Alle beoordelingen

IMMO 030 Makelaars

Utrecht

Adresgegevens
Utrecht
Rembrandtkade 25



  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

8 , 9
Kantoor:
IMMO 030 Makelaars
Datum:
14 juli 2019
Door:
Gerrit

Detailscore

Bij de verkoop van ons huis hebben wij Eric Looijaard van Immo 030 leren kennen als een zeer prettige makelaar. Hij is innovatief in het onder de aandacht brengen van de woning bij potentiele kopers (facebook campagne en in ons geval, ook gebruiken van Engelse tekst). Eric is flexibel en communiceert heel helder. Hij hield ons voortdurend goed op de hoogte van de ontwikkelingen,via telefoon, whatsapp of mail. Wij kunnen Eric zeer aanbevelen.

10 , 0
Kantoor:
IMMO 030 Makelaars
Datum:
08 juli 2019
Door:
Ilse Boer

Detailscore

Eric Looijaard van IMMO 030 Makelaars heeft veel kennis en inzicht, werkt zeer professioneel en is gezellig! Hij heeft ons goede, inspirerende ideeën gegeven voor het optimaal verkoop-klaar maken van ons huis én binnen 2 dagen is het heel goed verkocht! Dankzij hem was de presentatie op Funda ook geweldig, zag er mooi en aantrekkelijk uit. We kregen van hem leuke terugkoppelingen na de bezoeken van kijkers en ook is het fijn dat Eric direct reageert op WhatsApp en [Meer]

Eric Looijaard van IMMO 030 Makelaars heeft veel kennis en inzicht, werkt zeer professioneel en is gezellig! Hij heeft ons goede, inspirerende ideeën gegeven voor het optimaal verkoop-klaar maken van ons huis én binnen 2 dagen is het heel goed verkocht! Dankzij hem was de presentatie op Funda ook geweldig, zag er mooi en aantrekkelijk uit. We kregen van hem leuke terugkoppelingen na de bezoeken van kijkers en ook is het fijn dat Eric direct reageert op WhatsApp en telefoontjes. Wij zijn heel blij dat we Eric als makelaar hebben gehad :) Minder

10 , 0
Kantoor:
IMMO 030 Makelaars
Datum:
26 juni 2019
Door:
Amir Ghannad

Detailscore

. Gaaf goede tips om het huis te presenteren . Heeft de Energielabels zelf geregeld . Heeft erg snel verkocht . Heeft een hele goede fotograaf ingezet Ik ben zeer tevreden over Immo 030 en zal hem zeker aanbevelen

9 , 8
Kantoor:
IMMO 030 Makelaars
Datum:
26 juni 2019
Door:
Amir Ghannad

Detailscore

. Gaaf goede tips om het huis te presenteren . Heeft de Energielabels zelf geregeld . Heeft erg snel verkocht . Heeft een hele goede fotograaf ingezet Ik ben zeer tevreden over Immo 030 en zal hem zeker aanbevelen

10 , 0
Kantoor:
IMMO 030 Makelaars
Datum:
26 maart 2019
Door:
Jeroen Dooper

Detailscore

Eric van IMMO makelaars heeft de verkoop van ons huis uitstekend aangepakt! De presentatie van ons huis inclusief brochure en foto's is snel en goed geregeld. Eric werkt snel, flexibel en met een zeer plezierige toon! Dit alles heeft geresulteerd in een goed resultaat: een snelle verkoop tegen goede voorwaarden.

9 , 7
Kantoor:
IMMO 030 Makelaars
Datum:
26 maart 2019
Door:
Andras Pollé

Detailscore

Ik ben zeer tevreden over hoe de taxatie is uitgevoerd.

9 , 9
Kantoor:
IMMO 030 Makelaars
Datum:
26 maart 2019
Door:
Steven Tolhuijs

Detailscore

Ik heb een zeer goede en professionele ervaring met Eric van IMMO030. Er zijn realistische verwachtingen geschept en de afhandeling was top.

