Adresgegevens
Den Bosch
Veldpad 21
5236WK
Tel: 06 46 77 24 11
info@maaiketopper.nl



  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

9 , 9
Kantoor:
MAAIKE TOPPER | Aankoopmakelaar
Datum:
08 september 2019
Door:
Marten-Jan Talens

Detailscore

Onze ervaring met Maaike is erg prettig. Ze bracht rust en overzicht in onze zoektocht. Nam alle rijd, was altijd ad hoc bereikbaar, en heeft echt het verschil gemaakt in onze zoektocht. Daarnaast heeft Maaike oog voor de staat van het huis, is ze een scherpe onderhandelaar en geniet ze respect van haar collega’s. Niet zelden gaven de verkoop makelaars aan dat we aan Maaike een hele goede hadden. Beter compliment Kun je niet krijgen volgens mij

Reactie makelaar
Datum:
2019-09-08 08:36:21
Reactie:
MAAIKE TOPPER | Aankoopmakelaar

Beste Marten-Jan, Dank voor je mooie woorden! Ik vond het erg leuk om met jullie te zoeken naar de juiste woning. Ik hoop dat jullie inmiddels een beetje gesetteld zijn. Ik wens jullie in ieder geval heel veel geluk en woonplezier! Groet, Maaike

9 , 8
Kantoor:
MAAIKE TOPPER | Aankoopmakelaar
Datum:
21 augustus 2019
Door:
Walter en Lehang

Detailscore

Door het lezen van diverse beoordelingen van diverse makelaars hebben we uiteindelijk voor Maaike gekozen en daar hebben we geen moment spijt van gehad. We kregen echt het gevoel dat ze naast ons stond met het zoeken ,kritische vragen stellen en uiteindelijk het onderhandelen. Ze is enthousiast,zeer goed op de hoogte van de markt , betrokken, goed bereikbaar en zeker pro-aktief. Dankzij Maaike hebben we een heerlijke maisionette kunnen kopen op een schitterende locatie.

Reactie makelaar
Datum:
2019-08-21 09:17:37
Reactie:
MAAIKE TOPPER | Aankoopmakelaar

Beste Walter en Lehang, dank voor jullie mooie woorden. Ik vond het erg leuk om met jullie op zoek te zijn en gelukkig vonden we een mooi appartement naar jullie zin! Ik wens jullie veel geluk in Den Bosch!

9 , 5
Kantoor:
MAAIKE TOPPER | Aankoopmakelaar
Datum:
19 augustus 2019
Door:
Jennifer en Mark

Detailscore

Zeer positieve ervaring. Zowel bij het kiezen voor een huis als het onderhandelen heeft Maaike ons erg geholpen.

Reactie makelaar
Datum:
2019-08-19 12:51:01
Reactie:
MAAIKE TOPPER | Aankoopmakelaar

Jennifer en Mark, dank voor de mooie beoordeling. Ik hoop dat jullie al een beetje gesetteld zijn in Vught.

9 , 9
Kantoor:
MAAIKE TOPPER | Aankoopmakelaar
Datum:
18 augustus 2019
Door:
Gon Heeneman

Detailscore

Ik vond het moeilijk als alleenstaande een huis te kopen totdat Maaike naast me ging staan!

Reactie makelaar
Datum:
2019-08-18 13:17:18
Reactie:
MAAIKE TOPPER | Aankoopmakelaar

Beste Gon, ik vond het leuk om naast je te mogen staan! dank voor de mooie beoordeling en heel veel woonplezier in Den Bosch!

9 , 5
Kantoor:
MAAIKE TOPPER | Aankoopmakelaar
Datum:
15 augustus 2019
Door:
Nico van Duijn

Detailscore

Bijzonder prettige en enthousiaste vrouw in de omgang en de uitvoering van haar werk. Ze heeft haar zaakjes goed op orde.

Reactie makelaar
Datum:
2019-08-15 08:29:16
Reactie:
MAAIKE TOPPER | Aankoopmakelaar

Beste Nico, dank voor de mooie beoordeling. Ik wens jullie veel woonplezier in de bossen!

