Alle beoordelingen

EHR Utrecht e.o.

Utrecht

Adresgegevens
Utrecht
Atoomweg 63
3542 AA


  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

10 , 0
Kantoor:
EHR Utrecht e.o.
Datum:
28 november 2018
Door:
V. Nalawade

Detailscore

Explained everything clearly and properly.Solved questions and queries nicely.

10 , 0
Kantoor:
EHR Utrecht e.o.
Datum:
28 november 2018
Door:
K. Levchenko

Detailscore

Everything was good. When making an appointment, we received a reply with the date and time very quickly.

10 , 0
Kantoor:
EHR Utrecht e.o.
Datum:
15 november 2018
Door:
G.J. Amelink

Detailscore

zeer tevreden

9 , 2
Kantoor:
EHR Utrecht e.o.
Datum:
31 oktober 2018
Door:
L. ten Tusscher

Detailscore

Ontspannen, vriendelijk en toegankelijk

8 , 0
Kantoor:
EHR Utrecht e.o.
Datum:
17 oktober 2018
Door:
A.D. Koehler

Detailscore

Niks op te merken.

10 , 0
Kantoor:
EHR Utrecht e.o.
Datum:
11 oktober 2018
Door:
B. Dehmoubed Sharifabadi

Detailscore

10 , 0
Kantoor:
EHR Utrecht e.o.
Datum:
13 september 2018
Door:
Kalfic

Detailscore

10 , 0
Kantoor:
EHR Utrecht e.o.
Datum:
16 augustus 2018
Door:
M.M. Michail Michail

Detailscore

Polite and helpful.

9 , 2
Kantoor:
EHR Utrecht e.o.
Datum:
20 juli 2018
Door:
J.C. Bibit

Detailscore

Ernald was very professional and knowledgeable

9 , 6
Kantoor:
EHR Utrecht e.o.
Datum:
17 juli 2018
Door:
M.T.J. van den Bosch

Detailscore

Ernald is heel vriendelijk, behulpzaam, en antwoordt snel.

10 , 0
Kantoor:
EHR Utrecht e.o.
Datum:
17 juli 2018
Door:
I. Uludag

Detailscore

10 , 0
Kantoor:
EHR Utrecht e.o.
Datum:
13 juli 2018
Door:
J.C. Bibit

Detailscore

Ernald was very informative and presented the house well. He was already there waiting at the door when we arrived. He's very open and easy to talk to. I don't have negative comments about him.

10 , 0
Kantoor:
EHR Utrecht e.o.
Datum:
10 juli 2018
Door:
M.M. Clark

Detailscore

Fijn dat wij heel snel een reactie op ons bezichtiging aanvraag hebben ontvangen.

10 , 0
Kantoor:
EHR Utrecht e.o.
Datum:
15 juni 2018
Door:
T. Luna

Detailscore

10 , 0
Kantoor:
EHR Utrecht e.o.
Datum:
12 juni 2018
Door:
S. Verma

Detailscore

10 , 0
Kantoor:
EHR Utrecht e.o.
Datum:
30 mei 2018
Door:
S.J.C. Seynaeve

Detailscore

Zeer vlug terug gecontacteerd na tonen interesse. Zeer snel antwoor en duidelijk bij gestelde vragen per mail. Zeer goede planning in aanloop van opmaken huurcontract.

8 , 4
Kantoor:
EHR Utrecht e.o.
Datum:
03 mei 2018
Door:
M. Stolwijk

Detailscore

Graag ook de info over de energiekosten paraat hebben.

10 , 0
Kantoor:
EHR Utrecht e.o.
Datum:
03 mei 2018
Door:
E. van den Oever

Detailscore

Hij heeft op ons een professionele indruk achtergelaten. Niets op aan te merken.

9 , 6
Kantoor:
EHR Utrecht e.o.
Datum:
12 april 2018
Door:
A.L. Krawiec

Detailscore

Goede kennis van de appartementen

10 , 0
Kantoor:
EHR Utrecht e.o.
Datum:
05 oktober 2017
Door:
S. Nanda

Detailscore

Very good people and I had a good experience viewing the house with Ernald.

9 , 6
Kantoor:
EHR Utrecht e.o.
Datum:
05 oktober 2017
Door:
S Partemian

Detailscore

viewing could be arranged at a later hour during workingdays (example 5-6pm)

8 , 0
Kantoor:
EHR Utrecht e.o.
Datum:
15 augustus 2017
Door:
N.R. Alvarez Vila

Detailscore

geen

8 , 0
Kantoor:
EHR Utrecht e.o.
Datum:
15 augustus 2017
Door:
M KESHAVA

Detailscore

He explained in detail. However administration charge is way to high is what I felt.

8 , 4
Kantoor:
EHR Utrecht e.o.
Datum:
26 juli 2017
Door:
R. Trap

Detailscore

Zeer vriendelijk, open, oprecht, vriendelijk.

5 , 6
Kantoor:
EHR Utrecht e.o.
Datum:
26 juli 2017
Door:
B.P. Priem

Detailscore

leek weinig enthousiast, mogelijkheid om te bieden op de huurprijs kwam als een verrassing.

Detailscore

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.