Adresgegevens
Spijkenisse
De Zoom 3
3207BX


  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

10 , 0
Kantoor:
De Vree Makelaardij
Datum:
24 maart 2016
Door:
Fam.G.Kramer

Detailscore

Wij zijn zeer tevreden over makelaar de Vree in Spijkenisse Van begin tot eind altijd goed op de hoogte gehouden en alles correct behandeld ,wij zouden deze makelaar aan iedereen aanbevelen,oook op het kantoor de dames altijd een luisterend oor en klantvriendelijk Wij zeggen als u echt een goede makelaar zoekt in Spijkenisse ga naar makelaar de Vree in Spijkenisse

9 , 2
Kantoor:
De Vree Makelaardij
Datum:
20 januari 2016
Door:
Dennis Maasland

Detailscore

Komt afspraken na, doet wat hij beloofd. Goede communicatie. Rechtdoor zee, kent de markt, verstand van zaken.. kortom top.

10 , 0
Kantoor:
De Vree Makelaardij
Datum:
09 januari 2016
Door:
Marja & Michael

Detailscore

15 jaar geleden in contact gekomen met deze makelaar en dit najaar wilde mijn moeder de stap zetten om haar woning te verkopen ! Door de juiste presentatie en competenties was haar woning binnen no time verkocht ! Het pluspunt vond ik toch echt de communicatie ! Bedankt voor de goede zorgen voor heel t team Gr Marja & Michael

9 , 6
Kantoor:
De Vree Makelaardij
Datum:
23 december 2015
Door:
fam. Roskam

Detailscore

Enthousiaste makelaar en medewerkers met goede kennis van zaken. Zeer vertrouwd en komen afspraken goed na. Fijne samenwerking en contacten bij de aankoop en verkoop van ons huis.

10 , 0
Kantoor:
De Vree Makelaardij
Datum:
04 december 2015
Door:
Henk van Gorkum

Detailscore

Werd door deze makelaar professioneel en vriendelijk door het verkoopproces van onze woning heen geholpen. Altijd was er na vragen van ons een vlotte terugkoppeling vanuit het kantoor, of via een telefonische reactie van de makelaar zelf. Alle gedane stappen werden van uitleg voorzien en e.e.a. zorgde voor een vlotte verkoop van onze woning (3 weken!). Deze makelaar ook ingeschakeld als aankoopmakelaar voor onze nieuwe woning, ook hier hebben wij dankbaar gebruik gemaakt van de deskundigheid en adviezen van de [Meer]

Werd door deze makelaar professioneel en vriendelijk door het verkoopproces van onze woning heen geholpen. Altijd was er na vragen van ons een vlotte terugkoppeling vanuit het kantoor, of via een telefonische reactie van de makelaar zelf. Alle gedane stappen werden van uitleg voorzien en e.e.a. zorgde voor een vlotte verkoop van onze woning (3 weken!). Deze makelaar ook ingeschakeld als aankoopmakelaar voor onze nieuwe woning, ook hier hebben wij dankbaar gebruik gemaakt van de deskundigheid en adviezen van de heer de Vree, wat resulteerde in de aanschaf van onze huidige woning voor een sterk gereduceerde prijs. Dus zeer tevreden over de dienstverlening van de makelaar en zijn medewerkers, en ik kan deze makelaar van harte aanbevelen. Minder

10 , 0
Kantoor:
De Vree Makelaardij
Datum:
21 november 2015
Door:
Thea Philipse

Detailscore

Een 10 wil zeggen dat alles perfect is. Er is echter altijd nog een stapje hoger. Zonder in details te willen treden; een perfecte verkoop van ons huis waarmee de Vree aan onze opdracht had voldaan. Zijn bemoeienis daarna met de door onverwachte zeer moeilijke omstandigheden rond de aankoop van het ons beoogde huis heeft zonder enige twijfel die aankoop ook daadwerkelijk mogelijk gemaakt. De Vree streeft naar een perfect totaalplaatje, in zakelijk opzicht, maar zeker ook in menselijk [Meer]

