Alle beoordelingen

Livastgo

Middelharnis

Adresgegevens
Middelharnis
Hoflaan 69
3241GK


  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

7 , 2
Kantoor:
Livastgo
Datum:
02 juni 2020
Door:
Jan Meinster

Detailscore

Ton heeft succesvol ons huis verkocht. Zijn vlotte babbel in combinatie met een serieus gezicht helpen vermoedelijk in zijn werk. Ton zend gemakkelijk zijn mening. Soms handig, soms niet nodig.

9 , 6
Kantoor:
Livastgo
Datum:
01 mei 2020
Door:
Dick van Es

Detailscore

Prima! Fijne onderlinge samenwerking.Heel goed vertrouwenwekkend gevoel.Redelijke courtage;zeker gezien de gedegen kennis van zaken.Fijn persoonlijk contact,etc.

9 , 2
Kantoor:
Livastgo
Datum:
21 februari 2020
Door:
Leon

Detailscore

Snel en adequaat geholpen, bedank!

10 , 0
Kantoor:
Livastgo
Datum:
14 februari 2020
Door:
Peter Jelier

Detailscore

Deskundige en correcte makelaar die nakomt, wat onderling is overeengekomen! Tevens veel kennis van de lokale huizenmarkt.

9 , 5
Kantoor:
Livastgo
Datum:
11 februari 2020
Door:
H.Visser

Detailscore

Prima! Fijne no-nonsense samenwerking. Woning binnen 11 dagen verkocht! Communicatie was helder en ging heel soepel en snel. Wekt vertrouwen, geen blabla.

10 , 0
Kantoor:
Livastgo
Datum:
08 februari 2020
Door:
Marco

Detailscore

Als je op Goeree een woning wilt verkopen moet je gewoon Ton bellen. Gedegen, deskundig en toegewijd. Dus niet verder zoeken maar gewoon bellen en bij hem in de verkoop zetten. Komt het helemaal goed! Goed gedaan Ton Top !!

9 , 4
Kantoor:
Livastgo
Datum:
03 februari 2020
Door:
Kapper

Detailscore

Niet alleen Ton natuurlijk. Dineke en Noa natuurlijk ook! Wij hebben de begeleiding als zeer prettig ervaren.

8 , 6
Kantoor:
Livastgo
Datum:
10 januari 2020
Door:
E.Sonneveld

Detailscore

Zeer goed ontvangen,goede begeleiding en raad gekregen. Onze woning was binnen 5 dagen verkocht. Raad deze makelaar iedereen aan.

9 , 4
Kantoor:
Livastgo
Datum:
05 november 2019
Door:
Adrie en Peta Grootenboer

Detailscore

9 , 9
Kantoor:
Livastgo
Datum:
04 november 2019
Door:
M.I.M van der Vegt-van Emmerik

Detailscore

Onze ervaring was kort maar krachtig( huis was in 1 dag verkocht) maar bijzonder positief. Dhr. Van der Linden is daadkrachtig en deskundig te werk gegaan. Ook de afhandeling was top. Aanrader dus!

9 , 0
Kantoor:
Livastgo
Datum:
03 oktober 2019
Door:
Marius van Altena

Detailscore

Zeer inlevend met de situatie

10 , 0
Kantoor:
Livastgo
Datum:
02 oktober 2019
Door:
adri en truus hollaar

Detailscore

ton en dieneke wij zijn heel erg over jullie te spreken zo als jullie alles afhandelen en regelen zo dat je later niet voor verrassingen komt te staan petje af en ga zo door

9 , 1
Kantoor:
Livastgo
Datum:
23 september 2019
Door:
Lilian de Vrij-Sips

Detailscore

heel fijn contact, betrouwbaar, persoonlijk

9 , 0
Kantoor:
Livastgo
Datum:
26 augustus 2019
Door:
Lambert en Johanneke Nijenhuis

Detailscore

De contacten met de heer Van der Linden waren buitengewoon prettig, open en meedenkend.

8 , 4
Kantoor:
Livastgo
Datum:
09 augustus 2019
Door:
Leen van Nimwegen

Detailscore

Was de eerste keer dat wij zaken deden met Livastgo van welk kantoor de contacten waren met Ton van der Linden; die eerste keer is bijzonder goed bevallen.

