Adresgegevens
Utrecht
Stadhouderslaan 5
3583JA


  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

9 , 3
Kantoor:
Van Bokhorst & Van Erp Makelaars
Datum:
13 juli 2018
Door:
Christof Abspoel

Detailscore

Jan van Erp wist goed in te schatten welke huizen voor mij interessant zouden kunnen zijn, en hielp waar nodig om een kritische blik te bewaren. Ook met andere vragen die gaandeweg het proces opkwamen kon ik steeds bij hem of zijn collega’s terecht. Prettige samenwerking!

9 , 6
Kantoor:
Van Bokhorst & Van Erp Makelaars
Datum:
29 juni 2018
Door:
Jan Mulock Houwer

Detailscore

Enthousiast, alert, actief en zowel technisch als communicatief goed. Wekt vertrouwen.

8 , 9
Kantoor:
Van Bokhorst & Van Erp Makelaars
Datum:
26 juni 2018
Door:
Koen luijs

Detailscore

Positieve ervaring. Altijd meteen contact als we een hadden. De persoonlijke benadering en ervaring geeft vertrouwen.

10 , 0
Kantoor:
Van Bokhorst & Van Erp Makelaars
Datum:
22 juni 2018
Door:
Anneke Helder

Detailscore

Ik ben erg positief over de deskundigheid, betrouwbaarheid en hele begeleiding van Jan van Erp. Karen was hierbij een steun. Dit kantoor kan ik iedereen aanraden.

9 , 6
Kantoor:
Van Bokhorst & Van Erp Makelaars
Datum:
19 november 2017
Door:
M.Jansen

Detailscore

Met Jan van Erp en de prettige ondersteuning van Karen hebben we onze woning verkocht! Hij heeft een persoonlijke benadering en luistert goed naar onze wensen en voorkeuren. Onder zijn regie is gezorgd voor een goede presentatie wat leidde tot een flink aantal bezichtigingen in korte tijd, de begeleiding tijdens de onderhandeling en uiteindelijke verkoop. Door z’n achtergrond als bouwkundige vinden we Jan zeer deskundig, hij denkt mee en heeft een prettige afspraak is afspraak mentaliteit!

9 , 4
Kantoor:
Van Bokhorst & Van Erp Makelaars
Datum:
11 oktober 2017
Door:
Joost Dankers

Detailscore

Onder verdrietige omstandigheden moest ik het huis verkopen uit de nalattenschap van de moeder van mijn zonen. Wij hebben verschillende makelaars uitgenodigd voor een gesprek. Jan van Erp maakte direct een prettige indruk en was ook de meest deskundige makelaar met een achtergrond als bouwkundige. Bovendien kwam hij met een aantrekkelijke, maar realistische vraagprijs. Het huis werd onder zijn regie snel en voor een goede prijs verkocht. Ook de verdere afhandeling verliep buitengewoon plezierig, waarbij Jan zich steeds [Meer]

Onder verdrietige omstandigheden moest ik het huis verkopen uit de nalattenschap van de moeder van mijn zonen. Wij hebben verschillende makelaars uitgenodigd voor een gesprek. Jan van Erp maakte direct een prettige indruk en was ook de meest deskundige makelaar met een achtergrond als bouwkundige. Bovendien kwam hij met een aantrekkelijke, maar realistische vraagprijs. Het huis werd onder zijn regie snel en voor een goede prijs verkocht. Ook de verdere afhandeling verliep buitengewoon plezierig, waarbij Jan zich steeds betrokken, maar ook zakelijk en efficient opstelde. Minder

9 , 8
Kantoor:
Van Bokhorst & Van Erp Makelaars
Datum:
03 augustus 2017
Door:
Wil Noordik

Detailscore

goede samenwerking, veel prettig contact

9 , 8
Kantoor:
Van Bokhorst & Van Erp Makelaars
Datum:
27 juli 2017
Door:
L.A.Sluyterman

Detailscore

Een goede mix van persoonlijk en professioneel. Deskundig, respectvol, betrokken, oprecht, betrouwbaar. Geduldig, waar nodig doortastend. Vriendelijk, waar nodig grenzen stellend. Heel goede bereikbaarheid.

10 , 0
Kantoor:
Van Bokhorst & Van Erp Makelaars
Datum:
27 juli 2017
Door:
Natalia Kuchuk

Detailscore

Wij zijn ontzettend tevreden met de manier waarop wij zijn behandeld. Jan van Erp heeft enorm veel ervaring en dat was duidelijk te merken tijdens de gesprekken en bezichtigingen. Wij voelden ons goed begrepen en zijn uitstekend geholpen. Het heeft een paar maanden geduurd, maar dan hebben we ook het huis van onze dromen gevonden en gekocht. Ik beveel deze makelaar aan iedereen aan.

