Alle beoordelingen

Work Makelaardij

Rotterdam

Adresgegevens
Rotterdam
Coolsingel 6
3011AD


  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

10 , 0
Kantoor:
Work Makelaardij
Datum:
06 juli 2020
Door:
Jos

Detailscore

They helped us buy a house below asking price in a growing market. Helped us again sell it 2 years later, during the CoVid lockdown, for above asking price! Strongly recommended!

9 , 9
Kantoor:
Work Makelaardij
Datum:
06 juli 2020
Door:
Laura Groen

Detailscore

Wil is een energieke partner bij het aankopen van je huis. Wij hadden hem laat in het proces ingeschakeld; dit vroeg van hem om in de avonduren met ons in contact te zijn en ons te informeren. Wil is eerlijk in wat wel en niet kan; en door zijn deskundigheid kan hij aangeven wat een realistisch bod is kijkend naar de rest van de markt. Waar Wil ons ook mee heeft geholpen is de timing van alles wat hierna [Meer]

Wil is een energieke partner bij het aankopen van je huis. Wij hadden hem laat in het proces ingeschakeld; dit vroeg van hem om in de avonduren met ons in contact te zijn en ons te informeren. Wil is eerlijk in wat wel en niet kan; en door zijn deskundigheid kan hij aangeven wat een realistisch bod is kijkend naar de rest van de markt. Waar Wil ons ook mee heeft geholpen is de timing van alles wat hierna geregeld moet worden. Hij gaf steeds de voorzet voor taken, die wij als koper moesten oppakken. Voor ons was dit heel handig aangezien we allebei een veeleisende baan hebben. Het was prettig dat Wil er dan is om uit te leggen wat er moet gebeuren. Het heeft ons veel tijd terug gegeven en de stress levels rondom een aankoop van een huis verlaagd. Uiteraard is Wil niet gratis; Wil is het wel 100% waard om aan boord te hebben. Als wij ooit besluiten het huis te verkopen, dan vragen wij je met liefde terug om ons te helpen. Bedankt Wil! Minder

10 , 0
Kantoor:
Work Makelaardij
Datum:
05 juli 2020
Door:
Laura Hollander

Detailscore

Dankzij Wil hebben we tijdens de corona-crisis een mooi huis gekocht, dat perfect aansluit bij onze wensen. Hij reageert snel, is professioneel en je merkt dat hij weet waar hij over praat. Door zijn uitgebreide contactenkring zijn de onderhandelingen ook soepel verlopen.

10 , 0
Kantoor:
Work Makelaardij
Datum:
26 mei 2020
Door:
Pavol Fulop

Detailscore

Wil is a true magician. He was really helpful and always replied to any question I had within minutes. He helped me through the whole process and gave his professional opinion on the property, price, and strategy of bidding. He composed the offer and walked with me to the end of the whole process. I really recommend hiring him as your agent.

10 , 0
Kantoor:
Work Makelaardij
Datum:
26 mei 2020
Door:
Fedde Meijer

Detailscore

Het huis wat wij op het oog hadden was enorm populair. Dankzij Wil zijn begeleiding met overbieden binnen een week een bod uitgebracht het ons droomhuis binnen gehaald (Dit was lager dan dat wij zelf wilden bieden). Fantastisch! Daarnaast hebben we via Wil de woning ook succesvol laten taxeren.

10 , 0
Kantoor:
Work Makelaardij
Datum:
26 mei 2020
Door:
Fedde Meijer

Detailscore

Erg goed, Wil is gedreven, reageert snel, ook in het weekend en heeft ons met beide benen op de grond gehouden.

9 , 9
Kantoor:
Work Makelaardij
Datum:
18 mei 2020
Door:
Bianca

Detailscore

Betrokken makelaar. Na een fijn eerste geprek voor deze makelaar gekozen. Makelaar is makkelijk benaderbaar. Vragen kan je makkelijk kwijt zonder dat je het gevoel krijgt domme vragen te stellen. De makelaar komt deskundig over, weet waar hij het over heeft

10 , 0
Kantoor:
Work Makelaardij
Datum:
21 maart 2020
Door:
Roderic Kautz

Detailscore

Wil Jansen heeft ons super goed geholpen tot nu toe. Makkelijk in omgang en heeft veel zorgen en knelpunten voor ons opgelost tijdens dit proces. Heel blij dat we hem hebben ingeschakeld. Het was super spannend om ons eerste huis te kopen maar dankzij Wil werd het allemaal een stuk overzichtelijker. Hij heeft ons goed begeleid in de aankoop. Veel dank hiervoor.

