Alle beoordelingen

Leunis Makelaars

Tholen

Adresgegevens
Tholen
Markt 6
4691BX


  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

9 , 2
Kantoor:
Leunis Makelaars
Datum:
12 augustus 2019
Door:
R. van Werkhoven

Detailscore

Leunis heeft onze woning in een oogwenk weten te verkopen. Ze hebben het erg serieus genomen en snel gehandeld. Wij zijn erg tevreden over hun klantgerichtheid en de positieve uitstraling van de makelaars.

9 , 6
Kantoor:
Leunis Makelaars
Datum:
19 juli 2019
Door:
Janny Elenbaas

Detailscore

uitstekend - we begrepen elkaar- niets was te veel gevraagd - gaf ons alle tijd en ruimte

8 , 7
Kantoor:
Leunis Makelaars
Datum:
10 juli 2019
Door:
Geert Wouda

Detailscore

Het gehele team van leunis makelaars is geweldig. Altijd vriendelijk te woord gestaan door het kantoor personeel, de gene die de telefoon oppakt, je door verbindt met de makelaars,je wordt altijd op een prettige manier te woord gestaan. Daarnaast is de communicatie geweldig.er wordt zorgvuldig omgegaan met je vragen en opmerkingen. De mooie brochure die gemaakt wordt van je te koop staande woning ben ik nog niet tegen gekomen bij een andere makelaar. EN MIJN WONING IS VERKOCHT. Ook [Meer]

Het gehele team van leunis makelaars is geweldig. Altijd vriendelijk te woord gestaan door het kantoor personeel, de gene die de telefoon oppakt, je door verbindt met de makelaars,je wordt altijd op een prettige manier te woord gestaan. Daarnaast is de communicatie geweldig.er wordt zorgvuldig omgegaan met je vragen en opmerkingen. De mooie brochure die gemaakt wordt van je te koop staande woning ben ik nog niet tegen gekomen bij een andere makelaar. EN MIJN WONING IS VERKOCHT. Ook de aankoop van onze nieuwe woning wordt geregeld door Leunis makelaars. Een meer dan te vreden klant.. Minder

10 , 0
Kantoor:
Leunis Makelaars
Datum:
10 juli 2019
Door:
Fam. Aarnoudse

Detailscore

Wauw, wat een goede en snelle service. Zowel bij de aankoop van ons nieuwe huis als bij de verkoop van onze huidige woning. Snel, betrouwbaar, het beste voor de klant er uit halen, we hebben het in zijn geheel als heel prettig ervaren! Dankjewel

9 , 9
Kantoor:
Leunis Makelaars
Datum:
10 juli 2019
Door:
Adrienne Glasbergen

Detailscore

Na de waardebepaling van onze woning werd alles in sneltreinvaart op gang gezet. Binnen korte tijd stond onze woning op internet en Facebook. Al snel hadden we kijkers en hebben we ons huis verkocht. Dit alles gebeurde met veel enthousiasme! Bedankt voor alles!

9 , 4
Kantoor:
Leunis Makelaars
Datum:
04 juli 2019
Door:
Willem Quist

Detailscore

Fijn correspondentie en gang van zaken.

8 , 7
Kantoor:
Leunis Makelaars
Datum:
01 juli 2019
Door:
Fam. Geppaart

Detailscore

Fijne contacten, heldere afspraken en doen hun best voor je.

8 , 6
Kantoor:
Leunis Makelaars
Datum:
29 juni 2019
Door:
Dik Imandt

Detailscore

het contact was prettig en open.

10 , 0
Kantoor:
Leunis Makelaars
Datum:
28 mei 2019
Door:
J.J. Westdorp

Detailscore

Wij zullen deze makelaar zeker aanbevelen. Goede kennis van zaken, mooie brochure en erg correct in de afhandeling.

9 , 5
Kantoor:
Leunis Makelaars
Datum:
08 april 2019
Door:
Masja Krösschell

Detailscore

Nadat kopers op het laatste moment de overeenkomst lieten ontbinden, hebben ze veel gedaan om ons huis opnieuw snel te verkopen.

8 , 2
Kantoor:
Leunis Makelaars
Datum:
05 april 2019
Door:
Daniëlle van Loon

Detailscore

Reactie makelaar
Datum:
2019-04-05 15:11:20
Reactie:
Leunis Makelaars

Bedankt voor uw beoordeling. Indien wij in de toekomst nog iets voor u kunnen betekenen horen wij graag van u. Met vriendelijke groet, Leunis Makelaars.

