Adresgegevens
Den Bosch
Veldpad 21
5236WK
Tel: 06 46 77 24 11
info@maaiketopper.nl



  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

10 , 0
Kantoor:
MAAIKE TOPPER | Aankoopmakelaar
Datum:
25 november 2019
Door:
Els

Detailscore

Door verandering van werkkring zocht ik een huis in Den Bosch. Dit moest snel gebeuren want het reizen was ik al snel beu. Het lukte me zelf niet om HET huis te vinden, waarschijnlijk omdat ik niet goed wist wat ik zocht. Toen kwam Maaike op mijn pad. Ons eerste kennismakingsgesprek gaf me direct vertrouwen. Ze is met me opgelopen, samen op zoek naar mijn huis. Kritisch, me de spiegel voorhoudend - 'weet je dit wel zeker, want je [Meer]

Door verandering van werkkring zocht ik een huis in Den Bosch. Dit moest snel gebeuren want het reizen was ik al snel beu. Het lukte me zelf niet om HET huis te vinden, waarschijnlijk omdat ik niet goed wist wat ik zocht. Toen kwam Maaike op mijn pad. Ons eerste kennismakingsgesprek gaf me direct vertrouwen. Ze is met me opgelopen, samen op zoek naar mijn huis. Kritisch, me de spiegel voorhoudend - 'weet je dit wel zeker, want je wilde toch graag ….'. Snel, betrokken, enthousiast en een goede onderhandelaar zo heb ik Maaike ervaren. Ik woon nu in een dorp in de omgeving van Den Bosch en dat bleek een goede keuze. Dank Maaike. Minder

Reactie makelaar
Datum:
2019-11-25 12:26:55
Reactie:
MAAIKE TOPPER | Aankoopmakelaar

Beste Els, dank voor je reactie. Fijn om te horen dat je nog steeds lij bent met de keuze voor een dorp in de omgeving. Ik wens je veel woonplezier en geluk toe op je nieuwe stek! Groet, Maaike

10 , 0
Kantoor:
MAAIKE TOPPER | Aankoopmakelaar
Datum:
12 november 2019
Door:
William Jansen van Nieuwenhuizen

Detailscore

As expats Maaike made sure to take timeout to make sure that we understood everything and help us with every detail of our purchase. She was also very accommodating on all our questions, the odd requirements and conditions we had. Maaike was recommended to us by friends, from our own experience we can comfortably say we will do the same.

Reactie makelaar
Datum:
2019-11-12 19:22:21
Reactie:
MAAIKE TOPPER | Aankoopmakelaar

Thanks for you nice review! I wish you all the best in your new home! Regards, Maaike

10 , 0
Kantoor:
MAAIKE TOPPER | Aankoopmakelaar
Datum:
12 november 2019
Door:
A. Peters

Detailscore

Zeer goede ervaring met Maaike. Enthousiast, kennis van zaken, documentatie op orde en prettig in de omgang. Durft vervelende vragen te stellen en let goed op. Daarnaast de enige makelaar die ik niet op laksigheid of domme fouten heb hoeven betrappen. Ik kan Maaike aan iedereen die een huis zoekt of wil kopen aanbevelen om haar in de arm te nemen. Ga zo door Maaike!

Reactie makelaar
Datum:
2019-11-12 16:13:52
Reactie:
MAAIKE TOPPER | Aankoopmakelaar

Wat een mooie beoordeling, hartelijk dank, ik ga er helemaal van blozen. Je bent een kritische dame (en gelijk heb je!) en dan is het erg leuk om dit van jou te horen. Heel veel geluk in jullie mooie nieuwe huis! groet, Maaike

10 , 0
Kantoor:
MAAIKE TOPPER | Aankoopmakelaar
Datum:
12 november 2019
Door:
Bruno Haisma

Detailscore

Plezierig gesprek, duidelijke en 'to the poiunt'. Geeft met manier van werken veel vertrouwen.