10 , 0
Kantoor:
MAAIKE TOPPER | Aankoopmakelaar
Datum:
14 augustus 2019
Door:
Waldo Gadellaa

Detailscore

Met Maaike in zee gaan op aanraden van een vriend is een gouden greep geweest. Het aankooptraject verliep soepel en in een markt waarin verkopers regeren is het als koper handig om een kenner bij je te hebben. Voorlopig zit ik goed op een plek en relaties met verhuisplannen voor de regio Den Bosch kan ik Maaike absoluut aanbevelen.

Reactie makelaar
Datum:
2019-08-14 17:27:34
Reactie:
MAAIKE TOPPER | Aankoopmakelaar

Waldo, hartelijk dank voor je mooie reactie. Veel woonplezier in Den Bosch.

10 , 0
Kantoor:
MAAIKE TOPPER | Aankoopmakelaar
Datum:
22 mei 2019
Door:
Mieke en Dave

Detailscore

Onze ervaring met Maaike was fantastisch. Ze is bekwaam, reageert snel op berichtjes, er gingen deuren voor ons open, die voorheen gesloten bleven en Maaike is erg enthousiast. Door Maaike hebben we ons droomhuis kunnen vinden.

Reactie makelaar
Datum:
2019-05-22 22:05:47
Reactie:
MAAIKE TOPPER | Aankoopmakelaar

Dank voor jullie mooie beoordeling! Ik hoop dat het een beetje lukt met de verbouwing! Ik ben erg benieuwd naar het eindresultaat. Groet, Maaike

10 , 0
Kantoor:
MAAIKE TOPPER | Aankoopmakelaar
Datum:
08 mei 2019
Door:
Reza en Maya

Detailscore

We got help from Maaike to find a nice house in Den Bosch. She was very knowledgeable and gave very useful information from the start. Everything went smooth, documents that she prepared were complete and without any mistake. She has a very nice and friendly attitude that makes the overwhelming procedure of buying a house very easy for you!

Reactie makelaar
Datum:
2019-05-08 09:27:33
Reactie:
MAAIKE TOPPER | Aankoopmakelaar

Hi Reza and Maya, Thanks for your nice words! I really enjoyed helping you. Regards, Maaike

10 , 0
Kantoor:
MAAIKE TOPPER | Aankoopmakelaar
Datum:
24 april 2019
Door:
Rutger en Lieke

Detailscore

Fantastische aankoopmakelaar met goede kennis van Den Bosch, de verschillende wijken, oog voor detail ook op bouwkundig terrein en prettig in de communicatie, zowel voorafgaand als tijdens de onderhandelingen over de aankoop. Een echte aanrader voor iedereen die een huis zoekt in Den Bosch en omstreken!

Reactie makelaar
Datum:
2019-04-24 16:53:07
Reactie:
MAAIKE TOPPER | Aankoopmakelaar

Dank voor jullie mooie beoordeling!

10 , 0
Kantoor:
MAAIKE TOPPER | Aankoopmakelaar
Datum:
01 januari 2019
Door:
Caroline & Loic

Detailscore

We are an expat couple and wanted to buy a house in the Netherlands. Quite challenging as it was the first time we were buying a house and in a country where we don't fully speak the language yet. Hiring Maaike was the best decision we made in the process of buying a house. She is an expert in Den Bosch area, well connected and very knowledgeable. As we have both very busy jobs, it was very useful to [Meer]

We are an expat couple and wanted to buy a house in the Netherlands. Quite challenging as it was the first time we were buying a house and in a country where we don't fully speak the language yet. Hiring Maaike was the best decision we made in the process of buying a house. She is an expert in Den Bosch area, well connected and very knowledgeable. As we have both very busy jobs, it was very useful to count on Maaike for organizing house viewings, which were always matching our criteria. Maaike is very responsive and quick to react, which is definitely key in this extremely dynamic market. Once we found the right house for us, Maaike was very helpful with the negotiation and all the paperwork (which she translated for us). She recommended a technical inspection, which re-assured us in our decision to buy the house. She also helped to choose a notary and was very nice to answer any of our questions in the process. We can only recommend Maaike to anyone who wants to buy a house. Maaike, thanks again for everything and good luck in your next projects! Minder

Reactie makelaar
Datum:
2019-01-01 19:00:40
Reactie:
MAAIKE TOPPER | Aankoopmakelaar

Thank you so much for your very nice words! I really enjoyed working with you.