9 , 0
Kantoor:
Livastgo
Datum:
05 augustus 2019
Door:
Meiboom Makelaars

Detailscore

Het was zeer aangenaam werken met dit kantoor. Attent , altijd terugbellen, flexibel in afspraken. Zorgvuldig in de schriftelijke afhandeling mede om de juridische status niet in gevaar te brengen. Prettig dat onze afspraak vervroegd kon worden.

8 , 5
Kantoor:
Livastgo
Datum:
07 juni 2019
Door:
Klaas Grootenboer

Detailscore

Het totale traject werd op een heel correcte, gedegen en nauwkeurige manier begeleid.

7 , 9
Kantoor:
Livastgo
Datum:
08 mei 2019
Door:
Caroline Smit en Juan Aguirre

Detailscore

Ik lees net hier bij de reacties hoe hij de Makelaar kompleet afbrandt,volgens mij kun je voor laster zelfs vervolgd worden want dat is het wat deze persoon schrijft Pure LASTER . p.s Ton ik moest dit even kwijt.

10 , 0
Kantoor:
Livastgo
Datum:
08 mei 2019
Door:
Caroline Smit en Juan Aguirre

Detailscore

Zeer accuraat en professionele Man.

10 , 0
Kantoor:
Livastgo
Datum:
03 mei 2019
Door:
C.Groenenberg

Detailscore

Wij hebben vaneen prettige samenwerking genoten met deze vastgoedmakelaar, heel accuraat en vriendelijk voor ons was dit een echte aanrader.

2 , 5
Kantoor:
Livastgo
Datum:
02 mei 2019
Door:
K.L. van Straten

Detailscore

Leidde ons tijdens het aankoop proces van onze nieuwe woning (oude bungalow) af met halve waarheden en soms zelfs pertinente onjuistheden! Zorg dus dat alle toezeggingen en evt onduidelijkheden in de lijst met gebreken, op schrift verduidelijkt worden vóórdat u maar ook ergens voor tekent en laat u daarbij niet opjagen! Zo is ons pas na tekening van het koopcontract duidelijk geworden dat van het door ons aangekochte perceel haast een derde onteigend gaat worden. De gehele privacy, [Meer]

Leidde ons tijdens het aankoop proces van onze nieuwe woning (oude bungalow) af met halve waarheden en soms zelfs pertinente onjuistheden! Zorg dus dat alle toezeggingen en evt onduidelijkheden in de lijst met gebreken, op schrift verduidelijkt worden vóórdat u maar ook ergens voor tekent en laat u daarbij niet opjagen! Zo is ons pas na tekening van het koopcontract duidelijk geworden dat van het door ons aangekochte perceel haast een derde onteigend gaat worden. De gehele privacy, waarvoor we het nu juist gekocht hadden, komt daarmee te vervallen! Livastgo toont en voelt zich op geen enkele manier aansprakelijk. Bedenk daarbij goed dat de nodige diploma’s en lidmaatschap van een makelaarsvereniging ontbreken. Een aankoopexpert zonder enige afhankelijkheid is sterk aan te raden! Minder

9 , 5
Kantoor:
Livastgo
Datum:
01 april 2019
Door:
Adri Grootenboer

Detailscore

De begeleiding van Livastgo hebben wij als zeer prettig en vakkundig ervaren. De persoonlijke betrokkenheid sprak ons zeer aan. Zeer zeker een aanrader!

9 , 2
Kantoor:
Livastgo
Datum:
31 maart 2019
Door:
J.Mackloet

Detailscore

Toen ik op het kntoor kwam kwam voor wat informatie werd ik vriendelijk te woord gestaan en kreeg gelijk een a4 tej mee waar alles op stond, zoals alle prijzen en hoe men werkte. De verkoop van de woning is als heel prettig ervaren en kijken terug op een mooie afwikkeling. Wij zouden bij een volgende koop van een huis zeker met Livastgo zaken doen en raden het ook anderen aan.

8 , 9
Kantoor:
Livastgo
Datum:
19 februari 2019
Door:
D Vroegindeweij

Detailscore

Zeer goed

10 , 0
Kantoor:
Livastgo
Datum:
06 februari 2019
Door:
G.B. Melaard

Detailscore

Zeer positief. Professionele makelaar welke erg stipt is en zijn afspraken nakomt. Laat geen steken vallen en probeert alles volgens richtlijnen uit te voeren, wat het transparant en begrijpelijk maakt. De presentatie van brochure en funda/website was ook van hoge kwaliteit.

Detailscore

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.