Een 10 wil zeggen dat alles perfect is. Er is echter altijd nog een stapje hoger. Zonder in details te willen treden; een perfecte verkoop van ons huis waarmee de Vree aan onze opdracht had voldaan. Zijn bemoeienis daarna met de door onverwachte zeer moeilijke omstandigheden rond de aankoop van het ons beoogde huis heeft zonder enige twijfel die aankoop ook daadwerkelijk mogelijk gemaakt. De Vree streeft naar een perfect totaalplaatje, in zakelijk opzicht, maar zeker ook in menselijk opzicht. Wij geven een 10, maar het voelt als een 11! Minder

9 , 6
Kantoor:
De Vree Makelaardij
Datum:
13 november 2015
Door:
Dimitri

Detailscore

Ben zeer tevreden over De Vree makelaardij in Spijkenisse. Uit principe beoordeel ik nooit met een 10 omdat dat zou betenen dat er niets te verbeteren valt. Maar in dit geval zou ik zelf geen verbeterpunten kunnen aandragen. Het huis dat ik te koop heb aangeboden was waarschijnlijk niet het gemakkelijkste huis om te verkopen. Ik heb 5 verschillende makelaars uitgenodigd om een aanbieding te doen. Had me van te voren voorgenomen dat de voorgestelde vraagprijs niet leidend zou zijn, [Meer]

Ben zeer tevreden over De Vree makelaardij in Spijkenisse. Uit principe beoordeel ik nooit met een 10 omdat dat zou betenen dat er niets te verbeteren valt. Maar in dit geval zou ik zelf geen verbeterpunten kunnen aandragen. Het huis dat ik te koop heb aangeboden was waarschijnlijk niet het gemakkelijkste huis om te verkopen. Ik heb 5 verschillende makelaars uitgenodigd om een aanbieding te doen. Had me van te voren voorgenomen dat de voorgestelde vraagprijs niet leidend zou zijn, maar dat ik meer zou kijken naar het verhaal eromheen. Welliswaar deed De Vree makelaardij een voorstel met de hoogste vraagprijs, maar was daarbij ook heel reeel dat ik deze prijs niet zou krijgen. Wel werd een een prijs indicatie gegeven waarbij we uiteindelijk met de verkoopprijs heel dicht in de buurt zijn uitgekomen. Het feit dat de makelaar ook nog eens in dezelfde wijk was gevestigd als waar mijn huis te koop stond maakte de keus uiteindelijk alleen maar gemakkelijker. Naast het positieve resultaat heb ik het proces zelf en de contacten met de makelaar ook als heel positief ervaren. Dit is duidelijk een familiebedrijf met alle positieve kanten daarvan. Afspraken worden stipt nagekomen, na iedere bezichtiging wordt onmiddelijk telefonisch feedback gegeven met een realistische inschatting van de kansen op een vervolg. Adminsitratief is alles tip top in orde, tot en met het maken van foto's van de meterstanden bij de laatste opname voor overdracht. En natuurlijk ook heel belangrijk, de makelaar werkt echt voor zijn opdrachtgever. Een voorbeeld hiervan is dat de uiteindelijke verkoopprijs nog 2500 euro hoger lag dan waar ik telefonisch al mee akkoord was gegaan. Bij deze dus warm aanbevolen. Minder

10 , 0
Kantoor:
De Vree Makelaardij
Datum:
15 juli 2015
Door:
Leon Snijder

Detailscore

Wij zijn wederom zeer vriendelijk en met veel geduld geholpen. Duidelijk een makelaarskantoor met buitengewoon veel ervaring. Afspraken worden nagekomen en ook de nazorg staat hoog in het vaandel. Een echte aanrader!

