Adresgegevens
Rotterdam
Straatweg 30

Tel: 010-4535920
totaal@remax.nl



  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

8 , 4
Kantoor:
RE/MAX Totaal Makelaars
Datum:
17 oktober 2019
Door:
Niels La Croix

Detailscore

De professionele, rechtdoorzee, no-nonsense en Rotterdamse mentaliteit van Remko sprak ons zeer aan. Remko heeft ons goed geholpen en waar nodig ons correct advies gegeven. Wij vonden zijn prijs aan de hoge kant maar (en ik quote) 'if you pay peanuts, you get monkeys'. Aanrader.

9 , 5
Kantoor:
RE/MAX Totaal Makelaars
Datum:
13 oktober 2019
Door:
Marleen

Detailscore

Remko komt over als een rustig persoon die de tijd voor je neemt, veel kennis heeft en met de nodige humor soms dingen kan bespreken.

9 , 2
Kantoor:
RE/MAX Totaal Makelaars
Datum:
09 oktober 2019
Door:
Amber

Detailscore

Wij hebben de samenwerking met Richard als heel positief ervaren. Richard is een ervaren, enthousiaste en bovenal sympathiek persoon. Gedreven en heeft kennis van zaken! Wij vonden het ook heel fijn dat Richard altijd bereikbaar was voor vragen en alles in goed overleg. Zijn maximale inzet heeft ook nog eens tot een boven-verwachting verkoopresultaat gezorgd. Een topper!!

10 , 0
Kantoor:
RE/MAX Totaal Makelaars
Datum:
07 oktober 2019
Door:
Gonny

Detailscore

Dromen kunnen echt werkelijkheid worden. Het hangt van de omstandigheden af en in mijn geval de juiste makelaar. Na heel lang zoeken naar mijn ideale droomhuis, nog net niet opgegeven, ontmoette ik Ilona als verkopend makelaar van RE/MAX. Haar zorgvuldigheid en respect, hoe ze met het eigendom van de eigenaar/verkoper omging, overtuigde mij, dat zij het onderscheid zou kunnen maken, van alle andere makelaars. Dit zonder haar collega's te kort te doen. Dus toen ik weer een makelaar nodig had, [Meer]

Dromen kunnen echt werkelijkheid worden. Het hangt van de omstandigheden af en in mijn geval de juiste makelaar. Na heel lang zoeken naar mijn ideale droomhuis, nog net niet opgegeven, ontmoette ik Ilona als verkopend makelaar van RE/MAX. Haar zorgvuldigheid en respect, hoe ze met het eigendom van de eigenaar/verkoper omging, overtuigde mij, dat zij het onderscheid zou kunnen maken, van alle andere makelaars. Dit zonder haar collega's te kort te doen. Dus toen ik weer een makelaar nodig had, was de keus gauw gemaakt. Waarom? Deze makelaar tracht zich in het oriënterend gesprek zoveel mogelijk in haar klanten in te leven. Ze luistert naar de behoeftes en wensen. En gaat vervolgens zo te werk, zoals ze zelf geholpen zou willen worden. Ze kan zelf stralen als ze merkt dat jij tevreden en blij bent met de beoogde resultaten. Haar uitingen van voldoening: kijk, hier wordt ik nou blij van, of hier doe ik het voor, met een stralende lach. Een makelaar die doet wat ze zegt, achter je staat maar je soms ook wakker schud als je in je enthousiasme de realiteit uit het oog dreigt te verliezen. En het niet onbelangrijkste, vakkundig, zakelijk, goed overleg en to the point! Ik denk, wie makelaar Ilona Schuller eens als makelaar heeft, kiest nooit meer voor een ander! Als aankoopmakelaar heeft Ilona in elk geval, mij geholpen om mijn droom tot werkelijkheid te maken. Ik ben een tevreden klant. Ilona, Bedankt! Minder

10 , 0
Kantoor:
RE/MAX Totaal Makelaars
Datum:
06 oktober 2019
Door:
Jack van Krimpen

Detailscore

Zeer betrouwbaar! Geduldig en weet goed uit te leggen waar je aan toe bent. Afspraak is afspraak en dat is fijn wanneer je je huis wilt verkopen of een huis wilt aankopen. Remko weet waar hij het over heeft en brengt daarbij ook nog eens een gezonde dosis humor mee voor bij de koffie. Remko heeft ons uitstekend geholpen bij de verkoop van onze woning en hielp ons tevens met de aanschaf van ons nieuwe paleisje. Mochten we ooit [Meer]