10 , 0
Kantoor:
MAAIKE TOPPER | Aankoopmakelaar
Datum:
30 december 2018
Door:
Cecile

Detailscore

Maaike is een zeer enthousiaste en betrokken makelaar en onmisbaar geweest bij de zoektocht en aankoop van mijn woning. Ze heeft duidelijk kennis van zaken. Zeker in de huidige markt waarin snel beslissen vaak noodzaak is, was het ontzettend fijn een kordate en oplettende Maaike als makelaar te hebben. Altijd goed en snel bereikbaar en Maaike is iemand die je goed kan adviseren tijdens het zoeken naar een woning, het bieden op een woning, maar ook alle praktische zaken [Meer]

Maaike is een zeer enthousiaste en betrokken makelaar en onmisbaar geweest bij de zoektocht en aankoop van mijn woning. Ze heeft duidelijk kennis van zaken. Zeker in de huidige markt waarin snel beslissen vaak noodzaak is, was het ontzettend fijn een kordate en oplettende Maaike als makelaar te hebben. Altijd goed en snel bereikbaar en Maaike is iemand die je goed kan adviseren tijdens het zoeken naar een woning, het bieden op een woning, maar ook alle praktische zaken helpt regelen bij de aankoop. Minder

Reactie makelaar
Datum:
2018-12-30 23:35:21
Reactie:
MAAIKE TOPPER | Aankoopmakelaar

Cecile, dank voor je mooie woorden. Ik vond het erg leuk om samen met je op zoek te mogen. Moeilijk markt in het segment waarin jij zocht, maar goed geslaagd!

10 , 0
Kantoor:
MAAIKE TOPPER | Aankoopmakelaar
Datum:
29 december 2018
Door:
Andrea&Thom

Detailscore

Wij hebben de samenwerking met Maaike als heel erg prettig ervaren. Door een kennismakingsgesprek was ze snel in staat om huizen te vinden die pasten bij onze wensen. Ze was altijd bereikbaar wat in de huidige markt belangrijk is om nog mee te doen. Maaike stelde kritische vragen bij bezichtigingen en durfde ons ook kritische vragen te stellen. Ze nam initiatief wanneer de verkopende partij akten of ander stukken toestuurden waardoor er veel vragen van ons op voorhand beantwoord [Meer]

Wij hebben de samenwerking met Maaike als heel erg prettig ervaren. Door een kennismakingsgesprek was ze snel in staat om huizen te vinden die pasten bij onze wensen. Ze was altijd bereikbaar wat in de huidige markt belangrijk is om nog mee te doen. Maaike stelde kritische vragen bij bezichtigingen en durfde ons ook kritische vragen te stellen. Ze nam initiatief wanneer de verkopende partij akten of ander stukken toestuurden waardoor er veel vragen van ons op voorhand beantwoord waren. Al met al heel blij dat we met de hulp van Maaike onze huidige woning hebben kunnen kopen. Minder

Reactie makelaar
Datum:
2018-12-29 14:59:47
Reactie:
MAAIKE TOPPER | Aankoopmakelaar

Andrea en Thom, dank voor jullie lovende woorden. Erg fijn om te horen dat jullie tevreden zijn en blij waren met mijn kritische vragen.

10 , 0
Kantoor:
MAAIKE TOPPER | Aankoopmakelaar
Datum:
28 december 2018
Door:
Daniel en Nanette

Detailscore

Wij zijn ontzettend blij met Maaike. Vanaf moment 1 heel betrokken, goed bereikbaar, zeer pro-actief, meedenkend en behulpzaam. Dankzij Maaike is het gelukt om ons eerste koophuis te bemachtigen, nogmaals bedankt.