8 , 2
Kantoor:
De Vree Makelaardij
Datum:
04 juli 2015
Door:
Elly d'Anjou van Put

Detailscore

Huis was heel snel verkocht

10 , 0
Kantoor:
De Vree Makelaardij
Datum:
21 mei 2015
Door:
Fam. van Rij

Detailscore

Voor ons de 1e keer dat we verkopende partij waren. Hoe moet je nou kiezen tussen al die kantoren. We hebben er geen verstand van toch?! We hebben Erling uitgenodigd voor een 1e gesprek en waren er direct over eens, deze makelaar gaat het worden. Een man met veel kennis, een goed, duidelijk verhaal en vlotte babbel. Hij vertelde zo enthousiast over Spijkenisse dat ik ging twijfelen of ik wel weg wilde haha... Verder concrete financieële afspraken en [Meer]

Voor ons de 1e keer dat we verkopende partij waren. Hoe moet je nou kiezen tussen al die kantoren. We hebben er geen verstand van toch?! We hebben Erling uitgenodigd voor een 1e gesprek en waren er direct over eens, deze makelaar gaat het worden. Een man met veel kennis, een goed, duidelijk verhaal en vlotte babbel. Hij vertelde zo enthousiast over Spijkenisse dat ik ging twijfelen of ik wel weg wilde haha... Verder concrete financieële afspraken en persoonlijke benadering. Reageert snel en is altijd bereikbaar. Prima communicatie met kantoor. Alles perfect geregeld. Huis was na 4 mnd verkocht aan de 3e kijker! Minder

9 , 2
Kantoor:
De Vree Makelaardij
Datum:
20 mei 2015
Door:
M Dikmans

Detailscore

Ervaren makelaarskantoor duidelijk advies en heldere afspraken. Allemaal vriendelijke medewerkers. Altijd bereikbaar.

9 , 8
Kantoor:
De Vree Makelaardij
Datum:
27 maart 2015
Door:
Sander Hooftman

Detailscore

Prima makelaarskantoor! Wij waren de kopende partij en zijn bijgestaan door Erling en de rest alsof we door hun begeleidt werden. Ze zijn flexibel en denken met je mee. Ze werken in een persoonlijke en gezellige sfeer wat erg helpt in een toch wel stressvolle tijd van het kopen van een huis. Mocht ik dit huis ooit willen verkopen weet ik waar ik heen ga!

10 , 0
Kantoor:
De Vree Makelaardij
Datum:
15 januari 2015
Door:
Anouk

Detailscore

Ik ben heel blij dat ik voor de verkoop van mijn woning voor De Vree Makelaardij heb gekozen. Vanaf het begin duidelijke communicatie, recht door zee, je weet waar je aan toe bent. Veel kennis. Komen afspraken na en denken echt met je mee, heel erg betrokken!

9 , 2
Kantoor:
De Vree Makelaardij
Datum:
01 december 2014
Door:
Hans

Detailscore

Vlotte en zeer prettige manier van communiceren. Met een maand of 10 een serieuze koper gevonden en ons op een prettige en vlotte manier door het proces geloosd. Aan het eind waren wat problemen met de kopende partij ontstaan, maar ook daar heeft hij ons van goed en kundig advies voorzien.

10 , 0
Kantoor:
De Vree Makelaardij
Datum:
23 november 2014
Door:
G. H.

Detailscore

Hij was voor ons aankoop en verkoop makelaar. Het vertrouwen wat wij in hem gesteld hadden, heeft hij voor 100% waargemaakt. Het heeft geleid tot een snelle aankoop en verkoop. Je kan met alle vragen bij het kantoor terecht en wordt op een snelle een vriendelijke manier geholpen.