Reactie makelaar
Datum:
2019-11-12 15:30:13
Reactie:
MAAIKE TOPPER | Aankoopmakelaar

Dank voor deze mooie beoordeling. Ik hoop dat het goed bevalt om weer in Nederland te wonen.Veel geluk, Maaike

10 , 0
Kantoor:
MAAIKE TOPPER | Aankoopmakelaar
Datum:
18 oktober 2019
Door:
Jennifer & Jeroen

Detailscore

Wij hebben een hele fijne ervaring gehad met Maaike Topper als makelaar. Ze is super enthousiast, reageert snel op berichten en helpt mee om een leuke woning te zoeken. Wij wilden graag (met toch wel wat eisen haha) in de binnenstad van Den Bosch wonen en dat is gelukt! We wonen aan een prachtige gracht en iedere keer als we door ons raam naar buiten kijken voelt het als een ware rijkdom. We hebben er geen moment spijt van [Meer]

Wij hebben een hele fijne ervaring gehad met Maaike Topper als makelaar. Ze is super enthousiast, reageert snel op berichten en helpt mee om een leuke woning te zoeken. Wij wilden graag (met toch wel wat eisen haha) in de binnenstad van Den Bosch wonen en dat is gelukt! We wonen aan een prachtige gracht en iedere keer als we door ons raam naar buiten kijken voelt het als een ware rijkdom. We hebben er geen moment spijt van gehad om met Maaike Topper in contact te komen! Super bedankt voor alle goede zorgen! En heel veel succes in de toekomst!! Veel liefs, Jeroen, Jennifer & Luna Minder

Reactie makelaar
Datum:
2019-10-18 13:55:46
Reactie:
MAAIKE TOPPER | Aankoopmakelaar

Beste Jennifer en Jeroen, wat leuk om deze mooie beoordeling van jullie te krijgen. En wat leuk om te horen dat jullie nieuwe plek zo goed bevalt. Het is ook echt een leuke plek! Het was een zoektocht met wat hobbeltjes, maar uiteindelijk gelukkig goed geslaagd! Ik wens jullie nog heel veel geluk in Den Bosch, groet, Maaike

9 , 9
Kantoor:
MAAIKE TOPPER | Aankoopmakelaar
Datum:
08 september 2019
Door:
Marten-Jan Talens

Detailscore

Onze ervaring met Maaike is erg prettig. Ze bracht rust en overzicht in onze zoektocht. Nam alle rijd, was altijd ad hoc bereikbaar, en heeft echt het verschil gemaakt in onze zoektocht. Daarnaast heeft Maaike oog voor de staat van het huis, is ze een scherpe onderhandelaar en geniet ze respect van haar collega’s. Niet zelden gaven de verkoop makelaars aan dat we aan Maaike een hele goede hadden. Beter compliment Kun je niet krijgen volgens mij

Reactie makelaar
Datum:
2019-09-08 08:36:21
Reactie:
MAAIKE TOPPER | Aankoopmakelaar

Beste Marten-Jan, Dank voor je mooie woorden! Ik vond het erg leuk om met jullie te zoeken naar de juiste woning. Ik hoop dat jullie inmiddels een beetje gesetteld zijn. Ik wens jullie in ieder geval heel veel geluk en woonplezier! Groet, Maaike

9 , 8
Kantoor:
MAAIKE TOPPER | Aankoopmakelaar
Datum:
21 augustus 2019
Door:
Walter en Lehang

Detailscore

Door het lezen van diverse beoordelingen van diverse makelaars hebben we uiteindelijk voor Maaike gekozen en daar hebben we geen moment spijt van gehad. We kregen echt het gevoel dat ze naast ons stond met het zoeken ,kritische vragen stellen en uiteindelijk het onderhandelen. Ze is enthousiast,zeer goed op de hoogte van de markt , betrokken, goed bereikbaar en zeker pro-aktief. Dankzij Maaike hebben we een heerlijke maisionette kunnen kopen op een schitterende locatie.

Reactie makelaar
Datum:
2019-08-21 09:17:37
Reactie:
MAAIKE TOPPER | Aankoopmakelaar

Beste Walter en Lehang, dank voor jullie mooie woorden. Ik vond het erg leuk om met jullie op zoek te zijn en gelukkig vonden we een mooi appartement naar jullie zin! Ik wens jullie veel geluk in Den Bosch!

