Adresgegevens
Den Bosch
Veldpad 21
5236WK
Tel: 06 46 77 24 11
info@maaiketopper.nl



  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

10 , 0
Kantoor:
MAAIKE TOPPER | Aankoopmakelaar
Datum:
02 maart 2020
Door:
Alfred Lagendijk

Detailscore

Onze ervaring met Maaike is als volgt. Maaike maakt een goede inventarisatie van de opdracht, denkt proactief mee over de invulling van wensen en behoeften, is initiatiefrijk, communiceert duidelijk en alert en is praktisch bij de onderhandelingen en al het regelwerk. Ik heb geprobeerd een kritiekpunt te bedenken, maar dat is niet gelukt. Daarom kan Ik haar aan iedereen van harte aanbevelen.

9 , 8
Kantoor:
MAAIKE TOPPER | Aankoopmakelaar
Datum:
02 maart 2020
Door:
Iris Crombeen

Detailscore

9 , 1
Kantoor:
MAAIKE TOPPER | Aankoopmakelaar
Datum:
30 december 2019
Door:
Pol van Tuijl

Detailscore

Prima! Snel contact - snelle reacties - verstand van zaken - zakelijk en ook warm contact.

8 , 8
Kantoor:
MAAIKE TOPPER | Aankoopmakelaar
Datum:
29 december 2019
Door:
Trudy

Detailscore

goed

10 , 0
Kantoor:
MAAIKE TOPPER | Aankoopmakelaar
Datum:
28 december 2019
Door:
Chris

Detailscore

Ik kan Maaike van harte aanbevelen. Snel en duidelijk in de communicatie. Ze heeft ons kundig geholpen aan een huis waar we hartstikke blij mee zijn.

10 , 0
Kantoor:
MAAIKE TOPPER | Aankoopmakelaar
Datum:
28 december 2019
Door:
Richelle en Jeffrey

Detailscore

De huizen vlogen aan ons voorbij.Via onze contact persoon zijn wij met Maaike in contact gekomen. Hier zijn wij tot op de dag van vandaag nog super blij mee. Maaike is eerlijk duidelijk en dit alles met een grote dosis kennis en humor. Wij kochten samen met Maaike ons eerste huis ze heeft er voor gezorgd dat alles vlot verliep en heeft al het papierwerk ontnomen. Hierbij verliep de communicatie zeer soepel en vlot. Maaike jij bent een Topper!

10 , 0
Kantoor:
MAAIKE TOPPER | Aankoopmakelaar
Datum:
28 december 2019
Door:
Robert en Monique

Detailscore

Maaike heeft ons fantastisch geholpen in een regio die we niet heel goed kenden. Ons droomhuis hadden we al gevonden, maar de rapportage van Maaike gaf ons de bevestiging dat het goed was. Door haar expertise en snelle handelen konden we vervolgens alles (onderhandelingen, bouwkundige keuring en tekenen koopovereenkomst) binnen 1,5 week afronden! Ook in het traject daarna heeft Maaike ons prima en tot volle tevredenheid geadviseerd bij de keuze van hypotheekadviseur en notaris. Kortom Maaike ontzorgt van begin tot eind.

10 , 0
Kantoor:
MAAIKE TOPPER | Aankoopmakelaar
Datum:
23 december 2019
Door:
Jelske

Detailscore

Na ongeveer een jaar zelf te hebben gezocht op de krappe markt, heb ik Maaike ingeschakeld om mij te helpen. En dit met succes! Zonder Maaike was het me niet gelukt dit mooie appartement te vinden. Maaike is enthousiast, professioneel, reageert snel en is altijd bereikbaar voor vragen. Maaike, heel erg bedankt!

10 , 0
Kantoor:
MAAIKE TOPPER | Aankoopmakelaar
Datum:
23 december 2019
Door:
Danique

Detailscore

Dankzij Maaike Topper hebben wij ons droomhuis gevonden. Ik kan niet anders dan Maaike Topper een 10 te geven in deze beoordeling. De communicatie was fantastisch en ze heeft heel veel betekend in het aankoopproces. Tijdens elke bezichtiging had zij haar huiswerk al gedaan, hierdoor konden wij puur op gevoel de bezichtigingen ingaan. Als we Maaike niet hadden gehad, was er heel veel onzekerheid geweest. Maaike Topper is de beste aankoopmakelaar die je je maar kunt wensen!