9 , 6
Kantoor:
Van Bokhorst & Van Erp Makelaars
Datum:
25 januari 2017
Door:
Rob Bisseling

Detailscore

Makelaar Jan van Erp ken ik al sinds 1989. Met elke verhuizing heb ik hem als makelaar genomen. In 2016 heb ik 10 makelaars langs laten komen om te kijken wie ons huis het beste kon verkopen. Ook uit deze gesprekken bleek Jan van Erp de beste makelaar. Degelijk, open, betrouwbaar, uitstekende marktkennis, zeer goed in het contact en authentiek als het om persoonlijkheid gaat. Vooral de gespreksvoering met anderen, het contact maken, is een van zijn specialiteiten en [Meer]

Makelaar Jan van Erp ken ik al sinds 1989. Met elke verhuizing heb ik hem als makelaar genomen. In 2016 heb ik 10 makelaars langs laten komen om te kijken wie ons huis het beste kon verkopen. Ook uit deze gesprekken bleek Jan van Erp de beste makelaar. Degelijk, open, betrouwbaar, uitstekende marktkennis, zeer goed in het contact en authentiek als het om persoonlijkheid gaat. Vooral de gespreksvoering met anderen, het contact maken, is een van zijn specialiteiten en een sleutelfactor in het transactieresultaat. Minder

9 , 6
Kantoor:
Van Bokhorst & Van Erp Makelaars
Datum:
18 januari 2017
Door:
Ineke Barels

Detailscore

Ik heb me vanaf begin tot eind gesteund gevoeld iin het proces van het zoeken en vinden van een huis in Utrecht. Dhr van Erp is vakkundig, betrokken, en komt altijd zijn afspraken na. Het is me gelukt via hem mijn droomhuis te vinden,

10 , 0
Kantoor:
Van Bokhorst & Van Erp Makelaars
Datum:
28 oktober 2016
Door:
Niek Verwey

Detailscore

1. Zeer correct en eerlijk 2. Zeer punctueel 3. Zeer betrokken 4. Heeft verstand van zaken 5. Altijd bereikbaar (ook privé) 6. Weet dat het verkopen/kopen van een huis een lief-event is. 7. Zeer geduldig en zakelijk 8. Prijs/kwaliteit top In 2015 ons huis verkocht (Utrecht), in 2016 een nieuw huis gekocht (Leeuwarden). Buitengewoon prettig met goede onderhandeling verricht door Dhr Van Erp.

9 , 4
Kantoor:
Van Bokhorst & Van Erp Makelaars
Datum:
05 september 2016
Door:
Bart

Detailscore

Wij hebben Jan van Erp ons huis laten taxeren. Dit rapport hadden wij nodig voor de bank. Voor een zeer scherp tarief ontvingen wij een zeer uitgebreid rapport van 23 pagina's. Het rapport voldoet aan de eisen van NWWI en daarmee aan de eisen van de bank. Jan heeft ruim de tijd genomen voor de taxatie. Hij heeft het hele huis opgemeten en is zeer grondig te werk gegaan. Jan is een zeer betrouwbaar makelaar die ik van harte aanbeveel.

10 , 0
Kantoor:
Van Bokhorst & Van Erp Makelaars
Datum:
14 juli 2016
Door:
P. de Hooge

Detailscore

Zowel tijdens de aankoop van ons nieuwe huis als ook bij de verkoop van ons oude huis heeft deze makelaar ons zeer goed geholpen bij de onderhandelingen. Hij heeft een goede kennis van de bouwkundige staat van de huizen en heeft een reële prijs bedongen. Tevens is hij geïnteresseerd in de mensen waarvoor hij werkt. Wij hadden een zeer goed contact.

9 , 4
Kantoor:
Van Bokhorst & Van Erp Makelaars
Datum:
27 juni 2016
Door:
Hielke Rademaker

Detailscore

Hele prettige samenwerking gehad in de verkoop van ons huis. Jan had goed adviezen en heeft ons goed begeleid, waarin hij het belang van ons als verkopers nooit uit het oog verloor. Hier spreekt wat ons betreft een stuk betrokkenheid en vakmanschap uit, wat wij nogmaals als heel positief hebben ervaren. Wij zouden Jan aan eenieder aanbevelen!

10 , 0
Kantoor:
Van Bokhorst & Van Erp Makelaars
Datum:
13 april 2016
Door:
Fred

Detailscore

Een zeer goede makelaar, Heeft er voor gezorgd dat ik een beter prijs heb gekregen als ik eerst had verwacht. Als ik een vraag had, leek hij dat wel te voelen, en had hij het antwoord al gegeven voor ik de vraag kon stellen. ook zeer punctueel. kon niet beter.

10 , 0
Kantoor:
Van Bokhorst & Van Erp Makelaars
Datum:
24 maart 2016
Door:
Borst

Detailscore

Ik ben zeer tevreden over deze makelaar. Hij heeft er voor gezorgd dat ik een betere prijs heb gekregen voor het huis dan ik had verwacht. En hij had een eindeloos geduld met een koper die bijzonder veel vragen had.