9 , 0
Kantoor:
De Vree Makelaardij
Datum:
07 oktober 2014
Door:
Lian Huige

Detailscore

In dit geval ben ik een koper van een aangeboden huis door Makelaar de Vree. Hierbij heb ik mij absoluut serieus benaderd gevoeld in de zin van geen snelle jongens in strakke pakken met een mooi praatje, voor alle duidelijkheid , ik als vrouw alleen. Ze weten een familiesfeer over te brengen en hebben een leuk klein team in de sfeer van "ons kent ons". Mijn aanspreekpunt was Melvin de zoon, die de verkoop duidelijk begeleidt heeft voor mij [Meer]

In dit geval ben ik een koper van een aangeboden huis door Makelaar de Vree. Hierbij heb ik mij absoluut serieus benaderd gevoeld in de zin van geen snelle jongens in strakke pakken met een mooi praatje, voor alle duidelijkheid , ik als vrouw alleen. Ze weten een familiesfeer over te brengen en hebben een leuk klein team in de sfeer van "ons kent ons". Mijn aanspreekpunt was Melvin de zoon, die de verkoop duidelijk begeleidt heeft voor mij als koper. Minder

8 , 8
Kantoor:
De Vree Makelaardij
Datum:
01 oktober 2014
Door:
fam Troost / Mellegers

Detailscore

Onze ervaring dateert van ruim driekwart jaar geleden. Echter was onze ervaring dusdanig goed, dat we toch nog een reactie willen achterlaten. Dat was er eerder bij ingeschoten. Wij waren op zoek naar een huis in een andere gemeente. We hebben de markt bijna 3 jaar in de gaten gehouden. Het viel ons op, dat de vraagprijzen niet heel veel daalden in de betreffende gemeente ondanks 'de crisis', terwijl huizen wel lang te koop stonden. Op een gegeven moment hadden [Meer]

Onze ervaring dateert van ruim driekwart jaar geleden. Echter was onze ervaring dusdanig goed, dat we toch nog een reactie willen achterlaten. Dat was er eerder bij ingeschoten. Wij waren op zoek naar een huis in een andere gemeente. We hebben de markt bijna 3 jaar in de gaten gehouden. Het viel ons op, dat de vraagprijzen niet heel veel daalden in de betreffende gemeente ondanks 'de crisis', terwijl huizen wel lang te koop stonden. Op een gegeven moment hadden we een huis op het oog dat ons geschikt leek. Echter de vraagprijs vonden we te hoog. We wilden op zo'n 85% van de vraagprijs uitkomen. Omdat we niet goed wisten hoe we dit aan moesten pakken (meteen eindbod op tafel leggen of absurd laag beginnen) besloten we om Erling in te schakelen. Wij hadden al goede ervaringen vanwege de verkoop van ons huis 3 jaar eerder. Erling heeft ons goed geadviseerd en het is hem ook gelukt (met wat geduld) om de verkopers over de streep te trekken. Ook nadat de koopakte getekend was, heeft hij ons nog van informatie voorzien en bleef hij geïnteresseerd in de gang van zaken. Hij is goed bereikbaar en komt zijn afspraken na. Ook buiten kantooruren reageert hij snel op mail. Minder

10 , 0
Kantoor:
De Vree Makelaardij
Datum:
27 september 2014
Door:
M

Detailscore

Wij hadden ons huis te koop staan voor drie en half jaar bij een andere makelaar. Die voerden niets uit. Dus wij hebben zitten zoeken naar makelaars en recensies gelezen.Toen kwamen we bij van De Vree makelaardij en die kwam goed uit de bus. Wij hebben een gesprek gehad met Erling van de Vree van bijna 2 uur en de volgende dag eigenlijk gelijk gebeld dat hij ons huis te koop kon zetten. Hij en zijn zoon hebben ons [Meer]

Wij hadden ons huis te koop staan voor drie en half jaar bij een andere makelaar. Die voerden niets uit. Dus wij hebben zitten zoeken naar makelaars en recensies gelezen.Toen kwamen we bij van De Vree makelaardij en die kwam goed uit de bus. Wij hebben een gesprek gehad met Erling van de Vree van bijna 2 uur en de volgende dag eigenlijk gelijk gebeld dat hij ons huis te koop kon zetten. Hij en zijn zoon hebben ons verkocht binnen een half jaar. Deze mensen staan dag en nacht voor je klaar. Alle vragen zijn geen probleem. Wij zijn super blij met ze geweest. Bedankt allemaal Minder

