Alle beoordelingen

de-aankoper

Utrecht

Adresgegevens
Utrecht
Bemuurde Weerd O.Z. 21
3514 AN


  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

10 , 0
Kantoor:
de-aankoper
Datum:
29 november 2018
Door:
Roderik en Milou

Detailscore

Geweldig team dat altijd voor je klaar staat, ondanks de drukke huizenmarkt waarbij snel knopen kunnen doorhakken gewenst is. En daarbij hebben ze ons zeer goed geholpen; deskundige adviezen tijdens de bezichtigingen en het doortastend te werk gaan. We hadden nog niet goed voor ogen wat onze precieze wensen waren, maar daar zijn we goed bij geholpen. En we hebben ons paleisje inmiddels gekocht dankzij Menno, Wietze en Julie!

10 , 0
Kantoor:
de-aankoper
Datum:
31 oktober 2018
Door:
Sebastian

Detailscore

Menno and Wietse did a fantastic job throughout the entire cycle, the moment I reached out up to now after the the purchase. The Utrecht housing market is difficult, but these guys don't only know what they are doing (they better should, it's their job after all), but they also have a fantastic network which gives them edge over other Makelaars. The result for me? A fantastic house I would have otherwise never been able to buy. Great for [Meer]

Menno and Wietse did a fantastic job throughout the entire cycle, the moment I reached out up to now after the the purchase. The Utrecht housing market is difficult, but these guys don't only know what they are doing (they better should, it's their job after all), but they also have a fantastic network which gives them edge over other Makelaars. The result for me? A fantastic house I would have otherwise never been able to buy. Great for internationals as well Minder

10 , 0
Kantoor:
de-aankoper
Datum:
24 juli 2018
Door:
Ilse Lazaroms

Detailscore

Dit was van begin tot eind een fantastische eerste-huis-aankoop ervaring. Menno Grandia is een geweldige aankoopmakelaar: hij is deskundig, hij kent de Utrechtse huizenmarkt en omgeving tot in alle hoekjes en gaatjes en is simpelweg de juiste man op de juiste plek. Ik had alle vertrouwen in Menno en zijn team - en op die manier kon ik zonder zorgen de markt instappen en heb ik geen enkel moment stress ervaren tijdens het kopen van mijn huis. Menno is [Meer]

Dit was van begin tot eind een fantastische eerste-huis-aankoop ervaring. Menno Grandia is een geweldige aankoopmakelaar: hij is deskundig, hij kent de Utrechtse huizenmarkt en omgeving tot in alle hoekjes en gaatjes en is simpelweg de juiste man op de juiste plek. Ik had alle vertrouwen in Menno en zijn team - en op die manier kon ik zonder zorgen de markt instappen en heb ik geen enkel moment stress ervaren tijdens het kopen van mijn huis. Menno is goed bereikbaar en plezierig om mee samen te werken - en bij een eventuele volgende verhuizing sta ik weer bij hem op de stoep. Minder

10 , 0
Kantoor:
de-aankoper
Datum:
17 mei 2018
Door:
Willemijn

Detailscore

Vakkundig, vriendelijk en snel geholpen. In deze hectische tijd heeft Menno ervoor gezorgd dat wij snel en op de juiste wijze onze woning konden aankopen. Hierbij hebben wij op de overspannen markt de juiste prijs voor het juiste huis betaald. Bij de aankoop wist Menno zeer goed waar hij over sprak en heeft hij ons op keurige wijze begeleid in het aankopen van de woning. Mocht je opzoek zijn naar iemand met kennis over het vak dan is [Meer]

Vakkundig, vriendelijk en snel geholpen. In deze hectische tijd heeft Menno ervoor gezorgd dat wij snel en op de juiste wijze onze woning konden aankopen. Hierbij hebben wij op de overspannen markt de juiste prijs voor het juiste huis betaald. Bij de aankoop wist Menno zeer goed waar hij over sprak en heeft hij ons op keurige wijze begeleid in het aankopen van de woning. Mocht je opzoek zijn naar iemand met kennis over het vak dan is De aankoper zeker een aanrader. Minder

10 , 0
Kantoor:
de-aankoper
Datum:
01 februari 2018
Door:
Nina H.