10 , 0
Kantoor:
IMMO 030 Makelaars
Datum:
06 februari 2019
Door:
Suze

Detailscore

Snel, professioneel, flexibel, enthousiast. We hebben Eric benaderd om een taxatie uit te voeren op onze aankomende woning. Er was haast bij geboden. Eric stelde zich flexibel en realistisch op en heeft zo al zijn beloftes kunnen nakomen: hij kon erg snel bij de woning gaan kijken en had binnen 1 dag het rapport afgerond, waardoor wij zeer snel verder konden met de aankoop van het huis. Contact was zeer prettig; naast heldere afspraken en duidelijk inzicht in de [Meer]

Snel, professioneel, flexibel, enthousiast. We hebben Eric benaderd om een taxatie uit te voeren op onze aankomende woning. Er was haast bij geboden. Eric stelde zich flexibel en realistisch op en heeft zo al zijn beloftes kunnen nakomen: hij kon erg snel bij de woning gaan kijken en had binnen 1 dag het rapport afgerond, waardoor wij zeer snel verder konden met de aankoop van het huis. Contact was zeer prettig; naast heldere afspraken en duidelijk inzicht in de procedure, hebben we ook gesproken over het huis en heeft hij ons vrijblijvende tips gegeven over aanpak en inrichting om het huis optimaal op te knappen. Zeer aan te raden! Minder

9 , 0
Kantoor:
IMMO 030 Makelaars
Datum:
27 november 2018
Door:
wopke van akkeren

Detailscore

Ik ben heel blij met mijn keuze voor Eric Looijaard. Hij heeft met grote zorgvuldigheid meegedacht over een passende woning voor mijn dochter, die nu in Utrecht studeert. En, we hebben de perfecte woning gevonden!

10 , 0
Kantoor:
IMMO 030 Makelaars
Datum:
23 november 2018
Door:
Patrick

Detailscore

Eric is een erg goede makelaar die de woning snel en voor een mooi tarief heeft verkocht!

9 , 6
Kantoor:
IMMO 030 Makelaars
Datum:
01 juni 2018
Door:
Ariane de Ranitz

Detailscore

Elf jaar geleden kochten wij ons eerste huis met Eric Looijaard als aankoopmakelaar. Indertijd heeft hij ons geholpen een zeer goede deal te sluiten. Toen we een paar maanden geleden besloten om ons prachtige huis in Utrecht in te ruilen voor een ander pand, dat eigenlijk net zo mooi moest zijn, maar iets kleiner en vooral met gunstigere hypotheekvoorwaarden, was het voor ons zeer vanzelfsprekend om Eric weer te benaderen. Eric heeft ons opnieuw heel goed geholpen. Wij hebben [Meer]

Elf jaar geleden kochten wij ons eerste huis met Eric Looijaard als aankoopmakelaar. Indertijd heeft hij ons geholpen een zeer goede deal te sluiten. Toen we een paar maanden geleden besloten om ons prachtige huis in Utrecht in te ruilen voor een ander pand, dat eigenlijk net zo mooi moest zijn, maar iets kleiner en vooral met gunstigere hypotheekvoorwaarden, was het voor ons zeer vanzelfsprekend om Eric weer te benaderen. Eric heeft ons opnieuw heel goed geholpen. Wij hebben binnen drie weken ons nieuwe droomhuis op de kop getikt, voor een goede prijs. De verkoop van onze huidige woning liet wat langer op zich wachten. Dat was best spannend. Eric heeft ons uitstekend door deze periode heen geloodst, behoed voor impulsieve beslissingen (toch alles verven, prijs omlaag?) en uiteindelijk een prijs gerealiseerd die ver boven onze verwachtingen lag. Eric is een betrokken, professionele makelaar, die zijn fee (speels vastgesteld) meer dan waard is. Wij hopen alleen nog maar dat we onze volgende aan-of verkoop ook met hem kunnen doen. Minder

10 , 0
Kantoor:
IMMO 030 Makelaars
Datum:
26 mei 2018
Door:
Murat Celik

Detailscore

Eric heeft ons heel goed geholpen gedurende het hele traject. Hij was altijd bereikbaar en bereid om goede advies te geven. Ik raad hem zeker aan!

9 , 8
Kantoor:
IMMO 030 Makelaars
Datum:
21 maart 2018
Door:
Rina Veenvliet

Detailscore

Erg fijne makelaar, zegt waar het op staat en ziet dingen die je zelf soms over het hoofd ziet.

9 , 1
Kantoor:
IMMO 030 Makelaars
Datum:
20 maart 2018
Door:
Mirella

Detailscore

Zeer goed. Snelle reactie, goed bereikbaar. Staat je bij als je meer vragen hebt. Denkt de hele tijd mee en geeft duidelijk advies. Open en eerlijke houding. Heeft binnen no time het huis verkocht.

