Adresgegevens
Utrecht
Nachtegaalstraat 3
3581AA


  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

2 , 8
Kantoor:
Eelman + Nienhuys Makelaardij o.g.
Datum:
02 januari 2016
Door:
Piet Zijlstra

Detailscore

Gratis raad ik deze makelaar zelfs niet eens aan! Hij doet niks en is erg negatief over alles. Totaal geen verkoper van huizen begrijp ook echt niet waarom hij in de huizen business zit. Echt een afrader!

2 , 4
Kantoor:
Eelman + Nienhuys Makelaardij o.g.
Datum:
19 oktober 2015
Door:
Johan de Koek

Detailscore

Het huis is verkocht, maar we hebben ontzettend veel spijt voor onze keuze voor deze makelaar. De presentatie bij aanvang was prima, de foto's top. Achteraf hebben we echter reden om aan te nemen dat het al bij de bezichtigingen minder goed werd. Maar het ging echt fout toen de makelaar vergat ons belang te behartigen in de onderhandelingen met koper. Naar ons idee was hij vooral gedreven om überhaupt een koop te bewerkstelligen, en liet zich daardoor te [Meer]

Het huis is verkocht, maar we hebben ontzettend veel spijt voor onze keuze voor deze makelaar. De presentatie bij aanvang was prima, de foto's top. Achteraf hebben we echter reden om aan te nemen dat het al bij de bezichtigingen minder goed werd. Maar het ging echt fout toen de makelaar vergat ons belang te behartigen in de onderhandelingen met koper. Naar ons idee was hij vooral gedreven om überhaupt een koop te bewerkstelligen, en liet zich daardoor te veel meeslepen door koper. Zo sterk, dat we de overeenkomst met de makelaar hebben moeten beëindigen en de verdere onderhandeling zelf hebben moeten doen. Voorts bleek in dit proces ook nog een ernstig betrouwbaarheids- en een deskundigheidsissue. Ik sluit niet uit dat als zaken meer volgens het boekje lopen, deze makelaar uitstekende diensten kan bewijzen. Maar als er maar iets afwijkt van de standaard, vallen er steken. En juist dan zou een dienstverlener zijn toegevoegde waarde moeten laten blijken; juist daarvoor waren wij bereid de niet onaanzienlijke courtage af te spreken. Minder

Detailscore

Niet genoeg beoordelingen

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.