Alle beoordelingen

NU-Makelaardij

Utrecht

Adresgegevens
Utrecht
2e Daalsedijk 8 D
3551 EJ


  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

10 , 0
Kantoor:
NU-Makelaardij
Datum:
11 mei 2020
Door:
Van de Geer

Detailscore

zeer goed te bereiken, contact kon vaak digitaal en buiten kantooruren. Zeer betrokken bij complexe juridische problemen.

10 , 0
Kantoor:
NU-Makelaardij
Datum:
11 mei 2020
Door:
Gaasterland

Detailscore

We hadden altijd goed contact met Jamal, die ook in de avonduren te bereiken was (met onze banen was dat erg prettig). Hij heeft ons altijd goed van advies voorzien, en ons geholpen ook toen de verkoop van ons huis wat meer juridische voeten in aarde kreeg. En dat alles voor een vaste overzichtelijke prijs. Zeker een aanrader!

9 , 2
Kantoor:
NU-Makelaardij
Datum:
10 mei 2020
Door:
Dhr. el Abouti

Detailscore

Jamal is een erg vriendelijke professional die ons in een lastig verkooptraject enorm goed heeft begeleid. Helaas bleek de eerste koper van onze woning onbetrouwbaar en te verkeren in financiële problemen. Gelukkig heeft Jamal dit snel weten af te handelen waardoor hij binnen zeer korte termijn weer een aantal nieuwe geïnteresseerden kon benaderen. Wij zijn vooral te spreken over zijn flexibiliteit en can do mentaliteit.

9 , 4
Kantoor:
NU-Makelaardij
Datum:
09 mei 2020
Door:
Dhr. Bart Koenders

Detailscore

Wij hebben zelf eerst een woning bezichtigd waar Jamal (NU-makelaardij) de verkopende makelaar was. Dit hebben we als erg prettig ervaren en dat wilden we ook zo bij de verkoop van ons eigen huis. Een rustige, warme persoonlijkheid die de tijd neemt om je vragen te beantwoorden. Wij hebben de flexibiliteit en de wil om mee te denken als erg prettig ervaren.

10 , 0
Kantoor:
NU-Makelaardij
Datum:
09 mei 2020
Door:
Dhr. Isci

Detailscore

Deskundige makelaar, goede communicatie, goed bereikbaar en vooral markt conforme prijs. Ik ben er erg tevreden mee ??

9 , 0
Kantoor:
NU-Makelaardij
Datum:
09 mei 2020
Door:
Nick

Detailscore

Geduldig en verstand van zaken m.b.t. de bouwtechnische zaken van een woning. Snelle communicatie om bezichtigingen in te plannen.

8 , 2
Kantoor:
NU-Makelaardij
Datum:
09 mei 2020
Door:
Mevr. Van Dijk

Detailscore

Jamal heeft ons geholpen bij de (gerichte) aankoop van onze nieuwe woning. Hij is enthousiast, betrokken en kent de verschillende wijken in de stad. Wij hebben ons huis gekocht tijdens de - waarschijnlijk - hoogste piek in de huizenmarkt, vlak voor de coronacrisis. Toch hebben we met hulp van Nu-Makelaardij de woning kunnen bemachtigen, en dat voor een ontzettend goede prijs! Jamal heeft ontzettend goed geholpen en geadviseerd bij de onderhandelingen. De communicatie ging altijd snel en soepel, hij [Meer]

Jamal heeft ons geholpen bij de (gerichte) aankoop van onze nieuwe woning. Hij is enthousiast, betrokken en kent de verschillende wijken in de stad. Wij hebben ons huis gekocht tijdens de - waarschijnlijk - hoogste piek in de huizenmarkt, vlak voor de coronacrisis. Toch hebben we met hulp van Nu-Makelaardij de woning kunnen bemachtigen, en dat voor een ontzettend goede prijs! Jamal heeft ontzettend goed geholpen en geadviseerd bij de onderhandelingen. De communicatie ging altijd snel en soepel, hij is vrijwel dag en nacht bereikbaar. Wij zouden hem zeker aanraden! Minder

9 , 2
Kantoor:
NU-Makelaardij
Datum:
09 mei 2020
Door:
Mevr. Voorendonk

Detailscore

Jamal is altijd bereikbaar. Hij is een fijn persoon en geeft deskundig advies. Zeker aan te raden! Hij heeft ons erg goed geholpen.

9 , 0
Kantoor:
NU-Makelaardij
Datum:
09 mei 2020
Door:
Nick

Detailscore

Contact verliep zeer plezierig en snel. Ook werden foto's snel gemaakt en bezichtigingen snel gepland

10 , 0
Kantoor:
NU-Makelaardij
Datum:
09 mei 2020
Door:
Wan Yen

Detailscore

Ik heb de samenwerking met Jamal als bijzonder prettig ervaren: laagdrempelig contact, veel kennis van zaken, lekker praktisch, efficiënt, meedenkend, communicatief en bovenal flexibel. Heel fijn om mee samen te werken en ik beveel hem van harte aan bij de verkoop van uw huis!