Zeer betrouwbaar! Geduldig en weet goed uit te leggen waar je aan toe bent. Afspraak is afspraak en dat is fijn wanneer je je huis wilt verkopen of een huis wilt aankopen. Remko weet waar hij het over heeft en brengt daarbij ook nog eens een gezonde dosis humor mee voor bij de koffie. Remko heeft ons uitstekend geholpen bij de verkoop van onze woning en hielp ons tevens met de aanschaf van ons nieuwe paleisje. Mochten we ooit weer een makelaar nodig hebben, weten we bij wie we aan zullen kloppen. Ga zo door! Minder

9 , 7
Kantoor:
RE/MAX Totaal Makelaars
Datum:
01 oktober 2019
Door:
Marcel Hoogerwerf

Detailscore

na verschillende makelaars over de vloer te hebben gehad. was Ilona een verademing. eindelijk een makelaar die luistert. met 4 kinderen ga je niet tijdelijk in een huur woning zitten en dat begreep Ilona volkomen. na een jaar geduld te hebben gehad. begon ze vol energie aan het verkoopproces en na 2 weken had ze voor ons de juiste koper gevonden. Ook nadat ze het huis had verkocht bleef ze ons op de hoogte houden en helpen met het afhandelen. Ilona bedankt [Meer]

na verschillende makelaars over de vloer te hebben gehad. was Ilona een verademing. eindelijk een makelaar die luistert. met 4 kinderen ga je niet tijdelijk in een huur woning zitten en dat begreep Ilona volkomen. na een jaar geduld te hebben gehad. begon ze vol energie aan het verkoopproces en na 2 weken had ze voor ons de juiste koper gevonden. Ook nadat ze het huis had verkocht bleef ze ons op de hoogte houden en helpen met het afhandelen. Ilona bedankt voor alles Minder

10 , 0
Kantoor:
RE/MAX Totaal Makelaars
Datum:
01 oktober 2019
Door:
Claudia Vasquez

Detailscore

Zeer professioneel en deskundig makelaar. Voelt goed aan en speelt goed in op de wensen van de klant. Doet wat ze zegt en zegt wat ze doet. Denkt vooral mee in mogelijkheden. Vanaf de eerste dag tot de dag van vandaag goed contact gehad met Ilona. Zeer betrokken gedurende het hele verkoopproces. Betrouwbaar en zeer correct, klantvriendelijk en zorgt ook nog na de verkoop voor goede nazorg.

9 , 7
Kantoor:
RE/MAX Totaal Makelaars
Datum:
01 oktober 2019
Door:
Eduardo de Paula

Detailscore

Zeer professioneel en goed geinformeerd. Had zich goed voorbereid en had een duidelijk verhaal. Dat heeft me ook overtuigt om voor haar te kiezen. Om mijn hypotheek te verkrijgen, moest mijn huis snel te koop te koop worden gezet. Monique had daar goed op geanticipeerd en binnen een week had ik al de eerst bezichtingen. Komt goed over, ook op de kopende partij.

8 , 0
Kantoor:
RE/MAX Totaal Makelaars
Datum:
01 oktober 2019
Door:
Joris Docter

Detailscore

Zeer prettig. Vriendelijk en bekwaam.

9 , 7
Kantoor:
RE/MAX Totaal Makelaars
Datum:
30 september 2019
Door:
Yuki Kwok

Detailscore

Goede eerste indruk, goed gesprek ,duidelijke uitleg van zaken. Bij vragen altijd bereikbaar, snelle reactie. Mijn huis is binnen een week verkocht. Dus TOP!! Zou haar zeker aanbevelen!

9 , 8
Kantoor:
RE/MAX Totaal Makelaars
Datum:
16 september 2019
Door:
Slavica Gielisse

Detailscore

Wij hadden gelijk een goed gevoel bij Richard en daarom gekozen om met Remax zaken te doen. Vanaf het begin tot het eind heel goed contact. Richard stond altijd voor ons klaar, geen vraag was teveel! Als persoon zeer prettig in de omgang.