Reactie makelaar
Datum:
2019-12-23 17:24:26
Reactie:
MAAIKE TOPPER | Aankoopmakelaar

Dank Danique, ik vond het super leuk om jullie te helpen bij het zoeken en kopen van jullie eerste huis! Fijn dat het dit jaar nog gelukt is!

10 , 0
Kantoor:
MAAIKE TOPPER | Aankoopmakelaar
Datum:
23 december 2019
Door:
Rens

Detailscore

Voor de aankoop van ons eerste huis hebben wij Maaike Topper ingeschakeld. Dit was de beste keuze die we hebben kunnen maken! Maaike is een enthousiaste en flexibele makelaar met veel kennis van de huizenmarkt in Den Bosch en omstreken. Binnen het aankoopproces heeft ze heel veel zorgen van ons ontnomen en alle vragen goed beantwoord. Van onderhandelen tot het papierwerk; Maaike zorgt dat alles soepel en snel verloopt. Een echte aanrader dus!

Reactie makelaar
Datum:
2019-12-23 17:08:02
Reactie:
MAAIKE TOPPER | Aankoopmakelaar

Beste Rens, heel erg bedankt voor je mooie beoordeling! Super dat het 'ineens' gelukt is! Nog even wachten voor jullie de sleutel krijgen, eerst nog 'even' een badkamer uitkiezen. Leuk dat ik jullie mocht helpen!

10 , 0
Kantoor:
MAAIKE TOPPER | Aankoopmakelaar
Datum:
23 december 2019
Door:
Marieke

Detailscore

Maaike heeft ons super goed geholpen in onze zoektocht en het aankopen van ons nieuwe huis. Het is echt niet makkelijk om een huis te kopen en er komt veel bij kijken. Maaike heeft on bij alles geholpen. Echt heel fijn.

Reactie makelaar
Datum:
2019-12-23 12:05:15
Reactie:
MAAIKE TOPPER | Aankoopmakelaar

Beste Marieke, Hartelijk dank voor jullie mooie beoordeling! Het is momenteel inderdaad niet gemakelijk om een huis te kopen... maar ook voor jullie is het gelukkig weer gelukt! Veel geluk!

10 , 0
Kantoor:
MAAIKE TOPPER | Aankoopmakelaar
Datum:
22 december 2019
Door:
Bob & Saskia

Detailscore

Wij zijn erg tevreden over de begeleiding van Maaike bij de koop van ons huis. Wij kochten voor het eerst een huis en in een regio waar wij niet heel goed bekend waren, dus na een tijdje twijfelen besloten we een aankoopmakelaar in de hand te nemen. Hier hebben we zeker geen spijt van gekregen. We zijn heel blij de keuze voor Maaike te hebben gemaakt want ze heeft ons super geholpen. Haar ruime ervaring en netwerk, down-to-earth persoonlijkheid, [Meer]

Wij zijn erg tevreden over de begeleiding van Maaike bij de koop van ons huis. Wij kochten voor het eerst een huis en in een regio waar wij niet heel goed bekend waren, dus na een tijdje twijfelen besloten we een aankoopmakelaar in de hand te nemen. Hier hebben we zeker geen spijt van gekregen. We zijn heel blij de keuze voor Maaike te hebben gemaakt want ze heeft ons super geholpen. Haar ruime ervaring en netwerk, down-to-earth persoonlijkheid, en proactieve begeleiding zorgde ervoor dat wij soepel door de verschillende stappen van de aankoop heen gingen. Het hebben van een aankoopmakelaar gaf ons het gevoel sterker in de 'strijd' te staan en we zouden iedereen aanraden de hulp van Maaike in te schakelen. Minder

Reactie makelaar
Datum:
2019-12-22 10:29:24
Reactie:
MAAIKE TOPPER | Aankoopmakelaar

Beste Bob en Saskia, Dank voor jullie mooie cijfer! Jullie hebben een mooi huis gekocht op een mooi plekje! Ik wens jullie er heel veel geluk toe! Groet, Maaike

10 , 0
Kantoor:
MAAIKE TOPPER | Aankoopmakelaar
Datum:
20 december 2019
Door:
Luca and Katia

Detailscore

Maaike saved the day, jumping right into on our “last minute” request for help with an apartment we really really liked. She’s been not only very reactive, precise, and complete in the process, but she also managed to help us greatly and follow us through the various steps (and some delays that did not depend on her) transparently and informatively despite us having essentially no idea of how the process of buying a house in the Netherlands unfolds. Absolutely life-saving, [Meer]