8 , 5
Kantoor:
IMMO 030 Makelaars
Datum:
16 maart 2018
Door:
Margot

Detailscore

Eric heeft ons begeleid met aankoop en verkoop. Mbt aankoop heeft hij goed geluisterd naar onze wensen en zijn expertise van de markt ingezet om het juiste bod op het juiste huis te doen. Mbt verkoop heeft Eric ons goed begeleid in bepalen van een verkoopprijs, het uiteindelijke juiste bod en het geregel van alle praktische zaken voor, tijdens en achteraf

7 , 8
Kantoor:
IMMO 030 Makelaars
Datum:
08 maart 2018
Door:
Martin van Noort

Detailscore

IMMO 030 makelaars heeft ons goed geholpen. Levert goed werk tegen een aanvaardbare prijs en komt beloftes na. Wij zijn zeer tevreden over IMMO 030

8 , 9
Kantoor:
IMMO 030 Makelaars
Datum:
18 januari 2018
Door:
Sjarlot Verhoof

Detailscore

Eric is erg betrokken, denkt mee en professioneel. Hij was enorm enthousiast over mijn woning wat ongetwijfeld heeft bijgedragen in de snelle verkoop. Erg bekend in Utrecht waardoor hij goed kan adviseren. Ik raad deze makelaar zeker aan.

9 , 6
Kantoor:
IMMO 030 Makelaars
Datum:
18 januari 2018
Door:
jw menkveld

Detailscore

Eric heeft de aankoop perfect begeleid! Hij gaat kundig e heel rustig te werk en zorgt er voor dat je je niet gek laat maken!

10 , 0
Kantoor:
IMMO 030 Makelaars
Datum:
11 januari 2018
Door:
Frederieke

Detailscore

Eric is super behulpzaam en goed bereikbaar. Bovendien een toppartner in de onderhandelingen.

9 , 6
Kantoor:
IMMO 030 Makelaars
Datum:
11 januari 2018
Door:
William

Detailscore

IMMO 030, heeft ons onwijs goed begeleid in het kopen van een woning. Zijn ervaring en kennis heeft ons gebracht bij een droom huis. Helaas hebben we door onverwachte redenen het huis door moeten verkopen en Eric heeft ons daar ook weer fantastisch bij geholpen. Don't judge a book by it's cover. Deze makelaar werkt vanuit passie en probeert jou te HELPEN bij jou zoektocht naar jou woning! Onwijs bedankt, IMMO 030!!

10 , 0
Kantoor:
IMMO 030 Makelaars
Datum:
11 januari 2018
Door:
Sjeel

Detailscore

Onze ervaring met IMMO 030 is meer dan positief. Eric heeft ons erg goed begeleid in de aankoop van onze nieuwe woning. Hij is erg goed bereikbaar, prettig in de omgang en stond klaar om ons te helpen, ook met zaken waarvoor een makelaar misschien normaal niet in actie komt. Door privé-omstandigheden is de uiteindelijk aankoop van de woning na ondertekening van het koopcontract niet doorgegaan. Eric legde de lijntjes tussen de verkopend makelaar en 'andere bieders'. Door het [Meer]

Onze ervaring met IMMO 030 is meer dan positief. Eric heeft ons erg goed begeleid in de aankoop van onze nieuwe woning. Hij is erg goed bereikbaar, prettig in de omgang en stond klaar om ons te helpen, ook met zaken waarvoor een makelaar misschien normaal niet in actie komt. Door privé-omstandigheden is de uiteindelijk aankoop van de woning na ondertekening van het koopcontract niet doorgegaan. Eric legde de lijntjes tussen de verkopend makelaar en 'andere bieders'. Door het snelle schakelen en de professionele instelling van Eric hebben we binnen no time een nieuwe koper gevonden voor de woning. Ook de afwikkeling hiervan heeft hij op zich genomen. Met IMMO-030 haal je een professionele, betrouwbare en goed betaalbare makelaar in huis die altijd handelt in het belang van zijn klanten. Echt een aanrader dus! Minder

9 , 8
Kantoor:
IMMO 030 Makelaars
Datum:
03 oktober 2017
Door:
Rob Buurman

Detailscore

Eric Looijaards is de man achter Immo 030 en hij heeft mij op een zeer fijne manier geholpen met het zoeken van een huis. Het was fijn dat Eric vanaf het begin goed luisterde naar mijn wensen zodat we direct gericht konden zoeken. Wat ik zelf heel belangrijk vind, is dat de makelaar voor mij de beste deal probeert te regelen en kritische vragen stelt bij een bezichtiging waar je zelf niet zo snel aan denkt. Eric is dan [Meer]

Eric Looijaards is de man achter Immo 030 en hij heeft mij op een zeer fijne manier geholpen met het zoeken van een huis. Het was fijn dat Eric vanaf het begin goed luisterde naar mijn wensen zodat we direct gericht konden zoeken. Wat ik zelf heel belangrijk vind, is dat de makelaar voor mij de beste deal probeert te regelen en kritische vragen stelt bij een bezichtiging waar je zelf niet zo snel aan denkt. Eric is dan ook geen makelaar die je tegen alle kost snel aan een huis probeert te helpen, maar hij probeert je belangen, naar zijn eigen beste inzicht, te behartigen. Tot slot is Eric een zeer vriendelijk en correct persoon in de omgang waardoor het hele proces ook op een fijne manier verliep. Minder