8 , 0
Kantoor:
De Vree Makelaardij
Datum:
24 september 2014
Door:
Monica zandboer

Detailscore

Wij hebben ons huis via deze makelaar gekocht. Naar aanleiding van 2 huizen die wel hebben bezocht uit hun bestand kwam Dhr De Vree met dit huis als mogelijke woning. Schot in de roos. Zeer aardige medewerkers. Zijn fijn en correct geholpen.

9 , 4
Kantoor:
De Vree Makelaardij
Datum:
04 september 2014
Door:
Paula Peltenburg

Detailscore

Ik ben tevreden over De Vree Makelaardij omdat, Erling de Vree en zijn medewerk(st)ers betrokken, betrouwbaar en bekwaam zijn. Mijn huis verkocht binnen 6 weken!

8 , 8
Kantoor:
De Vree Makelaardij
Datum:
05 augustus 2014
Door:
Jasper Schouten

Detailscore

De Vree Makelaardij is een bijzonder service gerichte makelaardij. De dienstverlening is tot in de puntjes verzorgt. Als klant (voor de verkoop van mijn huis) ben ik volledig ontzorgt. De Vree staat voor het belang van zijn klant en draagt dat uit in al z'n handelen: kordaat, to-the-point, geen gezeur, transparante communicatie, eerlijk! Erg tevreden!!

9 , 0
Kantoor:
De Vree Makelaardij
Datum:
03 augustus 2014
Door:
Paul van Ginkel

Detailscore

Kennis van de markt, de (spel)regels en wetgeving Leeft zich goed in in de wensen van (ver)koper Meldt zich proactief met vragen en suggesties Denkt mee in oplossingen

8 , 8
Kantoor:
De Vree Makelaardij
Datum:
28 juli 2014
Door:
Ruud Janssens

Detailscore

Actieve makelaar, die veel verstand van zaken heeft en met je meedenkt.

10 , 0
Kantoor:
De Vree Makelaardij
Datum:
10 juli 2014
Door:
Fia Sloeserwij

Detailscore

Een familielid was overleden en wij moesten het huis verkopen. Dit zijn trieste omstandigheden waar veel bij komt kijken. De Vree heeft ons met professionele raad en daad bijgestaan, wat veel rust heeft gebracht. Goed bereikbaar en alle medewerkers hebben tijd voor je en denken met je mee. Resultaat het huis vlot en probleemloos verkocht. Alles bijelkaar een bijzondere prettige ervaring.

10 , 0
Kantoor:
De Vree Makelaardij
Datum:
14 maart 2014
Door:
Fam.Tufano

Detailscore

Ben heel tevreden,omdat ze heel veel moeite hebben gedaan om ons huis te verkopen,heeft net een jaar te koop gestaan.Doordat we met een startershypotheek te maken hadden,heeft onze makelaar extra moeite moeten doen ,met onderhandelingen e.d We konden altijd alles vragen en kregen meteen antwoord,of van de makelaar zelf maar ook op kantoor.Allemaal erg vriendelijke mensen en hij heeft ons met alles goed op de hoogte gehouden.Wij zijn zeer tevreden over deze makelaardij [Meer]

Ben heel tevreden,omdat ze heel veel moeite hebben gedaan om ons huis te verkopen,heeft net een jaar te koop gestaan.Doordat we met een startershypotheek te maken hadden,heeft onze makelaar extra moeite moeten doen ,met onderhandelingen e.d We konden altijd alles vragen en kregen meteen antwoord,of van de makelaar zelf maar ook op kantoor.Allemaal erg vriendelijke mensen en hij heeft ons met alles goed op de hoogte gehouden.Wij zijn zeer tevreden over deze makelaardij Minder

Detailscore

Niet genoeg beoordelingen

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.