Detailscore

de-aankoper, Menno heeft ons begeleid bij de aankoop van een huis in het centrum Utrecht. Als aankoopmakelaar kun je geen betere hebben. Messcherp en ontzettend goed op de hoogte van wat er reilt en zeilt in de gekke Utrechtse woningmarkt. Onze kansen stegen flink vanaf het moment dat we Menno aan onze zijde hadden. We maakten ineens kans! Dat was iets nieuws voor ons. Na een paar bezichtigingen was het al snel raak. 30 kijkers en Menno gaf ons [Meer]

de-aankoper, Menno heeft ons begeleid bij de aankoop van een huis in het centrum Utrecht. Als aankoopmakelaar kun je geen betere hebben. Messcherp en ontzettend goed op de hoogte van wat er reilt en zeilt in de gekke Utrechtse woningmarkt. Onze kansen stegen flink vanaf het moment dat we Menno aan onze zijde hadden. We maakten ineens kans! Dat was iets nieuws voor ons. Na een paar bezichtigingen was het al snel raak. 30 kijkers en Menno gaf ons het juiste advies om de woning te bemachtigen. Super spannend, maar het is gelukt. Minder

10 , 0
Kantoor:
de-aankoper
Datum:
26 januari 2018
Door:
LK

Detailscore

Zeer veel ervaring met Menno/de-aankoper. Hij heeft al 3 woningen voor me gekocht. Hij weet precies wat te doen op welk moment. Wat me opvalt is dat hij in elke situatie iets anders verzint om meer kennis van de situatie en het enthousiasme van de kijkers te hebben dan een ander en om dus meer kans te maken om de koper te worden. Dit is niet altijd door simpelweg het hoogste bod te doen, maar door scherp te zijn [Meer]

Zeer veel ervaring met Menno/de-aankoper. Hij heeft al 3 woningen voor me gekocht. Hij weet precies wat te doen op welk moment. Wat me opvalt is dat hij in elke situatie iets anders verzint om meer kennis van de situatie en het enthousiasme van de kijkers te hebben dan een ander en om dus meer kans te maken om de koper te worden. Dit is niet altijd door simpelweg het hoogste bod te doen, maar door scherp te zijn op voorwaarden, gewenste opleverdatum en de persoonlijke touch in het bod. Daarnaast zijn z’n contacten bijzonder goed te noemen en zijn ervaring idemdito. Een vis in het water die doet waar hij goed in is. Volgende huis? Menno! Minder

3 , 9
Kantoor:
de-aankoper
Datum:
03 januari 2018
Door:
R

Detailscore

Menno leek in eerste instantie de juiste persoon die assertief de krappe huizenmarkt in Utrecht met ons opging. Echter... toen wij in de wettelijke bedenktijd afzagen van een met hem aangekochte woning sloeg de sfeer om. Hij vond dat zijn naam op de straat lag en was boos op ons. Voor ons een klap in een toch al vervelende en heftige situatie. De wettelijke bedenktijd heeft ons juist van een miskoop behoed in een markt waar je in een [Meer]

Menno leek in eerste instantie de juiste persoon die assertief de krappe huizenmarkt in Utrecht met ons opging. Echter... toen wij in de wettelijke bedenktijd afzagen van een met hem aangekochte woning sloeg de sfeer om. Hij vond dat zijn naam op de straat lag en was boos op ons. Voor ons een klap in een toch al vervelende en heftige situatie. De wettelijke bedenktijd heeft ons juist van een miskoop behoed in een markt waar je in een uur over een paar ton moet beslissen. Hij wilde met horten en stoten toch door. Echter... hij liet ons vervolgens bij de aankoop van een volgende woning op het laatste moment in de kou staan. Hij was opeens niet meer bereikbaar en liet later via via weten dat hij er geen vertrouwen meer in had. Hij had ons niet op een slechter moment in de steek kunnen laten. Gelukkig hebben we via een andere makelaar alsnog kunnen slagen. Hierna hebben we ook niets meer van hem vernomen. Wij zijn ooit via deze site bij Menno uitgekomen, dus het lijkt ons goed om te weten met wie je in zee gaat ook als het even tegenzit. Minder

