Alle beoordelingen

Work Makelaardij

Rotterdam

Adresgegevens
Rotterdam
Collsingel 6
3011AD


  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

10 , 0
Kantoor:
Work Makelaardij
Datum:
23 juli 2019
Door:
Jeffrey

Detailscore

Mijn ervaring is uitstekend. zeer gedreven zeer goed in zijn werk

9 , 6
Kantoor:
Work Makelaardij
Datum:
28 juni 2019
Door:
Vivan Baggen

Detailscore

Heel snel, direct en laagdrempelig contact. Heeft ervoor gezorgd dat wij het juiste huis hebben gekocht voor de juiste prijs door met ons en vanuit ons mee te denken tijdens bezichtigingen met een kritische en deskundige blik.

10 , 0
Kantoor:
Work Makelaardij
Datum:
28 juni 2019
Door:
Jordy

Detailscore

Ik ben Wil erg dankbaar voor zijn goede zorgen. Het contact verliep erg soepel. Wil is een bijdetijds persoon waarmee gemakkelijk kan worden gespard en wie goede ideeën heeft. In de avond een appje sturen was geen probleem en er werd altijd snel en kundig gereageerd.

10 , 0
Kantoor:
Work Makelaardij
Datum:
06 juni 2019
Door:
Geert

Detailscore

Ik heb de service van @workmakelaardij van Wil Jansen, als prettig en zeer zinvol ervaren. Het is fijn dat je ondersteuning krijgt van een ervaren partij die hulp biedt bij het bepalen van een juist bied-advies. Begeleiding verliep van bezichtiging tot bij de notaris, en het vooraf nalopen van de contracten, waarbij het vakjargon en de juridische implicaties duidelijk werden verhelderd. Omdat ik bewust geen WhatsApp gebruik, verliep onze correspondentie via sms en mail. De communicatie verliep in [Meer]

Ik heb de service van @workmakelaardij van Wil Jansen, als prettig en zeer zinvol ervaren. Het is fijn dat je ondersteuning krijgt van een ervaren partij die hulp biedt bij het bepalen van een juist bied-advies. Begeleiding verliep van bezichtiging tot bij de notaris, en het vooraf nalopen van de contracten, waarbij het vakjargon en de juridische implicaties duidelijk werden verhelderd. Omdat ik bewust geen WhatsApp gebruik, verliep onze correspondentie via sms en mail. De communicatie verliep in een vlot tempo.Door de inzet van Wil is het gelukt dat ik al vanbij mijn eerste-keuze -woning, direct eigenaar kon worden, ondanks het feit dat er meer gegadigden waren. Een punt van aandacht betreft de prijsstelling. Die was in het begin onduidelijk, maar daar is per mail al snel duidelijkheid over gekomen. Ik had als verbeterpunt aan Wil doorgegeven, dat 1 van zijn sites niet voorzien was van https-verbinding.Ten tijde van van het schrijven van deze review (zo’n 7 dagen later na het doorgeven van deze feedback), zie ik dat zijn sites nu wel voorzien zijn van een https-slot. Dit is illustratief voor de voortvarendheid waarmee Wil te werk gaat. Samenvattend: een positieve ervaring en ik zou zijn service absoluut aanraden. Minder

10 , 0
Kantoor:
Work Makelaardij
Datum:
06 juni 2019
Door:
Rox van der Hoeven

Detailscore

Ben diep onder de indruk van de snelheid, kennis, creativiteit en bovenal de communicatie van @Work. Zou haast willen dat ik nog meer appartementen had om te verkopen.

9 , 6
Kantoor:
Work Makelaardij
Datum:
18 december 2018
Door:
kamta

Detailscore

Gebruik gemaakt van de diensten van Wil Jansen als verkoopmakelaar. Hij is snel, secuur, met een gigantisch netwerk. Hij heeft mijn appartement binnen 6 weken verkocht volgens afgesproken plan en prijs. Topprestatie @Work Makelaardij!

10 , 0
Kantoor:
Work Makelaardij
Datum:
16 november 2018
Door:
Dana

Detailscore

De adviseur is super! Zéér doortastend, zoekt alles tot op de bodem uit en is heel vlot in de communicatie. Reageert super snel en adequaat. Zeker aan te raden! Een hoop zorgen minder wanneer je een huis wilt aankopen.

Detailscore

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.