Adresgegevens
Rotterdam
Straatweg 30

Tel: 010-4535920
totaal@remax.nl



  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

10 , 0
Kantoor:
RE/MAX Totaal Makelaars
Datum:
18 april 2019
Door:
Ingrid Voogt

Detailscore

Het eerste contact met Debbie was telefonisch n.a.v. mijn online vraag naar offertes voor de verkoop van mijn huis. Dit gesprek was bijzonder prettig en omdat ik meerdere makelaars had benaderd wilde ik eerst alle informatie vergelijken. Debbie was overigens de enige makelaar die daarna zelf contact met mij heeft opgenomen en onderhouden. Dit kwam bij mij zo ontzettend goed over dat ik haar de opdracht gunde. In het hele proces naar de verkoop toe is Debbie een rots [Meer]

Het eerste contact met Debbie was telefonisch n.a.v. mijn online vraag naar offertes voor de verkoop van mijn huis. Dit gesprek was bijzonder prettig en omdat ik meerdere makelaars had benaderd wilde ik eerst alle informatie vergelijken. Debbie was overigens de enige makelaar die daarna zelf contact met mij heeft opgenomen en onderhouden. Dit kwam bij mij zo ontzettend goed over dat ik haar de opdracht gunde. In het hele proces naar de verkoop toe is Debbie een rots geweest en als ik vragen had, was zij al bezig met de oplossing. GEWELDIG! Met name de empathie die zij liet zien in mijn situatie was ontzettend bijzonder. In het hele verkoopproces heeft zij mij zó geweldig bijgestaan, nam zij op een natuurlijke manier de leiding, waardoor er veel uit mijn handen werd genomen. Tijdens de onderhandelingen over de prijs heeft Debbie het echt subliem aangepakt, daarbij altijd mijn belang voorop gezet. Ook in de aanloop naar de overdracht was Debbie altijd scherp en zorgde dat iedereen alle informatie had en op tijd bij de notaris aanwezig zou zijn. Tijdens alle facetten wist Debbie wat ze moest doe en had ze de juiste informatie paraat en zo ont-zorgde mij als verkoper. Zo'n makelaar wens je iedereen toe! Minder

10 , 0
Kantoor:
RE/MAX Totaal Makelaars
Datum:
08 april 2019
Door:
Marloes

Detailscore

Debbie is een enthousiaste dame die vanaf het begin heel gemotiveerd was om ons huis voor de beste prijs te verkopen. Ze wilde hoogst persoonlijk bij het maken van de foto's zijn en lette op ieder detail, sleepte met spullen om ze juist wel of niet in beeld te krijgen. Bij bezichtigingen presenteert ze vlot alle sterke punten van het huis en belt mensen na. Ook in de uiteindelijke onderhandelingen haalde ze voor ons het maximale eruit. Het lijkt [Meer]

Debbie is een enthousiaste dame die vanaf het begin heel gemotiveerd was om ons huis voor de beste prijs te verkopen. Ze wilde hoogst persoonlijk bij het maken van de foto's zijn en lette op ieder detail, sleepte met spullen om ze juist wel of niet in beeld te krijgen. Bij bezichtigingen presenteert ze vlot alle sterke punten van het huis en belt mensen na. Ook in de uiteindelijke onderhandelingen haalde ze voor ons het maximale eruit. Het lijkt misschien in deze markt niet moeilijk om een huis te verkopen, maar als je Debbie bezig ziet dan merk je dat dit wel degelijk een vak is. Zij beheerst dit als de beste. Een top-makelaar! Minder

8 , 4
Kantoor:
RE/MAX Totaal Makelaars
Datum:
07 april 2019
Door:
Bianca

Detailscore

Goed, snel, prima

10 , 0
Kantoor:
RE/MAX Totaal Makelaars
Datum:
06 april 2019
Door:
Sanja Bijedic

Detailscore

Hele goede fijne ervaring! Erg betrokken met haar werk maar ook met de mensen. Ik zou haar iedereen aanraden

