Alle beoordelingen

Leunis Makelaars

Tholen

Adresgegevens
Tholen
Markt 6
4691BX


  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

8 , 7
Kantoor:
Leunis Makelaars
Datum:
20 maart 2020
Door:
Job van de Velde

Detailscore

Altijd netjes te woord gestaan, goed geïnformeerd en persoonlijke behandeling. Zeker het aanraden waard voor aan- of verkoop van een woning.

Reactie makelaar
Datum:
2020-03-20 13:43:06
Reactie:
Leunis Makelaars

Bedankt voor uw review. Wij wensen u veel geluk toe in de nieuwe woning! Met vriendelijke groet, Leunis Makelaars

10 , 0
Kantoor:
Leunis Makelaars
Datum:
02 maart 2020
Door:
Jacco

Detailscore

Hele fijne begeleiding in heel het verkooptraject met uitstekende adviezen.

Reactie makelaar
Datum:
2020-03-02 19:14:51
Reactie:
Leunis Makelaars

Bedankt voor de complimenten en het mooie cijfer! Met vriendelijke groet, Team Leunis Makelaars

9 , 6
Kantoor:
Leunis Makelaars
Datum:
27 februari 2020
Door:
A Pul

Detailscore

Reactie makelaar
Datum:
2020-02-27 11:58:11
Reactie:
Leunis Makelaars

Bedankt voor het mooie cijfer! Met vriendelijke groet, Team Leunis

8 , 6
Kantoor:
Leunis Makelaars
Datum:
20 februari 2020
Door:
Ine Metske

Detailscore

Heeft goed mijn zaak behandeld is zakelijk, voor de klant opkomend, doortastend, vasthoudend maar niet drammerig.

Reactie makelaar
Datum:
2020-02-20 19:50:03
Reactie:
Leunis Makelaars

Bedankt voor de mooie complimenten! Team Leunis Makelaars!

10 , 0
Kantoor:
Leunis Makelaars
Datum:
14 februari 2020
Door:
Deborah Knulst- van der Wielen

Detailscore

Leunis, je service is van hoge kwaliteit en professionaliteit is uitstekend!

Reactie makelaar
Datum:
2020-02-14 10:40:26
Reactie:
Leunis Makelaars

Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over onze dienstverlening. Bedankt voor uw vertrouwen. Leunis Makelaars!

9 , 8
Kantoor:
Leunis Makelaars
Datum:
13 februari 2020
Door:
Nienke Bronkhorst

Detailscore

Onze ervaring was zeer positief, goede en duidelijke informatie gekregen en snelle antwoorden op onze vragen. De rondleiding was hel fijn omdat we alle ruimte kregen zelf de sfeer van het huis te ervaren.

Reactie makelaar
Datum:
2020-02-13 11:13:08
Reactie:
Leunis Makelaars

Bedankt voor uw goede beoordeling. We zijn blij om te horen dat u het als positief heeft ervaren. Team Leunis Makelaars

9 , 0
Kantoor:
Leunis Makelaars
Datum:
10 februari 2020
Door:
John Hommel

Detailscore

Goed. Reageren snel en duidelijk op vragen per email. Dat vond ik belangrijk vooral tijdens een werkweek, wanneer ik niet altijd meteen tijd heb om te bellen of via social media te reageren.

Reactie makelaar
Datum:
2020-02-10 20:59:52
Reactie:
Leunis Makelaars

Wat fijn dat u zo tevreden bent. Bedankt voor uw goede beoordeling! Team Leunis Makelaars

9 , 5
Kantoor:
Leunis Makelaars
Datum:
07 februari 2020
Door:
E. van Gisbergen

Detailscore

Professionele en zeer gemotiveerde medewerkers.

Reactie makelaar
Datum:
2020-02-07 07:22:29
Reactie:
Leunis Makelaars

Bedankt voor het mooie cijfer en de complimenten! Team Leunis Makelaars.