10 , 0
Kantoor:
Leunis Makelaars
Datum:
30 maart 2019
Door:
Patricia

Detailscore

Ik ben erg tevreden over dit makelaarskantoor. De mensen geven je het gevoel dat je er toe doet. Ze zijn heel persoonlijk en hier houd ik van. Meedenkend, eerlijk en oprecht

10 , 0
Kantoor:
Leunis Makelaars
Datum:
22 maart 2019
Door:
Ellis Elenbaas

Detailscore

Vriendelijk, eerlijk, gezellig en altijd goed en snel geholpen met vragen etc. Super fijne verkoop en koop van ons huis! En raad iedereen Leunis aan!

8 , 2
Kantoor:
Leunis Makelaars
Datum:
01 maart 2019
Door:
John Keur

Detailscore

Ervaren team van medewerkers die weten wat er speelt op de lokale mart

9 , 5
Kantoor:
Leunis Makelaars
Datum:
01 maart 2019
Door:
Peter Sakko

Detailscore

Kundig vriendelijk en hulpzaam

9 , 1
Kantoor:
Leunis Makelaars
Datum:
28 februari 2019
Door:
Erik van Vossen

Detailscore

10 , 0
Kantoor:
Leunis Makelaars
Datum:
28 februari 2019
Door:
Familie Verwijs

Detailscore

Zeer ervaren en gedreven team professionals die binnen zeer korte tijd onze woning hebben verkocht. Prettig contact met zowel de binnen- als de buitendienst. Ook als verkopend makelaar van onze nieuwe woning dezelfde ervaring maar dan van de andere kant.

8 , 4
Kantoor:
Leunis Makelaars
Datum:
27 februari 2019
Door:
Ben polderman

Detailscore

Matig ervaring we zijn voor verschillende huizen wezen kijken en hadden dan de zelfde makelaar. Bij het eerste huis dat we gingen bezichtigen kregen wij de indruk dat hij geen zin had om het huis aan ons te verkopen. Bij het andere huis ging het beterder maar liep het nog stroef. De eerste keer dat ik belde naar het kantoor van Leunis kreeg ik Henk Sturris aan de lijn. En die stelde zulke vreemde vragen dat ik gelijk dacht zij [Meer]

Matig ervaring we zijn voor verschillende huizen wezen kijken en hadden dan de zelfde makelaar. Bij het eerste huis dat we gingen bezichtigen kregen wij de indruk dat hij geen zin had om het huis aan ons te verkopen. Bij het andere huis ging het beterder maar liep het nog stroef. De eerste keer dat ik belde naar het kantoor van Leunis kreeg ik Henk Sturris aan de lijn. En die stelde zulke vreemde vragen dat ik gelijk dacht zij mogen mijn huis niet verkopen Minder

9 , 7
Kantoor:
Leunis Makelaars
Datum:
13 februari 2019
Door:
Rien Steijn

Detailscore

Prima makelaar. Goede en prettige samenwerking. Afspraken zijn duidelijk en men houd zich er keurig aan. Kennis van zaken en snelheid van handelen.

9 , 9
Kantoor:
Leunis Makelaars
Datum:
04 februari 2019
Door:
A. Hoek

Detailscore

Zeer prettig!

10 , 0
Kantoor:
Leunis Makelaars
Datum:
01 februari 2019
Door:
Fam Lindhout

Detailscore

Niets dan lof voor de totale gang van zaken

10 , 0
Kantoor:
Leunis Makelaars
Datum:
21 januari 2019
Door:
Jan van den burg

Detailscore

8 , 4
Kantoor:
Leunis Makelaars
Datum:
19 januari 2019
Door:
JW van Driel

Detailscore

positief alles mooi geregeld ,goede contacten .duidelijk. houden zo.

10 , 0
Kantoor:
Leunis Makelaars
Datum:
22 december 2018
Door:
A van der Vlies

Detailscore

Als u een heldere en eerlijke dienstverlener zoekt die met veel passie hun werk en begeleiding voor de verkoop van uw woning zoekt! Dan kunt u alleen maar terecht komen bij het team van Leunis Makelaardij!!!!

10 , 0
Kantoor:
Leunis Makelaars
Datum:
21 december 2018
Door:
Linda

Detailscore

Detailscore

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.