Maaike saved the day, jumping right into on our “last minute” request for help with an apartment we really really liked. She’s been not only very reactive, precise, and complete in the process, but she also managed to help us greatly and follow us through the various steps (and some delays that did not depend on her) transparently and informatively despite us having essentially no idea of how the process of buying a house in the Netherlands unfolds. Absolutely life-saving, and we’re very grateful we found her. Only shortcoming? She once told us she’d get us the proper scarf to equip us for carnival in Den Bosch, but eventually she must have forgotten and got us wine instead :-) but surely this does not weight in for what we honestly consider an all-round excellent service. Minder

Reactie makelaar
Datum:
2019-12-20 19:38:15
Reactie:
MAAIKE TOPPER | Aankoopmakelaar

Hi Luca and Katia, :) Thanks for your very nice review! It was a pleasure to work with you! And of course you will receive an Oeteldonk scarf from me! I I completely forgot ...

10 , 0
Kantoor:
MAAIKE TOPPER | Aankoopmakelaar
Datum:
20 december 2019
Door:
Rudy Slegers

Detailscore

Geweldig! Maaike heeft ons perfect en begeleid in de aankoop van ons nieuwe huis! Professioneel, prettig in contact, met recht een Topper!

Reactie makelaar
Datum:
2019-12-20 10:23:58
Reactie:
MAAIKE TOPPER | Aankoopmakelaar

Beste Rudy, dank voor de mooie beoordeling. Jullie hebben een superleuke plek gevonden! Ik kom graag kijken als het helemaal klaar is! Groet, Maaike

10 , 0
Kantoor:
MAAIKE TOPPER | Aankoopmakelaar
Datum:
20 december 2019
Door:
Francien Burgers

Detailscore

Een huis zoeken in Den Bosch en omgeving ...mijn dochter gaf me de tip: vraag hulp aan Maaike. Net iets eerder waren zij met Maaike in zee gegaan en hebben samen met haar hun droomboerderij gevonden. Het zoeken begon breed en samen kwamen we al gauw tot de conclusie dat het een appartement in het centrum zou worden. Wat ik nu gevonden heb is een zalige plek met toch nog een beetje rust achteraf en de grote stad dichtbij. [Meer]

Een huis zoeken in Den Bosch en omgeving ...mijn dochter gaf me de tip: vraag hulp aan Maaike. Net iets eerder waren zij met Maaike in zee gegaan en hebben samen met haar hun droomboerderij gevonden. Het zoeken begon breed en samen kwamen we al gauw tot de conclusie dat het een appartement in het centrum zou worden. Wat ik nu gevonden heb is een zalige plek met toch nog een beetje rust achteraf en de grote stad dichtbij. Altijd hadden we goed overleg en snel een antwoord op mijn vragen. Kundige uitleg en goede raad kreeg ik. Maar vooral haar enthousiasme en vrolijkheid spraken me het meest aan. Zeer fijne samenwerking! Ik beveel haar van harte aan!! Minder

Reactie makelaar
Datum:
2019-12-20 10:11:36
Reactie:
MAAIKE TOPPER | Aankoopmakelaar

Beste Francien, ik vond het heel erg leuk om je te helpen bij je zoektocht naar een nieuwe plek om fijn te wonen. Van een ruim huis met grote tuin naar een appartement is best een stap... maar volgens mij hebben we een goede plek voor je gevonden! Ik wens je er heel erg veel geluk. Dank voor de mooie beoordeling! Groet, Maaike

10 , 0
Kantoor:
MAAIKE TOPPER | Aankoopmakelaar
Datum:
25 november 2019
Door:
Els

Detailscore

Door verandering van werkkring zocht ik een huis in Den Bosch. Dit moest snel gebeuren want het reizen was ik al snel beu. Het lukte me zelf niet om HET huis te vinden, waarschijnlijk omdat ik niet goed wist wat ik zocht. Toen kwam Maaike op mijn pad. Ons eerste kennismakingsgesprek gaf me direct vertrouwen. Ze is met me opgelopen, samen op zoek naar mijn huis. Kritisch, me de spiegel voorhoudend - 'weet je dit wel zeker, want je [Meer]

