Alle beoordelingen

De Bont Makelaardij

Tilburg

Adresgegevens
Tilburg
Willem de Rijkestraat 6



  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

8 , 2
Kantoor:
De Bont Makelaardij
Datum:
11 januari 2019
Door:
P.Dechesne

Detailscore

Heel goed!

5 , 3
Kantoor:
De Bont Makelaardij
Datum:
04 januari 2019
Door:
Daan van den Bersselaar

Detailscore

erg vervelend en teleur stellend, we hadden een woning gekocht maar kregen de dag daarna te horen dat de woning toch naar een hogere bieder ging, snap dat de makelaar daar weinig aan kan doen maar maakt het niet minder zuur.

10 , 0
Kantoor:
De Bont Makelaardij
Datum:
19 december 2018
Door:
Wijnand

Detailscore

Voorafgaand aan de bezichtiging was de woning reeds verkocht. Hiervan werd ik keurig voorafgaand telefonisch door mevrouw van Mil over bericht.

10 , 0
Kantoor:
De Bont Makelaardij
Datum:
18 december 2018
Door:
Mac

Detailscore

Perfect ?

8 , 3
Kantoor:
De Bont Makelaardij
Datum:
18 december 2018
Door:
Daan van den Bersselaar

Detailscore

Prima, ongedwongen met eerlijke en duidelijke informatie, Rob nam alle tijd voor ons kortom prettige bezichtiging.

9 , 7
Kantoor:
De Bont Makelaardij
Datum:
12 december 2018
Door:
Toine Schuurkes

Detailscore

Erg aangenaam en gepast

9 , 6
Kantoor:
De Bont Makelaardij
Datum:
10 december 2018
Door:
karin

Detailscore

zeer posifitief, brigitte is een heel vriendelijk persoon die ons goed rondgeleid heeft

9 , 0
Kantoor:
De Bont Makelaardij
Datum:
08 december 2018
Door:
Mariska Priemus

Detailscore

Erg prettig, gaf alle tijd voor bezichtiging en uitleg op vragen.

8 , 8
Kantoor:
De Bont Makelaardij
Datum:
06 november 2018
Door:
Conradus

Detailscore

Mvr. Van Mil gaf een prettige rondleiding en wist al onze vragen te beantwoorden. Fijne rondleiding!

9 , 7
Kantoor:
De Bont Makelaardij
Datum:
03 november 2018
Door:
C van Opstal

Detailscore

Geweldig en deskundig

8 , 1
Kantoor:
De Bont Makelaardij
Datum:
02 november 2018
Door:
L. Brust

Detailscore

Prettig

9 , 1
Kantoor:
De Bont Makelaardij
Datum:
31 oktober 2018
Door:
C van Opstal

Detailscore

Zeer Goede uitleg en correct

9 , 1
Kantoor:
De Bont Makelaardij
Datum:
29 oktober 2018
Door:
Renée van poppel

Detailscore

Zeer prettig, flexibel, goed geïnformeerd, eerlijk.

9 , 4
Kantoor:
De Bont Makelaardij
Datum:
29 oktober 2018
Door:
Conny Feenstra

Detailscore

Erg prettige kennismaking!

7 , 1
Kantoor:
De Bont Makelaardij
Datum:
28 oktober 2018
Door:
Pascale

Detailscore

Heel prettig, persoonlijk maar professioneel

8 , 4
Kantoor:
De Bont Makelaardij
Datum:
23 oktober 2018
Door:
R Joosen

Detailscore

Erg prettig. Neemt de tijd, adviseert. Verademing met wat je tegenwoordig

8 , 4
Kantoor:
De Bont Makelaardij
Datum:
22 oktober 2018
Door:
Marjolein

Detailscore

Erg prettige rondleiding gehad. Na afloop ook een boekje met de samenvatting van het huis en alle foto's.

8 , 4
Kantoor:
De Bont Makelaardij
Datum:
06 oktober 2018
Door:
Paul de Kok

Detailscore

Heb inmiddels verschillende woningen met verschillende makelaars bekeken, maar de benadering van mevrouw van Mil was bijzonder. Door haar wijze van ontvangen, adviseren en niets opdringen, was zij een prettige uitzondering op alle andere "snelle makelaars". Ondanks dat zij niet mijn makelaar was, had ik toch het gevoel dat zij mij op een juiste en prettige wijze adviseerde. Zeker aan te bevelen!

9 , 2
Kantoor:
De Bont Makelaardij
Datum:
04 oktober 2018
Door:
Jeroen

Detailscore

9 , 2
Kantoor:
De Bont Makelaardij
Datum:
23 september 2018
Door:
H.K. Kel

Detailscore

9 , 3
Kantoor:
De Bont Makelaardij
Datum:
10 juli 2018
Door:
Monique

Detailscore

Prima: vriendelijk, klantgericht, professioneel, oprecht.

8 , 9
Kantoor:
De Bont Makelaardij
Datum:
09 juli 2018
Door:
Anneke

Detailscore

Prettige bezichtiging met voldoende tijd om rond te kijken en vragen te stellen.

9 , 2
Kantoor:
De Bont Makelaardij
Datum:
21 april 2018
Door:
Marc Janssen

Detailscore

Erg goed. Klantgericht, integer en communicatief.

9 , 5
Kantoor:
De Bont Makelaardij
Datum:
13 april 2018
Door:
Mark Sterke

Detailscore

Erg plezierig en goede informatie.

9 , 2
Kantoor:
De Bont Makelaardij
Datum:
07 april 2018
Door:
Kristien Mijten

Detailscore

Het hele proces is nog niet afgerond maar de eerste contacten zijn goed verlopen. Deze makelaar (en zijn medewerkers op kantoor) komt (komen) anders over dan sommige andere makelaars; rustiger, minder gejaagd, geïnteresseerd in de klant, van zijn woord, vriendelijk, en met persoonlijke aandacht, secuur. Tot nog toe zeer tevreden. Ik zou de makelaar op dit moment aanbevelen, maar ik vul graag opnieuw een feedbackformulier in als het hele proces is afgerond.

Detailscore

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.