10 , 0
Kantoor:
de-aankoper
Datum:
20 november 2017
Door:
LK

Detailscore

Een klein aankoopmakelaarskantoor met grote prestaties. Op één van de mooiste plekjes in Utrecht, langs het water zit de-aankoper. Mijn aankoopmakelaar. de-aankoper heeft dit jaar al mijn tweede woning aangekocht. De eerste woning stond in Utrecht, maar ook buiten Utrecht maak ik graag gebruik van de expertise van de-aankoper. Menno is mijn makelaar. Je kunt merken dat hij door de wol geverfd is. Hij communiceert goed met de diverse verkoopmakelaar en weet precies wanneer hij moet doorpakken of wanneer hij [Meer]

Een klein aankoopmakelaarskantoor met grote prestaties. Op één van de mooiste plekjes in Utrecht, langs het water zit de-aankoper. Mijn aankoopmakelaar. de-aankoper heeft dit jaar al mijn tweede woning aangekocht. De eerste woning stond in Utrecht, maar ook buiten Utrecht maak ik graag gebruik van de expertise van de-aankoper. Menno is mijn makelaar. Je kunt merken dat hij door de wol geverfd is. Hij communiceert goed met de diverse verkoopmakelaar en weet precies wanneer hij moet doorpakken of wanneer hij even niets moet doen. Bij deze woning kon nog onderhandeld worden. De woning stond al even te koop en naar mijn mening is er alles uitgehaald wat er in zat. Het is een investering voor mij dus iedere 1000 euro is verdient! De afhandeling ging prima. Zoals je mag verwachten. Naast Menno heb ik ook veel contact met Julie gehad. Menno is vaak onderweg en als ik iets wilde weten, een afspraak wilde maken of als ik iets anders nodig had regelde Julie het. Altijd bereikbaar en altijd vrolijk. Alleen niet op vrijdag, want dan werkt ze niet :-) Al met al weer een zeer positieve ervaring. Thumbs up Minder

10 , 0
Kantoor:
de-aankoper
Datum:
31 oktober 2017
Door:
Stan

Detailscore

de-aankoper in Utrecht heeft ons geholpen bij onze zoektocht naar een nieuwe woning. Wietse, Julie en Menno zijn fijne mensen om mee te werken. Je merkt dat ze heel veel ervaring hebben in de huidige overspannen Utrechtse huizenmarkt en dat ze de verkoopmakelaars in Utrecht en omgeving goed kennen. Informeel maar zakelijk, dat waren voor mij de belangrijkste eigenschappen. Een aankoopmakelaar die we zeker weer in zullen schakelen.

10 , 0
Kantoor:
de-aankoper
Datum:
21 augustus 2017
Door:
Joris en Charlotte

Detailscore

Menno en Wietse hebben ons onwijs goed geholpen. Met hun hulp hadden we binnen no time ons droomhuis gevonden. Ze zijn snel, goed in klantcontact onderhouden en zijn altijd vriendelijk en behulpzaam!Zeker in deze moeilijke tijden voor kopers is De Aankoper echt een must om te helpen met begeleiding/onderhandelen. Wij raden iedereen De Aankoper aan!

10 , 0
Kantoor:
de-aankoper
Datum:
26 juni 2017
Door:
Jolien en Jeroen

Detailscore

Met Menno’s hulp hebben we onlangs ons prachtige huis gekocht aan het Hoefloo in Laren. We hebben in eerste instantie ca. 1 jaar zelfstandig gezocht naar een nieuwe woning en uiteindelijk toch besloten om een aankoopmakelaar in te schakelen omdat het ons op een gegeven moment wat te lang ging duren. Nadat we in contact kwamen met Menno ging het uiteindelijk allemaal heel snel; met zijn hulp hebben we binnen 2 weken onze huidige woning gevonden, bezichtigd, uitgebreid [Meer]