Door verandering van werkkring zocht ik een huis in Den Bosch. Dit moest snel gebeuren want het reizen was ik al snel beu. Het lukte me zelf niet om HET huis te vinden, waarschijnlijk omdat ik niet goed wist wat ik zocht. Toen kwam Maaike op mijn pad. Ons eerste kennismakingsgesprek gaf me direct vertrouwen. Ze is met me opgelopen, samen op zoek naar mijn huis. Kritisch, me de spiegel voorhoudend - 'weet je dit wel zeker, want je wilde toch graag ….'. Snel, betrokken, enthousiast en een goede onderhandelaar zo heb ik Maaike ervaren. Ik woon nu in een dorp in de omgeving van Den Bosch en dat bleek een goede keuze. Dank Maaike. Minder

Reactie makelaar
Datum:
2019-11-25 12:26:55
Reactie:
MAAIKE TOPPER | Aankoopmakelaar

Beste Els, dank voor je reactie. Fijn om te horen dat je nog steeds lij bent met de keuze voor een dorp in de omgeving. Ik wens je veel woonplezier en geluk toe op je nieuwe stek! Groet, Maaike

10 , 0
Kantoor:
MAAIKE TOPPER | Aankoopmakelaar
Datum:
12 november 2019
Door:
William Jansen van Nieuwenhuizen

Detailscore

As expats Maaike made sure to take timeout to make sure that we understood everything and help us with every detail of our purchase. She was also very accommodating on all our questions, the odd requirements and conditions we had. Maaike was recommended to us by friends, from our own experience we can comfortably say we will do the same.

Reactie makelaar
Datum:
2019-11-12 19:22:21
Reactie:
MAAIKE TOPPER | Aankoopmakelaar

Thanks for you nice review! I wish you all the best in your new home! Regards, Maaike

10 , 0
Kantoor:
MAAIKE TOPPER | Aankoopmakelaar
Datum:
12 november 2019
Door:
A. Peters

Detailscore

Zeer goede ervaring met Maaike. Enthousiast, kennis van zaken, documentatie op orde en prettig in de omgang. Durft vervelende vragen te stellen en let goed op. Daarnaast de enige makelaar die ik niet op laksigheid of domme fouten heb hoeven betrappen. Ik kan Maaike aan iedereen die een huis zoekt of wil kopen aanbevelen om haar in de arm te nemen. Ga zo door Maaike!

Reactie makelaar
Datum:
2019-11-12 16:13:52
Reactie:
MAAIKE TOPPER | Aankoopmakelaar

Wat een mooie beoordeling, hartelijk dank, ik ga er helemaal van blozen. Je bent een kritische dame (en gelijk heb je!) en dan is het erg leuk om dit van jou te horen. Heel veel geluk in jullie mooie nieuwe huis! groet, Maaike

10 , 0
Kantoor:
MAAIKE TOPPER | Aankoopmakelaar
Datum:
12 november 2019
Door:
Bruno Haisma

Detailscore

Plezierig gesprek, duidelijke en 'to the poiunt'. Geeft met manier van werken veel vertrouwen.

Reactie makelaar
Datum:
2019-11-12 15:30:13
Reactie:
MAAIKE TOPPER | Aankoopmakelaar

Dank voor deze mooie beoordeling. Ik hoop dat het goed bevalt om weer in Nederland te wonen.Veel geluk, Maaike

10 , 0
Kantoor:
MAAIKE TOPPER | Aankoopmakelaar
Datum:
18 oktober 2019
Door:
Jennifer & Jeroen

Detailscore

Wij hebben een hele fijne ervaring gehad met Maaike Topper als makelaar. Ze is super enthousiast, reageert snel op berichten en helpt mee om een leuke woning te zoeken. Wij wilden graag (met toch wel wat eisen haha) in de binnenstad van Den Bosch wonen en dat is gelukt! We wonen aan een prachtige gracht en iedere keer als we door ons raam naar buiten kijken voelt het als een ware rijkdom. We hebben er geen moment spijt van [Meer]

Wij hebben een hele fijne ervaring gehad met Maaike Topper als makelaar. Ze is super enthousiast, reageert snel op berichten en helpt mee om een leuke woning te zoeken. Wij wilden graag (met toch wel wat eisen haha) in de binnenstad van Den Bosch wonen en dat is gelukt! We wonen aan een prachtige gracht en iedere keer als we door ons raam naar buiten kijken voelt het als een ware rijkdom. We hebben er geen moment spijt van gehad om met Maaike Topper in contact te komen! Super bedankt voor alle goede zorgen! En heel veel succes in de toekomst!! Veel liefs, Jeroen, Jennifer & Luna Minder