10 , 0
Kantoor:
IMMO 030 Makelaars
Datum:
14 augustus 2017
Door:
Inkie Evers

Detailscore

Eric heeft ons zeer goed geholpen bij de verkoop van onze woning. Hij heeft verstand van zaken, is zeer positief ingesteld en goed bereikbaar (bellen/mailen/appen). Hij heeft de woning mooi of Funda gepresenteerd en met zijn strategie was de woning binnen 4 dagen verkocht voor een zeer mooie prijs. Als ik nogmaals een woning in Utrecht zou moeten verkopen zou ik dit wederom via IMMO 030 Makelaars doen.

9 , 0
Kantoor:
IMMO 030 Makelaars
Datum:
06 juni 2017
Door:
Marc Pastoor

Detailscore

Eric heeft voor een goede prijs (de goedkoopste van de offerteaanvragen die wij hebben gedaan) ons erg goed geholpen bij de begeleiding van het aankoopproces van ons appartement in Utrecht. Hij kwam met het ideale bod dat 325 euro boven nummer 2 zat (hij adviseerde niet rond te bieden) en ook erg dichtbij nummer 3. Verder was hij altijd goed bereikbaar bij vragen die we hadden en gaf hij ook goede feedback op de contracten. Gelukkig hoeven we voorlopig [Meer]

Eric heeft voor een goede prijs (de goedkoopste van de offerteaanvragen die wij hebben gedaan) ons erg goed geholpen bij de begeleiding van het aankoopproces van ons appartement in Utrecht. Hij kwam met het ideale bod dat 325 euro boven nummer 2 zat (hij adviseerde niet rond te bieden) en ook erg dichtbij nummer 3. Verder was hij altijd goed bereikbaar bij vragen die we hadden en gaf hij ook goede feedback op de contracten. Gelukkig hoeven we voorlopig geen huis meer te kopen maar anders zouden we Eric zo opnieuw vragen. Minder

10 , 0
Kantoor:
IMMO 030 Makelaars
Datum:
21 februari 2017
Door:
Herman

Detailscore

Eric Looijaard We wilden voor onze zoon, die in Utrecht ging studeren, een flat kopen, waar hij met een of twee medestudenten zou kunnen wonen. We wonen zelf in het buitenland en nadat we een paar keer de funda.nl website hadden bekeken, werd duidelijk dat we dit zonder makelaar niet zouden redden. In een hectische huizenmarkt waren de meeste interessante woningen in no-time verkocht. Op aanraden van een bevriende notaris hebben we Eric Looijaard als aankoop makelaar genomen. Niet alleen [Meer]

Eric Looijaard We wilden voor onze zoon, die in Utrecht ging studeren, een flat kopen, waar hij met een of twee medestudenten zou kunnen wonen. We wonen zelf in het buitenland en nadat we een paar keer de funda.nl website hadden bekeken, werd duidelijk dat we dit zonder makelaar niet zouden redden. In een hectische huizenmarkt waren de meeste interessante woningen in no-time verkocht. Op aanraden van een bevriende notaris hebben we Eric Looijaard als aankoop makelaar genomen. Niet alleen kende hij Utrecht zeer goed en kon ons adviseren in welke wijken we bij voorkeur zouden moeten zoeken. Hij had ook een veel beter gevoel dan wij wat een redelijke prijs was en wanneer de vraagprijs (te) hoog was. Eric hield zijn hoofd koel en had geen haast en heeft in een paar gevallen geadviseerd niet of niet verder te bieden. Binnen korte tijd heeft Eric voor ons een flat gevonden, die in alle opzichten aan onze wensen voldoet, en waar zelfs nog een extra kamer bij was die we nu als basis gebruiken voor als we weer eens in Nederland zijn. Omdat hij goede kontakten met de verkopende makelaar had, gingen de onderhandelingen vlot en konden we snel tot een voor beide partijen goede prijs komen. Zonder Eric was dit niet gelukt en ik denk dat hij bij de onderhandelingen en door het op het juiste moment te stoppen met verder bieden zijn geld meer dan opgebracht heeft. We kunnen Eric zonder voorbehoud aanbevelen en zouden hem weer nemen mochten we de flat willen verkopen of een ander appartement kopen. Minder

Detailscore

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.