Met Menno’s hulp hebben we onlangs ons prachtige huis gekocht aan het Hoefloo in Laren. We hebben in eerste instantie ca. 1 jaar zelfstandig gezocht naar een nieuwe woning en uiteindelijk toch besloten om een aankoopmakelaar in te schakelen omdat het ons op een gegeven moment wat te lang ging duren. Nadat we in contact kwamen met Menno ging het uiteindelijk allemaal heel snel; met zijn hulp hebben we binnen 2 weken onze huidige woning gevonden, bezichtigd, uitgebreid besproken en aangekocht – en dat ook nog onder de vraagprijs. Menno heeft enorm goed meegedacht hoe we naast het bod ook de voorwaarden zo scherp mogelijk neer konden zetten. Hij geeft helder advies, maar laat de keuze aan ons als koper en is in staat om complexe zaken op eenvoudige wijze uit te leggen. Zo konden we voor ons gevoel op een goed overdachte en verantwoorde manier een bod neerleggen met voorwaarden die voor zowel de verkoper als voor onszelf gunstig waren. Menno straalt veel vertrouwen uit en heeft ons van elke stap goed op de hoogte gehouden. Indien nodig is hij ook bereikbaar buiten kantooruren; erg fijn en praktisch voor mensen met een drukke agenda zoals wij! Minder

10 , 0
Kantoor:
de-aankoper
Datum:
26 april 2017
Door:
Emma

Detailscore

Nadat wij door het zoekerssysteem als eerste op de hoogte waren gebracht van een gezinswoning die te koop stond in de Vogelenbuurt heeft de-aankoper snel een afspraak voor ons geregeld. We konden via Wietse als allereerste kijken. Doordat Wietse gelijk kon handelen heeft hij de koop gesloten voordat er een biedingsoorlog kon ontstaan. We zijn blij met t huis en met de prijs!

1 , 0
Kantoor:
de-aankoper
Datum:
07 maart 2017
Door:
Nienke en Roel

Detailscore

Erg slechte ervaring met de-aankoper. Een afspraak gemaakt voor een kennismakingsgesprek waarvoor we beide vrij van ons werk voor hebben moeten nemen (kan niet aan het begin of eind van de dag). Deze afspraak wordt twee dagen van te voren per sms afgezegd 'tot nader bericht'. Erg onpersoonlijke en onprofessionele aanpak voor een makelaar die beweert op persoonlijk wijze mensen te begeleiden.

10 , 0
Kantoor:
de-aankoper
Datum:
07 maart 2017
Door:
L. Koning

Detailscore

Menno van de-aankoper in Utrecht heeft mij geholpen met het kopen van een woning in Utrecht oost. Hij raadde me aan om even te wachten met bieden totdat de ‘storm’ rondom de woning was gaan liggen en dat bleek een uitstekend plan! Mooi huis onder de vraagprijs gekocht. Heel blij mee :)

10 , 0
Kantoor:
de-aankoper
Datum:
16 februari 2017
Door:
Jaap & Catharina

Detailscore

Voor de aankoop van ons eerste huis werd ons door vrienden de begeleiding van de-aankoper aangeraden. In steekwoorden hebben wij de dienstverlening van de-aankoper ervaren als: persoonlijk, vlot, adequaat, no-nonsense en succesvol. Wij hadden geen ervaring met de aankoop van een woning waarbij veel meer komt kijken dan wij in eerste instantie hadden gedacht. Ons oog wil op een fraaie woning nabij Utrecht. Menno heeft ons vanaf daar begeleid met de het plannen van een bezichtiging. Menno was ook [Meer]

