0
Kantoor:
PICOW Makelaardij
Datum:
13 april 2016
Door:
tirza

Detailscore

Erik v/d Bos van Picow Makelaardij is een zeer bevlogen en kundige makelaar. Zowel de verkoop als de aankoop van het huis is via Picow Makelaardij gegaan. Erik reageert snel op vragen, is flexibel, heeft creatieve oplossingen en geeft goed advies. Kortom een hele prettige makelaar, die ik iedereen kan aanraden!

10 , 0
Kantoor:
PICOW Makelaardij
Datum:
11 december 2015
Door:
I.Franszen

Detailscore

Makelaar Erik van den Bos van PICOW Makelaardij heeft me geweldig bijgestaan. Na zorgvuldige inventarisatie van mijn woonwensen ging het snel. Ik heb een schitterende appartement gevonden dat aan al mijn eisen voldoet. Ik ben dan ook uiterst tevreden over de snelheid, betrokkenheid en communicatie van deze makelaar en de inspanninggen die zijn verricht om mij van gedetailleerde informatie te voorzien. Ook zeer bruikbare tips over aanpassingen zijn prijzenswaardig.

9 , 6
Kantoor:
PICOW Makelaardij
Datum:
30 november 2015
Door:
Maaike Dekkers

Detailscore

Picow heeft ervoor gezorgd dat mijn leegstaande (voorheen verhuurde) woning tijdelijk verhuurd werd toen er (in de nog lastige tijd) weliswaar veel belangstelling was, maar de woning door de leegstand toch minder goed toonde. Toen de huurster erin zat, zag de woning er gelijk weer veel beter uit, en heeft de eerste kijker het pand (nadat het al maanden te koop had gestaan) alsnog voor vraagprijs verkocht. Buitengewoon goed resultaat voor een zeer middelmatig pand. Bovendien hebben ze dus een [Meer]

Picow heeft ervoor gezorgd dat mijn leegstaande (voorheen verhuurde) woning tijdelijk verhuurd werd toen er (in de nog lastige tijd) weliswaar veel belangstelling was, maar de woning door de leegstand toch minder goed toonde. Toen de huurster erin zat, zag de woning er gelijk weer veel beter uit, en heeft de eerste kijker het pand (nadat het al maanden te koop had gestaan) alsnog voor vraagprijs verkocht. Buitengewoon goed resultaat voor een zeer middelmatig pand. Bovendien hebben ze dus een erg creatieve oplossing gevonden. Minder

10 , 0
Kantoor:
PICOW Makelaardij
Datum:
27 november 2015
Door:
Stella Fletterman

Detailscore

Picow Makelaardij zoekt de randjes op. Toont lef en ziet kansen waar een andere makelaar bezwaren ziet. Picow Makelaardij heeft ons uitgedaagd mee te gaan in zijn enthousiasme en heeft bewezen dat zijn strategie uitstekend resultaat oplevert. Picow Makelaardij is heel persoonlijk en klantgericht.

10 , 0
Kantoor:
PICOW Makelaardij
Datum:
13 oktober 2015
Door:
Ellen

Detailscore

Erik heeft ons erg goed begeleid waardoor onze droom razendsnel verwezenlijkt werd. Ons huis is binnen drie dagen voor de vraagprijs verkocht en vervolgens wist hij een woning voor ons te kopen waarvan we dachten achter het net te hebben gevist. Dankjulliewel PICOW Makelaardij!

10 , 0
Kantoor:
PICOW Makelaardij
Datum:
12 februari 2015
Door:
Jan Bos

Detailscore

Ondanks de tegenwerkende Rabobank heb ik via PICOW een Hypotheekbank gevonden. Handels Bank! Wat een verademing. Dank voor een super tip Pico, dit scheelt veel geld.

10 , 0
Kantoor:
PICOW Makelaardij
Datum:
09 januari 2015
Door:
Bas Ernest

Detailscore

Goed advies mbt de te volgen verkoopstrategie en adequaat handelen richting overige bieders op het moment dat de bieder die in eerste instantie de koop gegund was zich terugtrok.