9 , 0
Kantoor:
RE/MAX Totaal Makelaars
Datum:
06 april 2019
Door:
Anne Burghout

Detailscore

Debbie is bij het aankopen van een woning je geweten, en dat heb je als koper wel nodig. Als je enthousiast word over iets dat niet voldoet aan je wensenlijst zal ze je een spiegel voorhouden. Tegelijkertijd kan ze zich goed inleven in wie je bent, in welke levensfase je zit en wat goed bij je past. Duidelijk met een vleugje humor. Gaat graag met je mee als je serieus geïnteresseerd bent in een pand en als ze zelf [Meer]

Debbie is bij het aankopen van een woning je geweten, en dat heb je als koper wel nodig. Als je enthousiast word over iets dat niet voldoet aan je wensenlijst zal ze je een spiegel voorhouden. Tegelijkertijd kan ze zich goed inleven in wie je bent, in welke levensfase je zit en wat goed bij je past. Duidelijk met een vleugje humor. Gaat graag met je mee als je serieus geïnteresseerd bent in een pand en als ze zelf niet kan regelt ze vervanging. Reageert altijd snel en als het even niet uitkomt krijg je te horen wanneer het wel kan. Als het nodig is kun je ook 's avonds even bellen. Als Debbie een buurt niet helemaal kent zal ze zoveel mogelijk kennis ophalen binnen haar netwerk zodat je een zo zuiver mogelijk bod neer kan leggen. Een bod waar je blij van wordt als je de hoogste bieder bent en niet van wakker ligt. Minder

9 , 9
Kantoor:
RE/MAX Totaal Makelaars
Datum:
02 april 2019
Door:
Robert

Detailscore

Remko reageerd snel is efficiënt is uitermate vriendelijk en beschikt over goede vakkennis. Ik kan Remko dus echt aanbevelen.

10 , 0
Kantoor:
RE/MAX Totaal Makelaars
Datum:
12 februari 2019
Door:
jessica van der giessen

Detailscore

super aardige vrouw die weet waar ze mee bezig is, je kan ze aktijd bereiken als he vragen heb, een super makelaar

8 , 6
Kantoor:
RE/MAX Totaal Makelaars
Datum:
24 december 2018
Door:
Pieter Roterman

Detailscore

To the point, helder en duidelijk.

9 , 9
Kantoor:
RE/MAX Totaal Makelaars
Datum:
18 december 2018
Door:
L.J. Rietveld

Detailscore

Onze ervaring en samenwerking met Yuri van den Ende was prima. Goede communicatie, zowel persoonlijk als per email en telefoon.

8 , 9
Kantoor:
RE/MAX Totaal Makelaars
Datum:
16 december 2018
Door:
Denise

Detailscore

Monique is heel professioneel en heeft snel alles in gang gezet. Na een open dag was mijn woning in Rotterdam zo verkocht! Ben heel tevreden met de extra overwaarde.

10 , 0
Kantoor:
RE/MAX Totaal Makelaars
Datum:
13 december 2018
Door:
Rathi Wangsa

Detailscore

Helemaal tevreden met Monique. Ze kwam alle afspraken na en is erg duidelijk wanneer ik vragen had

9 , 2
Kantoor:
RE/MAX Totaal Makelaars
Datum:
19 november 2018
Door:
M Nagel

Detailscore

In 1ste instantie kwam zij heel zakelijk over, daarna werd het wel persoonlijker. Was gedreven om een goede prijs te krijgen. Zouden haar zeker aan andere mensen aanbevelen.

