Alle beoordelingen

Leunis Makelaars

Tholen

Adresgegevens
Tholen
Eendrachtsweg 11
4691EK


  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

10 , 0
Kantoor:
Leunis Makelaars
Datum:
18 mei 2018
Door:
Kees den Hoedt

Detailscore

Met deze makelaar hebben we uitstekend zaken kunnen doen. Zeer correcte behandeling van de klant en voorspoedige behandeling van het dossier.

9 , 4
Kantoor:
Leunis Makelaars
Datum:
12 mei 2018
Door:
Mario Pieper

Detailscore

Fijne samenwerking, we werden goed op de hoogte gehouden van de bezichtigingen. We hebben het meest met Arie Knulst te maken gehad, erg kundige makelaar. Enige minpuntje was de onduidelijkheid of er bij een recreatiewoning nu wel of geen energielabel nodig was.

9 , 8
Kantoor:
Leunis Makelaars
Datum:
11 mei 2018
Door:
Pieter en Bea de Bruijn

Detailscore

Goed

10 , 0
Kantoor:
Leunis Makelaars
Datum:
11 mei 2018
Door:
Rini Quist

Detailscore

8 , 2
Kantoor:
Leunis Makelaars
Datum:
10 mei 2018
Door:
m. noorthoek

Detailscore

goed

9 , 4
Kantoor:
Leunis Makelaars
Datum:
10 mei 2018
Door:
Martin van Bendegom

Detailscore

heel goed inlevingsvermogen en realiteitszin

10 , 0
Kantoor:
Leunis Makelaars
Datum:
07 mei 2018
Door:
Gijsbert Buijs

Detailscore

Prima! Zeer professioneel en taakgericht. Veel aandacht en begrip voor persoonlijke omstandigheden. Hartelijk dank nogmaals!

10 , 0
Kantoor:
Leunis Makelaars
Datum:
07 mei 2018
Door:
Trudie Stoutjesdijk

Detailscore

Onze ervaring met Leunis makelaarskantoor is erg goed. Ze wisten in ons geval perfect aan te voelen waar onze wensen liggen voor ons nieuwe huis. De verkoop van onze oude woning is ook naar tevredenheid gelopen. Korte lijnen, persoonlijke benadering en transparante informatie. Kortom zeker aan te bevelen. Ik blijf het leuk vinden om het kantoor ook nu nog te volgen omdat ik enthousiast wordt van hun creativiteit op social media......

8 , 2
Kantoor:
Leunis Makelaars
Datum:
07 mei 2018
Door:
Hilbert de Vos

Detailscore

Zeer goede begeleiding tijdens de aankoop en afhandeling daarvan.

8 , 9
Kantoor:
Leunis Makelaars
Datum:
30 april 2018
Door:
martijn

Detailscore

prima advies en service

8 , 8
Kantoor:
Leunis Makelaars
Datum:
25 april 2018
Door:
lenie hoogerbrugge

Detailscore

Onze ervaring was zeer positief. Het contact en berichtgeving was goed en we werden adequaat op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen. De benadering was altijd vriendelijk, zelfs buiten kantoortijd.

8 , 2
Kantoor:
Leunis Makelaars
Datum:
24 april 2018
Door:
Bram Keijzers

Detailscore

Door de goede kennis van de lokale woningmarkt in combinatie met een uitgebreid klantenbestand is de woning voor een goede prijs op zeer korte termijn verkocht. Makelaar heeft een goede match gemaakt tussen onze woning en potentiële kopers. Kortweg een deskundige en besluitvaardige aanpak zijn basis voor de succesvolle verkoop.

9 , 9
Kantoor:
Leunis Makelaars
Datum:
17 april 2018
Door:
Bram vd slikke

Detailscore

Deskundig stipt en gemotiveerd!