10 , 0
Kantoor:
PICOW Makelaardij
Datum:
13 maart 2014
Door:
Miranda Bakker

Detailscore

Via internetrecensies kwamen we bij Picow uit. We waren bewust op zoek naar een klein, maar vooral ook betrokken kantoor. Die verwachting kwam helemaal uit. Uiteindelijk hadden wij het geluk dat door de juiste prijsstelling en voorbereiding (Picow heeft ons een uitstekend advies geven hoe wij de woning optimaal konden presenteren), onze woning binnen 6 weken was verkocht. Aanraden? Ja zeker!

9 , 6
Kantoor:
PICOW Makelaardij
Datum:
16 december 2013
Door:
P. Cornelis

Detailscore

De snelheid en vakkundigheid van Pico is prettig te ervaren. Hij belde binnen een uur terug nadat ik via Funda een verzoek had gedaan. (op zaterdag avond!) Afgesproken bij ons thuis en daar een gesprek gehad over de te kiezen strategie. Dat was niet makkelijk aangezien er een hogere hypotheekschuld was dan de huidige waarde. Uiteindelijk heeft Pico de woning redelijk snel verkocht in vier maanden. Daarbij heeft zijn advies contact op te nemen met de bank en met het NHG om [Meer]

De snelheid en vakkundigheid van Pico is prettig te ervaren. Hij belde binnen een uur terug nadat ik via Funda een verzoek had gedaan. (op zaterdag avond!) Afgesproken bij ons thuis en daar een gesprek gehad over de te kiezen strategie. Dat was niet makkelijk aangezien er een hogere hypotheekschuld was dan de huidige waarde. Uiteindelijk heeft Pico de woning redelijk snel verkocht in vier maanden. Daarbij heeft zijn advies contact op te nemen met de bank en met het NHG om te vragen de schuld na verkoop te dekken in verband met de scheiding ons gered van een financieel probleem! Dank je Pico. Minder

10 , 0
Kantoor:
PICOW Makelaardij
Datum:
13 december 2013
Door:
Leo van der Graaf

Detailscore

Ondanks alle negatieve marktgeluiden over recessie en prijzendaling in de huizenmarkt, heeft PICOW makelaardij onze woning binnen 3 weken voor de vraagprijs verkocht. Een positieve makelaar kan wellicht niet toveren, maar wel wonderen verrichten. Hartelijk dank voor jouw inzet en professionaliteit.

10 , 0
Kantoor:
PICOW Makelaardij
Datum:
13 mei 2013
Door:
Jan Haro

Detailscore

Bij de aankoop van mijn huis in 2011 heeft Pico mij erg goed begeleid. Door zijn visie met mij te delen kon ik mijn enthousiasme temperen en deed hij de onderhandeling. Uiteindelijk kocht ik het huis ruim onder de prijs die ik bereid was te betalen. Door ook slim, op zijn aanraden,een stukje extra grond aan te schaffen kon ik mijn perceel zo uitbreiden dat er geen recht van overpad meer over liep waardoor de waarde van het totaal [Meer]

Bij de aankoop van mijn huis in 2011 heeft Pico mij erg goed begeleid. Door zijn visie met mij te delen kon ik mijn enthousiasme temperen en deed hij de onderhandeling. Uiteindelijk kocht ik het huis ruim onder de prijs die ik bereid was te betalen. Door ook slim, op zijn aanraden,een stukje extra grond aan te schaffen kon ik mijn perceel zo uitbreiden dat er geen recht van overpad meer over liep waardoor de waarde van het totaal enorm steeg in ik nu niet onder water sta. Erg prettig! Minder

10 , 0
Kantoor:
PICOW Makelaardij
Datum:
19 april 2013
Door:
CDM Verdel

Detailscore

PICOW Makelaardij kent elke steen in de Rotterdamse huizenmarkt. De makelaar is snel, accuraat, slim, grondig en weet als geen ander wat de werkelijke waarde van een woning is. Zowel voor koper als verkoper om die reden een hele goede partij. Het credo voor verkopende partijen is bij PICOW altijd: 'Wil je je huis te koop zetten, of verkopen?' Denk daar maar eens over na.

Detailscore

Niet genoeg beoordelingen

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.