Alle beoordelingen

Vivre Adviesgroep

Sittard

Adresgegevens
Sittard
Paardestraat 10
6131 HC


  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

10 , 0
Kantoor:
Vivre Adviesgroep
Datum:
17 januari 2020
Door:
M.Pesgens

Detailscore

Prettig gesprek gehad met Christel. Goed advies en neemt zich de tijd.

10 , 0
Kantoor:
Vivre Adviesgroep
Datum:
17 januari 2020
Door:
M.Pesgens

Detailscore

Topper! Kennis van zaken en staat 24/7 voor je klaar.

10 , 0
Kantoor:
Vivre Adviesgroep
Datum:
14 januari 2020
Door:
Erna Houben

Detailscore

Christel is prettig in de omgang. Haar enthousiasme,deskundigheid en persoonlijke omgang geven je een goed gevoel. Haar medewerkers zijn ook fijn in de omgang. Men reageert snel op vragen en komen hun afspraken na.

10 , 0
Kantoor:
Vivre Adviesgroep
Datum:
22 december 2019
Door:
Lianne Salden

Detailscore

Door het enthousiasme, de snelheid en vakkundigheid en de uitstekende communicatie van Christel zijn wij zeer tevreden over het verkooptraject van onze woning. Ook de bereikbaarheid van Christel vonden wij TOP!

9 , 9
Kantoor:
Vivre Adviesgroep
Datum:
03 november 2019
Door:
maurice

Detailscore

Het hele team is betrokken en reageert snel. Christel is als makelaar deskundig, sociaal en altijd bereikbaar.

10 , 0
Kantoor:
Vivre Adviesgroep
Datum:
11 augustus 2019
Door:
Loes Seilatu

Detailscore

Christel van Vivre adviesgroep onderscheidt zich als makelaar door haar oprechte persoonlijke betrokkenheid. Geen moeite is haar teveel. Korte lijntjes en laagdrempelig contact kenmerken Vivre. We voelden ons geen klant maar mens. Dankjewel Christel voor jouw optimisme, enthousiasme en het mogelijk maken van onze woonwens!

9 , 9
Kantoor:
Vivre Adviesgroep
Datum:
16 juli 2019
Door:
Dhr/Mevr.Tholen

Detailscore

Wij danken Christel Schneiders voor haar enthousiasme,deskundigheid en snelle verkoop van ons huis.

10 , 0
Kantoor:
Vivre Adviesgroep
Datum:
08 april 2019
Door:
Bianca

Detailscore

Zeer goede communicatie, goede ondersteuning, klantvriendelijk en een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Uiterst tevreden over Vivre en dan met name Christel, ze neemt echt de tijd voor je.

10 , 0
Kantoor:
Vivre Adviesgroep
Datum:
06 april 2019
Door:
Ine

Detailscore

Dank aan Christel en haar team voor de snelle verkoop van mijn huis maar vooral voor de persoonlijke en begripvolle begeleiding.

10 , 0
Kantoor:
Vivre Adviesgroep
Datum:
27 maart 2019
Door:
Piet en Fini Wehrens

Detailscore

Deze Makelaartser verstaat haar beroep en weet waar ze het over heeft. Vertrouwen scheppen met een klant vanaf het eerste kennismaking gesprek. Een gevoel aan de klant geven dat alles goed komt en in een korte periode. Haar kennis is ongelooflijk en luistert naar je wensen welke ze vervolgens in kaart brengt. De voorspelling van haar dat de woning snel verkocht zou worden leek ons een echt verkoop praatje maar niets is minder waar binnen 8 dagen wist ze de woning te verkopen. Dit [Meer]

Deze Makelaartser verstaat haar beroep en weet waar ze het over heeft. Vertrouwen scheppen met een klant vanaf het eerste kennismaking gesprek. Een gevoel aan de klant geven dat alles goed komt en in een korte periode. Haar kennis is ongelooflijk en luistert naar je wensen welke ze vervolgens in kaart brengt. De voorspelling van haar dat de woning snel verkocht zou worden leek ons een echt verkoop praatje maar niets is minder waar binnen 8 dagen wist ze de woning te verkopen. Dit kan volgens mij alleen als je liefde hebt voor je vak en gaat voor de klant om voor die het beste resultaat te bereiken. Die een huis wil verkopen of kopen moet bij Vivre eens binnenlopen. Want zo zijn we zonder afspraak binnnen gelopen om even later een gezellig praatje bij een kop koffie gemaakt te hebben voor wat algemene informatie waarna we direct een vervolg afspraak gemaakt hebben. Het vertrouwen was er van de eerste minuut. Minder

10 , 0
Kantoor:
Vivre Adviesgroep
Datum:
25 januari 2019
Door:
Lianne Dols

Detailscore

Prima; zeer prettige persoonlijke benadering & zeer professioneel

9 , 8
Kantoor:
Vivre Adviesgroep
Datum:
18 januari 2019
Door:
Peter

Detailscore

Grootste Plus : -> Naast correcte ondersteuning bij de verkoop van mijn woning OOK goede ondersteuning bij de afhandeling van de aankoop van een woning bij een andere makelaar..

