Bericht

Teer Makelaars

Santpoort-Noord

Adresgegevens
Vestiging: Santpoort-Noord
Rijksweg 496

Score

Beoordeling geven

Detailscore

Eigenschappen:

Laatste 4 beoordelingen

 • 9 , 0
  Datum:
  18 juni 2012
  Beoordelaar:
  Leonie Goedemans& Jasper Dekker

  Wij zijn heel erg tevreden over Teer Makelaars en in het bijzonder John ...

  Wij zijn heel erg tevreden over Teer Makelaars en in het bijzonder John Goedhart. Hij weet zijn vak goed te verstaan. Hij regelde voor ons een prachtige etage op een supercentrale plek. In een paar woorden John: service- en klantgericht, transparant en professioneel. Wij zouden hem aanbevelen aan iedereen!

 • 7 , 8
  Datum:
  26 aug 2011
  Beoordelaar:
  Jan Stoop

  Gewoon een goed makelaar kantoor

 • 10 , 0
  Datum:
  25 aug 2011
  Beoordelaar:
  Nathalie Harari

  Ik ben heel tevreden over Teer Makelaars en in het bijzonder over John ...

  Ik ben heel tevreden over Teer Makelaars en in het bijzonder over John Goedhart! Hij heeft binnen 1 week mijn huis in Amsterdam VERkocht en binnen 1 week een huis in Haarlem voor mij GEkocht voor een zeer goede prijs. Hij is een absolute topper! Verstaat zijn vak als geen ander! Mocht je op het punt staan om een huis te kopen dan wel verkopen zou ik zeker met John aan de slag gaan!

 • 9 , 2
  Datum:
  26 mei 2011
  Beoordelaar:
  Hinke en Eric

  Teer Santpoort was ons niet opgevallen omdat wij een huis in Haarlem hebben ...

  Teer Santpoort was ons niet opgevallen omdat wij een huis in Haarlem hebben of liever gezegd hadden. Maar omdat bij ons in de straat een woning door TEER snel verkocht was hebben wij (terwijl het al bij een andere makelaar in de verkoop stond) de firma TEER uitgenodigd voor een gesprek over ons huis. John Goedhart kwam, zag en overwon! Hij luisterde goed naar onze plannen voor de toekomst, naar de manier waarop wij dachten over onze woning en reageerde heel enthousiast en zakelijk over de manier waarop hij en het kantoor TEER in zijn algemeenheid de woningen op de markt brengen. Ook was hij heel duidelijk in het feit dat je in deze tijd niet de hoofdprijs meer kan krijgen of verwachten van je woning. Kopers zijn kritisch en de banken houden zich ook aan strengere regels. We hebben besloten om over te stappen naar TEER Santpoort en, of het nu toeval is of niet, met een reele waarde en een goede presentatie in zowel visueel opzicht als vakmanschap van de makelaar, hadden wij onze woning binnen 8 dagen verkocht! De oplevering was op korte termijn en nu zijn wij genoodzaakt om de druk op te voeren naar een nieuwe woning en zijn we zoekende naar een nieuwe stek waarbij John ons ook weer enthousiast en adequaat mee helpt. Wij zijn blij dat we de overstap hebben gemaakt en hebben ervaren dat er toch nog makelaars zijn die veel tijd en geduld in hun opdrachtgevers stoppen, ondanks dat hij niet gevestigd is in Haarlem wist hij alles wat er zich afspeelde in de buurt of omgeving. Een dikke pluim! Een klein nadeel was dat hij telefonisch in één keer moelijk bereikbaar was maar daarentegen belde hij wel weer op korte termijn bij gelegenheid terug.

Claimen

Hallo -en super dat je graag jouw pagina gratis wilt claimen. Vul hieronder het formulier in en we gaan jouw claim zsm voor je verwerken!

Met een geclaimde pagina krijg je veel extra mogelijkheden. De belangrijkste:

 • je kan reageren op ontvangen beoordelingen
 • overzicht van de geleverde diensten en je werkgebied
 • getoond worden bij zoekresultaten in jouw werkgebied (bij premium account)
 • overzicht van makelaars en medewerkers met individuele beoordelingen per makelaar

Na een handmatige en zorgvuldige persoonlijke controle wordt de toegang geactiveerd. Je ontvangt daar per e-mail een bevestiging van.
Uit ervaring weten we dat een geclaimde pagina extra business oplevert!


Uw naam *
Telefoonnummer
Email *

Commissie van Toezicht

 • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
 • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
 • Diederik Briedé - Advocaat
 • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.