Alle beoordelingen

Leunis Makelaars

Tholen

Adresgegevens
Tholen
Markt 6
4691BX


  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

9 , 7
Kantoor:
Leunis Makelaars
Datum:
13 februari 2019
Door:
Rien Steijn

Detailscore

Prima makelaar. Goede en prettige samenwerking. Afspraken zijn duidelijk en men houd zich er keurig aan. Kennis van zaken en snelheid van handelen.

9 , 9
Kantoor:
Leunis Makelaars
Datum:
04 februari 2019
Door:
A. Hoek

Detailscore

Zeer prettig!

10 , 0
Kantoor:
Leunis Makelaars
Datum:
01 februari 2019
Door:
Fam Lindhout

Detailscore

Niets dan lof voor de totale gang van zaken

10 , 0
Kantoor:
Leunis Makelaars
Datum:
21 januari 2019
Door:
Jan van den burg

Detailscore

8 , 4
Kantoor:
Leunis Makelaars
Datum:
19 januari 2019
Door:
JW van Driel

Detailscore

positief alles mooi geregeld ,goede contacten .duidelijk. houden zo.

10 , 0
Kantoor:
Leunis Makelaars
Datum:
22 december 2018
Door:
A van der Vlies

Detailscore

Als u een heldere en eerlijke dienstverlener zoekt die met veel passie hun werk en begeleiding voor de verkoop van uw woning zoekt! Dan kunt u alleen maar terecht komen bij het team van Leunis Makelaardij!!!!

10 , 0
Kantoor:
Leunis Makelaars
Datum:
21 december 2018
Door:
Linda

Detailscore

9 , 5
Kantoor:
Leunis Makelaars
Datum:
21 december 2018
Door:
Freija Laurent

Detailscore

Mijn ervaring was het het kantoor in het algemeen.

9 , 7
Kantoor:
Leunis Makelaars
Datum:
14 december 2018
Door:
Marjanneke Burger

Detailscore

een fijne en betrokken makelaar. alles wordt goed bijgehouden en de contacten verlopen goed. ons huis is snel en goed verkocht. al met al zijn we zeer tevreden en bevelen we deze makelaar aan iedereen aan!

10 , 0
Kantoor:
Leunis Makelaars
Datum:
12 december 2018
Door:
Samanth Nieuwkoop

Detailscore

Perfect! Eerlijkheid boven alles & dat waarderen wij ontzettend.

10 , 0
Kantoor:
Leunis Makelaars
Datum:
12 december 2018
Door:
Jeroen

Detailscore

Goed

9 , 0
Kantoor:
Leunis Makelaars
Datum:
06 december 2018
Door:
Aart van Elsacker

Detailscore

Goed geholpen

9 , 9
Kantoor:
Leunis Makelaars
Datum:
29 november 2018
Door:
dhr. Suurland

Detailscore

9 , 9
Kantoor:
Leunis Makelaars
Datum:
27 november 2018
Door:
Mark Korstanje

Detailscore

9 , 7
Kantoor:
Leunis Makelaars
Datum:
22 november 2018
Door:
Westdorp

Detailscore

Zeer positief en prettig.

10 , 0
Kantoor:
Leunis Makelaars
Datum:
21 november 2018
Door:
Joke Bijl

Detailscore

De ervaring is erg positief.

10 , 0
Kantoor:
Leunis Makelaars
Datum:
21 november 2018
Door:
G.J.J. de With

Detailscore

Prima geadviseerd.

9 , 5
Kantoor:
Leunis Makelaars
Datum:
20 november 2018
Door:
Simone Bos en Franck Jacobs

Detailscore

Enorm fijn. Wat een rust gaf hij ons, terwijl wij op waren van de strijd met onze financieel adviseur. Terwijl Arie eigenlijk niet voor ons bemiddelde, heeft hij wel gezorgd dat wij vertrouwen bleven houden in een goede afloop.

10 , 0
Kantoor:
Leunis Makelaars
Datum:
20 november 2018
Door:
Schmohl

Detailscore

Heel goed

9 , 5
Kantoor:
Leunis Makelaars
Datum:
20 november 2018
Door:
Arjen geluk

Detailscore

Wordt goed met elkaar overlegt met de klant. Door de vele oponthoud van de bank en de rechtbank is het allemaal goed verlopen met de aankoop van de woning.

9 , 5
Kantoor:
Leunis Makelaars
Datum:
20 november 2018
Door:
Jacqueline

Detailscore

9 , 8
Kantoor:
Leunis Makelaars
Datum:
20 november 2018
Door:
Marissa

Detailscore

10 , 0
Kantoor:
Leunis Makelaars
Datum:
20 november 2018
Door:
Hans Etienne

Detailscore

8 , 8
Kantoor:
Leunis Makelaars
Datum:
20 november 2018
Door:
Rens Tichem

Detailscore

Super snelle verkoop met zorg en kunde ik zou het vestigingsadres wijzigen Leunis is al enkele maanden verhuist

9 , 8
Kantoor:
Leunis Makelaars
Datum:
11 oktober 2018
Door:
Iain en Debbie Barnes

Detailscore

Van begint to eind. Alles was top geregeld. Wij kwam naar leunis omdat we goed ervaring had met Henk Sturris.

Detailscore

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.