Voor de aankoop van ons eerste huis werd ons door vrienden de begeleiding van de-aankoper aangeraden. In steekwoorden hebben wij de dienstverlening van de-aankoper ervaren als: persoonlijk, vlot, adequaat, no-nonsense en succesvol. Wij hadden geen ervaring met de aankoop van een woning waarbij veel meer komt kijken dan wij in eerste instantie hadden gedacht. Ons oog wil op een fraaie woning nabij Utrecht. Menno heeft ons vanaf daar begeleid met de het plannen van een bezichtiging. Menno was ook aanwezig bij de bezichtiging: hij sprak de taal va de verkopende makelaar, stelde de juiste vragen over bijvoorbeeld de technische staat en lette bovendien op details waaraan wij als leken aan voorbij lopen zoals bijvoorbeeld beschadigingen op een muur duidend op een mogelijke lekkage. Wij besloten een bod uit te brengen op de woning. De interesse voor de woning was ook in deze stad groot. Verliefd geworden op de woning is lastig om rationeel en zakelijk te handelen. Daar bewees Menno opnieuw zijn toegevoegde waarde. Wij maakten met hem afspraken over de ‘bovengrens’ en verder gaven wij dit proces met een gerust hart uit handen. De Aankoper bepaalde de tactiek en hield ons goed op de hoogte van status. Een bod werd uitgebracht en korte tijd later waren wij de gelukkige eigenaars van de woning. In vervolgproces hielp de-aankoper ons feitelijk bij het afronden van een ‘to do list’ van essentiële acties zoals: het vinden van een Hypotheekadviseur, een instantie voor Bouwkundige keuring, een Taxateur, een Notaris. Omdat de-aankoper veel klanten met hetzelfde proces helpt, kon hij goed adviseren in de keuze bij alle deze dienstverleners/ partijen. Menno begeleide ons vervolgens bij de bouwkundige keuring en het opstellen en controleren van alle documenten ten behoeve van de koopovereenkomst. Ook hield hij regelmatig een vinger een pols om te controleren of alle acties op tijd waren afgerond en of ergens bijgestuurd moest worden; feitelijk tot en met de ondertekening van de Overdachtsakte. Kortom, wij zijn bijzonder tevreden over de diensten van de-aankoper; hij heeft ons geholpen ons droomhuis te bemachtigen Minder

9 , 2
Kantoor:
de-aankoper
Datum:
11 januari 2017
Door:
Inge van Assen

Detailscore

Ik was altijd zeer sceptisch over makelaars. De gebroeders Grandia hebben al mijn verwachtingen ver overtroffen. Wietse heeft mij bijgestaan in het vinden en kopen van onze nieuwe woning. Zeer aardige en ambitieuze makelaar. Hij heeft zijn kennis paraat, kent de markt (en de verkopende makelaars) en beschermt zijn klant tegen een te hoge aankoopprijs, zeker in de huizengekte in Utrecht is dat niet verkeerd! Ik ben super tevreden over het kantoor en raad het diverse vrienden aan!

10 , 0
Kantoor:
de-aankoper
Datum:
16 juli 2016
Door:
Leon

Detailscore

Tevreden over de samenwerking van begin tot eind! Menno en Wietse zijn fijn om mee te schakelen. Hebben in een tijd waar veel huizen boven de vraagprijs worden geboden in Utrecht toch € 9.000 van de vraagprijs af weten te halen. Bedankt!

9 , 6
Kantoor:
de-aankoper
Datum:
07 juli 2016
Door:
Joris Visscher

Detailscore

Wietse en Menno van de De-Aankoper hebben ons erg goed geholpen bij de aankoop van ons huis. In het kort zouden we ze bij iedereen kunnen aanraden, ze hebben de 10 verdiend wat ons betreft. Ze reageren snel, correct en we hebben bij elk punt op ze kunnen rekenen om ons te helpen om ons hoofd niet te verliezen bij de huizengekte van afgelopen jaar. Menno heeft ons het meeste geholpen bij de bezichtigingen en het is heel mooi om te zien [Meer]

