Alle beoordelingen

De Bont Makelaardij

Tilburg

Adresgegevens
Tilburg
Willem de Rijkestraat 6



  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

8 , 8
Kantoor:
De Bont Makelaardij
Datum:
09 juli 2019
Door:
Alma

Detailscore

Prettig en eerlijk contact

8 , 3
Kantoor:
De Bont Makelaardij
Datum:
07 juli 2019
Door:
Majid

Detailscore

Meer motivatie gehad

9 , 2
Kantoor:
De Bont Makelaardij
Datum:
23 juni 2019
Door:
Dennis van der Laan

Detailscore

Prima! Zeer professioneel en ter zake kundig.

10 , 0
Kantoor:
De Bont Makelaardij
Datum:
20 juni 2019
Door:
Wendy huijnen

Detailscore

Een hele aardige en vriendelijke vrouw! Ze heeft ons goed ingelicht en ze dacht ook mee.

8 , 5
Kantoor:
De Bont Makelaardij
Datum:
16 juni 2019
Door:
Romee Schilt

Detailscore

9 , 1
Kantoor:
De Bont Makelaardij
Datum:
15 juni 2019
Door:
Brigit Tunaydin

Detailscore

Positief

9 , 1
Kantoor:
De Bont Makelaardij
Datum:
12 juni 2019
Door:
Jet

Detailscore

Eerlijk oprecht en meedenkend voor de koper

9 , 5
Kantoor:
De Bont Makelaardij
Datum:
31 mei 2019
Door:
Peter van Dijk

Detailscore

Eerlijke en prettige makelaar om zaken mee te doen. In staat om snel te schakelen. Pusth de aspirant koper niet om snel te kopen maar waarschuwt om geen overhaaste beslissing te nemen. Bijzonder in deze hectische markt.

7 , 0
Kantoor:
De Bont Makelaardij
Datum:
06 mei 2019
Door:
Keulers

Detailscore

9 , 8
Kantoor:
De Bont Makelaardij
Datum:
19 april 2019
Door:
Marlon Raijmakers

Detailscore

Heel goed. Rob is super vriendelijk en toegankelijk. Heel fijne makelaar.

9 , 0
Kantoor:
De Bont Makelaardij
Datum:
05 april 2019
Door:
Tanya van der Wolf

Detailscore

Uitstekend. Professioneel en tegelijk vertrouwd

9 , 0
Kantoor:
De Bont Makelaardij
Datum:
03 april 2019
Door:
Anne

Detailscore

Kundig en enthousiast

9 , 9
Kantoor:
De Bont Makelaardij
Datum:
31 maart 2019
Door:
Marlon Raijmakers

Detailscore

Super!! Ik ben heel vriendelijk te woord gestaan en geholpen. Voelde me er zeer goed bij!

7 , 6
Kantoor:
De Bont Makelaardij
Datum:
28 maart 2019
Door:
Nicole Van tilborg

Detailscore

8 , 9
Kantoor:
De Bont Makelaardij
Datum:
28 maart 2019
Door:
Sander Pastoor

Detailscore

Fijne rondleiding met persoonlijke aandacht en tijd voor ons.

9 , 8
Kantoor:
De Bont Makelaardij
Datum:
20 maart 2019
Door:
Lisa Bullock

Detailscore

Brigitte was enthousiast, als we vragen hadden werd er meteen contact opgenomen met de verkopende partij.

8 , 8
Kantoor:
De Bont Makelaardij
Datum:
08 maart 2019
Door:
Danny en Manon

Detailscore

Hij verzorgde een goede bezichtiging van de woning en deed dit met aantoonbare enthousiasme. Hij gaf duidelijk uitleg over de verschillende elementen en onderdelen van de woning en gaf ons genoeg ruimte om zelf een oordeel te vormen.

9 , 3
Kantoor:
De Bont Makelaardij
Datum:
27 februari 2019
Door:
Merel Reedijk

Detailscore

We hebben een goede ervaring gehad met de bezichtiging. De makelaar was kundig, enthousiast en rustig. We hebben ervaren alle tijd en ruimte te krijgen om de woning te bekijken, ook om nog een keer zelf te kijken. Al met al een prettige ervaring.

9 , 5
Kantoor:
De Bont Makelaardij
Datum:
26 februari 2019
Door:
Dirk Dodebier

Detailscore

Zeer prettig

9 , 0
Kantoor:
De Bont Makelaardij
Datum:
25 februari 2019
Door:
Bas van Sinderen

Detailscore

Heel erg fijn, maar vooral constructief

8 , 3
Kantoor:
De Bont Makelaardij
Datum:
22 februari 2019
Door:
Puck

Detailscore

Goede ervaring: de makelaar was deskundig, nam de tijd en er was een prettige sfeer.

9 , 0
Kantoor:
De Bont Makelaardij
Datum:
15 februari 2019
Door:
Ludwig van Dongen

Detailscore

Zij maakte een open en eerlijke indruk. Ik vond dat ze me op een prettige wijze door het huis leidde.

8 , 7
Kantoor:
De Bont Makelaardij
Datum:
08 februari 2019
Door:
Gert

Detailscore

Prettig persoon,enthousiast.

8 , 3
Kantoor:
De Bont Makelaardij
Datum:
08 februari 2019
Door:
Marjolein

Detailscore

Prima

8 , 0
Kantoor:
De Bont Makelaardij
Datum:
07 februari 2019
Door:
Arnoud

Detailscore

Prettige rondleiding door het huis. Niet ondringerig, maar wel informatief en benoemen hoe het is. En dat was fijn.

Detailscore

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.