Alle beoordelingen

De Bont Makelaardij

Tilburg

Adresgegevens
Tilburg
Willem de Rijkestraat 6



  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

9 , 8
Kantoor:
De Bont Makelaardij
Datum:
20 maart 2019
Door:
Lisa Bullock

Detailscore

Brigitte was enthousiast, als we vragen hadden werd er meteen contact opgenomen met de verkopende partij.

8 , 8
Kantoor:
De Bont Makelaardij
Datum:
08 maart 2019
Door:
Danny en Manon

Detailscore

Hij verzorgde een goede bezichtiging van de woning en deed dit met aantoonbare enthousiasme. Hij gaf duidelijk uitleg over de verschillende elementen en onderdelen van de woning en gaf ons genoeg ruimte om zelf een oordeel te vormen.

9 , 3
Kantoor:
De Bont Makelaardij
Datum:
27 februari 2019
Door:
Merel Reedijk

Detailscore

We hebben een goede ervaring gehad met de bezichtiging. De makelaar was kundig, enthousiast en rustig. We hebben ervaren alle tijd en ruimte te krijgen om de woning te bekijken, ook om nog een keer zelf te kijken. Al met al een prettige ervaring.

9 , 5
Kantoor:
De Bont Makelaardij
Datum:
26 februari 2019
Door:
Dirk Dodebier

Detailscore

Zeer prettig

9 , 0
Kantoor:
De Bont Makelaardij
Datum:
25 februari 2019
Door:
Bas van Sinderen

Detailscore

Heel erg fijn, maar vooral constructief

8 , 3
Kantoor:
De Bont Makelaardij
Datum:
22 februari 2019
Door:
Puck

Detailscore

Goede ervaring: de makelaar was deskundig, nam de tijd en er was een prettige sfeer.

9 , 0
Kantoor:
De Bont Makelaardij
Datum:
15 februari 2019
Door:
Ludwig van Dongen

Detailscore

Zij maakte een open en eerlijke indruk. Ik vond dat ze me op een prettige wijze door het huis leidde.

8 , 7
Kantoor:
De Bont Makelaardij
Datum:
08 februari 2019
Door:
Gert

Detailscore

Prettig persoon,enthousiast.

8 , 3
Kantoor:
De Bont Makelaardij
Datum:
08 februari 2019
Door:
Marjolein

Detailscore

Prima

8 , 0
Kantoor:
De Bont Makelaardij
Datum:
07 februari 2019
Door:
Arnoud

Detailscore

Prettige rondleiding door het huis. Niet ondringerig, maar wel informatief en benoemen hoe het is. En dat was fijn.

8 , 8
Kantoor:
De Bont Makelaardij
Datum:
07 februari 2019
Door:
Gerard van Beurden

Detailscore

Goede gemotiveerde medewerkster.

8 , 4
Kantoor:
De Bont Makelaardij
Datum:
07 februari 2019
Door:
B Dudok

Detailscore

Rustig persoon die ons alles goed liet zien

9 , 6
Kantoor:
De Bont Makelaardij
Datum:
07 februari 2019
Door:
Ed Hondebrink

Detailscore

deskundig, accuraat, persoonlijk, sympathiek

9 , 0
Kantoor:
De Bont Makelaardij
Datum:
06 februari 2019
Door:
Ton Haen

Detailscore

Deskundig en vriendelijk

8 , 2
Kantoor:
De Bont Makelaardij
Datum:
11 januari 2019
Door:
P.Dechesne

Detailscore

Heel goed!

5 , 3
Kantoor:
De Bont Makelaardij
Datum:
04 januari 2019
Door:
Daan van den Bersselaar

Detailscore

erg vervelend en teleur stellend, we hadden een woning gekocht maar kregen de dag daarna te horen dat de woning toch naar een hogere bieder ging, snap dat de makelaar daar weinig aan kan doen maar maakt het niet minder zuur.

10 , 0
Kantoor:
De Bont Makelaardij
Datum:
19 december 2018
Door:
Wijnand

Detailscore

Voorafgaand aan de bezichtiging was de woning reeds verkocht. Hiervan werd ik keurig voorafgaand telefonisch door mevrouw van Mil over bericht.

10 , 0
Kantoor:
De Bont Makelaardij
Datum:
18 december 2018
Door:
Mac

Detailscore

Perfect ?

8 , 3
Kantoor:
De Bont Makelaardij
Datum:
18 december 2018
Door:
Daan van den Bersselaar

Detailscore

Prima, ongedwongen met eerlijke en duidelijke informatie, Rob nam alle tijd voor ons kortom prettige bezichtiging.

9 , 7
Kantoor:
De Bont Makelaardij
Datum:
12 december 2018
Door:
Toine Schuurkes

Detailscore

Erg aangenaam en gepast

9 , 6
Kantoor:
De Bont Makelaardij
Datum:
10 december 2018
Door:
karin

Detailscore

zeer posifitief, brigitte is een heel vriendelijk persoon die ons goed rondgeleid heeft

9 , 0
Kantoor:
De Bont Makelaardij
Datum:
08 december 2018
Door:
Mariska Priemus

Detailscore

Erg prettig, gaf alle tijd voor bezichtiging en uitleg op vragen.

8 , 8
Kantoor:
De Bont Makelaardij
Datum:
06 november 2018
Door:
Conradus

Detailscore

Mvr. Van Mil gaf een prettige rondleiding en wist al onze vragen te beantwoorden. Fijne rondleiding!

9 , 7
Kantoor:
De Bont Makelaardij
Datum:
03 november 2018
Door:
C van Opstal

Detailscore

Geweldig en deskundig

8 , 1
Kantoor:
De Bont Makelaardij
Datum:
02 november 2018
Door:
L. Brust

Detailscore

Prettig

Detailscore

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.