10 , 0
Kantoor:
Van Bokhorst & Van Erp Makelaars
Datum:
23 januari 2016
Door:
Corstiaan Bruinsma

Detailscore

Jan van Erp heeft ons geweldig geholpen om een mooi appartement voor onze dochter te kopen in Utrecht. Zij woont en studeert daar nu met twee andere meisjes. Je kunt aan alles merken, dat Jan van Erp jarenlange ervaring heeft en de markt perfect kent. Hij neemt de tijd voor je, geeft je persoonlijke aandacht en verdiept zich echt in je wensen.

9 , 0
Kantoor:
Van Bokhorst & Van Erp Makelaars
Datum:
15 januari 2016
Door:
Godelieve

Detailscore

Zeer tevreden over de werkwijze van Jan. Hij heeft voor ons de verkoop en aankoop van ons oude en nieuwe huis gedaan. Jan heeft een prettige en informele manier van communiceren. Hij is duidelijk in plan van aanpak, advies en begeleiding. Gedurende de gehele periode hebben we veel contact gehad met Jan en zijn assistente Karen en ze reageren snel op vragen per mail of telefoon. Geen mooi praatjes maar deskundig advies. Jan is een zeer professionele en [Meer]

Zeer tevreden over de werkwijze van Jan. Hij heeft voor ons de verkoop en aankoop van ons oude en nieuwe huis gedaan. Jan heeft een prettige en informele manier van communiceren. Hij is duidelijk in plan van aanpak, advies en begeleiding. Gedurende de gehele periode hebben we veel contact gehad met Jan en zijn assistente Karen en ze reageren snel op vragen per mail of telefoon. Geen mooi praatjes maar deskundig advies. Jan is een zeer professionele en gedreven makelaar en zeker aan te bevelen. Minder

9 , 8
Kantoor:
Van Bokhorst & Van Erp Makelaars
Datum:
12 januari 2016
Door:
Bottema

Detailscore

We zijn erg tevreden over de begeleiding. De makelaar heeft kennis van de markt in Utrecht en onze wijk (lunetten) en kon ons daardoor goed adviseren over de vraagprijs. Het contact verliep prettig en persoonlijk. Bij het plannen van bezichtigingen werd rekening gehouden met onze wensen. We hebben door het deskundige advies het huis kunnen verkopen met een opbrengst boven onze verwachtingen. De makelaar heeft zichzelf dus dubbel en dwars terugverdiend.

9 , 4
Kantoor:
Van Bokhorst & Van Erp Makelaars
Datum:
05 januari 2016
Door:
René Bastiaansen

Detailscore

De markt Utrecht was voor ons onbekend en wij zochten allereerst een makelaar om ons te begeleiden, maar vooral een vertrouwenspersoon. Zo hebben wij Jan van Erp ook ervaren. Vanaf de eerste seconde hadden we het gevoel dat ons belang centraal stond en dat onze belangen in goede handen waren. Uiteindelijk heeft dit geresulteerd in een aankoop met een prima prijs/kwaliteit verhouding.

9 , 8
Kantoor:
Van Bokhorst & Van Erp Makelaars
Datum:
20 oktober 2015
Door:
Sarah Leker

Detailscore

Wij zijn zeer tevreden. We kregen gedegen advies over echt alles waar we vragen over hadden. Nooit werd de indruk gewekt dat ze te druk waren voor ons, ook niet bij triviale vragen. En Jan's advies m.b.t. verzekeren heeft ons voor heel wat narigheid behoed.

7 , 2
Kantoor:
Van Bokhorst & Van Erp Makelaars
Datum:
01 oktober 2015
Door:
Jaimie Verdiesen

Detailscore

Goed persoonlijk contact. Van Erp stelt realistische doelen wat betreft vraagprijs en verkoopbedrag en gaat hij professioneel met eventuele kopers om.

8 , 0
Kantoor:
Van Bokhorst & Van Erp Makelaars
Datum:
21 september 2015
Door:
Paul Bollen

Detailscore

Zeer tevreden over het bereikte resultaat, de communicatie en gekozen strategy voor de verkoop van mijn woning in Utrecht. Door de ervaring van Jan is het juiste advies gegeven over de onderhandeling en keuzes in het verkoopproces. De uiteindelijke afhandeling vanuit de koper liet wat lang op zich wachten, met name door het ontbreken van actie bij de koper, waar de makelaar sneller had kunnen handelen.

9 , 0
Kantoor:
Van Bokhorst & Van Erp Makelaars
Datum:
19 juli 2015
Door:
Jeannette Schols

Detailscore

Mijn ervaring is dat Jan van Erp uitgebreid en gedegen onderzoek doet naar wat de woning waard is in de huidige markt. Hij is duidelijk in wat een reële vraagprijs is. En weet met de potentiële kopers ook goed te onderhandelen. Hij werkt nauwgezet, reageert snel op vragen per mail of telefoon en laat na een bezichtiging altijd weten hoe deze is verlopen. Hij is enthousiast en houdt van zijn vak.

Detailscore

Niet genoeg beoordelingen

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.