7 , 5
Kantoor:
Work Makelaardij
Datum:
14 maart 2020
Door:
JE.T

Detailscore

Even though I had to make the research by myself, Wil helped a lot in the bidding proccess, as well as in the approach to the selling makelaar. He also helped with the hypotheker. He put me in contact with a hypotheker who was able to work with me in a short term (my contact with the hypotheker was only some days before the bidding).

10 , 0
Kantoor:
Work Makelaardij
Datum:
12 maart 2020
Door:
annemie

Detailscore

Zeer prettig en deskundig geholpen door Wil Jansen van workmakelaardij. Goed bod voor het beoogde appartement gedaan.

10 , 0
Kantoor:
Work Makelaardij
Datum:
11 maart 2020
Door:
Parthiban

Detailscore

Excellent Service with his fast and fabulous work.

10 , 0
Kantoor:
Work Makelaardij
Datum:
11 maart 2020
Door:
Jaap van Lindonk

Detailscore

De samenwerking met Wil Jansen verliep uitstekend. Goed bereikbaar, meedenkend en zeer plezierig. Hij heeft ons erg goed geadviseerd en soepel door het aankoopproces geleid. Het aankoop proces wat in deze lastige tijd van schaarste niet eenvoudig is, zonder hulp, advies en inzet van Wil was dit nooit gelukt. Ik ben zeer tevreden over de persoonlijke en kundige aanpak van Wil. Zeker ook de randzaken en de nazorg wordt bijzonder kundig en met aandacht door hem gedaan. Denk hierbij [Meer]

De samenwerking met Wil Jansen verliep uitstekend. Goed bereikbaar, meedenkend en zeer plezierig. Hij heeft ons erg goed geadviseerd en soepel door het aankoopproces geleid. Het aankoop proces wat in deze lastige tijd van schaarste niet eenvoudig is, zonder hulp, advies en inzet van Wil was dit nooit gelukt. Ik ben zeer tevreden over de persoonlijke en kundige aanpak van Wil. Zeker ook de randzaken en de nazorg wordt bijzonder kundig en met aandacht door hem gedaan. Denk hierbij aan de bezichtigingen, advies bij het uitbrengen van een bod, organiseren bouwkundige keuring, Notaris etc. Resultaat is dat wij in een relatief kort tijdsbestek een mooie woning hebben gevonden. Wil, enorm bedankt voor je ondersteuning, de 10 is dik verdiend! Minder

10 , 0
Kantoor:
Work Makelaardij
Datum:
10 maart 2020
Door:
joris veldkamp

Detailscore

Na het beschikbaar komen van een prachtig oud pand in Rotterdam hadden wij een makelaar nodig voor een gerichte aankoop. Na het lezen van overtuigende reviews hebben we contact opgenomen met Wil van @work makelaars en alle positieve woorden blijken volledig terecht! Wil heeft snel gehandeld maar bleef tegelijkertijd uiterst kritisch kijken naar allerlei aspecten die je als koper in de eerste instantie niet ziet. Het is duidelijk dat hij in het belang van de koper handelt en niet [Meer]

Na het beschikbaar komen van een prachtig oud pand in Rotterdam hadden wij een makelaar nodig voor een gerichte aankoop. Na het lezen van overtuigende reviews hebben we contact opgenomen met Wil van @work makelaars en alle positieve woorden blijken volledig terecht! Wil heeft snel gehandeld maar bleef tegelijkertijd uiterst kritisch kijken naar allerlei aspecten die je als koper in de eerste instantie niet ziet. Het is duidelijk dat hij in het belang van de koper handelt en niet uit is op een snelle deal. Een rustige factor in een stressvolle situatie is prettig! Wij kunnen Wil van harte aanraden voor de aankoop van een huis in Rotterdam! Minder

10 , 0
Kantoor:
Work Makelaardij
Datum:
19 februari 2020
Door:
H.Ro

Detailscore

I really loved his service! Wil is an excellent broker with good experiences and knowledge. Wil was very quick with any of questions I asked. Most importantly, he was very professional when he was examining the house during the house visits and gave me an honest opinion on any properties we visited together. If you need a buying broker, Wil is the perfect person to work with. 

10 , 0
Kantoor:
Work Makelaardij
Datum:
19 februari 2020
Door:
Patrick Barendse

Detailscore

Wil heeft me uitstekend geholpen, en heeft zijn deskundigheid laten zien. Hij was verder altijd goed bereikbaar.