8 , 6
Kantoor:
Leunis Makelaars
Datum:
05 februari 2020
Door:
te Riele

Detailscore

Goede ervaring met dit kantoor. De dames op dit kantoor zijn erg beleefd en heel behulpzaam. Tevens goede ervaring met makelaar Knulst.

Reactie makelaar
Datum:
2020-02-05 19:09:46
Reactie:
Leunis Makelaars

Bedankt voor het mooie cijfer en de complimenten! Wij wensen u veel woonplezier in de nieuwe woning! Team Leunis Makelaars.

9 , 5
Kantoor:
Leunis Makelaars
Datum:
31 januari 2020
Door:
MCJ Zandbergen

Detailscore

Prima

Reactie makelaar
Datum:
2020-01-31 02:53:37
Reactie:
Leunis Makelaars

Bedankt voor uw mooie cijfer! Team Leunis Makelaars.

8 , 1
Kantoor:
Leunis Makelaars
Datum:
24 januari 2020
Door:
José de Jonge

Detailscore

Het hele traject zijn wij keurig geholpen door het team van Leunis makelaars. Kundige makelaars en hele vriendelijke backoffice medewerkers.

Reactie makelaar
Datum:
2020-01-24 14:10:35
Reactie:
Leunis Makelaars

Bedankt voor het mooie cijfer en de complimenten! Team Leunis Makelaars

10 , 0
Kantoor:
Leunis Makelaars
Datum:
22 januari 2020
Door:
Peter Sakko

Detailscore

Goed. En professioneel

Reactie makelaar
Datum:
2020-01-22 08:08:42
Reactie:
Leunis Makelaars

Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze dienstverlening! Bedankt voor uw beoordeling. Team Leunis Makelaars

9 , 6
Kantoor:
Leunis Makelaars
Datum:
18 januari 2020
Door:
Mark Harrison

Detailscore

Arie and the staff at Leunis were very helpful and made our purchase and move easy and enjoyable

Reactie makelaar
Datum:
2020-01-18 09:44:15
Reactie:
Leunis Makelaars

Thanks for your review! Enjoy your new home! Team Leunis Makelaars

9 , 6
Kantoor:
Leunis Makelaars
Datum:
11 januari 2020
Door:
Jan Mosselman

Detailscore

Ik kan wel zeggen dat ik vakkundig en snel ben geholpen bij de verkoop van mijn huis, mooie fotoreportage, goede communicatie, goed bereikbaar, ook tevreden bij de afhandeling, en uiteraard ook tevreden over het verkoop bedrag, kortom zeker een aanrader voor verkoopbemiddeling

Reactie makelaar
Datum:
2020-01-11 11:05:23
Reactie:
Leunis Makelaars

Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over de dienstverlening! Bedankt voor de mooie beoordeling. Team Leunis Makelaars

10 , 0
Kantoor:
Leunis Makelaars
Datum:
21 december 2019
Door:
Gillis Bolier

Detailscore

Reactie makelaar
Datum:
2019-12-21 02:51:38
Reactie:
Leunis Makelaars

Bedankt voor uw mooie cijfer! Team Leunis Makelaars!

10 , 0
Kantoor:
Leunis Makelaars
Datum:
12 december 2019
Door:
Patricia

Detailscore

Zeer vriendelijke alle medewerksters. Nemen allemaal de tijd en het is nooit te veel

Reactie makelaar
Datum:
2019-12-12 22:30:41
Reactie:
Leunis Makelaars

Bedankt voor het mooie cijfer en de complimenten! Team Leunis Makelaars!

9 , 7
Kantoor:
Leunis Makelaars
Datum:
12 december 2019
Door:
Martijn

Detailscore

Leunis makelaars hebben ons goed geholpen! Zeer vriendelijk en meedenkend met ons! Ik zal leunis ook bij iedereen aanraden!

Reactie makelaar
Datum:
2019-12-12 10:16:22
Reactie:
Leunis Makelaars

Bedankt voor het mooie cijfer en de complimenten. Mochten wij in de toekomst nog iets voor u kunnen betekenen dan horen wij het graag! Leunis Makelaars.