Reactie makelaar
Datum:
2018-12-28 21:57:19
Reactie:
MAAIKE TOPPER | Aankoopmakelaar

Daniel en Nanette, dank voor jullie mooie referentie. Leuk vond ik het dat jullie voor mij kozen, ondanks dat ik net jullie droomhuis voor iemand anders aangekocht had, waardoor het aan jullie neus voorbij ging. Gelukkig vonden we snel een nieuw droomhuis! Veel geluk!

10 , 0
Kantoor:
MAAIKE TOPPER | Aankoopmakelaar
Datum:
28 december 2018
Door:
Marieke

Detailscore

Super fijne begeleiding! Duidelijk uitleg bij alles. Neemt de tijd om alles uit te zoeken en schakelt snel als het nodig is.

Reactie makelaar
Datum:
2018-12-28 16:22:11
Reactie:
MAAIKE TOPPER | Aankoopmakelaar

Dank voor deze referentie. Fijn om te horen dat alles duidelijk was! Veel geluk op je nieuwe plek.

9 , 8
Kantoor:
MAAIKE TOPPER | Aankoopmakelaar
Datum:
23 december 2018
Door:
Luuk en Nienke

Detailscore

Maaike heeft ons heel erg geholpen in de zoektocht naar een huis. Ze reageerde snel, kon ons alles vertellen over de verschillende wijken en gaf extra tips waar we op moesten letten bij bezichtigingen. Ook tijdens de onderhandelingen heeft Maaike ons goed bijgestaan en hebben we snel stappen kunnen nemen, alles ging hierbij in goed overleg met uiteindelijk het gewenste resultaat, ons droomhuis!

9 , 8
Kantoor:
MAAIKE TOPPER | Aankoopmakelaar
Datum:
09 november 2018
Door:
Rick

Detailscore

Erg fijne samenwerking gehad met Maaike, goed en kritisch advies gekregen tijdens de zoektocht naar onze nieuwe woning. Tevens denkt ze mee over de aankoop en schakelt snel wanneer nodig.

9 , 0
Kantoor:
MAAIKE TOPPER | Aankoopmakelaar
Datum:
27 oktober 2018
Door:
Merel en Tiemo

Detailscore

Wij zijn prima geholpen door Maaike, bij de eerste kennismaking klikte het meteen. Ze heeft altijd snel en vakkundig gereageerd en dacht altijd met ons mee. Als je dingen neerlegt bij Maaike kan je er vanuit gaan dat het gedaan wordt en hoef je er niet zelf achteraan te jagen, erg handig als je ver weg woont. Maaike, bedankt!

10 , 0
Kantoor:
MAAIKE TOPPER | Aankoopmakelaar
Datum:
22 oktober 2018
Door:
Marlieke Sonnnenberg

Detailscore

In mijn eentje een huis kopen vond ik best spannend. Samen met Maaike was het een geslaagde en prettige onderneming. Mijn zoektocht was niet lang, maar al het contact, uitzoekwerk etc was uitstekend. En daarbij is Maaike gewoon heel gezellig en leuk!

10 , 0
Kantoor:
MAAIKE TOPPER | Aankoopmakelaar
Datum:
16 oktober 2018
Door:
Peter en Hannah

Detailscore

Het was voor ons de eerste keer dat we een huis kochten. Dat was natuurlijk een spannende gebeurtenis. Vooral wanneer het gaat om technische aspecten (is het huis in orde?) en officiële stukken (koopakte etc.). Het was zo ontzettend fijn om Maaike in onze 'hoek' te hebben. We voelden ons daardoor gesterkt en een match voor de verkopende partij, waarmee het contact overigens prima en vlot verliep. Maaike was erg goed bereikbaar, enthousiast en verstaat haar vak overduidelijk. Ik kan [Meer]