Wietse en Menno van de De-Aankoper hebben ons erg goed geholpen bij de aankoop van ons huis. In het kort zouden we ze bij iedereen kunnen aanraden, ze hebben de 10 verdiend wat ons betreft. Ze reageren snel, correct en we hebben bij elk punt op ze kunnen rekenen om ons te helpen om ons hoofd niet te verliezen bij de huizengekte van afgelopen jaar. Menno heeft ons het meeste geholpen bij de bezichtigingen en het is heel mooi om te zien hoe hij aan de ene kant verliefd kan worden op een huis terwijl hij je ook de de rationele afweging laat maken, hij heeft ons gewezen op punten die aandacht nodig hadden en heeft elke keer heel duidelijk kunnen aangeven waarom hij het huis op een bepaalde waarde schatte. We hebben een aantal keer achter het net gevist maar we hebben er elke keer een goed gevoel overgehouden omdat we konden verklaren waarom wij voor dat huis niet meer voor overhadden. Bij de gezamelijke bezichtigingen heeft hij steeds zijn mening gegeven maar deze nooit opgedrongen. Er werd bij ons huidige huis overgegaan naar een bieding met een eindtijd, Menno en Wietse waren zo duidelijk in hun waardebepaling dat we ons eerste bod hebben aangehouden zonder dat we daar nerveus van werden. Dit bleek uiteindelijk ook het juiste bod te zijn waardoor het het winnende bod werd. Een voordeel van een aankoopmakelaar laat zich hier ook zien, Menno en Wietse kunnen een inschatting maken hoe serieus jij als koper bent en deze inschatting ook bij de verkoopmakelaar doorgeven. Menno en Wietse hebben zich gespecialiseerd in de regio Utrecht, dit merk je als klant dat ze daardoor goede relaties hebben opgebouwd met de makelaars en de lokale markt erg goed kennen. Ik vond het erg leuk dat Menno ook enthousiast werd bij sommige huizen die we bezichtigd hebben, dat gaf bij mij een erg persoonlijke touch. Menno en Wietse zullen door je jaren heen veel huizen voorbij zien komen maar je merkt dat ze bij elk huis betrokken blijven. Het was voor ons best spannend om voor het eerst een huis samen te kopen, maar Menno en Wietse hebben het een enorm leuke ervaring gemaakt en we zijn geweldig blij met ons nieuwe huis. Minder

10 , 0
Kantoor:
de-aankoper
Datum:
19 januari 2016
Door:
Steven Joosten

Detailscore

Ik heb de-aankoper om advies gevraagd, omdat ik al een tijdje naar een woning opzoek was in Utrecht. Ik kwam er slecht tussen. Je kunt merken dat Menno veel ervaring heeft met het proces en precies weet hoe je een en ander aan moet vliegen. De eerste indruk is heel goed, precies wat we nodig hebben. We hopen binnenkort een mooi huis te vinden!

9 , 6
Kantoor:
de-aankoper
Datum:
24 september 2015
Door:
Kasper Nobel

Detailscore

Erg tevreden over de-aankoper, professioneel in het werk, persoonlijk in de communicatie en binding. Klein bedrijf waardoor contact en binding persoonlijk is en handelt waar nodig is (ook als dat buiten 9-5 /ma-vrij is). Beide broers energiek en positief ingesteld. Er wordt gewerkt vanuit passie voor het vak. Qua resultaat: sterk in begeleiding, zeer goed in onderhandeling (positie inschatting en op basis daarvan handelen). Geen gouden bergen, maar wel realistisch resultaat.

10 , 0
Kantoor:
de-aankoper
Datum:
20 augustus 2015
Door:
M. Mayenburg

Detailscore

Wij zijn erg blij met de diensten waarmee de-aankoper ons heeft geholpen een huis te kopen. De communicatie was goed en professioneel. Het inplannen van bezichtigingen ging snel waardoor we altijd op de eerste dag van bezichtigingen aanwezig waren. Bij het bekijken van een huis was Menno erg informatief en tevens objectief. Wij konden aan Menno merken dat hij veel ervaring heeft met het aankopen van woningen. Wij kunnen de-aankoper van harte aanbevelen.

