Alle beoordelingen

Leunis Makelaars

Tholen

Adresgegevens
Tholen
Markt 6
4691BX


  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

9 , 5
Kantoor:
Leunis Makelaars
Datum:
03 december 2019
Door:
Carlyn Verwijs

Detailscore

Blij dat we gekozen hebben voor Leunis makelaars. Betrokken makelaars, expertise w.b. de (Thoolse) markt en persoonlijk contact.

Reactie makelaar
Datum:
2019-12-03 09:38:09
Reactie:
Leunis Makelaars

Bedankt voor uw mooie beoordeling! Goed om te horen dat u tevreden bent over onze dienstverlening. Met vriendelijke groet, Team Leunis Makelaars

9 , 7
Kantoor:
Leunis Makelaars
Datum:
30 november 2019
Door:
Lisa van Kan

Detailscore

Ik vond het contact erg prettig. De dames met wie ik contact had waren vriendelijk, behulpzaam en professioneel. Ps. Arie knuist krijgt ook een 10

Reactie makelaar
Datum:
2019-11-30 05:06:53
Reactie:
Leunis Makelaars

We zijn blij om te horen dat u zo tevreden bent! Bedankt voor uw mooie beoordeling! Met vriendelijke groet, Team Leunis Makelaars

8 , 4
Kantoor:
Leunis Makelaars
Datum:
29 november 2019
Door:
M.H. Lebbink

Detailscore

Heel positief, sympathiek en kundig

Reactie makelaar
Datum:
2019-11-29 11:17:20
Reactie:
Leunis Makelaars

Bedankt voor uw cijfer en de mooie complimenten! Met vriendelijke groet, Team Leunis Makelaars

10 , 0
Kantoor:
Leunis Makelaars
Datum:
18 november 2019
Door:
J.Zuidweg

Detailscore

Alles wordt goed en vakundig geregeld, zowel door de contactpersoon als de kantoor medewerksters, onze dank hiervoor.

Reactie makelaar
Datum:
2019-11-18 15:57:08
Reactie:
Leunis Makelaars

Beste meneer Zuidweg, bedankt voor het mooie cijfer en de complimenten! Met vriendelijke groet, Team Leunis Makelaars

9 , 1
Kantoor:
Leunis Makelaars
Datum:
18 november 2019
Door:
Jasminda van Ameijden

Detailscore

Mijn ervaring met Leunis is goed. Kantoor is goed bereikbaar en infomatievoorziening is goed.

Reactie makelaar
Datum:
2019-11-18 11:44:23
Reactie:
Leunis Makelaars

Beste mevrouw van Ameijden, wat fijn dat u tevreden bent over onze dienstverlening. Bedankt voor uw mooie beoordeling! Met vriendelijke groet, Team Leunis.

9 , 8
Kantoor:
Leunis Makelaars
Datum:
16 november 2019
Door:
Erik Roggeband

Detailscore

Reactie makelaar
Datum:
2019-11-16 18:34:05
Reactie:
Leunis Makelaars

Beste heer Roggeband, bedankt voor uw mooie beoordeling. Wij wensen u veel geluk in uw nieuwe woning! Leunis Makelaars.

9 , 0
Kantoor:
Leunis Makelaars
Datum:
14 november 2019
Door:
Fam de vries

Detailscore

Zeer vriendelijke mensen.

Reactie makelaar
Datum:
2019-11-14 12:50:46
Reactie:
Leunis Makelaars

Bedankt voor het mooie cijfer! Wij wensen u veel geluk in de nieuwe woning! Team Leunis Makelaars

9 , 5
Kantoor:
Leunis Makelaars
Datum:
01 november 2019
Door:
m.k.van gorsel-de oude

Detailscore

prettig en deskundig persoon, die veel ervaring heeft en aangenaam in de omgang. Hij probeert iets passends voor je te vinden.

Reactie makelaar
Datum:
2019-11-01 21:05:43
Reactie:
Leunis Makelaars

Beste mevrouw van Gorsel, bedankt voor uw mooie compliment! Heel veel plezier in uw nieuwe woning. Met vriendelijke groet, Team Leunis Makelaars.

