Bericht

Eelman + Nienhuys Makelaardij o.g.

Utrecht

Adresgegevens
Vestiging: Utrecht
Nachtegaalstraat 3
3581AA

Score

Beoordeling geven

Detailscore

Eigenschappen:

Laatste 2 beoordelingen

 • 2 , 8
  Datum:
  02 jan 2016
  Beoordelaar:
  Piet Zijlstra

  Gratis raad ik deze makelaar zelfs niet eens aan! Hij doet niks en ...

  Gratis raad ik deze makelaar zelfs niet eens aan! Hij doet niks en is erg negatief over alles. Totaal geen verkoper van huizen begrijp ook echt niet waarom hij in de huizen business zit. Echt een afrader!

 • 2 , 4
  Datum:
  19 okt 2015
  Beoordelaar:
  Johan de Koek

  Het huis is verkocht, maar we hebben ontzettend veel spijt voor onze keuze ...

  Het huis is verkocht, maar we hebben ontzettend veel spijt voor onze keuze voor deze makelaar. De presentatie bij aanvang was prima, de foto's top. Achteraf hebben we echter reden om aan te nemen dat het al bij de bezichtigingen minder goed werd. Maar het ging echt fout toen de makelaar vergat ons belang te behartigen in de onderhandelingen met koper. Naar ons idee was hij vooral gedreven om überhaupt een koop te bewerkstelligen, en liet zich daardoor te veel meeslepen door koper. Zo sterk, dat we de overeenkomst met de makelaar hebben moeten beëindigen en de verdere onderhandeling zelf hebben moeten doen. Voorts bleek in dit proces ook nog een ernstig betrouwbaarheids- en een deskundigheidsissue. Ik sluit niet uit dat als zaken meer volgens het boekje lopen, deze makelaar uitstekende diensten kan bewijzen. Maar als er maar iets afwijkt van de standaard, vallen er steken. En juist dan zou een dienstverlener zijn toegevoegde waarde moeten laten blijken; juist daarvoor waren wij bereid de niet onaanzienlijke courtage af te spreken.

Claimen

Hallo -en super dat je graag jouw pagina gratis wilt claimen. Vul hieronder het formulier in en we gaan jouw claim zsm voor je verwerken!

Met een geclaimde pagina krijg je veel extra mogelijkheden. De belangrijkste:

 • je kan reageren op ontvangen beoordelingen
 • overzicht van de geleverde diensten en je werkgebied
 • getoond worden bij zoekresultaten in jouw werkgebied (bij premium account)
 • overzicht van makelaars en medewerkers met individuele beoordelingen per makelaar

Na een handmatige en zorgvuldige persoonlijke controle wordt de toegang geactiveerd. Je ontvangt daar per e-mail een bevestiging van.
Uit ervaring weten we dat een geclaimde pagina extra business oplevert!


Uw naam *
Telefoonnummer
Email *

Commissie van Toezicht

 • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
 • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
 • Diederik Briedé - Advocaat
 • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.