9 , 5
Kantoor:
MAAIKE TOPPER | Aankoopmakelaar
Datum:
19 augustus 2019
Door:
Jennifer en Mark

Detailscore

Zeer positieve ervaring. Zowel bij het kiezen voor een huis als het onderhandelen heeft Maaike ons erg geholpen.

Reactie makelaar
Datum:
2019-08-19 12:51:01
Reactie:
MAAIKE TOPPER | Aankoopmakelaar

Jennifer en Mark, dank voor de mooie beoordeling. Ik hoop dat jullie al een beetje gesetteld zijn in Vught.

9 , 9
Kantoor:
MAAIKE TOPPER | Aankoopmakelaar
Datum:
18 augustus 2019
Door:
Gon Heeneman

Detailscore

Ik vond het moeilijk als alleenstaande een huis te kopen totdat Maaike naast me ging staan!

Reactie makelaar
Datum:
2019-08-18 13:17:18
Reactie:
MAAIKE TOPPER | Aankoopmakelaar

Beste Gon, ik vond het leuk om naast je te mogen staan! dank voor de mooie beoordeling en heel veel woonplezier in Den Bosch!

9 , 5
Kantoor:
MAAIKE TOPPER | Aankoopmakelaar
Datum:
15 augustus 2019
Door:
Nico van Duijn

Detailscore

Bijzonder prettige en enthousiaste vrouw in de omgang en de uitvoering van haar werk. Ze heeft haar zaakjes goed op orde.

Reactie makelaar
Datum:
2019-08-15 08:29:16
Reactie:
MAAIKE TOPPER | Aankoopmakelaar

Beste Nico, dank voor de mooie beoordeling. Ik wens jullie veel woonplezier in de bossen!

10 , 0
Kantoor:
MAAIKE TOPPER | Aankoopmakelaar
Datum:
14 augustus 2019
Door:
Waldo Gadellaa

Detailscore

Met Maaike in zee gaan op aanraden van een vriend is een gouden greep geweest. Het aankooptraject verliep soepel en in een markt waarin verkopers regeren is het als koper handig om een kenner bij je te hebben. Voorlopig zit ik goed op een plek en relaties met verhuisplannen voor de regio Den Bosch kan ik Maaike absoluut aanbevelen.

Reactie makelaar
Datum:
2019-08-14 17:27:34
Reactie:
MAAIKE TOPPER | Aankoopmakelaar

Waldo, hartelijk dank voor je mooie reactie. Veel woonplezier in Den Bosch.

10 , 0
Kantoor:
MAAIKE TOPPER | Aankoopmakelaar
Datum:
22 mei 2019
Door:
Mieke en Dave

Detailscore

Onze ervaring met Maaike was fantastisch. Ze is bekwaam, reageert snel op berichtjes, er gingen deuren voor ons open, die voorheen gesloten bleven en Maaike is erg enthousiast. Door Maaike hebben we ons droomhuis kunnen vinden.

Reactie makelaar
Datum:
2019-05-22 22:05:47
Reactie:
MAAIKE TOPPER | Aankoopmakelaar

Dank voor jullie mooie beoordeling! Ik hoop dat het een beetje lukt met de verbouwing! Ik ben erg benieuwd naar het eindresultaat. Groet, Maaike

10 , 0
Kantoor:
MAAIKE TOPPER | Aankoopmakelaar
Datum:
08 mei 2019
Door:
Reza en Maya

Detailscore

We got help from Maaike to find a nice house in Den Bosch. She was very knowledgeable and gave very useful information from the start. Everything went smooth, documents that she prepared were complete and without any mistake. She has a very nice and friendly attitude that makes the overwhelming procedure of buying a house very easy for you!

