Adresgegevens
Utrecht
Catharijnesingel 100
3511GV


  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

5 , 0
Kantoor:
Lauteslager Makelaars B.V.
Datum:
22 juni 2017
Door:
Bokkel

Detailscore

Als verkopende partij zijn ze blijkbaar keurig voor hun klanten, maar voor potentiële kopers vervelend wanneer je ze ontmoet. Ze zijn niet flexibel. Gehaast is wel het woord naar kopers toe. Bij de eerste bezichtiging was ik door file overmacht toch wat later. De makelaar bleef wachten (vooruit dan) maar bij aankomst was ze gehaast en wilde duidelijk zo snel mogelijk weg. Ze geven wel de woninginformatie die er nodig is. Bij de bouwkundige keuring van de woning waar ik [Meer]

Als verkopende partij zijn ze blijkbaar keurig voor hun klanten, maar voor potentiële kopers vervelend wanneer je ze ontmoet. Ze zijn niet flexibel. Gehaast is wel het woord naar kopers toe. Bij de eerste bezichtiging was ik door file overmacht toch wat later. De makelaar bleef wachten (vooruit dan) maar bij aankomst was ze gehaast en wilde duidelijk zo snel mogelijk weg. Ze geven wel de woninginformatie die er nodig is. Bij de bouwkundige keuring van de woning waar ik bij was, werd in plaats van het tekenen van de koopovereenkomst op het makelaarskantoor zoals afgesproken je aangezet tot het tekenen van de koopovereenkomst ter plekke. Wel had ik dan al een kopie van de overeenkomst keurig per mail gehad, maar misschien kwam dat ook doordat mijn aankoopmakelaar dit vroeg en niet ik zelf. Ook het afspreken van de overdracht had meer weg van een instructie van een drilsergeant dan een mededeling waarin enig overleg mogelijk was. Bij de inspectie voor de overdracht was er helaas weer file rond Utrecht met te laat zijn als gevolg. Makelaar had een afspraak en ging weg, zonder een oplossing te zoeken voor beide partijen (bv verkoper inschakelen) zodat ik de inspectie pas achteraf had kunnen doen. Gelukkig was de verkoper vrij meelevend en durfde ik het toch aan de overdrachtsakte te tekenen. Dat ik de woning kocht, is meer te danken aan de staat van de woning en de goede communicatie die via mijn aankoopmakelaar liep. Ik denk dat zonder de aankoopmakelaar ik nog meer geblaf te verduren had gekregen. Van mij mogen ze diep in de stront zakken. Minder

8 , 8
Kantoor:
Lauteslager Makelaars B.V.
Datum:
01 juli 2013
Door:
Carsten

Detailscore

professioneel begeleid, snel verkocht, recht-door-zee. Zeer over te spreken.

8 , 2
Kantoor:
Lauteslager Makelaars B.V.
Datum:
18 maart 2013
Door:
Patrick Lammers

Detailscore

Goede voorlichting en veel hulp bij het vlot afwikkelen van een transactie.

8 , 0
Kantoor:
Lauteslager Makelaars B.V.
Datum:
01 maart 2013
Door:
Jos

Detailscore

Martijn was aanvankelijk mijn verkoopmakelaar, maar werd toen iemand mij voor was met de aankoop, mijn aankoopmakelaar. En dat ging heel natuurlijk. Altijd prima afspraken nagekomen en alles wat ik te vragen keurig beantwoord. Mij goed bijgestaan in de keuzes die ik moest maken.

7 , 4
Kantoor:
Lauteslager Makelaars B.V.
Datum:
18 oktober 2012
Door:
Miranda en John

Detailscore

Makelaar Chantal Hoogstraten is zeer betrokken, professioneel en vakkundig. Echter zullen we niet snel meer met Lauteslager in zee gaan. Dat heeft te maken met een van haar collega's die handelt op het randje van belangenverstrengeling, onjuiste informatie geeft en alles behalve netjes met onze privacy is omgegaan.

1 , 6
Kantoor:
Lauteslager Makelaars B.V.
Datum:
11 oktober 2012
Door:
S. Vaal

Detailscore

Zeer ontevreden over bezichtiging. Ik werd in een paar minuten door het huis getrokken en toen durfde de makelaar aan het einde ook nog te vragen of ik het goed gezien had!! Ga iets anders doen!

