Alle beoordelingen

Leunis Makelaars

Tholen

Adresgegevens
Tholen
Markt 6
4691BX


  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

9 , 7
Kantoor:
Leunis Makelaars
Datum:
14 december 2018
Door:
Marjanneke Burger

Detailscore

een fijne en betrokken makelaar. alles wordt goed bijgehouden en de contacten verlopen goed. ons huis is snel en goed verkocht. al met al zijn we zeer tevreden en bevelen we deze makelaar aan iedereen aan!

10 , 0
Kantoor:
Leunis Makelaars
Datum:
12 december 2018
Door:
Samanth Nieuwkoop

Detailscore

Perfect! Eerlijkheid boven alles & dat waarderen wij ontzettend.

10 , 0
Kantoor:
Leunis Makelaars
Datum:
12 december 2018
Door:
Jeroen

Detailscore

Goed

9 , 0
Kantoor:
Leunis Makelaars
Datum:
06 december 2018
Door:
Aart van Elsacker

Detailscore

Goed geholpen

9 , 9
Kantoor:
Leunis Makelaars
Datum:
29 november 2018
Door:
dhr. Suurland

Detailscore

9 , 9
Kantoor:
Leunis Makelaars
Datum:
27 november 2018
Door:
Mark Korstanje

Detailscore

9 , 7
Kantoor:
Leunis Makelaars
Datum:
22 november 2018
Door:
Westdorp

Detailscore

Zeer positief en prettig.

10 , 0
Kantoor:
Leunis Makelaars
Datum:
21 november 2018
Door:
Joke Bijl

Detailscore

De ervaring is erg positief.

10 , 0
Kantoor:
Leunis Makelaars
Datum:
21 november 2018
Door:
G.J.J. de With

Detailscore

Prima geadviseerd.

9 , 5
Kantoor:
Leunis Makelaars
Datum:
20 november 2018
Door:
Simone Bos en Franck Jacobs

Detailscore

Enorm fijn. Wat een rust gaf hij ons, terwijl wij op waren van de strijd met onze financieel adviseur. Terwijl Arie eigenlijk niet voor ons bemiddelde, heeft hij wel gezorgd dat wij vertrouwen bleven houden in een goede afloop.

10 , 0
Kantoor:
Leunis Makelaars
Datum:
20 november 2018
Door:
Schmohl

Detailscore

Heel goed

9 , 5
Kantoor:
Leunis Makelaars
Datum:
20 november 2018
Door:
Arjen geluk

Detailscore

Wordt goed met elkaar overlegt met de klant. Door de vele oponthoud van de bank en de rechtbank is het allemaal goed verlopen met de aankoop van de woning.

9 , 5
Kantoor:
Leunis Makelaars
Datum:
20 november 2018
Door:
Jacqueline

Detailscore

9 , 8
Kantoor:
Leunis Makelaars
Datum:
20 november 2018
Door:
Marissa

Detailscore

10 , 0
Kantoor:
Leunis Makelaars
Datum:
20 november 2018
Door:
Hans Etienne

Detailscore

8 , 8
Kantoor:
Leunis Makelaars
Datum:
20 november 2018
Door:
Rens Tichem

Detailscore

Super snelle verkoop met zorg en kunde ik zou het vestigingsadres wijzigen Leunis is al enkele maanden verhuist

9 , 8
Kantoor:
Leunis Makelaars
Datum:
11 oktober 2018
Door:
Iain en Debbie Barnes

Detailscore

Van begint to eind. Alles was top geregeld. Wij kwam naar leunis omdat we goed ervaring had met Henk Sturris.

10 , 0
Kantoor:
Leunis Makelaars
Datum:
06 oktober 2018
Door:
Tonnie Maris

Detailscore

Goed. Goede terugkoppeling en vlotte reacties op mailtjes e.d.

10 , 0
Kantoor:
Leunis Makelaars
Datum:
23 september 2018
Door:
Madeline Velthuis-Croes

Detailscore

We hebben een fantastische ervaring gehad met makelaar Arno Leunis een dikke 10!

10 , 0
Kantoor:
Leunis Makelaars
Datum:
23 september 2018
Door:
Madeline Velthuis-Croes

Detailscore

We hebben een fantastische ervaring gehad met makelaar Arno Leunis een dikke 10!

8 , 5
Kantoor:
Leunis Makelaars
Datum:
20 september 2018
Door:
J. Custers

Detailscore

Prettig ongedwongen contact. Vakkundige en doortastende makelaars. Goede terugkoppeling na bezichtigingen.

10 , 0
Kantoor:
Leunis Makelaars
Datum:
20 september 2018
Door:
Rian Molenaar

Detailscore

Goed als je iets vroeg kreeg je snel antwoord terug

9 , 3
Kantoor:
Leunis Makelaars
Datum:
20 september 2018
Door:
Sarien Geluk

Detailscore

Onze ervaring met deze 2 makelaars was erg positief, ze waren beiden erg betrokken en consequent in hun afspraken.

1 , 0
Kantoor:
Leunis Makelaars
Datum:
07 september 2018
Door:
Jop

Detailscore

PAS OP VOOR LEUNIS. Erg slecht ervaring. Taxatie op zicht wel goed uitgevoerd maar toen begon het. Een jaar later volgde de factuur pas, met een datum van 2017. Deze heb ik niet geaccepteerd aangezien de betaaldatum al maanden was verstreken. In eens werd er onaangekondigd ( geen aanmaning of herinnering gehad) een niet nadere te noemen soort incassobureau op mij afgestuurd. Deze hadden ze totaal de verkeerde informatie gegeven. Later gaven ze toe dat de factuur moest [Meer]

PAS OP VOOR LEUNIS. Erg slecht ervaring. Taxatie op zicht wel goed uitgevoerd maar toen begon het. Een jaar later volgde de factuur pas, met een datum van 2017. Deze heb ik niet geaccepteerd aangezien de betaaldatum al maanden was verstreken. In eens werd er onaangekondigd ( geen aanmaning of herinnering gehad) een niet nadere te noemen soort incassobureau op mij afgestuurd. Deze hadden ze totaal de verkeerde informatie gegeven. Later gaven ze toe dat de factuur moest dateren uit 2018. Tot op heden heb ik nog geen goede factuur van ze ontvangen. Verder reageren ze niet op emails en nemen ze de telefoon niet op. Ik vind dit zeer asociaal en onprofessioneel. Minder

8 , 9
Kantoor:
Leunis Makelaars
Datum:
22 augustus 2018
Door:
Dennis Plandsoen

Detailscore

Kantoor met veel woningen in verkoop en daarmee een grote klant bereik.

Detailscore

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.