Adresgegevens
Sprang Capelle
Eikenlaan 23
5161TN


  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

9 , 6
Kantoor:
Carré Makelaars
Datum:
31 mei 2018
Door:
Corine van Boxtel

Detailscore

9 , 5
Kantoor:
Carré Makelaars
Datum:
10 januari 2018
Door:
Rob Bouwman

Detailscore

Goede contacten, goed bereikbaar ook 's avonds. Enthousiast en vernieuwend

10 , 0
Kantoor:
Carré Makelaars
Datum:
10 januari 2018
Door:
Pascolien & Marcel Scheerders

Detailscore

Marcello van Carré Makelaars: Vernieuwend! Super gedreven! Komt zijn woord ná! Communiceert razendsnel én prettig! Zeer gedetailleerd werk, qua inhoud & the looks. Heeft een bijzonder team om zich heen! Wij raden Carré makelaars bij iedereen aan. Wat ons betreft een dikke 10. En zó denken wij over Marcello en zijn team, we hebben genoten van hun enthousiasme en inzet.

9 , 8
Kantoor:
Carré Makelaars
Datum:
27 juni 2017
Door:
Erwin en Marie-Claire Paans

Detailscore

Ons huis snel verkocht via Carre makelaars, binnen een week. De werkwijze van Marcello is eerlijk, open en transparant. De prijsinschatting is realistisch en het team heeft ons huis snel op Funda gekregen. Door gebruik te maken van de nieuwste technieken zoals: foto's, film, eigen website is de presentatie erg goed op funda en social media. Carre makelaars is goed bereikbaar en plant ook bezichtigingen in de avond en op zaterdag, wat voor veel mensen een stuk makkelijker is te [Meer]

Ons huis snel verkocht via Carre makelaars, binnen een week. De werkwijze van Marcello is eerlijk, open en transparant. De prijsinschatting is realistisch en het team heeft ons huis snel op Funda gekregen. Door gebruik te maken van de nieuwste technieken zoals: foto's, film, eigen website is de presentatie erg goed op funda en social media. Carre makelaars is goed bereikbaar en plant ook bezichtigingen in de avond en op zaterdag, wat voor veel mensen een stuk makkelijker is te combineren met werk etc. Door gebruik te maken van een interieurstyliste, doe je zelf ook nog ideeën op voor je eigen inrichting. Kortom een goede begeleiding gedurende het verkooptraject en zeker een aanrader. Minder

Reactie makelaar
Datum:
2017-06-27 00:00:00
Reactie:
Carré Makelaars

Hartelijk dank voor jullie positieve beoordeling!

9 , 6
Kantoor:
Carré Makelaars
Datum:
19 juni 2017
Door:
M

Detailscore

Zeer tevreden over Carré Makelaars. Ons huis zeer snel verkocht door een goede presentatie op Funda en Social media.Deze makelaar maakt gebruik van de nieuwste technieken en is hierdoor anders dan andere Makelaars. Prijs/kwaliteit verhouding is goed. Tevens bewaart deze makelaar de integriteit tijdens de onderhandelingen.

Reactie makelaar
Datum:
2017-06-19 00:00:00
Reactie:
Carré Makelaars

Bedankt voor je beoordeling. Dat vinden we fijn om te horen!

Detailscore

Niet genoeg beoordelingen

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.