9 , 7
Kantoor:
Work Makelaardij
Datum:
15 februari 2020
Door:
Linsey Vanhauwaert

Detailscore

Top makelaar. (mijn eerdere beoordeling ging een beetje mis):) We waren al 6 maanden op zoek naar een werk-woon pand in de randstad. Met de deskundige inzet van Wil werd dit werkelijkheid binnen de 1.5 week. Hij heeft de beste kennis van de woonmarkt in Rotterdam. Top zakenman en een bijzondere creativiteit in het proces. Ik raad hem aan iedereen aan die snel en zorgvuldig wil begeleid worden.

9 , 9
Kantoor:
Work Makelaardij
Datum:
12 februari 2020
Door:
Brigitte Jansen

Detailscore

Wil Jansen heeft ons super fijn geholpen. Hij gaf ons erg goed advies en dankzij hem konden we snel een huis vinden. Hij is snel en goed bereikbaar en daarnaast ook nog erg gezellig.

10 , 0
Kantoor:
Work Makelaardij
Datum:
29 januari 2020
Door:
Marja De leeuw

Detailscore

Top makelaar. Heeft verstand van zaken en heeft voor ons een goede prijs bedongen. Kon onze vragen goed beantwoorden en het was een prettig contact. Ook heel fijn dat ze je wijzen op bepaalde zaken en jij niet achter hun broek aan zit, maar zij achter de jouwe

10 , 0
Kantoor:
Work Makelaardij
Datum:
17 januari 2020
Door:
Andre Huizing

Detailscore

De samenwerking met Wil Jansen verliep bijzonder vlot en plezierig. Hij heeft mij goed geadviseerd en soepel door het verkoopproces heen geleid. Ik ben zeer tevreden over de persoonlijke en kundige aanpak van Wil en de prima begeleiding vanuit het kantoor. Erg hoge verkoopopbrengst door de inzet van deze makelaar. Niet de eerste maar wel de beste koper gevonden!

10 , 0
Kantoor:
Work Makelaardij
Datum:
16 januari 2020
Door:
Rene Huizing

Detailscore

Topkantoor, ze weten op dit kantoor waar ze het over hebben, schakelen snel, antwoorden zijn paraat, geven goede feedback, schatten de verkoop goed in, plezierig in de omgang, ik had ze eerder ontmoet tijdens een bezichtiging van mijn kant, meteen een goed gevoel en niet onterecht blijkt. En wat fijn is....dat ze jou achter de broek aan zitten in plaats van andersom..  

10 , 0
Kantoor:
Work Makelaardij
Datum:
14 december 2019
Door:
Fatma

Detailscore

We hadden niet verwacht zo snel een woning te kunnen vinden. Onze eerste bezichtiging leidde tot het plaatsen van een bod. Wil Jansen gaf ons hierover deskundig advies, waarna ons bod vervolgens (gelukkig) ook geaccepteerd werd. Hierna heeft hij alle moeilijke werkzaamheden uit handen genomen en ons begeleid in het verdere proces. Wij zijn hem erg dankbaar voor zijn fijne manier van werken.

10 , 0
Kantoor:
Work Makelaardij
Datum:
14 december 2019
Door:
David Bakankus

Detailscore

Onze makelaar heeft ons zeer vakkundig bijgestaan. Hij is bijzonder helder in zijn communicatie en had steeds alle antwoorden op onze vragen. Wij kregen altijd het gevoel dat hij graag een extra stapje zet om ons te helpen. Wij zijn erg tevreden met de wijze waarop hij ons tijdens dit proces begeleid heeft.

9 , 6
Kantoor:
Work Makelaardij
Datum:
29 november 2019
Door:
Vivan Baggen

Detailscore

Heel snel, direct en laagdrempelig contact. Heeft ervoor gezorgd dat wij het juiste huis hebben gekocht voor de juiste prijs door met ons en vanuit ons mee te denken tijdens bezichtigingen met een kritische en deskundige blik.

9 , 9
Kantoor:
Work Makelaardij
Datum:
28 november 2019
Door:
Irina Constantin

Detailscore

Great job, fast and effective. We bought a house according to our needs and budget, totally stress-free!

10 , 0
Kantoor:
Work Makelaardij
Datum:
23 juli 2019
Door:
Jeffrey

Detailscore

Mijn ervaring is uitstekend. zeer gedreven zeer goed in zijn werk

Detailscore

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.