Alle beoordelingen

Leunis Makelaars

Tholen

Adresgegevens
Tholen
Eendrachtsweg 11
4691EK


  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

10 , 0
Kantoor:
Leunis Makelaars
Datum:
13 augustus 2018
Door:
Niels Roovers

Detailscore

Wij hebben met makelaars kantoor Leunis ooit een huis aangekocht. Toen waren wij zeer tevreden over hoe het huis en de plaats Tholen werden gepresenteerd. Omdat wij dit niet eerder zo hadden meegemaakt bij andere makelaars hebben wij besloten ook bij Leunis weer het huis te verkopen.

10 , 0
Kantoor:
Leunis Makelaars
Datum:
26 juli 2018
Door:
andre

Detailscore

10 , 0
Kantoor:
Leunis Makelaars
Datum:
02 juli 2018
Door:
G.Mertens

Detailscore

Zeer snelle actie, werkwijze en Enthousiasme. Prima afspraken nagekomen. Zeer goede kennis van zaken en marktkennis

10 , 0
Kantoor:
Leunis Makelaars
Datum:
22 juni 2018
Door:
Willem boogaard

Detailscore

Zeer prettig zaken gedaan!

8 , 6
Kantoor:
Leunis Makelaars
Datum:
08 juni 2018
Door:
joke van der Linden

Detailscore

Prima bereikbaarheid, vriendelijke bejegening en goede service.

9 , 7
Kantoor:
Leunis Makelaars
Datum:
03 juni 2018
Door:
Lodiers

Detailscore

Heel prettig, heel duidelijk.

10 , 0
Kantoor:
Leunis Makelaars
Datum:
31 mei 2018
Door:
erwin de Visscher

Detailscore

Heel goed werd vriendelijk en snel geholpen/ te woord gestaan.

10 , 0
Kantoor:
Leunis Makelaars
Datum:
30 mei 2018
Door:
Saskia den Otter

Detailscore

Een huis gekocht en een huis verkocht bij Leunis. Prima ervaring met de mensen van Leunis. Altijd goede terugkoppeling na bezichtiging en je wordt goed op de hoogte gehouden van de gang van zaken. Een bloemetje bij aankoop van ons nieuwe huis was echt heel attent. Ook met de dames van het secretariaat was er prima communicatie via mail en telefoon. Kortom we hebben fijn zaken gedaan met Leunis Makelaars en zijn zeer tevreden dus dat we kunnen alles [Meer]

Een huis gekocht en een huis verkocht bij Leunis. Prima ervaring met de mensen van Leunis. Altijd goede terugkoppeling na bezichtiging en je wordt goed op de hoogte gehouden van de gang van zaken. Een bloemetje bij aankoop van ons nieuwe huis was echt heel attent. Ook met de dames van het secretariaat was er prima communicatie via mail en telefoon. Kortom we hebben fijn zaken gedaan met Leunis Makelaars en zijn zeer tevreden dus dat we kunnen alles alleen maar als zeer goed beoordelen. Bedankt! Minder

10 , 0
Kantoor:
Leunis Makelaars
Datum:
29 mei 2018
Door:
Jeroen Nieuwkoop

Detailscore

10 , 0
Kantoor:
Leunis Makelaars
Datum:
18 mei 2018
Door:
Kees den Hoedt

Detailscore

Met deze makelaar hebben we uitstekend zaken kunnen doen. Zeer correcte behandeling van de klant en voorspoedige behandeling van het dossier.

9 , 4
Kantoor:
Leunis Makelaars
Datum:
12 mei 2018
Door:
Mario Pieper

Detailscore

Fijne samenwerking, we werden goed op de hoogte gehouden van de bezichtigingen. We hebben het meest met Arie Knulst te maken gehad, erg kundige makelaar. Enige minpuntje was de onduidelijkheid of er bij een recreatiewoning nu wel of geen energielabel nodig was.

9 , 8
Kantoor:
Leunis Makelaars
Datum:
11 mei 2018
Door:
Pieter en Bea de Bruijn

Detailscore

Goed

10 , 0
Kantoor:
Leunis Makelaars
Datum:
11 mei 2018
Door:
Rini Quist

Detailscore

8 , 2
Kantoor:
Leunis Makelaars
Datum:
10 mei 2018
Door:
m. noorthoek

Detailscore

goed

9 , 4
Kantoor:
Leunis Makelaars
Datum:
10 mei 2018
Door:
Martin van Bendegom

Detailscore

heel goed inlevingsvermogen en realiteitszin

10 , 0
Kantoor:
Leunis Makelaars
Datum:
07 mei 2018
Door:
Gijsbert Buijs

Detailscore

Prima! Zeer professioneel en taakgericht. Veel aandacht en begrip voor persoonlijke omstandigheden. Hartelijk dank nogmaals!

10 , 0
Kantoor:
Leunis Makelaars
Datum:
07 mei 2018
Door:
Trudie Stoutjesdijk

Detailscore

Onze ervaring met Leunis makelaarskantoor is erg goed. Ze wisten in ons geval perfect aan te voelen waar onze wensen liggen voor ons nieuwe huis. De verkoop van onze oude woning is ook naar tevredenheid gelopen. Korte lijnen, persoonlijke benadering en transparante informatie. Kortom zeker aan te bevelen. Ik blijf het leuk vinden om het kantoor ook nu nog te volgen omdat ik enthousiast wordt van hun creativiteit op social media......

8 , 2
Kantoor:
Leunis Makelaars
Datum:
07 mei 2018
Door:
Hilbert de Vos

Detailscore

Zeer goede begeleiding tijdens de aankoop en afhandeling daarvan.

8 , 9
Kantoor:
Leunis Makelaars
Datum:
30 april 2018
Door:
martijn

Detailscore

prima advies en service

8 , 8
Kantoor:
Leunis Makelaars
Datum:
25 april 2018
Door:
lenie hoogerbrugge

Detailscore

Onze ervaring was zeer positief. Het contact en berichtgeving was goed en we werden adequaat op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen. De benadering was altijd vriendelijk, zelfs buiten kantoortijd.

8 , 2
Kantoor:
Leunis Makelaars
Datum:
24 april 2018
Door:
Bram Keijzers

Detailscore

Door de goede kennis van de lokale woningmarkt in combinatie met een uitgebreid klantenbestand is de woning voor een goede prijs op zeer korte termijn verkocht. Makelaar heeft een goede match gemaakt tussen onze woning en potentiële kopers. Kortweg een deskundige en besluitvaardige aanpak zijn basis voor de succesvolle verkoop.

9 , 9
Kantoor:
Leunis Makelaars
Datum:
17 april 2018
Door:
Bram vd slikke

Detailscore

Deskundig stipt en gemotiveerd!

9 , 9
Kantoor:
Leunis Makelaars
Datum:
06 april 2018
Door:
M Bruynzeel

Detailscore

Altijd netjes behandeld

10 , 0
Kantoor:
Leunis Makelaars
Datum:
06 april 2018
Door:
Nancy van Gool

Detailscore

Geweldige makelaar, eerlijk en duidelijk in zijn advies, zeer kundig vooral in situaties die uitzonderlijk zijn.

8 , 7
Kantoor:
Leunis Makelaars
Datum:
05 april 2018
Door:
Inge Schouwenaars

Detailscore

Er is gezorgd voor snelle verkoop, dat wil iedereen toch! Bij vragen werd er altijd snel gereageerd vanuit kantoor. Na bezichtiging ontvang je als verkoper direct terugkoppeling, erg fijn!

Detailscore

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.