Alle beoordelingen

Huis-Expert

Schoonebeek

Adresgegevens
Schoonebeek
Europaweg 124
7761 AL


  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

7 , 6
Kantoor:
Huis-Expert
Datum:
11 februari 2012
Door:
A van den Berg

Detailscore

Was ok

10 , 0
Kantoor:
Huis-Expert
Datum:
10 februari 2012
Door:
T Kiewiet

Detailscore

Zeer sympathieke man erg duidelijk we konden alles vragen hebben ook alles op ons gemak kunnen bekijken.

6 , 4
Kantoor:
Huis-Expert
Datum:
31 januari 2012
Door:
G Engberts

Detailscore

8 , 4
Kantoor:
Huis-Expert
Datum:
27 januari 2012
Door:
A.M. Kop

Detailscore

Enthiousiaste man. Wist veel over Nieuw-Schoonebeek en de omgeving. Veel tips over uitstapjes en bezienswaardigheden. Vonden het moeilijk om direct tegen hem te zeggen dat de woning niet aan onze wensen voldeed. De foto's gaven een duidelijk beeld van de woning.

8 , 4
Kantoor:
Huis-Expert
Datum:
20 januari 2012
Door:
J.W. Falke

Detailscore

8 , 0
Kantoor:
Huis-Expert
Datum:
20 januari 2012
Door:
R Steunebrink

Detailscore

8 , 0
Kantoor:
Huis-Expert
Datum:
19 december 2011
Door:
A Kroese

Detailscore

8 , 4
Kantoor:
Huis-Expert
Datum:
23 november 2011
Door:
P Maatje

Detailscore

De makelaar was heel eerlijk en open over het pand. Hij kwam heel professioneel over.

9 , 2
Kantoor:
Huis-Expert
Datum:
31 oktober 2011
Door:
F Vos

Detailscore

7 , 2
Kantoor:
Huis-Expert
Datum:
28 oktober 2011
Door:
J Muskee

Detailscore

8 , 8
Kantoor:
Huis-Expert
Datum:
29 september 2011
Door:
A Helsloot

Detailscore

7 , 6
Kantoor:
Huis-Expert
Datum:
20 september 2011
Door:
P van Dijk

Detailscore

10 , 0
Kantoor:
Huis-Expert
Datum:
10 september 2011
Door:
A Sulmann

Detailscore

10 , 0
Kantoor:
Huis-Expert
Datum:
08 september 2011
Door:
H Veen

Detailscore

neemt de tijd voor je en weet waar hij over praat. heeft een antwoord op al je vragen waardoor je merkt dat hij weet wat hij verkoopt,

10 , 0
Kantoor:
Huis-Expert
Datum:
06 september 2011
Door:
H Veen

Detailscore

10 , 0
Kantoor:
Huis-Expert
Datum:
05 september 2011
Door:
H Veen

Detailscore

9 , 2
Kantoor:
Huis-Expert
Datum:
05 september 2011
Door:
J.A. Weerman

Detailscore

10 , 0
Kantoor:
Huis-Expert
Datum:
05 september 2011
Door:
H Veen

Detailscore

7 , 6
Kantoor:
Huis-Expert
Datum:
26 augustus 2011
Door:
J.A. Israël

Detailscore

9 , 2
Kantoor:
Huis-Expert
Datum:
19 augustus 2011
Door:
A Feteris

Detailscore

gewoon een hele goeie makelaar niets op aantemerken

9 , 6
Kantoor:
Huis-Expert
Datum:
16 augustus 2011
Door:
A Helsloot

Detailscore

leuk en dacht ook goed mee met eventuele verbouwingen, niet het idee gekregen dat wij 'te 'langzaam waren en lang werk hadden met bepaalde dingen , goede uit;eg zijn collega wist meer ivm dat hij het huis officieel deed en hij viel in, desondanks goed begeleid en hij wist veel info te vertellen. ooordeel tevereden

Detailscore

Niet genoeg beoordelingen

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.