Reactie makelaar
Datum:
2019-10-18 13:55:46
Reactie:
MAAIKE TOPPER | Aankoopmakelaar

Beste Jennifer en Jeroen, wat leuk om deze mooie beoordeling van jullie te krijgen. En wat leuk om te horen dat jullie nieuwe plek zo goed bevalt. Het is ook echt een leuke plek! Het was een zoektocht met wat hobbeltjes, maar uiteindelijk gelukkig goed geslaagd! Ik wens jullie nog heel veel geluk in Den Bosch, groet, Maaike

9 , 9
Kantoor:
MAAIKE TOPPER | Aankoopmakelaar
Datum:
08 september 2019
Door:
Marten-Jan Talens

Detailscore

Onze ervaring met Maaike is erg prettig. Ze bracht rust en overzicht in onze zoektocht. Nam alle rijd, was altijd ad hoc bereikbaar, en heeft echt het verschil gemaakt in onze zoektocht. Daarnaast heeft Maaike oog voor de staat van het huis, is ze een scherpe onderhandelaar en geniet ze respect van haar collega’s. Niet zelden gaven de verkoop makelaars aan dat we aan Maaike een hele goede hadden. Beter compliment Kun je niet krijgen volgens mij

Reactie makelaar
Datum:
2019-09-08 08:36:21
Reactie:
MAAIKE TOPPER | Aankoopmakelaar

Beste Marten-Jan, Dank voor je mooie woorden! Ik vond het erg leuk om met jullie te zoeken naar de juiste woning. Ik hoop dat jullie inmiddels een beetje gesetteld zijn. Ik wens jullie in ieder geval heel veel geluk en woonplezier! Groet, Maaike

9 , 8
Kantoor:
MAAIKE TOPPER | Aankoopmakelaar
Datum:
21 augustus 2019
Door:
Walter en Lehang

Detailscore

Door het lezen van diverse beoordelingen van diverse makelaars hebben we uiteindelijk voor Maaike gekozen en daar hebben we geen moment spijt van gehad. We kregen echt het gevoel dat ze naast ons stond met het zoeken ,kritische vragen stellen en uiteindelijk het onderhandelen. Ze is enthousiast,zeer goed op de hoogte van de markt , betrokken, goed bereikbaar en zeker pro-aktief. Dankzij Maaike hebben we een heerlijke maisionette kunnen kopen op een schitterende locatie.

Reactie makelaar
Datum:
2019-08-21 09:17:37
Reactie:
MAAIKE TOPPER | Aankoopmakelaar

Beste Walter en Lehang, dank voor jullie mooie woorden. Ik vond het erg leuk om met jullie op zoek te zijn en gelukkig vonden we een mooi appartement naar jullie zin! Ik wens jullie veel geluk in Den Bosch!

9 , 5
Kantoor:
MAAIKE TOPPER | Aankoopmakelaar
Datum:
19 augustus 2019
Door:
Jennifer en Mark

Detailscore

Zeer positieve ervaring. Zowel bij het kiezen voor een huis als het onderhandelen heeft Maaike ons erg geholpen.

Reactie makelaar
Datum:
2019-08-19 12:51:01
Reactie:
MAAIKE TOPPER | Aankoopmakelaar

Jennifer en Mark, dank voor de mooie beoordeling. Ik hoop dat jullie al een beetje gesetteld zijn in Vught.

9 , 9
Kantoor:
MAAIKE TOPPER | Aankoopmakelaar
Datum:
18 augustus 2019
Door:
Gon Heeneman

Detailscore

Ik vond het moeilijk als alleenstaande een huis te kopen totdat Maaike naast me ging staan!

Reactie makelaar
Datum:
2019-08-18 13:17:18
Reactie:
MAAIKE TOPPER | Aankoopmakelaar

Beste Gon, ik vond het leuk om naast je te mogen staan! dank voor de mooie beoordeling en heel veel woonplezier in Den Bosch!

9 , 5
Kantoor:
MAAIKE TOPPER | Aankoopmakelaar
Datum:
15 augustus 2019
Door:
Nico van Duijn

Detailscore

Bijzonder prettige en enthousiaste vrouw in de omgang en de uitvoering van haar werk. Ze heeft haar zaakjes goed op orde.

Reactie makelaar
Datum:
2019-08-15 08:29:16
Reactie:
MAAIKE TOPPER | Aankoopmakelaar

Beste Nico, dank voor de mooie beoordeling. Ik wens jullie veel woonplezier in de bossen!

Detailscore

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.