9 , 4
Kantoor:
de-aankoper
Datum:
06 augustus 2015
Door:
Leo

Detailscore

Menno heeft ons veel rust en zekerheid gegeven bij het zoeken en vinden van een geschikte woning in Utrecht, ondanks de grote druk op de markt. Bij het bezichtigen geeft hij voortdurend aan waar de plus- en minpunten liggen van die woning, zaken waar je zelf niet zo gauw op gelet had. Bovendien kent Menno de ins-and-outs van de verschillende buurten in Utrecht en, niet onbelangrijk, het prijsniveau. En als de koop gesloten is, blijft hij stand-by om je [Meer]

Menno heeft ons veel rust en zekerheid gegeven bij het zoeken en vinden van een geschikte woning in Utrecht, ondanks de grote druk op de markt. Bij het bezichtigen geeft hij voortdurend aan waar de plus- en minpunten liggen van die woning, zaken waar je zelf niet zo gauw op gelet had. Bovendien kent Menno de ins-and-outs van de verschillende buurten in Utrecht en, niet onbelangrijk, het prijsniveau. En als de koop gesloten is, blijft hij stand-by om je de weg te wijzen in het verdere traject, zoals het doornemen van de koopakte e.d. Kortom, De Aankoper heeft ervoor gezorgd dat we met een heel goed gevoel een woning in Utrecht hebben kunnen aankopen. Minder

10 , 0
Kantoor:
de-aankoper
Datum:
30 juli 2015
Door:
Marion de Jager

Detailscore

Menno staat altijd voor je klaar. Bij elke bezichtiging staat hij weer te popelen. Hij loopt zeer zorgvuldig met je door het huis; ziet en bekijkt alles. Hij kent Utrechtse woningmarkt door en door en met de verkoopmakelaars heeft hij goed contact. Dit is prettig tijdens de onderhandelingen, die hij voor ons dan ook tot volle tevredenheid heeft afgehandeld. Wietse is de steun en toeverlaat op kantoor en tijdens andere afspraken. Hij staat je altijd vrolijk te woord en maakt [Meer]

Menno staat altijd voor je klaar. Bij elke bezichtiging staat hij weer te popelen. Hij loopt zeer zorgvuldig met je door het huis; ziet en bekijkt alles. Hij kent Utrechtse woningmarkt door en door en met de verkoopmakelaars heeft hij goed contact. Dit is prettig tijdens de onderhandelingen, die hij voor ons dan ook tot volle tevredenheid heeft afgehandeld. Wietse is de steun en toeverlaat op kantoor en tijdens andere afspraken. Hij staat je altijd vrolijk te woord en maakt meteen de nodige (bezichtigings-) afspraken. Is snel en accuraat. Minder

9 , 6
Kantoor:
de-aankoper
Datum:
17 juli 2015
Door:
Patrick Ohlen

Detailscore

Deskundig en uitermate professioneel. Korte lijnen en zeer behulpzaam.

10 , 0
Kantoor:
de-aankoper
Datum:
11 maart 2015
Door:
Jeroen van Gameren

Detailscore

de-aankoper heeft mij begeleid bij het kopen van mijn eerste woning. Naast een vlotte babbel heeft deze aankoopmakelaar ook bijzonder veel kennis van zaken en is snel in respons en afhandeling. Een prima keus! We zijn gezamenlijk bij twee huizen wezen kijken en hebben uiteindelijk gekozen voor de meest haalbare woning, ook gezien de eigenschappen van de woning en het beschikbare budget. De onderhandeling was stevig en is positief uitgevallen voor mij dankzij de-aankoper. Ik heb de-aankoper al aanbevolen aan [Meer]

de-aankoper heeft mij begeleid bij het kopen van mijn eerste woning. Naast een vlotte babbel heeft deze aankoopmakelaar ook bijzonder veel kennis van zaken en is snel in respons en afhandeling. Een prima keus! We zijn gezamenlijk bij twee huizen wezen kijken en hebben uiteindelijk gekozen voor de meest haalbare woning, ook gezien de eigenschappen van de woning en het beschikbare budget. De onderhandeling was stevig en is positief uitgevallen voor mij dankzij de-aankoper. Ik heb de-aankoper al aanbevolen aan vrienden, maar ik zou ook anderen aanraden deze aankoopmakelaar in te schakelen voor de onderhandeling, kennis over de woning en de buurt/stad. Minder

Detailscore

Niet genoeg beoordelingen

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.