10 , 0
Kantoor:
RE/MAX Totaal Makelaars
Datum:
29 augustus 2019
Door:
Karin Stolk

Detailscore

Wij hebben een hele goede ervaring met Debbie Hilberding. Ze heeft ons huis met vol enthousiasme en goede tips verkocht. Ook heeft Debbie ons heel goed geholpen met de aankoop van onze nieuwe woning,ze bekijkt alles heel kritisch en weet heel goed waar ze naar moet kijken. Ze overlegd alles goed en help zelfs in haar vrije tijd. Ze is heel eerlijk en betrouwbaar. Dankzij Debbie hebben wij een mooie prijs voor onze woning gekregen,en voor een mooie prijs [Meer]

Wij hebben een hele goede ervaring met Debbie Hilberding. Ze heeft ons huis met vol enthousiasme en goede tips verkocht. Ook heeft Debbie ons heel goed geholpen met de aankoop van onze nieuwe woning,ze bekijkt alles heel kritisch en weet heel goed waar ze naar moet kijken. Ze overlegd alles goed en help zelfs in haar vrije tijd. Ze is heel eerlijk en betrouwbaar. Dankzij Debbie hebben wij een mooie prijs voor onze woning gekregen,en voor een mooie prijs een mooie woning gekocht. Niks is haar teveel ,wij raden Debbie dan ook echt aan. Minder

10 , 0
Kantoor:
RE/MAX Totaal Makelaars
Datum:
21 juni 2019
Door:
Ton van Dijk

Detailscore

Remco is een zeer aangenaam persoon. Vandaar onderstaande beoordeling.

7 , 7
Kantoor:
RE/MAX Totaal Makelaars
Datum:
03 juni 2019
Door:
Eva Osinga

Detailscore

Fijn contact en heldere communicatie.

9 , 5
Kantoor:
RE/MAX Totaal Makelaars
Datum:
25 mei 2019
Door:
J.M. van der Keur

Detailscore

Hulpvaardig en vriendelijke afhandeling van de opdracht. Ook de andere medewerkers waren erg vriendelijk en ter zake kundig.

10 , 0
Kantoor:
RE/MAX Totaal Makelaars
Datum:
18 april 2019
Door:
Ingrid Voogt

Detailscore

Het eerste contact met Debbie was telefonisch n.a.v. mijn online vraag naar offertes voor de verkoop van mijn huis. Dit gesprek was bijzonder prettig en omdat ik meerdere makelaars had benaderd wilde ik eerst alle informatie vergelijken. Debbie was overigens de enige makelaar die daarna zelf contact met mij heeft opgenomen en onderhouden. Dit kwam bij mij zo ontzettend goed over dat ik haar de opdracht gunde. In het hele proces naar de verkoop toe is Debbie een rots [Meer]

Het eerste contact met Debbie was telefonisch n.a.v. mijn online vraag naar offertes voor de verkoop van mijn huis. Dit gesprek was bijzonder prettig en omdat ik meerdere makelaars had benaderd wilde ik eerst alle informatie vergelijken. Debbie was overigens de enige makelaar die daarna zelf contact met mij heeft opgenomen en onderhouden. Dit kwam bij mij zo ontzettend goed over dat ik haar de opdracht gunde. In het hele proces naar de verkoop toe is Debbie een rots geweest en als ik vragen had, was zij al bezig met de oplossing. GEWELDIG! Met name de empathie die zij liet zien in mijn situatie was ontzettend bijzonder. In het hele verkoopproces heeft zij mij zó geweldig bijgestaan, nam zij op een natuurlijke manier de leiding, waardoor er veel uit mijn handen werd genomen. Tijdens de onderhandelingen over de prijs heeft Debbie het echt subliem aangepakt, daarbij altijd mijn belang voorop gezet. Ook in de aanloop naar de overdracht was Debbie altijd scherp en zorgde dat iedereen alle informatie had en op tijd bij de notaris aanwezig zou zijn. Tijdens alle facetten wist Debbie wat ze moest doe en had ze de juiste informatie paraat en zo ont-zorgde mij als verkoper. Zo'n makelaar wens je iedereen toe! Minder

10 , 0
Kantoor:
RE/MAX Totaal Makelaars
Datum:
08 april 2019
Door:
Marloes

Detailscore

Debbie is een enthousiaste dame die vanaf het begin heel gemotiveerd was om ons huis voor de beste prijs te verkopen. Ze wilde hoogst persoonlijk bij het maken van de foto's zijn en lette op ieder detail, sleepte met spullen om ze juist wel of niet in beeld te krijgen. Bij bezichtigingen presenteert ze vlot alle sterke punten van het huis en belt mensen na. Ook in de uiteindelijke onderhandelingen haalde ze voor ons het maximale eruit. Het lijkt [Meer]

