Adresgegevens
Rotterdam
Straatweg 30

Tel: 010-4535920
totaal@remax.nl



  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

9 , 2
Kantoor:
RE/MAX Totaal Makelaars
Datum:
19 november 2018
Door:
M Nagel

Detailscore

In 1ste instantie kwam zij heel zakelijk over, daarna werd het wel persoonlijker. Was gedreven om een goede prijs te krijgen. Zouden haar zeker aan andere mensen aanbevelen.

10 , 0
Kantoor:
RE/MAX Totaal Makelaars
Datum:
16 november 2018
Door:
Soltani

Detailscore

Vanaf het eerste moment dat we Debbie Hilberding hebben ontmoet en gesproken, wisten we gelijk dat ze de juiste persoon is waar we op zoek naar waren! Debbie Hilberding is een professionele makelaar, zeer gemotiveerd, enthousiast, vriendelijk, eerlijk, oplettend op alle kleine details met een hoge verantwoordelijkheid gevoel en vertrouwelijk! Ze werkte met veel respect en aandacht gericht op onze wensen zodat we een veilig en vertrouwd gevoel hadden over hoe de verkoop verliep. Debbie Hilberding was niet alleen een [Meer]

Vanaf het eerste moment dat we Debbie Hilberding hebben ontmoet en gesproken, wisten we gelijk dat ze de juiste persoon is waar we op zoek naar waren! Debbie Hilberding is een professionele makelaar, zeer gemotiveerd, enthousiast, vriendelijk, eerlijk, oplettend op alle kleine details met een hoge verantwoordelijkheid gevoel en vertrouwelijk! Ze werkte met veel respect en aandacht gericht op onze wensen zodat we een veilig en vertrouwd gevoel hadden over hoe de verkoop verliep. Debbie Hilberding was niet alleen een makelaar maar een zeer gedreven persoon, meedenkend, begripvol, hield rekening met de trieste situatie waar we in hadden gezeten en probeerde het alle beste resultaat te behalen waar we ook tevreden mee kunnen zijn en dat is haar in zeer korte tijd gelukt. Ik zou geen betere makelaar kunnen aanbevelen dan Debbie Hilberding! Of je een huis wilt kopen of verkopen bij Debbie zit je voor volle 100% goed! Lieve Debbie, heel hartelijk dank voor al jouw fantastische werk, jouw adviezen, begeleiding en prettige samenwerking. We wensen jou alle beste en heel veel succes. Familie Soltani Minder

9 , 9
Kantoor:
RE/MAX Totaal Makelaars
Datum:
15 november 2018
Door:
Robert

Detailscore

Debbie was altijd bereikbaar. Beantwoorde altijd onze vragen. Heeft echt verstand van haar vak.

9 , 6
Kantoor:
RE/MAX Totaal Makelaars
Datum:
15 november 2018
Door:
Petra Lamain

Detailscore

Mijn ervaring met Debbie is erg goed. Debbie is gedreven, enthousiast, persoonlijk en gaat voor de volle 100%. Door het snelle schakelen en meedenken heb ik mijn woning snel verkocht en een geweldige nieuwe woning gekocht. Dank je wel

Reactie makelaar
Datum:
2018-11-15 11:53:07
Reactie:
RE/MAX Totaal Makelaars

Beste Petra, enorm bedankt voor je mooie beoordeling, ook namens Debbie ;-).

10 , 0
Kantoor:
RE/MAX Totaal Makelaars
Datum:
22 oktober 2018
Door:
Kim baumann

Detailscore

Super! Wat een topvrouw is dit! Ze heeft ons super goed geholpen met het adviseren en verkopen van onze woning.... Ilona bedankt Ik zou je bij iedereen aanraden

Reactie makelaar
Datum:
2018-10-22 18:55:24
Reactie:
RE/MAX Totaal Makelaars

Enorm bedankt voor de beoordeling, we zijn er superblij mee! En bedankt dat u voor Ilona heeft gekozen!

10 , 0
Kantoor:
RE/MAX Totaal Makelaars
Datum:
01 oktober 2018
Door:
Shalini Chakawri

Detailscore

Alles is prima en naar wens verlopen

Reactie makelaar
Datum:
2018-10-01 19:12:14
Reactie:
RE/MAX Totaal Makelaars

Bedankt voor de beoordeling! We zijn gek op tienen!