10 , 0
Kantoor:
Leunis Makelaars
Datum:
20 oktober 2019
Door:
Alice Hendriks-Kemperman

Detailscore

Snel en met kennis van zaken wordt de verkoop ter hand genomen. Wij waren heel blij met Henk en Arie!

Reactie makelaar
Datum:
2019-10-20 09:55:24
Reactie:
Leunis Makelaars

Beste mevrouw Hendriks-Kemperman, bedankt voor uw positieve beoordeling! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over onze dienstverlening. Team Leunis Makelaars!

10 , 0
Kantoor:
Leunis Makelaars
Datum:
18 oktober 2019
Door:
patricia Stegeman - Bosgraaf

Detailscore

Zeer tevreden hebben ons over alles geïnformeerd , en met veel zorg ons huis verkocht

Reactie makelaar
Datum:
2019-10-18 10:15:17
Reactie:
Leunis Makelaars

Beste mevrouw Stegeman-Bosgraaf, wat fijn om te horen dat u tevreden bent over onze dienstverlening. Mochten wij nog iets voor u kunnen betekenen dan staan wij graag voor u klaar! Het team van Leunis Makelaars!

9 , 5
Kantoor:
Leunis Makelaars
Datum:
17 oktober 2019
Door:
Jacco

Detailscore

Prettige samenwerking, duidelijke taal, effectief en resultaatgericht!

Reactie makelaar
Datum:
2019-10-17 13:23:34
Reactie:
Leunis Makelaars

Wat een mooie complimenten! Heel veel geluk in jullie nieuwe woning. Leunis Makelaars.

8 , 9
Kantoor:
Leunis Makelaars
Datum:
26 september 2019
Door:
Ben van Olffen

Detailscore

Reactie makelaar
Datum:
2019-09-26 21:38:30
Reactie:
Leunis Makelaars

Bedankt voor het mooie cijfer! Wij wensen u veel geluk in uw nieuwe woning. Leunis Makelaars.

10 , 0
Kantoor:
Leunis Makelaars
Datum:
09 september 2019
Door:
C. J. van Kakum & E. J. van den Bogert

Detailscore

Prettige samenwerking, goede adviezen, duidelijk overleg. Kan dit kantoor aan eenieder aanbevelen.

Reactie makelaar
Datum:
2019-09-09 16:32:11
Reactie:
Leunis Makelaars

Bedankt voor uw complimenten en het mooie cijfer. Mochten wij in de toekomst nog iets voor u kunnen betekenen dan horen wij het graag! Vriendelijke groet, Leunis Makelaars.

9 , 7
Kantoor:
Leunis Makelaars
Datum:
29 augustus 2019
Door:
Marco Noort

Detailscore

Ervaring was zeer goed en mensen die weten waar ze het over hebben en altokd vriendelijk

Reactie makelaar
Datum:
2019-08-29 10:42:56
Reactie:
Leunis Makelaars

Bedankt voor uw complimenten en het mooie cijfer. Mochten wij in de toekomst nog iets voor u kunnen betekenen dan horen wij het graag! Vriendelijke groet, Leunis Makelaars.

10 , 0
Kantoor:
Leunis Makelaars
Datum:
28 augustus 2019
Door:
Stephan Buurma

Detailscore

Een zeer aangename en klantvriendelijke ervaring.

Reactie makelaar
Datum:
2019-08-28 15:41:15
Reactie:
Leunis Makelaars

Bedankt voor uw complimenten en het mooie cijfer. Mochten wij in de toekomst nog iets voor u kunnen betekenen dan horen wij het graag! Vriendelijke groet, Leunis Makelaars.

10 , 0
Kantoor:
Leunis Makelaars
Datum:
27 augustus 2019
Door:
Roy Hoogstad

Detailscore

Zeer goed

Reactie makelaar
Datum:
2019-08-27 07:56:30
Reactie:
Leunis Makelaars

Bedankt voor het mooie cijfer. Mochten wij in de toekomst nog iets voor u kunnen betekenen dan horen wij het graag! Vriendelijke groet, Leunis Makelaars.

10 , 0
Kantoor:
Leunis Makelaars
Datum:
26 augustus 2019
Door:
Van meer

Detailscore

Toen wij onze woning wilde gaan verkopen kwamen wij vrij snel bij leunis uit. We zijn goed geholpen en bepaalde hobbels zijn zeer goed en kundig opgelost door leunis.