Het was voor ons de eerste keer dat we een huis kochten. Dat was natuurlijk een spannende gebeurtenis. Vooral wanneer het gaat om technische aspecten (is het huis in orde?) en officiële stukken (koopakte etc.). Het was zo ontzettend fijn om Maaike in onze 'hoek' te hebben. We voelden ons daardoor gesterkt en een match voor de verkopende partij, waarmee het contact overigens prima en vlot verliep. Maaike was erg goed bereikbaar, enthousiast en verstaat haar vak overduidelijk. Ik kan iedereen aanraden om Maaike in te schakelen als je het kopen van een huis zo zorgeloos mogelijk wil laten verlopen. En ook als je een professional aan je zijde wil hebben waaraan andere partijen zien dat het menens is. Maaike, bedankt en veel succes bij komende projecten. Groetjes, Peter en Hannah Minder

Reactie makelaar
Datum:
2018-10-16 13:41:25
Reactie:
MAAIKE TOPPER | Aankoopmakelaar

Hallo Peter en Hannah, dank voor jullie mooie beoordeling. Ik vond het erg leuk om jullie te helpen bij de aankoop van jullie eerste huis. Ik wens jullie er heel veel geluk, maar dat komt vast goed! Groet, Maaike

10 , 0
Kantoor:
MAAIKE TOPPER | Aankoopmakelaar
Datum:
10 september 2018
Door:
Richard en Inge

Detailscore

Maaike heeft ons ontzettend goed geholpen in de zoektocht en aankoop van ons droomhuis. In alle stappen heeft zij ons zorgvuldig begeleid met een realistisch en objectief advies. Maaike is niet alleen als persoon super tof, maar ook inhoudelijk deskundig en altijd bereikbaar voor vragen. Zeker een aanrader!

Reactie makelaar
Datum:
2018-09-10 09:46:43
Reactie:
MAAIKE TOPPER | Aankoopmakelaar

Hallo Richard en Inge, Dank voor de mooie beoordeling. Ik vond de zoektocht met jullie erg leuk om te doen. Het valt af en toe niet mee in deze markt, maar gelukkig konden we deze woning voor Funda uit bezoeken en lukte het. Toen bij de oplevering nog een 'hobbeltje', maar ook dat is inmiddels goed opgelost. Ik wens jullie heel veel geluk in jullie nieuwe huis! Groet, Maaike

10 , 0
Kantoor:
MAAIKE TOPPER | Aankoopmakelaar
Datum:
09 september 2018
Door:
Sharèll en Bart

Detailscore

Na het kopen van ons huis was het een groot vraagteken. Hoe nu verder? Maaike ingeschakeld en zij ging meteen aan de slag! Alles van A tot Z geregeld zodat wij ons nergens zorgen om hoefden te maken. Zo fijn! Wij bevelen de service die Maaike biedt zeker aan :)

Reactie makelaar
Datum:
2018-09-09 20:47:37
Reactie:
MAAIKE TOPPER | Aankoopmakelaar

Hallo Sharèll, dank voor je mooie beoordeling! Jullie hadden al een bod gedaan dat geaccepteerd was, voordat jullie mij belde. Maar toen... Help! Hoe nu verder; taxatie, keuring, koopakte, hypotheek, notaris.... wat moet er waar en wanneer geregeld worden?? Ik vond het erg leuk om jullie daarbij te begeleiden en wens jullie heel veel geluk toe in jullie nieuwe huis! Groet, Maaike

10 , 0
Kantoor:
MAAIKE TOPPER | Aankoopmakelaar
Datum:
07 september 2018
Door:
Emiel van Maren

Detailscore

Maaike heeft mij geweldig geholpen bij de aankoop van mijn nieuwe woning.