10 , 0
Kantoor:
RE/MAX Totaal Makelaars
Datum:
16 november 2018
Door:
Soltani

Detailscore

Vanaf het eerste moment dat we Debbie Hilberding hebben ontmoet en gesproken, wisten we gelijk dat ze de juiste persoon is waar we op zoek naar waren! Debbie Hilberding is een professionele makelaar, zeer gemotiveerd, enthousiast, vriendelijk, eerlijk, oplettend op alle kleine details met een hoge verantwoordelijkheid gevoel en vertrouwelijk! Ze werkte met veel respect en aandacht gericht op onze wensen zodat we een veilig en vertrouwd gevoel hadden over hoe de verkoop verliep. Debbie Hilberding was niet alleen een [Meer]

Vanaf het eerste moment dat we Debbie Hilberding hebben ontmoet en gesproken, wisten we gelijk dat ze de juiste persoon is waar we op zoek naar waren! Debbie Hilberding is een professionele makelaar, zeer gemotiveerd, enthousiast, vriendelijk, eerlijk, oplettend op alle kleine details met een hoge verantwoordelijkheid gevoel en vertrouwelijk! Ze werkte met veel respect en aandacht gericht op onze wensen zodat we een veilig en vertrouwd gevoel hadden over hoe de verkoop verliep. Debbie Hilberding was niet alleen een makelaar maar een zeer gedreven persoon, meedenkend, begripvol, hield rekening met de trieste situatie waar we in hadden gezeten en probeerde het alle beste resultaat te behalen waar we ook tevreden mee kunnen zijn en dat is haar in zeer korte tijd gelukt. Ik zou geen betere makelaar kunnen aanbevelen dan Debbie Hilberding! Of je een huis wilt kopen of verkopen bij Debbie zit je voor volle 100% goed! Lieve Debbie, heel hartelijk dank voor al jouw fantastische werk, jouw adviezen, begeleiding en prettige samenwerking. We wensen jou alle beste en heel veel succes. Familie Soltani Minder

9 , 9
Kantoor:
RE/MAX Totaal Makelaars
Datum:
15 november 2018
Door:
Robert

Detailscore

Debbie was altijd bereikbaar. Beantwoorde altijd onze vragen. Heeft echt verstand van haar vak.

9 , 6
Kantoor:
RE/MAX Totaal Makelaars
Datum:
15 november 2018
Door:
Petra Lamain

Detailscore

Mijn ervaring met Debbie is erg goed. Debbie is gedreven, enthousiast, persoonlijk en gaat voor de volle 100%. Door het snelle schakelen en meedenken heb ik mijn woning snel verkocht en een geweldige nieuwe woning gekocht. Dank je wel

Reactie makelaar
Datum:
2018-11-15 11:53:07
Reactie:
RE/MAX Totaal Makelaars

Beste Petra, enorm bedankt voor je mooie beoordeling, ook namens Debbie ;-).

10 , 0
Kantoor:
RE/MAX Totaal Makelaars
Datum:
22 oktober 2018
Door:
Kim baumann

Detailscore

Super! Wat een topvrouw is dit! Ze heeft ons super goed geholpen met het adviseren en verkopen van onze woning.... Ilona bedankt Ik zou je bij iedereen aanraden

Reactie makelaar
Datum:
2018-10-22 18:55:24
Reactie:
RE/MAX Totaal Makelaars

Enorm bedankt voor de beoordeling, we zijn er superblij mee! En bedankt dat u voor Ilona heeft gekozen!

10 , 0
Kantoor:
RE/MAX Totaal Makelaars
Datum:
01 oktober 2018
Door:
Shalini Chakawri

Detailscore

Alles is prima en naar wens verlopen

Reactie makelaar
Datum:
2018-10-01 19:12:14
Reactie:
RE/MAX Totaal Makelaars

Bedankt voor de beoordeling! We zijn gek op tienen!

10 , 0
Kantoor:
RE/MAX Totaal Makelaars
Datum:
23 september 2018
Door:
P.F. Smit

Detailscore

Aangenaam, realistisch, weet wat er in de markt en omgeving speelt waardoor een uitstekend advies wordt gegeven. Altijd bereikbaar en echt een stap meer dan andere makelaars!! Ook alles om de verkoop heen perfect geregeld. In één woord: Top!!!