Reactie makelaar
Datum:
2019-08-26 15:43:54
Reactie:
Leunis Makelaars

Bedankt voor uw complimenten en het mooie cijfer. Mochten wij in de toekomst nog iets voor u kunnen betekenen dan horen wij het graag! Vriendelijke groet, Leunis Makelaars.

9 , 2
Kantoor:
Leunis Makelaars
Datum:
12 augustus 2019
Door:
R. van Werkhoven

Detailscore

Leunis heeft onze woning in een oogwenk weten te verkopen. Ze hebben het erg serieus genomen en snel gehandeld. Wij zijn erg tevreden over hun klantgerichtheid en de positieve uitstraling van de makelaars.

Reactie makelaar
Datum:
2019-08-12 10:38:34
Reactie:
Leunis Makelaars

Bedankt voor uw complimenten en het mooie cijfer. Mochten wij in de toekomst nog iets voor u kunnen betekenen dan horen wij het graag! Vriendelijke groet, Leunis Makelaars.

9 , 6
Kantoor:
Leunis Makelaars
Datum:
19 juli 2019
Door:
Janny Elenbaas

Detailscore

uitstekend - we begrepen elkaar- niets was te veel gevraagd - gaf ons alle tijd en ruimte

8 , 7
Kantoor:
Leunis Makelaars
Datum:
10 juli 2019
Door:
Geert Wouda

Detailscore

Het gehele team van leunis makelaars is geweldig. Altijd vriendelijk te woord gestaan door het kantoor personeel, de gene die de telefoon oppakt, je door verbindt met de makelaars,je wordt altijd op een prettige manier te woord gestaan. Daarnaast is de communicatie geweldig.er wordt zorgvuldig omgegaan met je vragen en opmerkingen. De mooie brochure die gemaakt wordt van je te koop staande woning ben ik nog niet tegen gekomen bij een andere makelaar. EN MIJN WONING IS VERKOCHT. Ook [Meer]

Het gehele team van leunis makelaars is geweldig. Altijd vriendelijk te woord gestaan door het kantoor personeel, de gene die de telefoon oppakt, je door verbindt met de makelaars,je wordt altijd op een prettige manier te woord gestaan. Daarnaast is de communicatie geweldig.er wordt zorgvuldig omgegaan met je vragen en opmerkingen. De mooie brochure die gemaakt wordt van je te koop staande woning ben ik nog niet tegen gekomen bij een andere makelaar. EN MIJN WONING IS VERKOCHT. Ook de aankoop van onze nieuwe woning wordt geregeld door Leunis makelaars. Een meer dan te vreden klant.. Minder

10 , 0
Kantoor:
Leunis Makelaars
Datum:
10 juli 2019
Door:
Fam. Aarnoudse

Detailscore

Wauw, wat een goede en snelle service. Zowel bij de aankoop van ons nieuwe huis als bij de verkoop van onze huidige woning. Snel, betrouwbaar, het beste voor de klant er uit halen, we hebben het in zijn geheel als heel prettig ervaren! Dankjewel

9 , 9
Kantoor:
Leunis Makelaars
Datum:
10 juli 2019
Door:
Adrienne Glasbergen

Detailscore

Na de waardebepaling van onze woning werd alles in sneltreinvaart op gang gezet. Binnen korte tijd stond onze woning op internet en Facebook. Al snel hadden we kijkers en hebben we ons huis verkocht. Dit alles gebeurde met veel enthousiasme! Bedankt voor alles!

9 , 4
Kantoor:
Leunis Makelaars
Datum:
04 juli 2019
Door:
Willem Quist

Detailscore

Fijn correspondentie en gang van zaken.

8 , 7
Kantoor:
Leunis Makelaars
Datum:
01 juli 2019
Door:
Fam. Geppaart

Detailscore

Fijne contacten, heldere afspraken en doen hun best voor je.

8 , 6
Kantoor:
Leunis Makelaars
Datum:
29 juni 2019
Door:
Dik Imandt

Detailscore

het contact was prettig en open.

Detailscore

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.