Alle beoordelingen

Leunis Makelaars

Tholen

Adresgegevens
Tholen
Eendrachtsweg 11
4691EK


  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

9 , 8
Kantoor:
Leunis Makelaars
Datum:
11 oktober 2018
Door:
Iain en Debbie Barnes

Detailscore

Van begint to eind. Alles was top geregeld. Wij kwam naar leunis omdat we goed ervaring had met Henk Sturris.

10 , 0
Kantoor:
Leunis Makelaars
Datum:
06 oktober 2018
Door:
Tonnie Maris

Detailscore

Goed. Goede terugkoppeling en vlotte reacties op mailtjes e.d.

10 , 0
Kantoor:
Leunis Makelaars
Datum:
23 september 2018
Door:
Madeline Velthuis-Croes

Detailscore

We hebben een fantastische ervaring gehad met makelaar Arno Leunis een dikke 10!

10 , 0
Kantoor:
Leunis Makelaars
Datum:
23 september 2018
Door:
Madeline Velthuis-Croes

Detailscore

We hebben een fantastische ervaring gehad met makelaar Arno Leunis een dikke 10!

8 , 5
Kantoor:
Leunis Makelaars
Datum:
20 september 2018
Door:
J. Custers

Detailscore

Prettig ongedwongen contact. Vakkundige en doortastende makelaars. Goede terugkoppeling na bezichtigingen.

10 , 0
Kantoor:
Leunis Makelaars
Datum:
20 september 2018
Door:
Rian Molenaar

Detailscore

Goed als je iets vroeg kreeg je snel antwoord terug

9 , 3
Kantoor:
Leunis Makelaars
Datum:
20 september 2018
Door:
Sarien Geluk

Detailscore

Onze ervaring met deze 2 makelaars was erg positief, ze waren beiden erg betrokken en consequent in hun afspraken.

1 , 0
Kantoor:
Leunis Makelaars
Datum:
07 september 2018
Door:
Jop

Detailscore

PAS OP VOOR LEUNIS. Erg slecht ervaring. Taxatie op zicht wel goed uitgevoerd maar toen begon het. Een jaar later volgde de factuur pas, met een datum van 2017. Deze heb ik niet geaccepteerd aangezien de betaaldatum al maanden was verstreken. In eens werd er onaangekondigd ( geen aanmaning of herinnering gehad) een niet nadere te noemen soort incassobureau op mij afgestuurd. Deze hadden ze totaal de verkeerde informatie gegeven. Later gaven ze toe dat de factuur moest [Meer]

PAS OP VOOR LEUNIS. Erg slecht ervaring. Taxatie op zicht wel goed uitgevoerd maar toen begon het. Een jaar later volgde de factuur pas, met een datum van 2017. Deze heb ik niet geaccepteerd aangezien de betaaldatum al maanden was verstreken. In eens werd er onaangekondigd ( geen aanmaning of herinnering gehad) een niet nadere te noemen soort incassobureau op mij afgestuurd. Deze hadden ze totaal de verkeerde informatie gegeven. Later gaven ze toe dat de factuur moest dateren uit 2018. Tot op heden heb ik nog geen goede factuur van ze ontvangen. Verder reageren ze niet op emails en nemen ze de telefoon niet op. Ik vind dit zeer asociaal en onprofessioneel. Minder

8 , 9
Kantoor:
Leunis Makelaars
Datum:
22 augustus 2018
Door:
Dennis Plandsoen

Detailscore

Kantoor met veel woningen in verkoop en daarmee een grote klant bereik.

10 , 0
Kantoor:
Leunis Makelaars
Datum:
18 augustus 2018
Door:
Rachella Zwagemaker

Detailscore

Je was er precies op het juiste moment met het juiste huis. Perfect getimed, goed meegedacht. Nogmaals bedankt hiervoor!

10 , 0
Kantoor:
Leunis Makelaars
Datum:
13 augustus 2018
Door:
Niels Roovers

Detailscore

Wij hebben met makelaars kantoor Leunis ooit een huis aangekocht. Toen waren wij zeer tevreden over hoe het huis en de plaats Tholen werden gepresenteerd. Omdat wij dit niet eerder zo hadden meegemaakt bij andere makelaars hebben wij besloten ook bij Leunis weer het huis te verkopen.

