Adresgegevens
Utrecht
Maliebaan 48
3508SB


  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

1 , 0
Kantoor:
Muus & IJzerman makelaardij
Datum:
08 mei 2019
Door:
judith

Detailscore

slechte ervaring met deze man. Denkt inderdaad alleen maar aan snel verkopen en doet alsof er geen andere kopers zijn zodat je een lager bod accepteert. Deze man heeft geen zin om alles eruit te halen voor de beste verkoopprijs. Een hele gluiperig doorgewinterde makelaar. nooit geen zaken mee doen.

2 , 2
Kantoor:
Muus & IJzerman makelaardij
Datum:
11 december 2013
Door:
Harry

Detailscore

Zeer ontevreden: 1)Voornamelijk handelend uit eigen belang. Jan Muus probeert je over te halen tot acceptatie lager bod zodat hij zo min mogelijk werk hoeft te verzetten. 2) Had ons als verkopende partij niet geïnformeerd over de mogelijkheid tot het opnemen van ontbindende voorwaarden in de koopakte indien financiering van de restschuld niet mogelijk zou zijn, ondanks dat hij wist dat dit een probleem voor ons zou kunnen worden. Advies staat op de eerste pagina van vereniging eigen huis. Als professional [Meer]

Zeer ontevreden: 1)Voornamelijk handelend uit eigen belang. Jan Muus probeert je over te halen tot acceptatie lager bod zodat hij zo min mogelijk werk hoeft te verzetten. 2) Had ons als verkopende partij niet geïnformeerd over de mogelijkheid tot het opnemen van ontbindende voorwaarden in de koopakte indien financiering van de restschuld niet mogelijk zou zijn, ondanks dat hij wist dat dit een probleem voor ons zou kunnen worden. Advies staat op de eerste pagina van vereniging eigen huis. Als professional had hij ons dit moeten adviseren. 3) De koper had in de finale bieding als voorwaarden gesteld dat alle over te nemen roerende goederen inclusief de koopsom waren. De makelaar was dit vergeten aan ons te melden en in de koopakte op te nemen. Gevolg ontevreden koper die geen enkel over te nemen items meer wilde overnemen. Minder

Detailscore

Niet genoeg beoordelingen

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.