8 , 8
Kantoor:
Vivre Adviesgroep
Datum:
18 januari 2019
Door:
Theresi

Detailscore

Wat ik heel fijn vond was meerdere expertise bij elkaar. Woning verkopen en daarbij ook meteen mensen die je helpen met de financiële kant. Qua verkoop, maar die dan ook helpen bij de financiering van je nieuwe woning. Door het kantoor en de andere expertise werd heel veel geregeld en men vertelde mij wat ik nog moest doen. Tevens een hele mooie insteek is als je een nieuwe woning hebt gevonden je ook een de styliste kunt inschakelen.

9 , 8
Kantoor:
Vivre Adviesgroep
Datum:
18 januari 2019
Door:
Roel Hitz

Detailscore

Zeer prettig, goed onderbouwt en objectief advies. Heeft hele verkoop goed begeleid en zal haar in de toekomst zeker weer benaderen.

9 , 8
Kantoor:
Vivre Adviesgroep
Datum:
18 januari 2019
Door:
Theo van der Wegen

Detailscore

9 , 7
Kantoor:
Vivre Adviesgroep
Datum:
03 januari 2019
Door:
Jo Huveneers

Detailscore

vanaf het eerste telefonisch contact met Christel had ik het gevoel dat ik moest kiezen voor Vivre Adviesgroep en voor Christel, en dat is gebleven bij alle bezichtingen en contacten via mail of per telefoon tot aan de verkoop. Christel dank daarvoor

9 , 7
Kantoor:
Vivre Adviesgroep
Datum:
23 december 2018
Door:
Sylvia

Detailscore

Zeer vakkundig en enthousiast, we zijn heel tevreden over de dienstverlening van Vivre en Christel!

10 , 0
Kantoor:
Vivre Adviesgroep
Datum:
21 december 2018
Door:
Peter

Detailscore

Voor degenen die nog aan het zoeken zijn welke makelaar zij willen nemen: als je Christel Schneiders van VIVRE Adviesgroep Sittard in de arm neemt, dan maak je een GEWELDIG GOEDE KEUZE! Dus verder zoeken hoeft niet. Haar aanpak is uniek en succesvol! Als Christel een nieuwe klant voor de verkoop van hun huis heeft dan luistert ze eerst heel goed naar de wensen. Daarna bespreekt ze met jou de stappen die volgens haar het meest succesvol zijn om je [Meer]

Voor degenen die nog aan het zoeken zijn welke makelaar zij willen nemen: als je Christel Schneiders van VIVRE Adviesgroep Sittard in de arm neemt, dan maak je een GEWELDIG GOEDE KEUZE! Dus verder zoeken hoeft niet. Haar aanpak is uniek en succesvol! Als Christel een nieuwe klant voor de verkoop van hun huis heeft dan luistert ze eerst heel goed naar de wensen. Daarna bespreekt ze met jou de stappen die volgens haar het meest succesvol zijn om je huis te verkopen. Het is ons gebleken dat juist ook niet-standaard verkopen aan Christel in zeer goede handen zijn. Naast de bij iedereen wel bekende stappen om een huis te verkopen heeft zij nog een unieke troef in handen, het op de doelgroep qua inrichting restylen van je huis, zodat de "beleving van het huis" voor geïnteresseerden makkelijker voorstelbaar is dan met een leeg huis. Door de samenwerking van Christel Schneiders van VIVRE Adviesgroep Sittard met Ingrid Hochstenbach van "The Restyling" wordt er door de combinatie van de enorme betrokkenheid van deze personen, hun creativiteit en hun zakelijkheid waar dat nodig is en hun netwerk een - naar mijn mening - werkelijk uniek product neergezet! Complimenten! Dus voor de "twijfelaars": verder zoeken hoeft niet! Met Christel Schneiders van VIVRE Adviesgroep Sittard en Ingrid Hochstenbach van The Restyling kan het specifieke maatwerk worden geleverd dat nodig is voor succes! Bedankt Christel en Ingrid! Tip: waarom maken jullie geen woonprogramma op TV? Vriendelijke groet, Peter Minder

8 , 5
Kantoor:
Vivre Adviesgroep
Datum:
23 oktober 2018
Door:
Stefan Ebbers

Detailscore

Mevrouw Schneiders is een zeer vakbekwame vrouw die erg enthousiast en vertrouwd overkwam. Een zeer goede begeleiding gehad bij de verkoop van ons huis. Daarnaast dacht mevrouw Schneiders heel goed mee met ons, waarvoor wij haar willen bedanken!

Detailscore

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.