9 , 0
Kantoor:
NU-Makelaardij
Datum:
24 januari 2020
Door:
Toer

Detailscore

Jamal van NU-Makelaardij is geweldig. Hij is vriendelijk, reageert snel op vragen en is prettig in de omgang. Het is dan ook helemaal niet gek dat hij van iedereen lovende recensies ontvangt. Als je op zoek bent naar een "no-nonsense", eerlijke en vriendelijke makelaar, is Jamal de aangewezen persoon voor jou.

9 , 0
Kantoor:
NU-Makelaardij
Datum:
24 januari 2020
Door:
Toer

Detailscore

Jamal van NU-Makelaardij is geweldig. Hij is vriendelijk, reageert snel op vragen en is prettig in de omgang. Het is dan ook helemaal niet gek dat hij van iedereen lovende recensies ontvangt. Als je op zoek bent naar een "no-nonsense", eerlijke en vriendelijke makelaar, is Jamal de aangewezen persoon voor jou.

10 , 0
Kantoor:
NU-Makelaardij
Datum:
24 januari 2020
Door:
Masha

Detailscore

Het eerste huis kopen vond ik een spannende onderneming. In deze overhitte markt bleek het ook een heel stressvol proces waarbij snel en scherp gereageerd moest worden. Ik heb Jamal in de eerste instantie ingeschakeld als second opinion voor een huis dat ik op het oog had in Amsterdam. Hij was van onschatbare waarde voor het vaststellen van een bod voor het huis maar vooral in het ervoor zorgen dat ik daar volledig achter stond, geen twijfels of piekeren. [Meer]

Het eerste huis kopen vond ik een spannende onderneming. In deze overhitte markt bleek het ook een heel stressvol proces waarbij snel en scherp gereageerd moest worden. Ik heb Jamal in de eerste instantie ingeschakeld als second opinion voor een huis dat ik op het oog had in Amsterdam. Hij was van onschatbare waarde voor het vaststellen van een bod voor het huis maar vooral in het ervoor zorgen dat ik daar volledig achter stond, geen twijfels of piekeren. Daarna, een paar dagen voor het tekenen van een koopovereenkomst, liet mijn makelaar het afweten. Er lag nog een waslijst aan openstaande punten over het huis, VVE, bouwkundig rapport en het koopcontract zelf. Jamal was bereid om op het laatste moment in te springen en alles in de goede banen te leiden. Het resultaat was dat ik vol vertrouwen het contract heb getekend omdat mijn alle zorgen waren weggenomen. Jamal heeft dus alle professionele kennis in huis. Daarnaast heeft hij aangeboren mensenkennis waardoor hij bij iedereen snel de juiste toon vindt. Minder

10 , 0
Kantoor:
NU-Makelaardij
Datum:
22 november 2019
Door:
Pard

Detailscore

De verkoop van onze woning is ontzettend soepel en fijn verlopen, dit is wat ons betreft voor 100% te danken aan de wijze waarop NU-Makelaardij ons heeft bijgestaan. Jamal is niet alleen een uiterst bekwame makelaar, maar ook nog eens een heel bijzonder mens. Hij is altijd op tijd, altijd bereikbaar, altijd op de hoogte van de laatste regelgeving en bovenal heel eerlijk en correct. Het hele verkooptraject heeft hij er persoonlijk voor gezorgd dat onze eigen inspanningen minimaal zijn geweest, [Meer]

De verkoop van onze woning is ontzettend soepel en fijn verlopen, dit is wat ons betreft voor 100% te danken aan de wijze waarop NU-Makelaardij ons heeft bijgestaan. Jamal is niet alleen een uiterst bekwame makelaar, maar ook nog eens een heel bijzonder mens. Hij is altijd op tijd, altijd bereikbaar, altijd op de hoogte van de laatste regelgeving en bovenal heel eerlijk en correct. Het hele verkooptraject heeft hij er persoonlijk voor gezorgd dat onze eigen inspanningen minimaal zijn geweest, het werd daardoor voor ons een heerlijk ontspannen rit. Gevoelsmatig werd er 7 dagen per week, 24 uur per dag aan de goede afloop gewerkt, met dan ook een snelle verkoop als resultaat. Tot aan de overdracht bij notaris en zelfs daarna heeft Jamal zich zeer behulpzaam getoond. De service en persoonlijke aandacht zal ons altijd in gedachte blijven, ontzettend dank voor alles! Minder

9 , 0
Kantoor:
NU-Makelaardij
Datum:
22 november 2019
Door:
Paulissen

Detailscore

Nu-Makelaardij is erg klantgericht en heeft ons zeer goed bijgestaan in het proces. Als stel dat voor het eerst een huis kocht hadden we het idee dat we in deskundige handen waren. Nu-Makelaardij is heel goed bereikbaar wat de communicatie heel gemakkelijk maakt. De makelaar is ook erg vriendelijk en open. Wij zouden de volgende keer zeker met Nu-Makelaardij in zee gaan!