Debbie is een enthousiaste dame die vanaf het begin heel gemotiveerd was om ons huis voor de beste prijs te verkopen. Ze wilde hoogst persoonlijk bij het maken van de foto's zijn en lette op ieder detail, sleepte met spullen om ze juist wel of niet in beeld te krijgen. Bij bezichtigingen presenteert ze vlot alle sterke punten van het huis en belt mensen na. Ook in de uiteindelijke onderhandelingen haalde ze voor ons het maximale eruit. Het lijkt misschien in deze markt niet moeilijk om een huis te verkopen, maar als je Debbie bezig ziet dan merk je dat dit wel degelijk een vak is. Zij beheerst dit als de beste. Een top-makelaar! Minder

8 , 4
Kantoor:
RE/MAX Totaal Makelaars
Datum:
07 april 2019
Door:
Bianca

Detailscore

Goed, snel, prima

10 , 0
Kantoor:
RE/MAX Totaal Makelaars
Datum:
06 april 2019
Door:
Sanja Bijedic

Detailscore

Hele goede fijne ervaring! Erg betrokken met haar werk maar ook met de mensen. Ik zou haar iedereen aanraden

9 , 0
Kantoor:
RE/MAX Totaal Makelaars
Datum:
06 april 2019
Door:
Anne Burghout

Detailscore

Debbie is bij het aankopen van een woning je geweten, en dat heb je als koper wel nodig. Als je enthousiast word over iets dat niet voldoet aan je wensenlijst zal ze je een spiegel voorhouden. Tegelijkertijd kan ze zich goed inleven in wie je bent, in welke levensfase je zit en wat goed bij je past. Duidelijk met een vleugje humor. Gaat graag met je mee als je serieus geïnteresseerd bent in een pand en als ze zelf [Meer]

Debbie is bij het aankopen van een woning je geweten, en dat heb je als koper wel nodig. Als je enthousiast word over iets dat niet voldoet aan je wensenlijst zal ze je een spiegel voorhouden. Tegelijkertijd kan ze zich goed inleven in wie je bent, in welke levensfase je zit en wat goed bij je past. Duidelijk met een vleugje humor. Gaat graag met je mee als je serieus geïnteresseerd bent in een pand en als ze zelf niet kan regelt ze vervanging. Reageert altijd snel en als het even niet uitkomt krijg je te horen wanneer het wel kan. Als het nodig is kun je ook 's avonds even bellen. Als Debbie een buurt niet helemaal kent zal ze zoveel mogelijk kennis ophalen binnen haar netwerk zodat je een zo zuiver mogelijk bod neer kan leggen. Een bod waar je blij van wordt als je de hoogste bieder bent en niet van wakker ligt. Minder

9 , 9
Kantoor:
RE/MAX Totaal Makelaars
Datum:
02 april 2019
Door:
Robert

Detailscore

Remko reageerd snel is efficiënt is uitermate vriendelijk en beschikt over goede vakkennis. Ik kan Remko dus echt aanbevelen.

10 , 0
Kantoor:
RE/MAX Totaal Makelaars
Datum:
12 februari 2019
Door:
jessica van der giessen

Detailscore

super aardige vrouw die weet waar ze mee bezig is, je kan ze aktijd bereiken als he vragen heb, een super makelaar

8 , 6
Kantoor:
RE/MAX Totaal Makelaars
Datum:
24 december 2018
Door:
Pieter Roterman

Detailscore

To the point, helder en duidelijk.

9 , 9
Kantoor:
RE/MAX Totaal Makelaars
Datum:
18 december 2018
Door:
L.J. Rietveld

Detailscore

Onze ervaring en samenwerking met Yuri van den Ende was prima. Goede communicatie, zowel persoonlijk als per email en telefoon.

8 , 9
Kantoor:
RE/MAX Totaal Makelaars
Datum:
16 december 2018
Door:
Denise

Detailscore

Monique is heel professioneel en heeft snel alles in gang gezet. Na een open dag was mijn woning in Rotterdam zo verkocht! Ben heel tevreden met de extra overwaarde.

Detailscore

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.