Alle beoordelingen

Berg ERA Makelaars

Sassenheim

Adresgegevens
Sassenheim
Hoofdstraat 89



  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

8 , 6
Kantoor:
Berg ERA Makelaars
Datum:
21 september 2012
Door:
Ingrid van Remmerden

Detailscore

Prima service en we werden goed op de hoogte gehouden. Er werd snel geschakeld tussen ons en Corneel of Dennis. Hierdoor verliep de communicatie uitstekend.

9 , 0
Kantoor:
Berg ERA Makelaars
Datum:
07 februari 2012
Door:
de Bruijn

Detailscore

De Era makelaar een goede keus.

9 , 0
Kantoor:
Berg ERA Makelaars
Datum:
18 december 2011
Door:
Jan Driessen

Detailscore

De dienstverlening was prettig en realistisch en de contacten verliepen soepel.

7 , 6
Kantoor:
Berg ERA Makelaars
Datum:
19 september 2011
Door:
Hulshof

Detailscore

verkoop periode was te kort om gedegen mening te geven. (luxeprobleem!)

8 , 8
Kantoor:
Berg ERA Makelaars
Datum:
08 september 2011
Door:
Willem Rothuizen

Detailscore

Uitstekend terzijde gestaan. Steeds geinformeerd over de stappen en acties die genomen werden ter informatie van de potentieele kopers. Wordt snel gebeld als er info is en ook snel teruggebeld. Proffessioneel.

8 , 6
Kantoor:
Berg ERA Makelaars
Datum:
25 juni 2011
Door:
van Es

Detailscore

zeer betrokken en altijd bereikbaar voor vragen. Wij denken met een fijn genoeg terug aan de verkoop van ons huis. en ook met de aankoop van ons nieuwe huis heeft Dennis ons goed geholpen.daar zijn we hem erg dankbaar voor.

8 , 0
Kantoor:
Berg ERA Makelaars
Datum:
13 februari 2011
Door:
Jos van Kesteren

Detailscore

Deze makelaar geeft goede adviezen en komt zijn afspraken na. keurig geregeld allemaal.

8 , 8
Kantoor:
Berg ERA Makelaars
Datum:
17 januari 2011
Door:
Wouter van Veldhuijsen

Detailscore

- Snelheid van handelen - Kennis van zaken - Klantgerichtheid / Inlevingsvermogen - Oplossingsgerichtheid - Betrokkenheid - "Luisterend oor" waar nodig

8 , 6
Kantoor:
Berg ERA Makelaars
Datum:
17 januari 2011
Door:
van Veldhuijsen-Dankelman

Detailscore

- open benadering - serieus - persoonlijk - prettig in de omgang - luisterend naar de klant (klantgericht) -

9 , 6
Kantoor:
Berg ERA Makelaars
Datum:
06 januari 2011
Door:
Louise Vreugdenhil

Detailscore

Correcte voorkomens . Alle medewerkers van het kantoor zeer professioneel. Dus adequaat reagerend op vragen en uitstekend in hun initiatieven en ondersteuning van i.c. benadering van huurders. Vriendelijk in persoonlijke en telefonische contacten.

8 , 6
Kantoor:
Berg ERA Makelaars
Datum:
29 december 2010
Door:
Patrick Kempkes

Detailscore

Makelaars Corneel en Dennis hebben mij professioneel en prettig geholpen. Er werd nooit om zaken heen gedraaid alles werd direct en duidelijk besproken.

8 , 2
Kantoor:
Berg ERA Makelaars
Datum:
24 december 2010
Door:
Bastiaan en Patricia Plomp

Detailscore

Onze makelaar (Dennis Vissers) was voor ons altijd bereikbaar en belde vrijwel direct terug als wij hem nodig hadden. De samenwerking was hierdoor erg prettig en duidelijk.

8 , 8
Kantoor:
Berg ERA Makelaars
Datum:
19 oktober 2010
Door:
David Kortekaas

Detailscore

OP aanraden van een vriend. Zeer goede service en een goede prijs kwaliteits verhouding bij deze makelaar. Erg vriendelijk en zeer behulpzaam met goede suggestie voor de verkoop van de woning.

8 , 2
Kantoor:
Berg ERA Makelaars
Datum:
15 oktober 2010
Door:
Evert van Herel

Detailscore

Ik ben erg tevreden over de geleverde service en kan mijn makelaar aan iedereen aanbevelen.

8 , 2
Kantoor:
Berg ERA Makelaars
Datum:
15 oktober 2010
Door:
Evert van Herel

Detailscore

Ik ben erg tevreden over de geleverde service en kan mijn makelaar aan iedereen aanbevelen.

8 , 2
Kantoor:
Berg ERA Makelaars
Datum:
15 oktober 2010
Door:
Evert van Herel

Detailscore

Ik ben erg tevreden over de geleverde service en kan mijn makelaar aan iedereen aanbevelen.

10 , 0
Kantoor:
Berg ERA Makelaars
Datum:
21 juni 2010
Door:
André Kuperus

Detailscore

Wij hebben gekozen voor deze makelaar omdat we in het verleden al zaken hebben gedaan met deze makelaar.

8 , 0
Kantoor:
Berg ERA Makelaars
Datum:
23 april 2010
Door:
Antoon Peters

Detailscore

publiceren ok, maar wel anoniem Conclusie: het gehele proces al zeer goed en plezieig ervaren.

8 , 6
Kantoor:
Berg ERA Makelaars
Datum:
20 maart 2010
Door:
Johanna Bouwmeester

Detailscore

Makelaar kwam betrouwbaar over bij andere bezichting.

7 , 8
Kantoor:
Berg ERA Makelaars
Datum:
28 februari 2010
Door:
Arnold van Burik

Detailscore

Via via goede berichten gehoord en ook zo mogen ervaren!

Detailscore

Niet genoeg beoordelingen

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.