Reactie makelaar
Datum:
2019-05-08 09:27:33
Reactie:
MAAIKE TOPPER | Aankoopmakelaar

Hi Reza and Maya, Thanks for your nice words! I really enjoyed helping you. Regards, Maaike

10 , 0
Kantoor:
MAAIKE TOPPER | Aankoopmakelaar
Datum:
24 april 2019
Door:
Rutger en Lieke

Detailscore

Fantastische aankoopmakelaar met goede kennis van Den Bosch, de verschillende wijken, oog voor detail ook op bouwkundig terrein en prettig in de communicatie, zowel voorafgaand als tijdens de onderhandelingen over de aankoop. Een echte aanrader voor iedereen die een huis zoekt in Den Bosch en omstreken!

Reactie makelaar
Datum:
2019-04-24 16:53:07
Reactie:
MAAIKE TOPPER | Aankoopmakelaar

Dank voor jullie mooie beoordeling!

10 , 0
Kantoor:
MAAIKE TOPPER | Aankoopmakelaar
Datum:
01 januari 2019
Door:
Caroline & Loic

Detailscore

We are an expat couple and wanted to buy a house in the Netherlands. Quite challenging as it was the first time we were buying a house and in a country where we don't fully speak the language yet. Hiring Maaike was the best decision we made in the process of buying a house. She is an expert in Den Bosch area, well connected and very knowledgeable. As we have both very busy jobs, it was very useful to [Meer]

We are an expat couple and wanted to buy a house in the Netherlands. Quite challenging as it was the first time we were buying a house and in a country where we don't fully speak the language yet. Hiring Maaike was the best decision we made in the process of buying a house. She is an expert in Den Bosch area, well connected and very knowledgeable. As we have both very busy jobs, it was very useful to count on Maaike for organizing house viewings, which were always matching our criteria. Maaike is very responsive and quick to react, which is definitely key in this extremely dynamic market. Once we found the right house for us, Maaike was very helpful with the negotiation and all the paperwork (which she translated for us). She recommended a technical inspection, which re-assured us in our decision to buy the house. She also helped to choose a notary and was very nice to answer any of our questions in the process. We can only recommend Maaike to anyone who wants to buy a house. Maaike, thanks again for everything and good luck in your next projects! Minder

Reactie makelaar
Datum:
2019-01-01 19:00:40
Reactie:
MAAIKE TOPPER | Aankoopmakelaar

Thank you so much for your very nice words! I really enjoyed working with you.

10 , 0
Kantoor:
MAAIKE TOPPER | Aankoopmakelaar
Datum:
30 december 2018
Door:
Cecile

Detailscore

Maaike is een zeer enthousiaste en betrokken makelaar en onmisbaar geweest bij de zoektocht en aankoop van mijn woning. Ze heeft duidelijk kennis van zaken. Zeker in de huidige markt waarin snel beslissen vaak noodzaak is, was het ontzettend fijn een kordate en oplettende Maaike als makelaar te hebben. Altijd goed en snel bereikbaar en Maaike is iemand die je goed kan adviseren tijdens het zoeken naar een woning, het bieden op een woning, maar ook alle praktische zaken [Meer]

Maaike is een zeer enthousiaste en betrokken makelaar en onmisbaar geweest bij de zoektocht en aankoop van mijn woning. Ze heeft duidelijk kennis van zaken. Zeker in de huidige markt waarin snel beslissen vaak noodzaak is, was het ontzettend fijn een kordate en oplettende Maaike als makelaar te hebben. Altijd goed en snel bereikbaar en Maaike is iemand die je goed kan adviseren tijdens het zoeken naar een woning, het bieden op een woning, maar ook alle praktische zaken helpt regelen bij de aankoop. Minder

Reactie makelaar
Datum:
2018-12-30 23:35:21
Reactie:
MAAIKE TOPPER | Aankoopmakelaar

Cecile, dank voor je mooie woorden. Ik vond het erg leuk om samen met je op zoek te mogen. Moeilijk markt in het segment waarin jij zocht, maar goed geslaagd!