8 , 6
Kantoor:
Lauteslager Makelaars B.V.
Datum:
10 oktober 2012
Door:
Dianne Daalhuisen

Detailscore

Zeer tevreden! Klant vriendelijk, altijd op tijd met de afspraken doorbellen en nabellen, veel kennis van de markt in deze tijd.

8 , 2
Kantoor:
Lauteslager Makelaars B.V.
Datum:
09 oktober 2012
Door:
warner deelstra

Detailscore

duidelijk in de verkoop, resultaatgericht en succesvol

8 , 8
Kantoor:
Lauteslager Makelaars B.V.
Datum:
09 oktober 2012
Door:
carise bac

Detailscore

accuraat, komt betrouwbaar over, koppelt actief en snel terug, bedenkt met klant de gewenste strategie

7 , 8
Kantoor:
Lauteslager Makelaars B.V.
Datum:
15 augustus 2012
Door:
Albert Looijen

Detailscore

een acht. Gewoon duidelijke communicatie en eerlijk advies.

8 , 4
Kantoor:
Lauteslager Makelaars B.V.
Datum:
15 augustus 2012
Door:
Marita

Detailscore

Zeer stipte makelaar, komt afspraken goed na. Heeft een grote klantenkring en veel mogelijkheden voor adverteren e.d.

8 , 8
Kantoor:
Lauteslager Makelaars B.V.
Datum:
15 augustus 2012
Door:
T. Gaanderse

Detailscore

Zeer tevreden over Lauteslager. Heb zowel een huis gekocht als verkocht. Een enthousiast team dat goede tips geeft die passen bij de huidige markt. Geen onzin en mooie verkoop praatjes maar eerlijk advies zowel naar koper als verkoper.

9 , 6
Kantoor:
Lauteslager Makelaars B.V.
Datum:
15 augustus 2012
Door:
Hein van Kruijsdijk

Detailscore

zeer prettig en open makelaars. Houden zich aan hun afspraken, zijn realistisch en vertellen precies waar het om gaat. We hebben zowel ons oude huis via Lauteslager verkocht (binnen 3 maanden!) als ons nieuwe huis verkocht. Geen enkel probleem, alleen zeer goede ervaringen met Ben (onze makelaar). Hij gaf na kopersbezoel altijd direct een telefoontje met zijn ervaringen en verstond zijn vak uitstekend. Daarnaast is het ook een aardig en breed ge ínteresseerde man. Hulde.

7 , 8
Kantoor:
Lauteslager Makelaars B.V.
Datum:
15 augustus 2012
Door:
Ellen Pouw

Detailscore

Wanneer ik vragen had over dergelijke zaken werd ik altijd z.s.m. teruggebeld. Ruime openingstijden.

8 , 0
Kantoor:
Lauteslager Makelaars B.V.
Datum:
15 augustus 2012
Door:
R. Van Trigt

Detailscore

Het logootje is niet te verschuiven, maar jullie verdienen een 8. We zijn erg tevreden over de hulp en aandacht welke we hebben gekregen, dank

9 , 8
Kantoor:
Lauteslager Makelaars B.V.
Datum:
25 juni 2012
Door:
G.K.Wielenga

Detailscore

In een moeilijke markt toch snel ons huis verkocht. In alles gewoon een makelaar zoals een goede makelaar hoort te zijn.

8 , 8
Kantoor:
Lauteslager Makelaars B.V.
Datum:
05 juni 2012
Door:
Peter

Detailscore

Een jaren een vertrouwd adres. Geen poes pas maar gewoon eerlijke en betrouwbare mensen die weten waar ze het over hebben.

9 , 0
Kantoor:
Lauteslager Makelaars B.V.
Datum:
30 mei 2012
Door:
andrea de leeuw

Detailscore

eerlijk en oprecht

8 , 8
Kantoor:
Lauteslager Makelaars B.V.
Datum:
30 mei 2012
Door:
Diana Kruller

Detailscore

Al jaren lang een betrouwbare en eerlijke Makelaar.

Detailscore

Niet genoeg beoordelingen

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.