Reactie makelaar
Datum:
2018-09-23 18:34:44
Reactie:
RE/MAX Totaal Makelaars

Bedankt voor deze prachtige beoordeling! Fijn dat u de moeite heeft genomen!

10 , 0
Kantoor:
RE/MAX Totaal Makelaars
Datum:
11 september 2018
Door:
Roja

Detailscore

Monique Ijzelenberg heeft ons ontzettend fijn ondersteund in het proces van verkoop van onze woning. Transparant, attent, nauwkeurig en zo goed als altijd bereikbaar voor wanneer wij vragen hadden. Een bijzonder vrienddlijk en zakelijke makelaar en wij bevelen Monique zeker aan!

10 , 0
Kantoor:
RE/MAX Totaal Makelaars
Datum:
11 september 2018
Door:
Karola van Rooyen

Detailscore

Remko heeft onze woning binnen een week voor een topprijs verkocht. Remko kent de markt, heeft een duidelijke werkwijze en is een aangenaam persoon om mee te werken.

Reactie makelaar
Datum:
2018-09-11 15:20:43
Reactie:
RE/MAX Totaal Makelaars

Dank je wel! Superleuk ook dat we 7 jaar na onze eerste kennismaking alsnog met elkaar gewerkt hebben! Veel plezier in je nieuwe paleis!

9 , 6
Kantoor:
RE/MAX Totaal Makelaars
Datum:
06 september 2018
Door:
Yvonne Pletser

Detailscore

Als er iemand geduld heeft en meedenkt met haar klant is het voor mij met stip op 1, Debbie Hilberding. Debbie leeft zich in de situatie in en handelt daar vakkundig naar, kiest geen partij voor 1 van de verkoop partijen en is eerlijk en oprecht met haar advies naar de verkopers toe. Als ik in de toekomst een huis zou willen kopen of verkopen, weet ik bij wie ik moet aankloppen.

Reactie makelaar
Datum:
2018-09-06 16:58:09
Reactie:
RE/MAX Totaal Makelaars

Beste Yvonne, enorm bedankt voor je mooie beoordeling! En bedankt dat je voor mij gekozen hebt!

9 , 8
Kantoor:
RE/MAX Totaal Makelaars
Datum:
15 augustus 2018
Door:
Cornille

Detailscore

Heel professioneel en altijd bereikbaar voor vragen. Werkt hard, is stipt en duidelijk!

9 , 4
Kantoor:
RE/MAX Totaal Makelaars
Datum:
10 juli 2018
Door:
Alison van der Laan-Ewer

Detailscore

Debbie Hilberding heeft uitstekend werk voor mij vericht. Zij bleef kalm en vriendelijk en efficient ondanks enkele hobbels bij het verkoop van mijn huis en was altijd bereikbaar - ook in het weekend en toen zij op vakantie was. Ik ben blij dat ik mijn opdracht aan haar gaf.

9 , 4
Kantoor:
RE/MAX Totaal Makelaars
Datum:
22 juni 2018
Door:
Maurice Latuharhary

Detailscore

Ilona is een prettig persoon waarmee je goede afspraken kunt maken. Ze komt haar afspraken na, is altijd bereikbaar en haalt het maximale uit de verkoop.

10 , 0
Kantoor:
RE/MAX Totaal Makelaars
Datum:
22 mei 2018
Door:
Michael van Zadelhoff

Detailscore

Uitstekend, Monique was goed te bereiken. Dacht mee met de strategie verkoop, ze heeft bij het maken van de foto’s het anders ingericht dat het ruimer en frisser oogde. Huis was ook snel verkocht voor een hoog bedrag waar wij van dachten de vraagprijs is al hoog aangezien de buren er veel minder voor kregen 2 maanden daarvoor, en zelfs boven de vraagprijs heeft ze hem verkocht. Wij zijn echt heel blij met haar.

Detailscore

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.