9 , 3
Kantoor:
Leunis Makelaars
Datum:
09 december 2019
Door:
Martine Herz

Detailscore

Zeer behulpzaam en grondig. Met veel kennis van zaken.

Reactie makelaar
Datum:
2019-12-09 19:45:45
Reactie:
Leunis Makelaars

Bedankt voor het mooie cijfer en de complimenten! Team Leunis Makelaars.

9 , 5
Kantoor:
Leunis Makelaars
Datum:
03 december 2019
Door:
Carlyn Verwijs

Detailscore

Blij dat we gekozen hebben voor Leunis makelaars. Betrokken makelaars, expertise w.b. de (Thoolse) markt en persoonlijk contact.

Reactie makelaar
Datum:
2019-12-03 09:38:09
Reactie:
Leunis Makelaars

Bedankt voor uw mooie beoordeling! Goed om te horen dat u tevreden bent over onze dienstverlening. Met vriendelijke groet, Team Leunis Makelaars

10 , 0
Kantoor:
Leunis Makelaars
Datum:
02 december 2019
Door:
Angela van der Wielen

Detailscore

Vanaf het kennismakingsgesprek tot aan de overdracht verkoop huis heeft Arno Leunis alles zeer professioneel opgepakt. Natuurlijk staat achter de makelaar Leunis een dijk van een team om alles zo goed mogelijk te begeleiden, van telefoniste tot aan makelaar assistente, één ieder kent zijn/haar taak. Voor mij geen enkele moeite om deze makelaar aan te bevelen bij de verkoop van je huis !

9 , 7
Kantoor:
Leunis Makelaars
Datum:
30 november 2019
Door:
Lisa van Kan

Detailscore

Ik vond het contact erg prettig. De dames met wie ik contact had waren vriendelijk, behulpzaam en professioneel. Ps. Arie knuist krijgt ook een 10

Reactie makelaar
Datum:
2019-11-30 05:06:53
Reactie:
Leunis Makelaars

We zijn blij om te horen dat u zo tevreden bent! Bedankt voor uw mooie beoordeling! Met vriendelijke groet, Team Leunis Makelaars

8 , 4
Kantoor:
Leunis Makelaars
Datum:
29 november 2019
Door:
M.H. Lebbink

Detailscore

Heel positief, sympathiek en kundig

Reactie makelaar
Datum:
2019-11-29 11:17:20
Reactie:
Leunis Makelaars

Bedankt voor uw cijfer en de mooie complimenten! Met vriendelijke groet, Team Leunis Makelaars

10 , 0
Kantoor:
Leunis Makelaars
Datum:
18 november 2019
Door:
J.Zuidweg

Detailscore

Alles wordt goed en vakundig geregeld, zowel door de contactpersoon als de kantoor medewerksters, onze dank hiervoor.

Reactie makelaar
Datum:
2019-11-18 15:57:08
Reactie:
Leunis Makelaars

Beste meneer Zuidweg, bedankt voor het mooie cijfer en de complimenten! Met vriendelijke groet, Team Leunis Makelaars

9 , 1
Kantoor:
Leunis Makelaars
Datum:
18 november 2019
Door:
Jasminda van Ameijden

Detailscore

Mijn ervaring met Leunis is goed. Kantoor is goed bereikbaar en infomatievoorziening is goed.

Reactie makelaar
Datum:
2019-11-18 11:44:23
Reactie:
Leunis Makelaars

Beste mevrouw van Ameijden, wat fijn dat u tevreden bent over onze dienstverlening. Bedankt voor uw mooie beoordeling! Met vriendelijke groet, Team Leunis.

9 , 8
Kantoor:
Leunis Makelaars
Datum:
16 november 2019
Door:
Erik Roggeband

Detailscore

Reactie makelaar
Datum:
2019-11-16 18:34:05
Reactie:
Leunis Makelaars

Beste heer Roggeband, bedankt voor uw mooie beoordeling. Wij wensen u veel geluk in uw nieuwe woning! Leunis Makelaars.

Detailscore

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.