10 , 0
Kantoor:
RE/MAX Totaal Makelaars
Datum:
23 september 2018
Door:
P.F. Smit

Detailscore

Aangenaam, realistisch, weet wat er in de markt en omgeving speelt waardoor een uitstekend advies wordt gegeven. Altijd bereikbaar en echt een stap meer dan andere makelaars!! Ook alles om de verkoop heen perfect geregeld. In één woord: Top!!!

Reactie makelaar
Datum:
2018-09-23 18:34:44
Reactie:
RE/MAX Totaal Makelaars

Bedankt voor deze prachtige beoordeling! Fijn dat u de moeite heeft genomen!

10 , 0
Kantoor:
RE/MAX Totaal Makelaars
Datum:
11 september 2018
Door:
Roja

Detailscore

Monique Ijzelenberg heeft ons ontzettend fijn ondersteund in het proces van verkoop van onze woning. Transparant, attent, nauwkeurig en zo goed als altijd bereikbaar voor wanneer wij vragen hadden. Een bijzonder vrienddlijk en zakelijke makelaar en wij bevelen Monique zeker aan!

10 , 0
Kantoor:
RE/MAX Totaal Makelaars
Datum:
11 september 2018
Door:
Karola van Rooyen

Detailscore

Remko heeft onze woning binnen een week voor een topprijs verkocht. Remko kent de markt, heeft een duidelijke werkwijze en is een aangenaam persoon om mee te werken.

Reactie makelaar
Datum:
2018-09-11 15:20:43
Reactie:
RE/MAX Totaal Makelaars

Dank je wel! Superleuk ook dat we 7 jaar na onze eerste kennismaking alsnog met elkaar gewerkt hebben! Veel plezier in je nieuwe paleis!

9 , 6
Kantoor:
RE/MAX Totaal Makelaars
Datum:
06 september 2018
Door:
Yvonne Pletser

Detailscore

Als er iemand geduld heeft en meedenkt met haar klant is het voor mij met stip op 1, Debbie Hilberding. Debbie leeft zich in de situatie in en handelt daar vakkundig naar, kiest geen partij voor 1 van de verkoop partijen en is eerlijk en oprecht met haar advies naar de verkopers toe. Als ik in de toekomst een huis zou willen kopen of verkopen, weet ik bij wie ik moet aankloppen.

Reactie makelaar
Datum:
2018-09-06 16:58:09
Reactie:
RE/MAX Totaal Makelaars

Beste Yvonne, enorm bedankt voor je mooie beoordeling! En bedankt dat je voor mij gekozen hebt!

9 , 8
Kantoor:
RE/MAX Totaal Makelaars
Datum:
15 augustus 2018
Door:
Cornille

Detailscore

Heel professioneel en altijd bereikbaar voor vragen. Werkt hard, is stipt en duidelijk!

9 , 4
Kantoor:
RE/MAX Totaal Makelaars
Datum:
10 juli 2018
Door:
Alison van der Laan-Ewer

Detailscore

Debbie Hilberding heeft uitstekend werk voor mij vericht. Zij bleef kalm en vriendelijk en efficient ondanks enkele hobbels bij het verkoop van mijn huis en was altijd bereikbaar - ook in het weekend en toen zij op vakantie was. Ik ben blij dat ik mijn opdracht aan haar gaf.

9 , 4
Kantoor:
RE/MAX Totaal Makelaars
Datum:
22 juni 2018
Door:
Maurice Latuharhary

Detailscore

Ilona is een prettig persoon waarmee je goede afspraken kunt maken. Ze komt haar afspraken na, is altijd bereikbaar en haalt het maximale uit de verkoop.

10 , 0
Kantoor:
RE/MAX Totaal Makelaars
Datum:
22 mei 2018
Door:
Michael van Zadelhoff

Detailscore

Uitstekend, Monique was goed te bereiken. Dacht mee met de strategie verkoop, ze heeft bij het maken van de foto’s het anders ingericht dat het ruimer en frisser oogde. Huis was ook snel verkocht voor een hoog bedrag waar wij van dachten de vraagprijs is al hoog aangezien de buren er veel minder voor kregen 2 maanden daarvoor, en zelfs boven de vraagprijs heeft ze hem verkocht. Wij zijn echt heel blij met haar.

