Bericht

Lauteslager Makelaars B.V.

Utrecht

Adresgegevens
Vestiging: Utrecht
Catharijnesingel 100
3511GV

Score

Beoordeling geven

Detailscore

Eigenschappen:

Laatste 5 beoordelingen

 • 5 , 0
  Datum:
  22 juni 2017
  Beoordelaar:
  Bokkel

  Als verkopende partij zijn ze blijkbaar keurig voor hun klanten, maar voor potentiële ...

  Als verkopende partij zijn ze blijkbaar keurig voor hun klanten, maar voor potentiële kopers vervelend wanneer je ze ontmoet. Ze zijn niet flexibel. Gehaast is wel het woord naar kopers toe. Bij de eerste bezichtiging was ik door file overmacht toch wat later. De makelaar bleef wachten (vooruit dan) maar bij aankomst was ze gehaast en wilde duidelijk zo snel mogelijk weg. Ze geven wel de woninginformatie die er nodig is. Bij de bouwkundige keuring van de woning waar ik bij was, werd in plaats van het tekenen van de koopovereenkomst op het makelaarskantoor zoals afgesproken je aangezet tot het tekenen van de koopovereenkomst ter plekke. Wel had ik dan al een kopie van de overeenkomst keurig per mail gehad, maar misschien kwam dat ook doordat mijn aankoopmakelaar dit vroeg en niet ik zelf. Ook het afspreken van de overdracht had meer weg van een instructie van een drilsergeant dan een mededeling waarin enig overleg mogelijk was. Bij de inspectie voor de overdracht was er helaas weer file rond Utrecht met te laat zijn als gevolg. Makelaar had een afspraak en ging weg, zonder een oplossing te zoeken voor beide partijen (bv verkoper inschakelen) zodat ik de inspectie pas achteraf had kunnen doen. Gelukkig was de verkoper vrij meelevend en durfde ik het toch aan de overdrachtsakte te tekenen. Dat ik de woning kocht, is meer te danken aan de staat van de woning en de goede communicatie die via mijn aankoopmakelaar liep. Ik denk dat zonder de aankoopmakelaar ik nog meer geblaf te verduren had gekregen. Van mij mogen ze diep in de stront zakken.

 • 8 , 8
  Datum:
  01 juli 2013
  Beoordelaar:
  Carsten

  professioneel begeleid, snel verkocht, recht-door-zee. Zeer over te spreken.

 • 8 , 2
  Datum:
  18 mrt 2013
  Beoordelaar:
  Patrick Lammers

  Goede voorlichting en veel hulp bij het vlot afwikkelen van een transactie.

 • 8 , 0
  Datum:
  01 mrt 2013
  Beoordelaar:
  Jos

  Martijn was aanvankelijk mijn verkoopmakelaar, maar werd toen iemand mij voor was met ...

  Martijn was aanvankelijk mijn verkoopmakelaar, maar werd toen iemand mij voor was met de aankoop, mijn aankoopmakelaar. En dat ging heel natuurlijk. Altijd prima afspraken nagekomen en alles wat ik te vragen keurig beantwoord. Mij goed bijgestaan in de keuzes die ik moest maken.

 • 7 , 4
  Datum:
  18 okt 2012
  Beoordelaar:
  Miranda en John

  Makelaar Chantal Hoogstraten is zeer betrokken, professioneel en vakkundig. Echter zullen we niet ...

  Makelaar Chantal Hoogstraten is zeer betrokken, professioneel en vakkundig. Echter zullen we niet snel meer met Lauteslager in zee gaan. Dat heeft te maken met een van haar collega's die handelt op het randje van belangenverstrengeling, onjuiste informatie geeft en alles behalve netjes met onze privacy is omgegaan.

Claimen

Hallo -en super dat je graag jouw pagina gratis wilt claimen. Vul hieronder het formulier in en we gaan jouw claim zsm voor je verwerken!

Met een geclaimde pagina krijg je veel extra mogelijkheden. De belangrijkste:

 • je kan reageren op ontvangen beoordelingen
 • overzicht van de geleverde diensten en je werkgebied
 • getoond worden bij zoekresultaten in jouw werkgebied (bij premium account)
 • overzicht van makelaars en medewerkers met individuele beoordelingen per makelaar

Na een handmatige en zorgvuldige persoonlijke controle wordt de toegang geactiveerd. Je ontvangt daar per e-mail een bevestiging van.
Uit ervaring weten we dat een geclaimde pagina extra business oplevert!


Uw naam *
Telefoonnummer
Email *

Commissie van Toezicht

 • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
 • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
 • Diederik Briedé - Advocaat
 • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.