Reactie makelaar
Datum:
2018-09-07 17:53:46
Reactie:
MAAIKE TOPPER | Aankoopmakelaar

Hallo Emiel, dank voor je mooie beoordeling! Je hebt een geweldig leuk appartement gekocht! Leuk dat ik daarbij kon helpen. Geniet van jullie nieuwe 'thuis'! Groet, Maaike

10 , 0
Kantoor:
MAAIKE TOPPER | Aankoopmakelaar
Datum:
07 september 2018
Door:
Bart en Sharell

Detailscore

Ons bod op ons huis werd geaccepteerd! Dat hadden we niet verwacht. Maar hoe gaat het nou verder? Snel Maaike ingeschakeld en alles werd geregeld! Alles is perfect geregeld. Van begin tot eind van het traject! Ik zou Maaike zeker aanbevelen!! Als wij de volgende keer een woning gaan kopen schakelen we Maaike zeker weer in !!

Reactie makelaar
Datum:
2018-09-07 14:01:19
Reactie:
MAAIKE TOPPER | Aankoopmakelaar

Hallo Bart, dank voor je mooie beoordeling! Jullie hadden inderdaad al een bod gedaan dat geaccepteerd was, voordat jullie mij belde. Maar toen... Help! Hoe nu verder; taxatie, keuring, koopakte, hypotheek, notaris.... wat moet er waar en wanneer geregeld worden?? Ik vond het erg leuk om jullie daarbij te begeleiden en wens jullie heel veel geluk toe in jullie nieuwe huis! Groet, Maaike

9 , 4
Kantoor:
MAAIKE TOPPER | Aankoopmakelaar
Datum:
09 augustus 2018
Door:
Tony en Willy Struijk

Detailscore

na een slechte ervaring was het een verademing om alles aan Maaike over te laten zodat wij alvast (in gedachten) aan de inrichting konden beginnen. Wij waren niet bekend in de buurt en gingen echt alleen voor het huis. Maaike trad doortastend op, onderhandelde voor ons en binnen zeer korte tijd was het rond. Ondanks dat het niet hoefde steunde zij ons ook nog bij de afhandeling van een ander huis. Inmiddels zijn wij verhuisd vanuit het westen naar [Meer]

na een slechte ervaring was het een verademing om alles aan Maaike over te laten zodat wij alvast (in gedachten) aan de inrichting konden beginnen. Wij waren niet bekend in de buurt en gingen echt alleen voor het huis. Maaike trad doortastend op, onderhandelde voor ons en binnen zeer korte tijd was het rond. Ondanks dat het niet hoefde steunde zij ons ook nog bij de afhandeling van een ander huis. Inmiddels zijn wij verhuisd vanuit het westen naar het Brabantse en genieten met wij volle teugen van ons nieuwe huis... blijft nog steeds een beetje vakantie... Minder

Reactie makelaar
Datum:
2018-08-09 18:40:44
Reactie:
MAAIKE TOPPER | Aankoopmakelaar

Beste Tony en Willy, Dank voor jullie mooie beoordeling. Jullie hadden een vervelende ervaring met een andere makelaar bij de aankoop van een andere woning en waren daardoor wat huiverig geworden om weer te kopen. Daarom schakelde jullie mij in. Ik ben heel blij dat ik jullie heb kunnen laten zien dat een huis kopen ook zonder zorgen kan! En nog fijner vind ik het om te horen dat jullie zo blij zijn met het huis! Het is ook wel echt een heel fijn plekje! Heel veel geluk gewenst de komende heeel veeel jaren! Groet, Maaike

9 , 9
Kantoor:
MAAIKE TOPPER | Aankoopmakelaar
Datum:
02 juli 2018
Door:
Vannessa en Rik

Detailscore

We waren op zoek naar een ervaren, betrokken en enthousiaste aankoopmakelaar die ons kon begeleiden bij het vinden en kopen van ons eerste huis. Maaike heeft onze verwachtingen ver overtroffen! Nogmaals veel dank!

Reactie makelaar
Datum:
2018-07-02 10:57:06
Reactie:
MAAIKE TOPPER | Aankoopmakelaar

Beste Vannessa en Rik, dank voor jullie mooie beoordeling! Ik hoop dat jullie inmiddels een beetje gesetteld zijn en fijn wonen. Geniet van jullie mooie huis met tuin en van alle andere mooie zaken in het leven! Groet, Maaike

Detailscore

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.