9 , 9
Kantoor:
Leunis Makelaars
Datum:
06 april 2018
Door:
M Bruynzeel

Detailscore

Altijd netjes behandeld

10 , 0
Kantoor:
Leunis Makelaars
Datum:
06 april 2018
Door:
Nancy van Gool

Detailscore

Geweldige makelaar, eerlijk en duidelijk in zijn advies, zeer kundig vooral in situaties die uitzonderlijk zijn.

8 , 7
Kantoor:
Leunis Makelaars
Datum:
05 april 2018
Door:
Inge Schouwenaars

Detailscore

Er is gezorgd voor snelle verkoop, dat wil iedereen toch! Bij vragen werd er altijd snel gereageerd vanuit kantoor. Na bezichtiging ontvang je als verkoper direct terugkoppeling, erg fijn!

7 , 7
Kantoor:
Leunis Makelaars
Datum:
03 april 2018
Door:
Anton Elenbaas

Detailscore

De bemiddeling hebben we zelf gedaan, dus de makelaar heeft in dit geval alleen contractueel alles moeten afhandelen. Hierdoor is het niet nodig geweest veel contact te hebben onderling waardoor niet op alle beoordelingsaspecten inzicht is verkregen van de makelaar.

10 , 0
Kantoor:
Leunis Makelaars
Datum:
28 maart 2018
Door:
Trudie Stoutjesdijk

Detailscore

De makelaars Arno en Henk waarmee we te maken hebben gehad kunnen beiden snel schakelen en hebben een goed inschattingsvermogen over de mogelijkheden en wensen van de klant in ons geval. Ook alle overige medewerkers zijn betrokken en bekwaam. Dikke pluim......

9 , 3
Kantoor:
Leunis Makelaars
Datum:
27 maart 2018
Door:
Marleen Polderman

Detailscore

Persoonlijk contact, snel schakelen, geen verassingen achteraf en komt duidelijk op voor de belangen van de verkoper.

9 , 5
Kantoor:
Leunis Makelaars
Datum:
27 maart 2018
Door:
S.Verdult-WIjs

Detailscore

10 , 0
Kantoor:
Leunis Makelaars
Datum:
19 maart 2018
Door:
Sanne

Detailscore

10 , 0
Kantoor:
Leunis Makelaars
Datum:
15 maart 2018
Door:
Arwin

Detailscore

Alles is goed verlopen, bedankt voor alles!

10 , 0
Kantoor:
Leunis Makelaars
Datum:
15 maart 2018
Door:
Peter Goedegebuue

Detailscore

8 , 6
Kantoor:
Leunis Makelaars
Datum:
11 maart 2018
Door:
Saskia van der Graaf

Detailscore

Goed advies van deze makelaars om ons huis goed op de markt te zetten. Ze zijn helder in hun communicatie, snelle terugkoppeling bij bezichtigingen, ook hebben we via hen een huis gekocht. Zij zagen al eerder in voor ons dat ons nieuwe huis ONS huis was. Een extra pluim voor de dames op kantoor is nog belangrijker, achter de makelaars staat een top team aan administratie (zeker Leandra) die meer zijn dan dat. Zij zijn secuur, efficiënt en meewerkend! [Meer]

Goed advies van deze makelaars om ons huis goed op de markt te zetten. Ze zijn helder in hun communicatie, snelle terugkoppeling bij bezichtigingen, ook hebben we via hen een huis gekocht. Zij zagen al eerder in voor ons dat ons nieuwe huis ONS huis was. Een extra pluim voor de dames op kantoor is nog belangrijker, achter de makelaars staat een top team aan administratie (zeker Leandra) die meer zijn dan dat. Zij zijn secuur, efficiënt en meewerkend! Dit maakt het tot een team! Minder

10 , 0
Kantoor:
Leunis Makelaars
Datum:
07 maart 2018
Door:
Astrid Lok

Detailscore

Wederom heeft het makelaarsteam een succesvolle verkoop op zijn naam! Bedankt Henk, Arno, Arie en uiteraard ook de dames hartelijk dank!

Detailscore

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.