10 , 0
Kantoor:
MAAIKE TOPPER | Aankoopmakelaar
Datum:
29 december 2018
Door:
Andrea&Thom

Detailscore

Wij hebben de samenwerking met Maaike als heel erg prettig ervaren. Door een kennismakingsgesprek was ze snel in staat om huizen te vinden die pasten bij onze wensen. Ze was altijd bereikbaar wat in de huidige markt belangrijk is om nog mee te doen. Maaike stelde kritische vragen bij bezichtigingen en durfde ons ook kritische vragen te stellen. Ze nam initiatief wanneer de verkopende partij akten of ander stukken toestuurden waardoor er veel vragen van ons op voorhand beantwoord [Meer]

Wij hebben de samenwerking met Maaike als heel erg prettig ervaren. Door een kennismakingsgesprek was ze snel in staat om huizen te vinden die pasten bij onze wensen. Ze was altijd bereikbaar wat in de huidige markt belangrijk is om nog mee te doen. Maaike stelde kritische vragen bij bezichtigingen en durfde ons ook kritische vragen te stellen. Ze nam initiatief wanneer de verkopende partij akten of ander stukken toestuurden waardoor er veel vragen van ons op voorhand beantwoord waren. Al met al heel blij dat we met de hulp van Maaike onze huidige woning hebben kunnen kopen. Minder

Reactie makelaar
Datum:
2018-12-29 14:59:47
Reactie:
MAAIKE TOPPER | Aankoopmakelaar

Andrea en Thom, dank voor jullie lovende woorden. Erg fijn om te horen dat jullie tevreden zijn en blij waren met mijn kritische vragen.

10 , 0
Kantoor:
MAAIKE TOPPER | Aankoopmakelaar
Datum:
28 december 2018
Door:
Daniel en Nanette

Detailscore

Wij zijn ontzettend blij met Maaike. Vanaf moment 1 heel betrokken, goed bereikbaar, zeer pro-actief, meedenkend en behulpzaam. Dankzij Maaike is het gelukt om ons eerste koophuis te bemachtigen, nogmaals bedankt.

Reactie makelaar
Datum:
2018-12-28 21:57:19
Reactie:
MAAIKE TOPPER | Aankoopmakelaar

Daniel en Nanette, dank voor jullie mooie referentie. Leuk vond ik het dat jullie voor mij kozen, ondanks dat ik net jullie droomhuis voor iemand anders aangekocht had, waardoor het aan jullie neus voorbij ging. Gelukkig vonden we snel een nieuw droomhuis! Veel geluk!

10 , 0
Kantoor:
MAAIKE TOPPER | Aankoopmakelaar
Datum:
28 december 2018
Door:
Marieke

Detailscore

Super fijne begeleiding! Duidelijk uitleg bij alles. Neemt de tijd om alles uit te zoeken en schakelt snel als het nodig is.

Reactie makelaar
Datum:
2018-12-28 16:22:11
Reactie:
MAAIKE TOPPER | Aankoopmakelaar

Dank voor deze referentie. Fijn om te horen dat alles duidelijk was! Veel geluk op je nieuwe plek.

9 , 8
Kantoor:
MAAIKE TOPPER | Aankoopmakelaar
Datum:
23 december 2018
Door:
Luuk en Nienke

Detailscore

Maaike heeft ons heel erg geholpen in de zoektocht naar een huis. Ze reageerde snel, kon ons alles vertellen over de verschillende wijken en gaf extra tips waar we op moesten letten bij bezichtigingen. Ook tijdens de onderhandelingen heeft Maaike ons goed bijgestaan en hebben we snel stappen kunnen nemen, alles ging hierbij in goed overleg met uiteindelijk het gewenste resultaat, ons droomhuis!

9 , 8
Kantoor:
MAAIKE TOPPER | Aankoopmakelaar
Datum:
09 november 2018
Door:
Rick

Detailscore

Erg fijne samenwerking gehad met Maaike, goed en kritisch advies gekregen tijdens de zoektocht naar onze nieuwe woning. Tevens denkt ze mee over de aankoop en schakelt snel wanneer nodig.