10 , 0
Kantoor:
RE/MAX Totaal Makelaars
Datum:
15 mei 2018
Door:
Bas pasman

Detailscore

Debbie doet haar werk met heel veel passie. Ze besteedt veel aandacht en onderzoek naar de huizen in je wijk die verkocht zijn. Ze is open en eerlijk en werkt efficiënt. Mijn huis was binnen 1 week verkocht. Ze kan goed onderhandelen en als koper kan je al het werk aan haar overlaten. Ze is heel transparant. Ik heb geen negatieve punten kunnen bedenken. Deze makelaar verdiend een grote pluim. Bedankt voor je inzet Debbie. Je bent een kanjer [Meer]

Debbie doet haar werk met heel veel passie. Ze besteedt veel aandacht en onderzoek naar de huizen in je wijk die verkocht zijn. Ze is open en eerlijk en werkt efficiënt. Mijn huis was binnen 1 week verkocht. Ze kan goed onderhandelen en als koper kan je al het werk aan haar overlaten. Ze is heel transparant. Ik heb geen negatieve punten kunnen bedenken. Deze makelaar verdiend een grote pluim. Bedankt voor je inzet Debbie. Je bent een kanjer in je werk Minder

Reactie makelaar
Datum:
2018-05-15 21:11:17
Reactie:
RE/MAX Totaal Makelaars

Beste Bas, enorm bedankt voor deze prachtige beoordeling! Fijne dag! Team RE/MAX

9 , 6
Kantoor:
RE/MAX Totaal Makelaars
Datum:
10 mei 2018
Door:
Simone Dirken

Detailscore

Voor ons was het de eerste keer dat we een huis gingen verkopen. Een spannende en ook ingewikkelde periode ivm met de vele zaken die er bij komen kijken. Een vriend van ons had Roelof Smedema van Remax Totaal Makelaars Rotterdam al eerder als makelaar gehad en was daar zeer tevreden over. Op zijn advies hebben wij Roelof benaderd. Hij heeft een uitgebreide uitleg gegeven wat ons allemaal te wachten stond en hoe het proces het beste doorlopen kon worden. [Meer]

Voor ons was het de eerste keer dat we een huis gingen verkopen. Een spannende en ook ingewikkelde periode ivm met de vele zaken die er bij komen kijken. Een vriend van ons had Roelof Smedema van Remax Totaal Makelaars Rotterdam al eerder als makelaar gehad en was daar zeer tevreden over. Op zijn advies hebben wij Roelof benaderd. Hij heeft een uitgebreide uitleg gegeven wat ons allemaal te wachten stond en hoe het proces het beste doorlopen kon worden. Omdat we doordeweeks altijd werken was het fijn dat we hem ook 's avonds en in het weekend konden bereiken. Hij heeft ons voortreffelijk begeleid. Het appartement was in een korte tijd voor een hele goede prijs verkocht. De volgende aankoop voor ons zal ook door Roelof Smedema geregeld worden. Simone Dirken en JR Visscher Minder

Reactie makelaar
Datum:
2018-05-10 21:04:38
Reactie:
RE/MAX Totaal Makelaars

Beste Simone, fijn dat je zo'n mooie beoordeling hebt willen geven en bedankt dat je voor mij hebt gekozen. Fijne dag!

9 , 9
Kantoor:
RE/MAX Totaal Makelaars
Datum:
09 mei 2018
Door:
Ben

Detailscore

Remko is een hele kundige en vriendelijke makelaar. Hij heeft ons huis zeer snel verkocht.

10 , 0
Kantoor:
RE/MAX Totaal Makelaars
Datum:
30 april 2018
Door:
Hr. C. Chedi

Detailscore

Ze is vriendelijk en deskundig. Zeer duidelijk en helder in afspraken. Ze is erg professioneel te werk gegaan met het bepalen van de marktwaarde, het maken van foto`s, open dag en ook in advies en communicatie. Het huis heeft ze ook binnen 2 weken verkocht. Ik zou deze makelaar aanbevelen.