10 , 0
Kantoor:
Leunis Makelaars
Datum:
26 juli 2018
Door:
andre

Detailscore

10 , 0
Kantoor:
Leunis Makelaars
Datum:
02 juli 2018
Door:
G.Mertens

Detailscore

Zeer snelle actie, werkwijze en Enthousiasme. Prima afspraken nagekomen. Zeer goede kennis van zaken en marktkennis

10 , 0
Kantoor:
Leunis Makelaars
Datum:
22 juni 2018
Door:
Willem boogaard

Detailscore

Zeer prettig zaken gedaan!

8 , 6
Kantoor:
Leunis Makelaars
Datum:
08 juni 2018
Door:
joke van der Linden

Detailscore

Prima bereikbaarheid, vriendelijke bejegening en goede service.

9 , 7
Kantoor:
Leunis Makelaars
Datum:
03 juni 2018
Door:
Lodiers

Detailscore

Heel prettig, heel duidelijk.

10 , 0
Kantoor:
Leunis Makelaars
Datum:
31 mei 2018
Door:
erwin de Visscher

Detailscore

Heel goed werd vriendelijk en snel geholpen/ te woord gestaan.

10 , 0
Kantoor:
Leunis Makelaars
Datum:
30 mei 2018
Door:
Saskia den Otter

Detailscore

Een huis gekocht en een huis verkocht bij Leunis. Prima ervaring met de mensen van Leunis. Altijd goede terugkoppeling na bezichtiging en je wordt goed op de hoogte gehouden van de gang van zaken. Een bloemetje bij aankoop van ons nieuwe huis was echt heel attent. Ook met de dames van het secretariaat was er prima communicatie via mail en telefoon. Kortom we hebben fijn zaken gedaan met Leunis Makelaars en zijn zeer tevreden dus dat we kunnen alles [Meer]

Een huis gekocht en een huis verkocht bij Leunis. Prima ervaring met de mensen van Leunis. Altijd goede terugkoppeling na bezichtiging en je wordt goed op de hoogte gehouden van de gang van zaken. Een bloemetje bij aankoop van ons nieuwe huis was echt heel attent. Ook met de dames van het secretariaat was er prima communicatie via mail en telefoon. Kortom we hebben fijn zaken gedaan met Leunis Makelaars en zijn zeer tevreden dus dat we kunnen alles alleen maar als zeer goed beoordelen. Bedankt! Minder

10 , 0
Kantoor:
Leunis Makelaars
Datum:
29 mei 2018
Door:
Jeroen Nieuwkoop

Detailscore

10 , 0
Kantoor:
Leunis Makelaars
Datum:
18 mei 2018
Door:
Kees den Hoedt

Detailscore

Met deze makelaar hebben we uitstekend zaken kunnen doen. Zeer correcte behandeling van de klant en voorspoedige behandeling van het dossier.

9 , 4
Kantoor:
Leunis Makelaars
Datum:
12 mei 2018
Door:
Mario Pieper

Detailscore

Fijne samenwerking, we werden goed op de hoogte gehouden van de bezichtigingen. We hebben het meest met Arie Knulst te maken gehad, erg kundige makelaar. Enige minpuntje was de onduidelijkheid of er bij een recreatiewoning nu wel of geen energielabel nodig was.

9 , 8
Kantoor:
Leunis Makelaars
Datum:
11 mei 2018
Door:
Pieter en Bea de Bruijn

Detailscore

Goed

10 , 0
Kantoor:
Leunis Makelaars
Datum:
11 mei 2018
Door:
Rini Quist

Detailscore

8 , 2
Kantoor:
Leunis Makelaars
Datum:
10 mei 2018
Door:
m. noorthoek

Detailscore

goed

9 , 4
Kantoor:
Leunis Makelaars
Datum:
10 mei 2018
Door:
Martin van Bendegom

Detailscore

heel goed inlevingsvermogen en realiteitszin

Detailscore

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.