9 , 0
Kantoor:
MAAIKE TOPPER | Aankoopmakelaar
Datum:
27 oktober 2018
Door:
Merel en Tiemo

Detailscore

Wij zijn prima geholpen door Maaike, bij de eerste kennismaking klikte het meteen. Ze heeft altijd snel en vakkundig gereageerd en dacht altijd met ons mee. Als je dingen neerlegt bij Maaike kan je er vanuit gaan dat het gedaan wordt en hoef je er niet zelf achteraan te jagen, erg handig als je ver weg woont. Maaike, bedankt!

10 , 0
Kantoor:
MAAIKE TOPPER | Aankoopmakelaar
Datum:
22 oktober 2018
Door:
Marlieke Sonnnenberg

Detailscore

In mijn eentje een huis kopen vond ik best spannend. Samen met Maaike was het een geslaagde en prettige onderneming. Mijn zoektocht was niet lang, maar al het contact, uitzoekwerk etc was uitstekend. En daarbij is Maaike gewoon heel gezellig en leuk!

10 , 0
Kantoor:
MAAIKE TOPPER | Aankoopmakelaar
Datum:
16 oktober 2018
Door:
Peter en Hannah

Detailscore

Het was voor ons de eerste keer dat we een huis kochten. Dat was natuurlijk een spannende gebeurtenis. Vooral wanneer het gaat om technische aspecten (is het huis in orde?) en officiële stukken (koopakte etc.). Het was zo ontzettend fijn om Maaike in onze 'hoek' te hebben. We voelden ons daardoor gesterkt en een match voor de verkopende partij, waarmee het contact overigens prima en vlot verliep. Maaike was erg goed bereikbaar, enthousiast en verstaat haar vak overduidelijk. Ik kan [Meer]

Het was voor ons de eerste keer dat we een huis kochten. Dat was natuurlijk een spannende gebeurtenis. Vooral wanneer het gaat om technische aspecten (is het huis in orde?) en officiële stukken (koopakte etc.). Het was zo ontzettend fijn om Maaike in onze 'hoek' te hebben. We voelden ons daardoor gesterkt en een match voor de verkopende partij, waarmee het contact overigens prima en vlot verliep. Maaike was erg goed bereikbaar, enthousiast en verstaat haar vak overduidelijk. Ik kan iedereen aanraden om Maaike in te schakelen als je het kopen van een huis zo zorgeloos mogelijk wil laten verlopen. En ook als je een professional aan je zijde wil hebben waaraan andere partijen zien dat het menens is. Maaike, bedankt en veel succes bij komende projecten. Groetjes, Peter en Hannah Minder

Reactie makelaar
Datum:
2018-10-16 13:41:25
Reactie:
MAAIKE TOPPER | Aankoopmakelaar

Hallo Peter en Hannah, dank voor jullie mooie beoordeling. Ik vond het erg leuk om jullie te helpen bij de aankoop van jullie eerste huis. Ik wens jullie er heel veel geluk, maar dat komt vast goed! Groet, Maaike

10 , 0
Kantoor:
MAAIKE TOPPER | Aankoopmakelaar
Datum:
10 september 2018
Door:
Richard en Inge

Detailscore

Maaike heeft ons ontzettend goed geholpen in de zoektocht en aankoop van ons droomhuis. In alle stappen heeft zij ons zorgvuldig begeleid met een realistisch en objectief advies. Maaike is niet alleen als persoon super tof, maar ook inhoudelijk deskundig en altijd bereikbaar voor vragen. Zeker een aanrader!

Reactie makelaar
Datum:
2018-09-10 09:46:43
Reactie:
MAAIKE TOPPER | Aankoopmakelaar

Hallo Richard en Inge, Dank voor de mooie beoordeling. Ik vond de zoektocht met jullie erg leuk om te doen. Het valt af en toe niet mee in deze markt, maar gelukkig konden we deze woning voor Funda uit bezoeken en lukte het. Toen bij de oplevering nog een 'hobbeltje', maar ook dat is inmiddels goed opgelost. Ik wens jullie heel veel geluk in jullie nieuwe huis! Groet, Maaike

Detailscore

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.