10 , 0
Kantoor:
RE/MAX Totaal Makelaars
Datum:
09 april 2018
Door:
Melleq Karso

Detailscore

Zeer prettig: zakelijk en toch vertrouwd. Integer.

10 , 0
Kantoor:
RE/MAX Totaal Makelaars
Datum:
05 april 2018
Door:
Kimberly

Detailscore

Debbie Hilberding heeft mij zeer snel en vakkundig geholpen. Ze reageerde altijd binnen 24 uur op een email of een WhatsApp bericht. Ze heeft een goed netwerk waardoor mijn huis veel sneller is verkocht dan verwacht en voor een goede prijs. Ze is goed op de hoogte van alle procedures en belangrijke onderdelen in contracten en documenten, wat vertrouwen geeft om het in haar handen te geven. Daarnaast is ze zeer flexibel met bijvoorbeeld avondbezichtigingen wat tegenwoordig ook een [Meer]

Debbie Hilberding heeft mij zeer snel en vakkundig geholpen. Ze reageerde altijd binnen 24 uur op een email of een WhatsApp bericht. Ze heeft een goed netwerk waardoor mijn huis veel sneller is verkocht dan verwacht en voor een goede prijs. Ze is goed op de hoogte van alle procedures en belangrijke onderdelen in contracten en documenten, wat vertrouwen geeft om het in haar handen te geven. Daarnaast is ze zeer flexibel met bijvoorbeeld avondbezichtigingen wat tegenwoordig ook een must is. Kortom een topper. Minder

10 , 0
Kantoor:
RE/MAX Totaal Makelaars
Datum:
20 maart 2018
Door:
Monique Coule

Detailscore

Onze ervaring met Monique was super goed! Alles is uitgevoerd zoals wij dat hadden gewenst. Altijd bereikbaar en als Monique de telefoon niet kon opnemen belde ze zodra het kon direct terug. ECHT EEN AANRADER

8 , 8
Kantoor:
RE/MAX Totaal Makelaars
Datum:
07 maart 2018
Door:
Myra & Eric

Detailscore

Met veel enthousiasme leidde Remko de vele kijkers door ons appartement. Professioneel en altijd vrolijk vanaf waardebepaling tot de verkoop rond was!

10 , 0
Kantoor:
RE/MAX Totaal Makelaars
Datum:
16 februari 2018
Door:
Dorothea

Detailscore

Voor mij was het de eerste keer, dat ik een appartement verkocht heb en ben blij, dat ik weer voor Re/Max total makelaars gekozen heb. Remko Schrijver heeft mij van begin aan verder geholpen en alles erop en eraan geregeld. Alle vragen die ik ook had zijn in no time beantwoord worden. Ik kan Remko alleen aanbevelen, hij heeft met veel enthousiasme en creativiteit voor een snelle verkoop van mijn appartement gezorgd.

Reactie makelaar
Datum:
2018-02-16 14:35:49
Reactie:
RE/MAX Totaal Makelaars

Dank je wel Dorothea, fijn dat ik je opnieuw mocht helpen!

10 , 0
Kantoor:
RE/MAX Totaal Makelaars
Datum:
14 februari 2018
Door:
Fam. Verburg

Detailscore

Jij hebt een dikke tien verdiend, je was oprecht, kundig en behulpzaam van het begin tot aan de notaris, zou je echt bij iedereen aanraden. Nogmaals hartelijk bedankt!

Reactie makelaar
Datum:
2018-02-14 15:28:29
Reactie:
RE/MAX Totaal Makelaars

Heel erg bedankt voor de mooie beoordeling, fijn dat jullie voor mij gekozen hebben!

8 , 9
Kantoor:
RE/MAX Totaal Makelaars
Datum:
06 februari 2018
Door:
Jenny Geraets-Balgobind

Detailscore

Onze ervaring was heel positief. De makelaar is ervaren, professioneel en heel prettig in de omgang. Ze maakt snel contact en is eerlijk in haar adviezen en tips. We wisten wat we ongeveer konden verwachten en werden goed voorbereid hierop. Het aanleveren van documenten ging snel en makkelijk waardoor voor ons het overzicht goed te houden was.

Reactie makelaar
Datum:
2018-02-06 12:35:57
Reactie:
RE/MAX Totaal Makelaars

Bedankt voor uw beoordeling!

Detailscore

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.