9 , 8
Kantoor:
NU-Makelaardij
Datum:
08 augustus 2019
Door:
Anita Bootsman

Detailscore

Bij het zoeken naar een verkoopmakelaar liet ik enkele makelaars een offerte uitbrengen, waaronder Jamal Nosairi: de wereld van makelaars is mij heel goed bekend en ik zocht iemand, die wist aan te sluiten bij mij wensen zonder dat dat alleen maar uit professioneel oogpunt was. Ik koos Jamal, omdat hij mij direct al bij het eerste contact liet merken, dat hij een mensen-mens is, met oog voor beider belang, maar waarbij de menselijke maat van geven en nemen heel [Meer]

Bij het zoeken naar een verkoopmakelaar liet ik enkele makelaars een offerte uitbrengen, waaronder Jamal Nosairi: de wereld van makelaars is mij heel goed bekend en ik zocht iemand, die wist aan te sluiten bij mij wensen zonder dat dat alleen maar uit professioneel oogpunt was. Ik koos Jamal, omdat hij mij direct al bij het eerste contact liet merken, dat hij een mensen-mens is, met oog voor beider belang, maar waarbij de menselijke maat van geven en nemen heel zichtbaar was. Jamal is in zijn werk heel transparant, licht elke gedachte of te nemen stap helder toe en brengt zijn overwegingen in het gesprek in, inclusief de wederzijdse belangen. Daarnaast is Jamal niets te veel, is pro-actief, komt zijn afspraken altijd na, juridisch goed onderlegd, beschikt over een groot netwerk, is opgewekt en energiek en weet een gezamenlijkheid te creëren, die betrouwbaar is, waardoor het gehele verkoopproces zonder stress is kunnen verlopen. Sindsdien is Jamal mijn makelaar gebleven. Drs. Anita Bootsman Minder

8 , 6
Kantoor:
NU-Makelaardij
Datum:
31 juli 2019
Door:
Mingyuet

Detailscore

Jamal is een zeer kundige makelaar en heeft ons goed geholpen bij de verkoop van onze huis. Hij luistert goed naar de wensen van de klant, denkt goed mee en geeft goed advies. Enorm goede service en altijd bereikbaar. Bij de volgende aankoop/verkoop zal ik hem zo weer inschakelen. Aanrader!

10 , 0
Kantoor:
NU-Makelaardij
Datum:
08 juni 2019
Door:
Norbert

Detailscore

We have hired Jamal as aankoopmakelaar. Jamal has extensive market knowledge and perfectly supported us during the selection process considering our personal situation. Also he helped us through negotiations and contracting as -being expats - we were not completely familiar with the rules and processes.

9 , 2
Kantoor:
NU-Makelaardij
Datum:
13 mei 2019
Door:
Tom van der Schilt

Detailscore

Jamal heeft zowel de verkoop van mijn huis als de aankoop van ons nieuwe huis begeleid. Via een bekende in dezelfde straat was ik al enthousiast gemaakt over zijn werkwijze. Via Whatsapp en een kort telefoongesprek hebben we daarna kennis gemaakt. Jamal werkt op een hele fijne duidelijke, heldere en transparante wijze. Het was de eerste keer dat ik een huis verkocht en hij nam me van A tot Z mee in het proces. Bij vragen stond hij altijd paraat [Meer]

Jamal heeft zowel de verkoop van mijn huis als de aankoop van ons nieuwe huis begeleid. Via een bekende in dezelfde straat was ik al enthousiast gemaakt over zijn werkwijze. Via Whatsapp en een kort telefoongesprek hebben we daarna kennis gemaakt. Jamal werkt op een hele fijne duidelijke, heldere en transparante wijze. Het was de eerste keer dat ik een huis verkocht en hij nam me van A tot Z mee in het proces. Bij vragen stond hij altijd paraat via mail, telefoon en Whatsapp en was daarbij altijd goed bereikbaar met snel antwoord terug (vaak zelfs ook buiten kantoortijden). Jamal heeft een no nonsense aanpak en heeft bij zowel de verkoop als de aankoop het onderste uit de kan gehaald. Tijdens de bezichtigingen was het fijn om een paar ervaren ogen erbij te hebben. Hij zag dingen dat ons nooit opgevallen zouden zijn, daarnaast was het ook handig dat hij goede kennis had over de buurt. Tijdens het hele proces zijn we eigenlijk compleet 'ontzorgd', we hoefden nooit ergens achteraan te sleuren of te bellen, en werden altijd proactief geïnformeerd en benaderd als er informatie of stukken nodig waren. Mijn huis is uiteindelijk binnen anderhalve week na het verschijnen op Funda verkocht, en het andere huis ook parallel aangekocht. Wil je dus een stressloze verkoop of aankoop, dan kan ik je Jamal / NU Makelaardij van harte aanbevelen. Minder

10 , 0
Kantoor:
NU-Makelaardij
Datum:
13 mei 2019
Door:
Emily Kemp

Detailscore

Jamal heeft ons enorm goed geholpen bij het aankopen van een huis. Na 10 maanden tobben met een andere aankoopmakelaar kreeg Jamal het binnen 1 maand voor elkaar. Vervolgens heeft hij mijn appartement heel vlot en goed verkocht. Jamal is betrouwbaar, handelt vlot. Is altijd bereikbaar en denkt goed mee.

Detailscore

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.